LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [bacsis:] Készüljünk a BRSZK-ra vol2
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Ketogén étrend
- [Re:] [moonlight115:] Irodalom Birodalom
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
droidforever
tag
Hard resetet hogy tudom megcsinalni?

bubus66
nagyúr
Mit szeretnél? Amiről tegnap beszéltünk, ha rootolni akarsz akkor a legegyszerűbb meg oldás a V20B.
(#3601) droidforever
Mit akarsz hard resetelni? a factory reset kell neked, de könyörgöm vedd a fáradtságot és olvasd el a téma összefoglalót. 3845#*760# factory reset
[ Szerkesztve ]
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

prannk
őstag
Csak kíváncsi vagyok melyik kdz-t akarod ennyire feltenni a telódra A V20B EUO-t?
Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék

bubus66
nagyúr
Nem hanem a V20B HUN akartam, hogy megnézzem, vissza zárja-e a bootloadert. Eddig nem sikerült,majd talán most mert össze raktam a telefont kíváncsi leszek működik-e.
"egy a szívünk egy az álmunk..nem félünk és nem hátrálunk.. mellkasunkban tűzoltó szív dobog.. "Xiaomi Mi10T Pro"

prannk
őstag
És ha recoveryzel v10a-ra és gyárival megcsinálod? lg support tool al

bubus66
nagyúr
Nem tudok egyetlen egy romot sem vissza tenni ja ez nem is rossz recoverym van innen leszedem és frissítésként vissza teszem

bubus66
nagyúr
vannak még akik gondolkodnak és nem a földhöz vagdossák a telefont.

Pantal
senior tag
Nem tudom, hogy az használhat-e, meg kell próbálni, csak ne veszítsd el a fejed.
[ Szerkesztve ]

Gzolo
senior tag
Azt hiszem akkor csinálok megint egy gyárit.

prannk
őstag
Sikerült?

bubus66
nagyúr
Nem a gyári frissítő ugyan úgy V20B-nek látja.

prannk
őstag
Hát mert végül is v20b van rajta.Csak EUO nem? De nem tudod visszarakni gyárira? v10a ra?

bubus66
nagyúr
Nem tudom mert a mentésből nem írja át a bootloadert
Valaki küldje át nekem a shttps. mappát legyen szíves. Meg egy működő kdz updater mert a XDA-s az nem működik.
[ Szerkesztve ]

Pantal
senior tag
Ott van az én offline leírásomban mind a kettő megára feltöltve.

bucsupeti
senior tag
egy darabjaira osszetört készülékkel hogy akarod kipróbálni win8-on?
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

bubus66
nagyúr
Úgy hogy össze raktuk. Meg a darabjait akarom ki próbálni, hogy elfogadja e a Win8. Kaptam az egyik ismerősömtől egy házat,abba tettük bele.
(#3614) Pantal
Köszi megpróbálom vele de nem sok bizodalmat fűzök hozzá. Ezt viszont sehogyan sem értem, hogy eljött a barátom hozta a telefonhoz a házat, és mikor össze rakta, nála is ugyan ezt csinálta. Az Ő laptopján is.
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
Nincs garid attol meg beviszed a szervizbe megkéred hogx tegye rá a gyári szoftvert... ez volt velem is az lg gs290 nel.raraktem egy modositott szoftvert és nem tudtam vele semmot csinálni.bevittem szervizbe és mondta hogy elment a garim.. dee ingyen rarakza az alapszoftvert. 5 perc alatt.. meny be és kérd meg hogy tegye rá a szoftvert.

bubus66
nagyúr
Nem érdekel,mert most beszéltem a barátommal, ha valami lesz vele majd ő meg csinálja. Nem egészen csinálnák meg ha észre vennék, hogy nyitva van a bootloader. Mindegy a sanya össze rakta aztán így marad. Max ha lesz frissítés, és nem tudom fel tenni akkor majd elviszem a szervizbe. Azért szeretem, volna, hogy ti is tudjatok esetleg custom romot feltenni, ha meg tudtam volna nézni az OFFLINE módszerrel felrakott KDZ felül írja-e a bootloadert.
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
De nem olvastad el amit irtam Mondta a csávó hogy látja mit csináltam vele úgyhogy bukott a garanciám
De rátette a gyári szoftvert. LG GS290 en volt ez.
Én is remélem jön valami frissítés.. Mert ez a jb nem nagyon jön be nekem... 100mb kevesebb ram.betűtípus undorító.jobban eszi az aksit..egy éjjel lemegy 5-8% ot.volt hogy 15% evett éjjel.
[ Szerkesztve ]

bubus66
nagyúr
vissza tettem windows xp SP2 kompatibilis módba, és a frissítő kapcsolta S/W módba. Viszont nem zárja vissza a bootloader. Remélem trapistasajt leírja hogyan lehet vissza zárni

droidforever
tag
Neki alltam a szoftverfrissitesnek,le is toltott 574 megat es utana hibauzenettek kidobott a program!mi lehet a baj?mit csinalok rosszul?

Pantal
senior tag
L9 driver fel van telepítve?

droidforever
tag
HA arra gondolsz ami fent an az lg honlapjan akkor,igen
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
Hátra dugtad be?

droidforever
tag
Igen,mi ehet a baj?
[ Szerkesztve ]

droidforever
tag
Nem tudom mitevo legyek,ha bevinnem a t-mobile-hoz akkor ok megcsinaljak?marmint a frissitest?
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
nem ott a legfrissebb a v10a

prannk
őstag
Ment a PM
Töröld ki ezt a hsz mielőtt bubus felidegesíti magát megint Nincs T-és szoftver
[ Szerkesztve ]

droidforever
tag
Van olyan ember aki t-mobilos es sikerult neki frissiteni?

Lacko84
aktív tag
Milyen zene lejátszót használtok és milyen fülest a jó hangzásért?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300

droidforever
tag
T-mobil honlapjan a szoftverfissites menuben nincs is az lg-nek semmi felrakva,csak zte meg ilyenek!!!

prannk
őstag
Én a gyári zenelejátszót használom.. És skullcandy fülest használok.

prannk
őstag
Sajnállak.........

droidforever
tag
Tudtok olyan emberrol aki t-mobilus es osszejott neki a JB frissites?

bubus66
nagyúr
(#3633) droidforever
Jelentkezem hogyne sikerült volna, frissíteni. Nekem is T-Mobile-os és simán felfrissítettem a V20B-HUN JB-re Be viheted, ha az akarod, hogy 2 hétig ne legyen telefonod.
Nem is lesz felrakva a T-Mobile honlapjára. Gyári frissítő az teszi fel a V20B JB neked. A T-nek semmi köze ehhez. Nem tudom melyikkel jön ki a T-től de az enyém a V10A jött, hol ott már a V10H is kint volt.
(#3638) Flyme
Szia a leírásában nincs bent, hogy melyik ROM (kal) kompatibilis?
[ Szerkesztve ]

Flyme
senior tag
Sziasztok, hülye kérdés, a Subway Surf kompaktibilis Play-en keresztül az L9-cel?
Előre is köszi a választ.

prannk
őstag
Az alkalmazás kompatibilis néhány eszközével.
T-Mobile LGE LG-P760

Pantal
senior tag
Igen, fent is van.

prannk
őstag
Tudnátok pár jófajta gamet mondani? Ami ilyen fejlesztős? Run os stb.

bubus66
nagyúr
(#3641) prannk Pantal
Köszönöm a segítségeteket

kecsawi
senior tag
Nekem T-s vásárlásból a hivatalos win8-as notin keresztül a pcsuite frissítette a P76020b-re, de lehet csak szerencsém volt.
kecsawi#1203

droidforever
tag
Bubus 66,segitenel nekem hogy jott ossze neked a frissites,mert en a lg oldalarol letoltottem a pc suite meg a drivert,utana radugtam a telot,le is szedte ajb valami 550 megat,a harmadik lepes az lett volna hogy frissites,a kepernyo a telon atvaltott ilyen narancssarga usb akarmire,es a szamitogep vmi hibauzenettel kidobott!valamit kell csinalni a teloval kozben?vagy csak en vagyok bena!le tudnad irni nekem szajbaragosan linkekkel megspekelve?ja a telon ramentem a szoftverfrissites menure azt irja v10a a legfrissebb kovetkezo ellenorzes marcius 27 ez mi?

droidforever
tag
A telefon amugy jelez ha van frissebb verzio,vagy csak akkor jelez ha radugom a szamitogepre?

bubus66
nagyúr
Próbáld meg a gyári frissítővel ne a PC Suitevel az 575 MB az JB Rom mérete. Nem kell neked semmit sem csinálni, milyen narancs sárga alapon van a felírat, az az L7-nél volt, az L9-nél fekete alapon fehér betűkkel S/W ....
Azt jó volna tudni. hogy a gép milyen hiba üzenetet dobot ki. Kicsit részletesebben , hogy hol akadtál el.
(#3644) kecsawi
Nem csak szerencséd volt, van akinél tökéletesen működik a PC Suites frissités
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
Ezt a2 töltsd le..
http://www.lg.com/hu/mobil-termektamogatas/lg-Optimus-L9-P760
Tedd lg szoftverbe a telót azt frissít.. Felejtsd el azt a pc suite szarságot.

droidforever
tag
Prannk ugy csinaltam ahogy irtad,es mikor 100% lett a letoltes,a kovetkezo lepes lett volna a frissites atvaltott a kijelzo az usb akarmire es a szamitogep azt irta hogy vmiert varatlanul leallt.lehet hogy a keszulekkel an gond?
[ Szerkesztve ]

prannk
őstag
Nem.Driver a gond vagy 3.0 usb be dugod.
Tedd be az összes módba a telefont és várd meg amig felteszi minden módnál a drivereket.És dugd át másik usb helyre.
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- (ÚJ állapot) Lenovo ThinkPad T490s*i7 8565U/WWAN: Fibocom L830-EB/11 ciklus/2022.12.8 +táska és egér
- [PlayStation®5 digitális kiadás] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 Digital (2 év garancia)
- Alapalapcsavar eladó!
- Használt tesztlet LGA775 alaplapok garanciával
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro (ÚJ M1 Model) Magyar billentyűzettel,1 ÉV hivatalos Apple garanciával