- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazy76
aktív tag
válasz
szemesi69 #12089 üzenetére
B160 van rajta és Innen szedtem le
-
kazy76
aktív tag
Letöltöttem a B370 a három gombos módszerrel 5%-nál hibát ír. Ha szerviz menüből rakom fel lehet valami gond?
Bocsi. B160
-
-
-
choco01
addikt
Na sikerült rendelnem egy 3GB rammal szerelt, EU-s készüléket gyártói garival, remélem jó lesz..
Érdemes frissíteni 7-es roidra? Van ami jobb esetleg rosszabb? Most látom hogy van kolléga aki panaszkodik hogy lassabb lett a készülék a frissítés után..
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, P9 lite dualsim frissítés után 7.0-ra nagyon belassult. A kamera ami iszonyatosan idegesítő.
Mit lehet csinálni, milyen ötletet tudtok adni?Köszönöm
-
snooze
veterán
Sziasztok!
A speedtest.net alkalmazásban p9lite telomon nincs magyarországi helybeállitás,csak jo messzi országoké..valakinek van ugyanilyen probléma?mi lehet a megoldás?lg g3 -on van,ugyanazzal a fiokkal használva a google playbol leszedve a progit,abba vannak magyar helyek..köszi ha valaki tudja a megoldást! -
intensa_man
tag
Sziasztok!
Érdemes ehhez a készülékhez UHS kártyát venni? Ki tudja használni a sebességét? Vagy csak class 10? Előre is köszönöm a választ! -
gyebi00
csendes tag
Van esetleg valakinek híre azóta arról, hogy a drága Telenor mikor dobja ki a 7.0 verziót?
-
szemesi69
addikt
Miért finderrel? Megint test key-t akarsz.? B160-ra ota is megjön. De ha már direktbe akarod kérd el bubustól a B380-t és nem lesz gondod
A finder mostanában okozott gondokat, csak óvatosan
batai15 Ha már nem témába vág az írásod, mivel ez a P9 Lite topik, legalább tetted volna offba, mint ORCA58
-
evo87
őstag
Sajnos úgy hozta a sors, hogy a P9 Lite helyett más készüléket kell választanom. Így a csoporttól is búcsúzom és persze köszönöm a hasznos tanácsokat.
-
petya220
senior tag
válasz
batai15 #12046 üzenetére
P9 lite és P9 azért más tészta
Iphone-t ne keverjük ide. Van kb (fene tudja mennyi.. nem is érdekel) 20 készüléke, arra könnyű optimalizálni. De itt van az Android.. több millió készülékkel, na arra optimalizálj
kb lehetetlen.. csak a fókuszba teszel 1-2 telefont, azon tökéletes lesz minden
Nekem sosem akadt meg a telefonom
mondjuk én mókolom is..
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de nem tudok visszaolvasni, most kéne használni a telefont. OTA-n frissítve lett 7-es droidra, utána felraktam a kisebbik, javító csomagot. Csak akkor van hálózat, ha be van kapcsolva a wifi, amúgy össze-vissza ugrál a hálózat, egyfolytában ledobja. Van tippetek, mi lehet? Köszi.
-
bubus66
nagyúr
válasz
choco01 #12042 üzenetére
Az nem magyar én úgy értettem,attól még EU-s lehet, de lehet Kínai is rá mokolt magyar ROM-mal kap egy frissítést aztán tégla lesz... Lehet, az is hogy csak ez van feltéve mint a minta telefonok anno azok , is 3 Gb -os ként voltak kirakva, és 2 Gb-as lehetett venni..
Mondjuk én egyiktől sem vennék semmit sem...
Ráadásul 1 év garancia az is talán Sarki GSM....
-
choco01
addikt
Otan 7es droid melle melyik EMUI megy?
És ez a 3 GB ramos verzió garanciális itthon, szóval EUs vagy Kinai?
-
satee76
aktív tag
válasz
batai15 #12023 üzenetére
Jaj ne már. Most hasonlítottam össze az asszony szifon 5s-t a huawei p9-emmel, youtube, viber esetén is sokkal gyorsabban indul a p9 lite.
Illik karbantartani.
A szifonnál meg a hw-hez van optimalizálva a szoftver, így azért nem olyan bonyolult optimalizálni. Nyilván ott a multi tasking sokkal működésképesebb lesz mindig is. Nem kell figyelni rá, hogy mi minden van meg nyitva.De sebességben kentbe veri a p9 lite-ot? LOL
-
ORCA58
addikt
válasz
choco01 #12026 üzenetére
Én is azokat táborát erősítem, akik elégedettek. Navi + zene, netezés, folyamatos e-mail szinkron, naptár kezelés (aCalendar) és időnként ha szükséges messenger.
E mellet játékok ha valamivel muszáj elütni várakozás közben az időt. Nugat van fent és nem volt FR!!
A memória kezelése jobb mint 6 alatt, de tény több appot, adatot tudna tárolni, mert lenne hol, de az igényeimnek még megfelelő a tudása a 7-es droiddal. Akadás, fagyás? Ismeretlen fogalom. Vagy csak nem érzékelem a tized, század másodperceket. -
szemesi69
addikt
Lehet rosszul fejeztem ki magam
Nem hátrány ha van szabadon, de inkább az a lényeg nálam, hogy gördülékenyen lag nélkül működik, még nem tapasztaltam lassulást, minden gyorsan megnyílik, akadás nélkül megy akkor is ha több minden fut a háttérben. Amire nincs szükségem azt törlöm, amit nem lehet törölni azt tiltom. Használok messengert is, egy játékom van szókeresős, néha kell egy kis kikapcsolódás
Minden másra a böngészőt használom. Szinkron csak manuálisan, mert semmi sem olyan fontos, hogy állandóan menjen, nincsen védett alkalmazásom se, ami a kijelző lezárása után fusson. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp használja, én nem bántam meg a vételét, nem is akarlak meg győzni semmiről, tisztelem a véleményed. Egy biztos az emui elég agresszíven kezeli a memóriát, van amikor bezár dolgokat, még ha nem is kellene, ez ilyen
-
szemesi69
addikt
6-s droid alatt nem volt ennyi szabad ram nálam mint a 7-en, amire én használom, többnyire böngészés, 900 köröl van mindig szabadon, ha bezárok mindent mielőtt leteszem akkor simán 1 giga szabad. Nem tudom mi a gondod vele, de a régi 1.5 giga rammal rendelkező A3-m is bőven elég volt, soha nem volt memória gondom. Wp és alma soha nem volt nekem, mindig androidot használtam és soha nem volt memória gondom.
-
szemesi69
addikt
válasz
choco01 #12026 üzenetére
Mi kezd el telni? Fölös alkalmazások kipucolva, a ram kezelése nagyon jó, a készenléti ideje is jó. semmi rosszat nem tudok rá mondani, előtte P8 Lite volt, amit a fiam használ, azzal sincs semmi gond, van egy P8 a másik fiamnak, még arra is van támogatás. A használt készülék lutri, ha csak nem ismerőstől van. Ettől függetlenül nem akarlak befolyásolni, a döntés a tiéd
-
choco01
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
choco01 #12024 üzenetére
Kaptál egy negatív és pozitív értékelést, ez alapján döntesz? Végül is ha neked jobb a drágább vegyed azt
Nekem gyors, pörgős a telefonom 7-s droid van rajta, lagot még nem tapasztaltam, a kamera is jó, az sem lagol. Minden szériába lehet hibás a nagy számok törvényén, ettől függetlenül, egy két kivétellel, még nem panaszkodott rá senki. A 2017-el többen nyavajognak, mint ezzel, a másikkal nincs tapasztalatom, de a három közül, ha lenne rá keretem a P10 Lite mozgatná meg a fantáziám.
-
batai15
félisten
válasz
Muerte68 #12022 üzenetére
ezt meg cáfolnám.
Anno 2 p9-liteot vettünk, eggyet nekem eggyet a páromnak.
Az enyém 3 hónap után el lett adva, borzasztó gyenge multitask, és akadások miatt.
Most megörököltem a a párom telefonját, mert iphone 5s-t vettünk neki.
Official nougat rom fut rajta, volt system wipe is.
Idegesítően lassú a telefon, például youtube, messenger alatt majdnem meg fagy.
Ódágat zengtek az emberek itt a topikban hogy milyen jó lett vele a telefon, de azt kell mondjam a kis 5s is kenterbe veri.
Asszony nem valami heavy user velem ellentétben, mégis panaszkodott folyamat hogy lassú akad.
Akkor mondtam is neki, dehogy akad, azt gondoltam csak azért szidja mert szifon kell neki.
Alig várom hogy ne legyen szükségem a dual simre, és én is váltok egy iphone SE-re.
Mielőtt meg köveztek engem,lite előtt zuk z2 volt, redmi note 3 pro, amik vajsimák voltak, de még a meizu m5 telefonom is ami gyengébb elvileg , simábban futott mint a lite.
Edigitalban lett véve egyébként a telefon , legutolsó ota van rajta.
Jó multkorában meg lett kövezve szegény eladogeppc kollega , a kamera lagg miatt.
Senkit nem akarok meg bántani, de nekem ez a véleményem hogy gyenge telefon .
Mielőtt user errort kiabáltok , vagy hw hibát eggyik sem igaz.
Első mint írtam, jó pár telefonom volt, másodiknál meg ugye 2 telefon is ugyanolyan lassú volt nálunk. -
choco01
addikt
Hali.
Továbbra is ajánlottnak tekinthető a telefon?
Face, messenger, viber, chrome, néha navigálásra lenne használva.
Egy tescos op3ndottot váltana..
Hosszú távú tapasztalatok alapján lényegesen romlik az akkumulátor és a rendszer teljesítménye?
Melyik droid rá a legfrissebb hivatalos frissítés OTA-n?
-
fiktív1
tag
válasz
ANDROID??? #12015 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
ANDROID???
addikt
válasz
fiktív1 #12014 üzenetére
Alapból nincs, azért van az olvasó a hátulján.
Keresési eredmények! -
fiktív1
tag
Sziasztok, azt szereteném kérdezni, hogy van e ebben a telóban a kétkoppintásos billentyû feloldására, mivel a P8 lite ben volt de ebben nem találom.....please help!😃
-
szemesi69
addikt
válasz
Balathruin #12009 üzenetére
.
-
G@ß!
őstag
válasz
Balathruin #12009 üzenetére
Igen, jól mondod. Köszi.
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #12004 üzenetére
recovery/individual:
1. reboot fastboot mode
2. kiválasztottam: VNS-L21-L22-L23-L31 Toolkit\Packages\L21C432B130_DS\recovery_twrp.img-t
3. flash recovery (ha kérdez a program, akkor tovább)
4. reboot android
5. reboot recovery --> itt fagy ki, mellékelem a képet:ebből az állapotból szimpla újraindítással nem lehet kihozni
kizárólag csak akkor lehet kihozni, ha háromgombossal indítom újra --> nincs az sd-n semmi rom --> nem tud telepíteni --> reboot: ekkor áll fel a rendszer -
Bigmasterl
tag
Sziaszok! Segítséget szeretnék kérni ahhoz, hogy hol tudom beállítani hogy zenehallgatás közben aktív legyen a képernyő. Pl Spotify vagy a zenelejátszó fut akkor ne sötétedjen el.Előre is köszi
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #11984 üzenetére
Ezt kéthavonta meg fogod kérdezni?
A korábbi kérdésre keresd vissza a választ, mert most is azt fogjuk javasolni, mert az a fajta jó.
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66 #12000 üzenetére
Nyugodtan menj pihenni, majd megoldjuk...
Egyébként köszi a segítséget.
Zöld android emberke alatt mindkét felirat piros: PHONE Unlocked, FRP Unlock.
OEM feloldás megengedett: be van kapcsolva, de inaktív a felület. (azaz nem tudom módosítani)
Onnan sejtem, hogy a bootloader nyitva van, mert mikor indul a telefon, akkor kiírja a feliratot, hogy a készülék nem biztonságos...blablabla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Blu-ray lejátszók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Linux kezdőknek
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Google Pixel 8 PRO + TELJESEN ÚJ Pixel Watch 2!!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest