- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
-
sonye
senior tag
Milyen OTA 7-es Androidról beszéltek?
Nekem nem hajlandó semmi frissítést sem mutatni.
Független készülék trékomos kártyával. -
törölt tag
válasz
#01993216 #10095 üzenetére
Lejött a Full OTA, de ahogy végigért, megint felugró ablak, hogy update csomag érhető el, csak most 12-es számozással kezdődött, aztán, 13, most a 14-est tölti. Mi a túró ez?? A B371-nél semmi ilyesmi nem volt. Lejött a Full OTA csomag, felment és kész. Másnak is volt ilyen?
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #10084 üzenetére
Van-e bármi problémád a telefonoddal, amiért szeretnéd a 7-et, vele esetleges búvár technikát akkumulátor terén, vagy különböző esetleges csodákat?
Itt 2GB a más országokban ugyanez 3GB, nem mintha lenne vele hatalmas problémám a 2GB miatt, csak ellenszenves, hogy más országok előbbre valók mint a miénk. -
törölt tag
Nálam már megint nem jó valami! Rátettem a B161-re a B371-es full csomagot, aztán FR, aztán megpróbáltam feltenni a B381-es kisebbik csomagot, ami 300MB. Amikor 100%-hoz ér, kiírja nekem, hogy update érhető el, sorszáma 1, mérete 310MB. A gond ezzel csak az, hogy már a 17-es update-nél tartok és az össz méret már majdnem 6GB. Ilyen biztos nincs!!! Már rámentem arra, hogy MÉGSE, majd FOLYTATÁS, de ha elér 100%-ig, újra jön az update csomag. Mit csináljak? Értelmes ötlet?
-
17x17
csendes tag
FF B371-nèl szerintem jobb az akssi ideje. Mint 6.0 droidnál.
Meg mintha a wifi jel is erősebb lenne.Kicsit a kamera rendszer lassú inditásnál ,de nem vèszes.
-
ORCA58
addikt
válasz
Cunaja #10075 üzenetére
Köszi, így érthetőbb, mivel az angol tudásom meglehetősen csekély, mondhatni 0.
Mivel nem akarok Root-ot kipróbáltam, amit a program javasolt, a Chrome böngészőn keresztül.
Eddig nem sikerült eredményt elérnem, mivel állandóan kéri a telefon, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést. Utána jön az üzenet, "Nem sikerült végrehajtani a feladatot" Ez akkor is kéri, ha nincs PC-re dugva. Na mindegy majd később próbálgatom. -
frewwy
tag
Összességében inkább érdemes kivárni az OTA-n való frissítést? Jut eszembe, ha valaki FF segítségével új romot tesz fel és azt használja, ha kijön egy újabb verzió a rendszer képes lesz azt megtalálni és letölteni OTA-n babrálás nélkül?
-
snakebait
senior tag
-
Cunaja
addikt
válasz
aprokaroka87 #10078 üzenetére
Lefordítottam a tutorial részt is, ahol láthatod a beüzemelését. A Play áruházban azért húzták le a Lite verziót, mert nem értették.
Igen megy, bármelyik Androidon! -
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #10074 üzenetére
[Wakelock Detector root nélküli magyarul].
Akinek fent van a Wakelock Detector Lite alkalmazás, az állítsa le és a gyorsítótárat majd az adatokat törölje, utána távolítsa el.
Ezután telepítheti! -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Az Android Nougat verzió megjelenése óta, a Huawei fórumokon csak azt olvasom, hogy merül az akkumulátor mint a Titanic.
A Play áruházban van egy elérhető alkalmazás ami mutatja, hogy mi tartja ébren a telefont, de angol nyelven van, ez viszont sok embert visszatart a telepítésétől.
Lefordítottam az alkalmazást, hogy mindenki tudja használni. A teljes funkciók eléréséhez viszont Root hozzáférés is szükséges.
Akinek fent van a Wakelock Detector nevű alkalmazás, az távolítsa el, de előtte a gyorsítótárat és az adatokat is törölje.
[Wakelock Detector magyar]. Letöltés után telepítés.
A programmal kiszűrhető, hogy miért merül jelentősen az akkumulátor. -
bubus66
nagyúr
válasz
miacska33 #10070 üzenetére
Van RollBack azt tedd fel és arra a telefonodnak meg felelő ROM-ot.
Csak az itt lévő ROM-kal megy a RollBack
Itt letudod tölteniAz L21= DUAL SIM
Az L01= SINGLE SIM
a RollBackból is ugyan ez kell
a Tesztekey pedig azér lett mert az OTA frissítésben nem volt benne ez update_full_VNS-L01_hw_eu.zip
vagy update_full_VNS-L21_hw_eu -
Gabis
őstag
válasz
bubus66 #10069 üzenetére
Akkor jó. Olvastam olyasmi, hogy nem csak tárolóként lehet használni hanem kiegészíti a belső tárhelyet és akkor viszont eltávolításra kerül a kártya lehetnek gondok. Mondjuk nem kérdezte mit szeretnék ezért nem aggódtam csak egy újraindítást kért.
Ezek szerint a létrehozott mappák gyorsítótárként szolgálnak? -
miacska33
újonc
Sziasztok !
Ez alapján a videó alapján frissítettem a telefonomat nougatra, ami nem volt egy túl okos gondolat
: https://www.youtube.com/watch?v=7shrVOm5Dmc&t=16s
És nekem is azokat a tüneteket produkálja, amit XtremLor a #9173 hozzászólásában írt.
"Most a telefonon van egy 7.0 droid 5.0 emui-val, a build number mar NRD90M test-keys, VNS-L21 a keszulek egyebkent.
Boot "Your devices has failed verification and may not work properly" hiba jon egybol.
Itt feldobja hogy folytatas vagy erecovery, utobbi eseten bejon a "Download latest version and recovery" termeszetesen "Getting package info failed" hibat kapok. Rendszerbe nincs update menu, keyboard, es hasonlo dolgok."Sajnos nagyon nem értek hozzá,szóval próbálgattam fórumokon olvasgatni, hogy mit lehet csinálni, de eddig nem nagyon találtam megfelelő segítséget.
Ebben szeretnék tőletek tanácsot kérni -
bubus66
nagyúr
-
Gabis
őstag
Azért kérdezem mert létrehozott rajta többek között egy Android mappán belül Data mappát, ami tele van egy csomó file-al. Nem szeretném, hogy ha kiveszem a kártyát akkor ne tudjam használni az appokat stb. Igazából csak tárolásra szeretném használni, fotók, videók, letöltések stb.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Ha a tárolóhely beállításainál az Alapértelmezett helynél az SD kártyát állítom be és nem a belső tárhelyet akkor mi történik? -
törölt tag
válasz
online1986 #10063 üzenetére
Köszi!
Próbálkozok.
-
törölt tag
Nekem sem akar menni az istennek se. Most szedtem le B381-est, a FullOTA csomagot, de nem ment rá a B161-re. Most megpróbálom a B371-et, remélem így megy.
-
Fall-N
veterán
válasz
Keremazo #10055 üzenetére
Fentebb írták, hogy a legfrissebb build a B380 (dual SIM) és a B381 (single SIM).
Töltsd le a Firmware Findert és frissítsd onnan. Ha nem megy fel egyből a B38x akkor előtte B370/371 majd onnan OTA B380/381 (értelemszerűen a megfelelőt attól függően, hogy hány SIM-es a teló.)
Ha visszább olvasol amúgy is ez a téma már egy ideje.
Természetesen frissítés után mindig factory reset!!!
-
taxapa
újonc
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok, szeretném eladni P9 Lite telefonomat. Úgy tudom, hogy fontos kilépnem a Huawei fiókomból. És itt van a prücök, ugyanis elfelejtettem a hozzá tartozó jelszót. Igazság szerint ha tudnám, meg is szüntetném a fiókot, mert nem sok értelmét látom, nekem legalábbis nem kell. Mi a teendőm? Van még rajta 14 hónap garancia, nem szeretném rootolni.
Új jelszó aktiválására nem csinál semmit.
Köszi a segítséget! -
Keremazo
újonc
Sziasztok.
Frissitettem VNS-L31C55B160 rol B360 ra amit a rendszer felajanlott es azt tapasztalom hogy az aksi fele annyit birja. Valakinek 7 es androiddal hasonlo tapasztalata van?
Koszi -
Zsocy155
őstag
-
MR ME
aktív tag
Tud vki esetleg egy főképernyőre kirakható mobilnet mérő progit? Vagy vhogy a beépítettet ki lehet rakni? Bár jó lenne egy olyan amiben be tudnám állítani pontosan h melyik naptól mérjen
Előre is köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #10031 üzenetére
Pedig nem is olyan sokkal előtted írta a Cunaja..
Azért ne légy ilyen szívtelen, hogy nem mondod meg neki...
(#10030) K e n y a
kukkancs ide csak..... -
Gabis
őstag
Sziasztok, ma beledobtam egy sd kártyát a telóba. Hogyan tudnám a képeket, letöltéseket, doksikat a legkönnyebben áthelyezni? Valami fájlkezelővel másoljam csak át? Felesleges dolgot vagy valami rendszer fájl így nem kerülhet át ami esetleg bekavar?
-
MR ME
aktív tag
válasz
robi64 #10040 üzenetére
alapból dual volt, nem cseréltem oem-et....
amikor proxyn kezdtem el végig a letöltést akkor a legkisebbre kattintva mindig feldobta h további frissítések elérhetőek, töltögettem is le szépen, aztán instabil hálózatot írt, ott mondjuk megáltam, de utána észrevettem másik csomagnál h folytatja egy idő után ha várok, akkor hagyjam h proxyn leszedje végig, töltögessem le mindig amikor rákérdez az újabb frissítésre és menni fog?
-
robi64
aktív tag
válasz
castiels #10037 üzenetére
Nálunk nem volt Beta,hanem kéthete érkezik az OTA B370/B371.Előbb már feltettem a B371-et és utána a B381,de ahogy kijött az OTA visszaáltam MM-re B161-re és azonnal jelezte a frissitést B371-re.
Mondhatom hogy igy OTA-n keresztül szerintem jobban működik.(Saját véleményem szerint.) -
robi64
aktív tag
F.Finder segiségével felmegy,választod a kisebb zip-et (kb 300Mb).A full (1.95Gb) nem megy mivel már N-en vagy.
DE nem alyanlom én is visszaálltam B381 ről B370 re.
A build száma ugyan az mint a F.Finderen és amit kaptun itt serbiában.
A kis képernyős cucc,ha kicsi a kezed. -
Gabis
őstag
Már a kezdetektől 0,5-ön haszálom az animációkat. Gyorsabbnak tűnik de tényen nem változtat sajnos.
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Első kérdésem az lenne h vkinek itt sikerült b370ről 380ra frissítenie? Ha igen hogyan?
azt láttam h a 381 elég sok embernek felment, de nekem a 380 sehogy sem akar....és h ez a frissítés megoldja am a fogyasztás kérdést? Nameg h az miért van pl h szerbiában már kinn a hivatalos, mi pedig ilyen sokáig várunk? Ill h annak mi a build száma?
Másik h ez a fantasztikus kis képernyős cucc (végighúzom az ujjam az alsó gombokon) ez igazából mire lenne jó?
Előre is köszi
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #10031 üzenetére
Ez nagyon jó!
-
ANDROID???
addikt
válasz
castiels #10028 üzenetére
Abban az esetben, ha az értékeket magasabbra állítod az animációknál esetleg észreveheted, hogy nyújtottabb az animáció, kisebb értéknél az animáció ideje rövidül, mivel az idejét lehet állítani.
K e n y a: le lett írva! (Cunaja leírta)
Meghagyom a lehetőséget a kereső kipróbálására, de remélem mások sem rontják el az élményt -
K e n y a
tag
Üdv!
Hol is van ez a fejlesztői beállítások? Nem találom... -
sonye
senior tag
Üdv a csapatnak!
Valakinek valami infója van, hogy lesz-e hivatalos 7-es android OTA-n?
Vagy a hüvely megint belengette és csak duma volt, ahogy szokta, mert inkább kiadott megint vagy 4-5 új készüléket, mintsem erre készítsen szoftvert... -
ORCA58
addikt
válasz
IdPezzo #10021 üzenetére
Nekem ilyen a 6-os soha sem produkált. Navi +zene közben ha hívás jött leállt, de a hívás után is automatikusan újra indult. Poweramp-ot használtam. Benne volt a védett alkalmazások közt, és az Optimalizálás mellőzése is engedélyezve volt.
Ha ennek ellenére sem jó, lehet valamilyen program kavar be. -
IdPezzo
csendes tag
Szia!
Android 6.0, EMUI 4.1.1
Tudtommal semmi rendszerfrissítés nem volt, és eddig nem volt semmi probléma a lejátszással. Ez a leállítósdi csak a napokban kezdődött (egyébként nem használom sűrűn zenehallgatásra, csak ha hosszabban BKV-zom havonta 3-4 alkalommal). Viszont akkor nagyon zavaró ez a hiba!
-
Cunaja
addikt
Akinek felesleges az animáció, az a buildszámot nyomja meg 5x és a megjelenő fejlesztői menüben, kapcsolja ki az animációt. Gyorsabban reagál a teló.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
ANDROID??? #10016 üzenetére
Elég, ha pár alap alkalmazás próbálsz az alkalmazásváltóval megnyitni. Spotify-t kidobja a memóriából, akad, az appok újraimdulnak. Első naptól kezdve sikerült ezeket produkálnia.
-
Gabis
őstag
válasz
ANDROID??? #10016 üzenetére
Nem vagyok egy pro felhasználó, de nekem az ablakváltások, egyes programokból való kilépés pl. fotó készítése után, néhány appon belüli művelet nem adja a gördülékeny rendszer érzetét. Lehet bennem van a hiba.
-
ANDROID???
addikt
Semmi rossz indulat nincs benne, de megkérdezném, hogy hogy a bánatban sikerül megakasztani??
Nekem nem szokott akadni a készülék. Vannak akik elcserélik a telt., így meg kell próbálni A5-re cserélni, aztán majd kiderül az jobb-eFeri1977: Légy olyan kedves átmenni a melyik okostelefont.... topikba, mert így csak teleszemeteled a topikot, érdemben előre nem jutsz.
Különben, ha sikerült a 2017 mellett dönteni, örülünk neki, de elég lesz az infót csak ott megosztani, itt nem szükséges -
Feri1977
senior tag
hát nem tudom gyerekek..ha vennék p9 lite-ot (megnéztem üzletekbe régi és újjat), akkor csakis a 2017-es verziót venném, szebb kijelző, átláthatóbb szoftver, jobb kamera, üveg hátlap, gyorsabb stb. nemem túl snassz a 2016-os kinézet, összehasonlítottam őket kivolt rakva.
-
Roland0224
senior tag
B370-re negéri feltenni a 380-at ? A kisebb ~300 mb-os frissítő fájlra gondolok. Javul/romlik tőle valami? Köszi a válaszokat előre is 😃
-
giornalista
senior tag
sziasztok!
2Gb ramos P9 Lite-om van, először írnék róla pár szót azoknak, akik gondolkoznak, hogy vegyenek-e. LG G3-ról váltottam, és a kamerát leszámítva (ami sajnos ebben a telefonban kifejezetten gyenge) mindennel nagyon elégedett vagyok. leginkább az akkumulátoridővel, ugyanis élénk használat mellett is kibír két napot (igaz, általában minden este feltöltöm, de volt már, hogy nem kellett, és ez jó érzés). minőségi, jó telefonnak tűnik, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, úgyhogy hajrá
viszont most elgondolkoztam azon, hogy vennék egy olcsó VR szemüveget, hogy kipróbáljam, milyen élményt adhat. ha nem tetszik, maximum visszaküldöm 14 napon belül. viszont nem tudom, hogy a telefonomban van-e giroszkóp. valószínűnek tartom, hogy igen, de mintha olvastam volna talán itt, vagy máshol, hogy nincs benne, felvilágosítanátok az ügyben?
köszönöm!
-
Gabis
őstag
válasz
bedibazsa #10011 üzenetére
Megértelek.
Mikor telefont kerestem igyekeztem ár/teljesítmény arányban a legjobbra törekedni. A választást behatárolta a szolgáltató által nyújtott kínálat és persze az a gondolat, hogy mivel első androidos teló, ne legyen túl drága ha esetleg mégsem jön be maga a rendszer. A kamera által nyújtott festményszerű képek mellett ez a memória kezelés bosszant a legjobban, a olykor előforduló akadozásokról nem is beszélve. Na mind1, ez van. -
bedibazsa
senior tag
Nexus 5x kétszer ennyi appot tudott benn tartani, pedig ugyanúgy 2GB ram. Lehet, hogy újra veszek a Huawei helyett egyet. Én azt vette észre, hogy egyre kevesebb sz@rt tud a memóriában tartani. Kamera app és a Chrome 1 tabbal - már ez is gondot okoz neki. 8 hónapja megvan, de elfogyott a türelmem sajna.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Többször is előfordult már, hogy (most a legutóbbi esetet írom le) meg volt nyitva a Chrome 3-4 füllel meg 2 alkalmazás és amikor vissza akartam lépni a Főoldalra (nem tudom, hogy ez e a pontos megnevezése) néhány másodpercbe beletelt mire megjelenítette a főoldal elemit. Okozhatja ezt a Nova esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged