- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Az enyémen fent maradt pedig először vissza is szedtem.
Az én példányom sem teljesen sík a feliratnál, nem kell félni tőle, csak jól le kell tisztítani és egyenesen feltenni1400 pénz (vagy megveszed a simát, karcok ellen az is jó ), nem olyan vészes.
-
Clander
tag
Sziasztok,
Barátnőm P9 lite-n akarok "mókolni" picit téma ügyben. Van ez az Emui theme editor. Mik a tapasztalatok? Mennyire biztonságos? mert ahogy látom elég sok mindent lehet vele szerkeszteni. Nem akarom a rendszert tropára vágni
Üdv.
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
sarasota123 #9194 üzenetére
Lehúzod oszt jóvan. Sima fólia van rajta, ami igen sokáig bírja a strapát.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, kb. egy hete van egy ilyen készülékem, vettem hozzá üveg protektort, viszont ahogy látom, ezen alapból is van valami védőfólia. ezt hogy szokás eltávolítani?
-
Doki42
őstag
válasz
ANDROID??? #9187 üzenetére
Ez nem jön fel? Mert már sokat költöttem..
-
Diabo6
senior tag
válasz
Roland0224 #9189 üzenetére
Ez a nougat Béta verziója. Felteheted, ha vállalod, hogy lesznek kisebb-nagyobb problémák. Ezeknek olvass utána itt a fórumon. Persze ha nem jön be akkor vissza tudsz állni.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná, mondani, hogy mi a konkrét különbség a telefonkezelőben az intelligens és a teljesítmény mód között? Van-e kézzel fogható előnye (vagy hátránya) az intelligens módnak? Köszi -
espista
senior tag
válasz
Sirandrish #9157 üzenetére
Honor 8-cal biztosan működik.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9187 üzenetére
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Már a negyedik fajta üvegfólia van fenn ami leválik. Ez két hét után kezdett feljönni.
Mégid mit vegyek rá?
Tapasztalat? -
Szajo
őstag
Nem tudjátok mikor jön ki frissítés független Dual simre?
-
XtremLor
őstag
-
steele80
senior tag
A középső kör alakú navigációs gombról valahogy ki lehet kapcsolni a Google+ szolgáltatást? Számtalanszor előfordul, hogy akaratom ellenére hosszabban nyomom véletlen és felugrik a Google.
-
XtremLor
őstag
válasz
bubus66 #9175 üzenetére
Ennyi infot kaptam en is osszesen, most teszteltem, az 1slot felismeri a sim-et, a 2-esbe viszont hiaba rakom nem mukodik tehat nem aktiv.
Tehat ha jol ertem egy probat tehetek a 21-es rollback-el majd az fw?
(#9174) Mazda6666: Koszonom az infot.
(#9176) ORCA58: Tudom jol, eleg sok egysiku ember el a foldon.
-
ORCA58
addikt
válasz
giornalista #9172 üzenetére
Attól, hogy 150 vagy 300 Mbps még LTE képes. Egyébként én is úgy tudom, hogy ismeri a 300 Mbps-ot, már ha szolgáltató támogatja.
XtremLor
Nem véletlen, hogy alaposan utána kell nézni, mit tesz fel az ember a telefonra. Nem lett volna hátrány ha előbb itt kérdez utána cselekszik. Egyébként még csak tesztelőknek kiadott Béta szoftver létezik. -
bubus66
nagyúr
válasz
XtremLor #9173 üzenetére
Szia igen ez így szokott lenni össze vissza töltögetek telepítgetek mindent.
Meg kell próbálni a RollBack-et fel tenni és úgy vissza a 6.0 vagy oeminf csere vagy meg várja a hivatalosat, abból is amíg valaki letölti a Full ROM-ot és felteszi.
Mondjuk amiket leírtál abból sok minden nem lehet meg tudni azt esetleg lehet tudni, hogy dual SIM-es vagy Single SIM-es.
-
XtremLor
őstag
Hi
Egy kis segitseg kellene ha nem gond, merre induljak el, van egy 3hetes telefon itt nalam, aminek a gazdaja ugy gondolta o nagyon penge ennyi ido utan, es frissit 7.0-ra, kerdem tole mit rakott ra, a google-rol szedett valamit, ennyi infom van.
Most a telefonon van egy 7.0 droid 5.0 emui-val, a build number mar NRD90M test-keys, VNS-L21 a keszulek egyebkent.
Boot "Your devices has failed verification and may not work properly" hiba jon egybol.
Itt feldobja hogy folytatas vagy erecovery, utobbi eseten bejon a "Download latest version and recovery" termeszetesen "Getting package info failed" hibat kapok. Rendszerbe nincs update menu, keyboard, es hasonlo dolgok. -
giornalista
senior tag
sziasztok!
ha nem veszitek zokon, szeretnék kérdezni tőletek valamit.
a Telenornál kinéztem az alábbi telefont: Huawei P9 Lite
a leírásnál a következő szerepel:
Adatkapcsolat
WiFi
Bluetooth
3G/UMTS
EDGE
GPRS
USB
Max. feltöltési sebesség (Mb/s): 50 Mbps
Max. letöltési sebesség (Mb/s): 150 Mbps
NFCaz alapadatoknál viszont:
Frekvenciasáv (4G/LTE): Band 1, 3, 7, 8, 20a tesztekben is azt olvasom, hogy tudja a 4G-t a telefon és nagyon furcsa is lenne, ha nem tudná. viszont a tesztekben azt is írják, hogy 300 Mbps sebességgel tölt le, itt pedig csak 150-et írnak.
elírta a készülék jellemzőit a Telenor, vagy valóban készült ilyen "butított" verzió a P9 Lite-ből? megrendelném, de csak akkor, ha tényleg tudja az LTE-t a telefon.
köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9165 üzenetére
Különben szerintem meg működni-e kell mert az asszonyom Y5-jével is működik, sőt még a tablettel is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9162 üzenetére
Azt, hogy a specifikációban mit írnak az egy dolog, a lényeget a használat adja meg.
Nyugodtan elhiheted akár mit is ír az specifikáció mérföldekkel jobba P9 Lite..
Pl a gps a P8L-nek lesz@rni való, nem beszélve a wifiről és egyéb másról, a 6.0 egy nagy gondot okozott a P8L-nek.. Sorban szervizbe kötnek ki vagy az userek menekülnek vissza az 5.0.1-re a fent említett hiba miatt.. De saj az esetek 95%-ban szerviz lesz a vége.
Az enyém is anno volt a szemvízbe GPS hiba miatt ki cseréltek, és abban meg még szarabb volt mint amit vissza küldtem.
A P9L-ilyenek még nem tapasztaltam..
(#9157) Sirandrish
Viszont azt jól látom hogy a B0s karórám nem kompatibilis se a P9el, se a Honor 8al?
Ezt hallatod vagy olvastad, vagy tapasztalatból mondod? Mivel ha a Huawei Wear-t fel teszed annok működni-e kell Az enyém anno még Sony, és a Nokia XL is működött..
(#9137) snakebait
a P9 már akkor megkapta mikor a P9 Litenél elkezdték az elb@szott béta tesztet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Sirandrish #9143 üzenetére
Szóval megéri P8 Lite-t P9 lite-ra cserélni? Ez a kérdés nagyon tetszett, de mivel mind a kettő készülékem volt van ezért nyugodtan állíthatom a P8 Lite mérföld kövekkel elvan maradva a P9 Litetől.. Minden téren..
(#9157) Sirandrish
Ezt csak hallodtad vagy olvastad? Ha a Huawei Weart akkor működnie kell..
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9157 üzenetére
Ezt nem tudom-de szerintem ha van rá program nem telefon függő-de lehet tévedek
-
steele80
senior tag
Már nem először fordul elő velem, hogy az asztalról felveszem a telefont, aminek le van zárva a képernyője és amikor felveszem megnyomom a hangerőgombot véletlen és készít egy fényképet. Ez mi a franc?
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9155 üzenetére
Hát igen a P9-elég kívánatos
-
Sirandrish
legenda
Nah ezt elb*sztam...kicsit ránéztem a P9-re...és az kell ...vagy Honor 8, de ehhez már másik topikba megyek
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9148 üzenetére
Bocsi igen azt elnéztem -tényleg egyforma-de jobban használja a tesztek alapján.
A Feleségemnek van még semmi gondja nem volt vele szereti-P8l-a kollégámnak volt most cserélte P9l-re azt mondja nagyon megérte a kijelző az ujlenyomat olvasó meg a sok apróság amit beleraktak -
petya220
senior tag
válasz
Sirandrish #9148 üzenetére
Szerintem 3 gigás verzióra gondolt..
-
Muerte68
addikt
válasz
Bőven
Több ram sokkal jobb kijelző a proci is gyorsabb pld
-
petya220
senior tag
válasz
Szerintem igen.
-
Sirandrish
legenda
Nah most jöttem rá hogy eddig rossz topikba kérdeztem
Szóval megéri P8 Lite-t P9 lite-ra cserélni? Tud annyival többet? -
Balipal
újonc
Üdv!
Segítésget kérnék:
Huawei P9 Lite vs. Xiaomi Redmi 3S Prime
2016 november óta használom a Xiaomit, 2x volt agyhalott még az elején, de az azt következő heti frissítés óta hibátlanul működik, azóta is imádom.
A hűségidő lejárta miatt hozzájutottam egy P9 Litehoz. A Redmi papíron erősebb.
A Lite mellett szól a friss garanciaidő.Valaki, aki próbálta mindkét gépet?
Köszi!
-
98bja
senior tag
Ki milyen ROM-ot használ?
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! Nekem P9lite munkatársamnak P9 van. Neki már kb. egy hónapja jelzett,hogy van 7.0 és le is szedte ota-n,míg nekem semmi. Ja,Szerbia,Vajdaság,Zenta a hely. Ez hogy lehetséges szerintetek?
-
MR ME
aktív tag
értem, köszönöm, megpróbálom
-
sniper112
aktív tag
a probléma neked az lehet hogy a simen voltak és vannak névjegyek
előszőr másold át a simen lévőeket a telefonra majd töröld le a sim kártyán lévőeket
akkor így elsődlegesnek a telefonban lévőt veszi és utána másolhatod vissza a simre majd így a megadott csengőhangon és képen fog szólni és látszódni híváskor és fogadáskor. -
MR ME
aktív tag
De így sem látszik a kép amikor hív
-
MR ME
aktív tag
Köszi, átmásoltam a telefonra és így már látja
-
MR ME
aktív tag
Miért van az h ha be akarok állítani egy fényképet egy telefonszám mellé akkor csak pár (sztem gaimailes) nevet dob csak ki, és nem a teljes simen lévő névjegyzéket?
-
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #9128 üzenetére
Ha jó RAM kezelésnek számít az, hogy minden szükséges appot kilő, ha kell ha nem (kivéve Huawei gyári appok) akkor igen. Nem nagy öröm, hogy azért kell naponta 10-20 alkalommal a kezedbe venni és bekapcsolni a telefont, hogy a számodra szükséges appot újra és újra elindítsd. Ez amúgy az akkut is durván meríti feleslegesen.
Egyébkánt ne örülj, mert nem lehet tudni mikor milyen értéket mutat. Tesztelés alatt betöltöttem egy csomó programot, és 1GB fölött mutatta a szabad RAM-ot. Utána kilőttem az összeset, amit engedett, és a szabad RAM nem nőtt, hanem 500MB alá esett. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9120 üzenetére
Ezt most honnan szedted mikor a Telekom honlapja nem is működik
Különben meg tarifa csomagtól függő.. De 40-50 biztos, hogy nincs ha meg lenne annyi a P8L és a P8L (2017) között akkor nem csak az 1Gb RAM különbség van ha nem elég sok...
Remélem nem kell felsorolnom az ellen érveket..
A P9L és a P9L (2017) az más tészta, de akkor is tartom azt amit írtam, hogy a lányomnak az kell.. És (mint itt jó pár helyen olvastam, ilyen milliomos csemeték) "hogy nem érdekel az ár" ha valamelyik gyerekemnek kell....
-
98bja
senior tag
Rootoltam ma délután a telefont, letöröltem pár felesleges appot így sikerült kicsit javítanom az elérhető ram méretét. Az eddigi 600-650MB helyett most 800-850 van. Nem sok, de valami.
-
Toby0501
csendes tag
Vettem rá ilyet (mer' óccsó), valóban nem rossz. A felhelyezése nagyon egyszerű és az ujjlenyomatokat sem vonzza annyira, mint a gyári fólia. Azt viszont nem tudom, hogy milyen lézerrel vágták, ~1mm-rel rövidebb, mint a kijelző, azzal picit ügyeskedni kellett, hogy ne legyen feltűnő. Illetve a törlőkendő, amit adtak hozzá, nekem nagyon szöszös volt, minden törlés után több szemét volt a kijelzőn, mint előtte.
-
zolle
tag
Sziasztok
Van lehetőség arra, hogy a két simből az egyiken csak a voice-ot használhassa a telefon, és semmilyen adat ne mehessen rajta ki/be?
-
MR ME
aktív tag
sziasztok!
téma szerkesztésben kellene nekem egy kis segítség, aki jártas benne az esetleg tudna adni vmi leírást, hogy milyen programmal és hogyan merre hány méter?
előre is köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9116 üzenetére
Na ja én majd júniusba veszek a lányomnak egyet.
-
szkaroly
senior tag
Mai nap én is vettem egy ilyen készüléket. Telenoros, Blue M csomag mellé kedvezményesen. Nagy meglepetésemre sehol sem kaptam hozzá mágneses tokot, csak tépőzáras van mindenütt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9111 üzenetére
Szia Csak azért kurv@ kíváncsi lennék, hogy abból a 199 hsz-ből hánynak van Huawei P9 Lite (2017)?
-
Roxbury
őstag
Nem ertem ezt a telefont, pillanatokon belul itt a P10 Lite, ennek semmi ertelme.
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Olyan volt már a 6.0 verzióval másnál is, hogy ha bluetooth-on keresztül zenét hallgatok, majd jön egy hívás, és a hívás végeztével folytatódik a zene, de a mély tartomány egyszerűen megszűnik!
Leállítom a lejátszást, mejd megint elindítom és újra van mély!
Olyan mint ha valami filter bekapcsolva maradna!
Poweramp és Neutron is ilyen! -
robi64
aktív tag
Lehet elfogyott nekik a Kirin 650 processzor
,frissitésre pedig váják az Android O-t,hogy egy kalap alatt végezzenek.
-
xeo98
csendes tag
Itt a 3Gb verzió a fanyalgóknak
Ez azért mocsok húzás a huaweitől... Még nem néztem meg mivel tud többet mint az elődje, de a ram miatt sok eladó p9 lite lesz most a piacon -
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #9102 üzenetére
Jó fiatal lehetsz, ha okostelefon szakértelemmel születtél
És amíg meticilus küldi nekem a romokat és frissítéseket, illetve ameddig még huawei témák és egyéb kiegészítők vannak az sd kártyámon, addig a kezem visszanyúl. arról nem is beszélve, hogy asszonynak még P9 lite-ja van, így már csak amiatt is olvasnom kell a fórumot
muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest