- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino73
csendes újonc
Szia,én ugyanígy jártam a telefonommal, de életre tudtam kelteni. A google fiók bejelentkezésnél azt csináltam,hogy az első résznél (amikor az email címet kell bediktálni), ott a jelszót diktáltam be, ezután a bediktált jelszót hosszan érintsd meg, előjön a másolás-beillesztés menü, ott másolás. Amikor ez megvan kitörlöd a jelszót, és megadod az email címedet, majd tovább lépsz. A jelszó megadásnál , a jelszó helyén hosszú érintés, előjön a menü, majd az előzőleg másolt jelszó beillesztése, és már megy is a telefonod.
-
Denee
csendes tag
válasz
robi64 #10398 üzenetére
Szuper, a bibi ott van, hogy nem jutok el a menüig mert kötelezően kéri a google fiók bejelentkezésemet! Addig meg nem fogok tudni telepíteni, míg nem vagyok bent az kezdőképernyőn
Gondolom magától nem fogja felrakni és érzékelni :S
De nagyon köszönöm a segítséged. Próbálkozom.
-
laskr99
addikt
Valami hír 7.0-ról? Telenoros a készülék.
-
Denee
csendes tag
válasz
bubus66 #10390 üzenetére
Én a te szakrételmedben bízom!
A közösség sokkal kedvesebb mint, a szerviz. A gari a legkevésbé érdekel. Csak egy működő 7.0 kellene nekem!
Szóval iszom szavaid!
Elismerem, hogy elbasztam, pedig régebben sikerültek ezek
VNS-L21C02B122 volt fent, de a 329-est nem engedte felrakni, gondolom mert nem készítettem elő (oeminfo)
Szóval most be kéne jutnom a telóba, (átugrani az első lépéseket FR után) majd valahogy visszaaplikálni az eredetit? Jól gondolom vagy más a menet?
-
bubus66
nagyúr
Igen van még remény de ha nagyon akarod betörheted a Telemax ablakát, csak ne lepődj meg ha esetleg a garancia a kukába kerül...
Csak úgy egy kis keresés után nézd csak mennyi vodás találtam és kb 20s volt
Gondolom a telefon is lévő FF is meg találta ezeket....
-
Denee
csendes tag
válasz
bubus66 #10387 üzenetére
Kedves bubus66,
Hálás vagyok a gyors válaszért és az infókért. Minden bizonnyal elsiklottam az információ felett.
Jogos a leb***ás!
Ilyen esetben mit tudok tenni, hisz a teló életképes, de nem tudok belenyúlni. és nem tudom, hogy tudnék visszaállítást végezni.
Van még remény vagy törjem be vele a Huawei szervíz ablakát?
-
bubus66
nagyúr
(#10385) Denee
Már milliószor le lett írva és most tényleg utoljára írom le a szolgáltatósra a B171 csak oeminfo cserével tehető fel... Ha elolvastad volna a Téma Összefoglalót akkor most lenne egy használható telefond.
(#10386) tucsok8510
Köszi de szerintem ebben az estben az nem lesz jó
-
Denee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Valamit elronthattamTörtént ugyanis, hogy a többi emberen felbuzdulva fel szerettem volna rakni a 7.0-át a P9 Lite telefonomra.
A többiek is a FrimwareFindert használták, így én is így cselekedtem.A telefon eredeti Bulid száma: VNS-L21C02B122 EMUI 4.1 (Vodafone)
Fel is ment a VNS-L21C432B371 számú frissítés. Tökéletesen indult, de aztán láttam, hogy nincs Számológép, Ébresztő, Naptár és egyéb gyári program a telefonon :S Ami a legszebb, hogy a frissírés menü is eltűnt a beállításokból, így nincs lehetőségem más FW frissítésére.
Kiderült, hogy a mostani build: NRD90M test-keys, azaz valami fejlesztői dolog.. Najó, gondoltam, majd a Hard Reset segít, de nem úgy lett, mert most nincs Google billentyűzetem az első indításnál, így csak hangvezérléssel diktálhatok a telefonba, ami a jelszó kitöltésésnél be bugol
(google fiók bejelentkezés)
- ezt nem tudom, hogy lehet kijátszani -Van aki tudna ebben nekem segíteni, hogy használható legyen a telefon?
Köszönöm!
-
snakebait
senior tag
Megjött ma a 380 végződésű frissítés is hivatalosan,OTA-n szerbiában
-
Diabo6
senior tag
válasz
ufonauta #10369 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ezzel a megoldással láthatóvá lehet tenni azt a funkciót. De hogy működik.-e nem tudom. Nem volt ilyen tokom.
-
OldMike
őstag
válasz
ufonauta #10369 üzenetére
Szia, nem tudom hogy ez a korábbi hozzászólás segít-e:
Próbáld megkérdezni (esetleg privátban) a hozzászólót, hogy nála miként működik (vagy nem).
Flipes tokra alapból nincs felkészítve a telefon, de van olyan fizetős alkalmazás, amivel becsukásra lezár, kinyitásra felébreszt. Nálam működik, de az én tokom nem ablakos, így nem tudom hogy azzal menne-e.
Ja és a tokon ki van vágva az ujjlenyomat olvasó, így akár kinyitás nélkül is fogadhatod a hívást az ujjlenyomattal. Persze ekkor nem látod a hívót, én csak a speciális csengőhangokkal rendelkező ismerősöket veszem így fel. -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Átpártoltam a Vodafone-tól a UPC-hez és ha már így alakult, lecseréltem a P7-et egy P9 Lite készülékre.
Nagyjából sikerült beállítanom. Viszont okostok beállítási lehetőséget nem találok. Lehet, hogy ehhez nem tudok okostokot rendelni? A P7-en már úgy megszoktam. Egy Ebay-ről rendelt Nillkin okostokom volt és nekem tök jó volt, hogy a tok kinyitása nélkül fel tudtam venni egy kézzel a telefont. -
PACSA75
őstag
A lányom Honor 7 Lite jára már tegnap megjött a frissítés. Pedig azt hittem a Huawei re fog előbb megérkezni
.
-
Leka68
tag
Hello mindenkinek.
P9 lite 2017 hassználok.
Segitségetekre lenne szűkségem:merre van v7 alatt a védett alkalmazások menü?
Sehol sem találom akki tudja ossza meg ha megkérhetem. -
Jarod1
veterán
Sziasztok hogy tudom megoldani hogy a képernyőzáron az időjárás megjelenjen?
-
andrás47
senior tag
válasz
Roxbury #10357 üzenetére
Bocsi, nekem lehet nincs ilyen , igazából 7 Lite van nekem, csak annak a topicjaban nem nagyon pörög úgy tudom szinte ugyan az mint a 9 lite, azért írtam . Más olyan óra van erre ami látható lenne lezárt képernyőnél is, és az ujjlenyomat olvasó is működni fog ,ha telepítve lesz az óra? Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Üdv ! 7 rendszert telepítettem előtte működött az ujjlenyomat feloldás, most csak jelszóra akarja, (mi lehet a hiba ha a minta pedig megvan), azt néztem ? Köszönöm
-
törölt tag
B371 root-olva. Hibátlanul működik. A gyári rendszernek volt olyan gondja, hogy 10 lehúzásból csak egyszer jött le a status bar, de úgy látszik az is kernel probléma volt, mert a root ezt is megoldotta. Most már elégedett vagyok a nougat-al.
-
barrasz
aktív tag
Köszönöm neked és jarod1-nek is a választ de éppen az elöbb jöttem el egyismerösömtöl és ott gond nélkül sikerült a hálozatra csatlakozni.
Viszont amikor haza jöttem ismét csak a csatlakozva és nincs internetkapcsolat felirat volt a wifi beállításoknál.
minden más eszköz müködik rendesen ezen a wifi hálozaton laptop tablet tv telefonok csak a P9 lite nem. -
minimumgame
tag
Sziasztok!
Úgynézki a telefon töltő csatlakozója kezdi megadni magát 9 hónap után, már csak bizonyos szögben bedugva érintkezik és tölt. Valakinek volt ilyen gondja még? Telekomos, garanciás a telefon. Tudjátok esetleg, hogy telekom szervizeli-e, javítja vagy cserélik, és kb. mennyi idő ez ?
Köszi
-
MR ME
aktív tag
Hol tudom beállítani h a wifi jelszavakat szinkronizálja a google fiókomba?
-
MR ME
aktív tag
a B170-re is jön majd normálisan az OTA frissítés, vagy csak a 160ra jön hivatalosan?
előre is köszi
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem mert tegnap délután óta egyszerűen nincs wifi minden készülék működik csak a P9 Lite nem.
látja a jelet és kiváló a jelerősség is de amikor bemegyek a wifi beállításokba akkor kiírja,hogy csatlakozva nincs internet elérés.
már a gyári állapotra vissza állítás is megvolt meg egy reset is de semmi.
Az esetleges tanácsokat előre is köszönöm. -
Balathruin
veterán
válasz
snooze #10314 üzenetére
Huawei hülyesége, szétbarmolták a gyári droidot, enyhén szólva megutáltam az EMUI-t pont az ilyenek miatt.
Teljesen csak akkor tudod megoldani ha lecseréled a gyári renszert, EMUI nagyon agresszíven bezár minden háttérben futó alkalmazást, továbbá nem 2GB memóriára írt szoftver fut a telefonon. -
snooze
veterán
Pontositok..azt csinálja,ha le van zárva a képernyö,csak akkor jelez a viber,ha kilépsz belöle,akkor mindig jo..megnézem az üzit,de ha már csak bezárom a képernyöt,utána nemha nyitva,akkor tökéletes..na ilyenkor mi van??
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy ez a telo miért csinálja,hogy egyszer értesit a viber,jofogás,stb..egyszer nem..elég f.s ez igy..pont ezek miatt cseréltem le a windost..erre ez is ezt csinálja.. -
bubus66
nagyúr
válasz
billyjack21 #10309 üzenetére
1+1 az valóban 2, de nem ugyan az mint a 2 év gyártói garancia.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Diabo6 #10298 üzenetére
Igen arra meglehet próbálni..
(#10307) Zsocy155
Kétlem, hogy ez is gyártói garancia lenne valószínű, hogy sarki GSM-s garancia..
(#10311) ORCA58
Az még a jobbik eset, ha szürke importos, meg még talán a buildja is C432
Találkoztam már olyannal aminek C636 volt a buildja és ugyan 1+1 év sarki GSM garancia van Rá.
-
ORCA58
addikt
válasz
A gyártó 2 év garanciát ad. Ez szürke importos, vagy valami más.
-
ANDROID???
addikt
válasz
1+1 év nem 2 év gyártói
Kérdezz csak rá náluk a részletekre -
Zsocy155
őstag
válasz
billyjack21 #10303 üzenetére
Furcsa, hogy 1 év gyártói garanciát írnak mert a Huawei 2 év garanciát ad.
-
jatszo
aktív tag
válasz
-
snooze
veterán
válasz
A ram mérete 3giga..
-
billyjack21
csendes tag
Samsung galaxy s2-t cserélem le erre.
-
jatszo
aktív tag
válasz
billyjack21 #10300 üzenetére
Vegyél P9 lite 2017-et, az már 3gb ramos.
-
ORCA58
addikt
válasz
billyjack21 #10300 üzenetére
Hivatalos forrásból csak 2GB-osat kapsz hazánkban, de a kiállított bemutató példányok 3GB-osak. Nyugat Európában azt árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest