- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
egy kérdésem lenne!
eladtam a jól bevált P9Lite-omat és a következő problémával kerültünk szembe, idézem amit tapasztal a vevő:
Szoftver... bekapcsolás után (mindegy hogy milyen kártyát teszek bele, vagy akár kártya nélkül próbálom), a nyelv választás és a licencek elfogadása után a telefon MINDENKÉPPEN nethez akar kapcsolódni a Google fiók hitelesítése kapcsán. Ez rendeben is van persze, ez a lényeg, hiszen amúgy is kell rá a Google fiók, stb, így felküldtem WIFI-n keresztül. Nos itt viszont van egy kis probléma... hiába adom meg akár egy másik saját gmailes, akár párom bármely gmailes akár egy vadonat újonnan létrehozott Google fiók azonosítóját, mivel azon nem találja a telefon korábbi adatait, nem hajlandó elfogadni a fiókot. Ha pedig megpróbálom kihagyni a Google hitelesítést az elején hogy majd később, akkor jön a meglepi üzenet, idézem a telefonról:
"A módszer, amivel végezte a gyári visszaállítást biztonsági kockázatot jelenthet. Kérjük, hitelesítse személyazonosságát a Google fiókjával. Kérjük előbb csatlakozzon az internethez."
OTA-n jött magának leszedett legfrissebb verzió van a telefonon, és nem emlékszem h bármilyen lopásvédelmet is bekapcsoltam volna rajta....mielött odaadtam, szervízmenüből dobtam rá egy hard resetet, majd kikapcsoltam és ment is a postára a telefon....
tudnátok nekem segíteni h mivel is tudnánk megoldani ezt a problémát?
előre is köszönöm! -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is van olyan gond, h ha a bluetooth-t bekapcsolom, akkor a wifi sebessége gyak. a nullára csökken, a telefon pedig "akadozik"?
FR volt már, a legújabb frissítéssel (B390) és előzővel is fennállt ez a probléma, mind1 h fülest vagy hangfalat kapcsolok össze vele...vmi megoldás esetleg?
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
nekem tegnap jött OTA-n a B386
(igaz én elötte feltettem ff-el a B382-t) -
MR ME
aktív tag
válasz
@ndrew #11443 üzenetére
valóban kötelező bejelentkezni, de attól még nekem teljesen szűz maradt a rendszer, kérdez utána dolgokat h visszapakolja e a google fiókba lementett alkalmazás beállításokat satöbbi, ott a nem-re kell menni....nem kötelező ugyanazzal a google fiókkal belépned, beléphetsz egy teljesen másikkal is, p8lite-on nekem simán ment...
-
MR ME
aktív tag
válasz
Stylerr #11411 üzenetére
ő lenne az, én csak a képernyőzárat használom, a többiről nem tudok nyilatkozni
-
MR ME
aktív tag
Találtam végül is témát ahol mennek az értesítések és középen van az óra
-
MR ME
aktív tag
válasz
bubus66 #11396 üzenetére
most átraktam magazin-ra és ott megjelenik nekem is rendesen, igazából csak az a bajom azzal a témával h alul van az óra, és nekem középen föntre kellene
amiket használtam témákat eddig azokon egyiken se jelent meg....
de jól látom h az utolsó amit átalakítottál annál középen fönt van az óra? ha igen, át tudod nekem lökni?
vagy esetleg egy kis segítség h hogyan lehet átalakítani is megtenné -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Vhonnan meg lehet tudni h mely témák tudják a zárképernyőre kirakni az értesítéseket?
Előre is kösz -
MR ME
aktív tag
válasz
ORCA58 #11040 üzenetére
Azt nem tudtam h nem kell hozzá a magazin téma...
Viszont sztem ő arra gondolt h fenn az állapotsávban a hatosnál megjelent a kis ikon az állapotsávban 7nél csak ha feloldottad akkor látszik az ikon, csak az van amit leírtál, de nekem pl az nem jön be mert kiírja az illető üzenetét is a zárképernyőre vibernél,messengernél pl... -
MR ME
aktív tag
-
MR ME
aktív tag
Hol tudom beállítani h a wifi jelszavakat szinkronizálja a google fiókomba?
-
MR ME
aktív tag
a B170-re is jön majd normálisan az OTA frissítés, vagy csak a 160ra jön hivatalosan?
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Esetleg ha vki lementette a frissítést az megoszthatná velünk
-
-
MR ME
aktív tag
Mostanában vettem észre h a megosztásnál ha a google drive-ra töltök fel, akkor nem mutatja h hol tart a feltöltés, nem jelez ha feltöltötte, egyszerűen eltünik és vagy feltölti vagy nem....
ez ismert hiba, vagy én állítottam be vmi rosszul? -
MR ME
aktív tag
jól értelmezem h megjelent kis hazánkban is a hivatalos frissítés? ha igen akkor a kérdésem h azt hogy lehet majd feltenni a firmware finderrel frissített romra?
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Tud vki esetleg egy főképernyőre kirakható mobilnet mérő progit? Vagy vhogy a beépítettet ki lehet rakni? Bár jó lenne egy olyan amiben be tudnám állítani pontosan h melyik naptól mérjen
Előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
válasz
robi64 #10040 üzenetére
alapból dual volt, nem cseréltem oem-et....
amikor proxyn kezdtem el végig a letöltést akkor a legkisebbre kattintva mindig feldobta h további frissítések elérhetőek, töltögettem is le szépen, aztán instabil hálózatot írt, ott mondjuk megáltam, de utána észrevettem másik csomagnál h folytatja egy idő után ha várok, akkor hagyjam h proxyn leszedje végig, töltögessem le mindig amikor rákérdez az újabb frissítésre és menni fog?
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Első kérdésem az lenne h vkinek itt sikerült b370ről 380ra frissítenie? Ha igen hogyan?
azt láttam h a 381 elég sok embernek felment, de nekem a 380 sehogy sem akar....és h ez a frissítés megoldja am a fogyasztás kérdést? Nameg h az miért van pl h szerbiában már kinn a hivatalos, mi pedig ilyen sokáig várunk? Ill h annak mi a build száma?
Másik h ez a fantasztikus kis képernyős cucc (végighúzom az ujjam az alsó gombokon) ez igazából mire lenne jó?
Előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
válasz
Feri1977 #9945 üzenetére
a jack dugó a tetején van, ezt így most nem is értem
az értesítő led vibernél bizony jelez, méghozzá lilán....vmi gáz lehet haverod telójánál
az ébresztőórát akármilyen hanggal (beépített és hozzáadott) lehet változtatni, a rezgést ki lehet kapcsolni, minden reggel erre kelek...
fényerővel nem volt gondom, napfényben is megfelelően látom, ha maxra rakom bővel látható....(az autó cuccot nem használom)
zenét én is folyamatosan hallgatok, poweramp-al ahogy írod, nekem semmiféle bajom nem volt vele....
esetleg egy frissítés és factory reset nem ártana a haverod telójának
ha nem tetszik am meg senki nem kérte h ezt vedd
röviden ennyi
-
MR ME
aktív tag
nekem is hitelesítési hibát ír mind2 csomagnál
-
MR ME
aktív tag
ha a helyinformacio folyamatosan bekapcsolva van az mennyire eszi az akkumlatort ill a netet? elenyeszo?
-
MR ME
aktív tag
Aki felrakta már a 7-es androidot, ti nem vettétek észre h mintha jobban zabálná az aksit? Feltünően gyorsabban merül nálam...
-
MR ME
aktív tag
A messenger nálatok is csinálja h nem mutatja a matricákat néha?
Teljesen random nem jeleníti meg őket, csak egy üres négyzetet mutat, 6-os 7-es androidon is fennáll a probléma
-
MR ME
aktív tag
na én tegnap felraktam ezt a csodát....
az értesítéskezelés még mindig gagyi, nem csak h nem mutatja lezárt képernyőnél a felső sávban h mi van, de megmaradt az a hiba is h néha ha jelez a jelzőfénnyel és lehúzod a sávot nem mutatja az értesítést, csak a kis kukát h tudod törölni, lecsukás után ha visszamész már megjeleníti....
védett alkalmazások közül a messengert és vibert nem lövi ki már szerencsére, de pl a poweramp-ot ha nem használod huzamosabb ideig már küldi is a levesbe...ezen még dolgozhattak volna inkább egy kicsit a srácok(FR volt telepítés után)
-
MR ME
aktív tag
értem, köszönöm, megpróbálom
-
MR ME
aktív tag
De így sem látszik a kép amikor hív
-
MR ME
aktív tag
Köszi, átmásoltam a telefonra és így már látja
-
MR ME
aktív tag
Miért van az h ha be akarok állítani egy fényképet egy telefonszám mellé akkor csak pár (sztem gaimailes) nevet dob csak ki, és nem a teljes simen lévő névjegyzéket?
-
MR ME
aktív tag
sziasztok!
téma szerkesztésben kellene nekem egy kis segítség, aki jártas benne az esetleg tudna adni vmi leírást, hogy milyen programmal és hogyan merre hány méter?
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
sziasztok
2 kérdésem lenne
az egyik h a zenelejátszásnál (poweramp) nem lehet vhogy kikapcsolni h ne figyelmeztessen ha túl hangosra teszem a lejátszást? elég idegesítő...
a másik h panaszkodnak h recsegve hallanak engem telefonálás közben, vmikor olvastam itt a topikban h kicsit túl van vezérelve a mikrofon, de már nem emlékszem h mi is volt rá a megoldás
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Értem, köszönöm
Igen, 7.0-n vagyok, de nem biztos h szeretnék is ezen maradni amig ki nem jön a teljes
-
MR ME
aktív tag
Ezzel a firmware finderrel vissza lehet rakni a 6os androidot factory reset nélkül?
-
MR ME
aktív tag
köszönöm mindenkinek, bőven többet tudtam meg a dologról, mint amire számítottam
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, h ki lehet e menteni egy témát a telefonból, az történt ugyanis h gondolom vmelyik téma szerkesztő amikor letöröltem, letörölte az összes témát a telefonról, és ugyan még látszik h melyik témát használom a gomboknak (de csak a gomboknál látszik ez a téma), de kiválasztani már nem tudom, tehát ha lecserélném már nem tudom visszarakni....
neten pedig nem lelem már sajnos
ez lenne az a téma ha esetleg vkinek meglenne
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok
a 7es van fenn, és az lenne a kérdésem hogy nálam a 6nál úgy volt beállítva a képernyőzár h a feloldás egyből mintával történt, ami a beállított háttérképemen jelent meg, most meg előtte felfele kell húzni az ujjam és utána írhatom be a mintát....be lehet állítani a 7esen is h egyből a minta jelenjen meg? sehol nem találtam ezt az opcióta válaszokat előre is köszönöm
-
MR ME
aktív tag
válasz
Zsirmanc #5951 üzenetére
szia
az lenne a kérdésem, h hogyan lehet megjeleníteni a záróképernyőn h kijelezze a hívásokat/üzeneteket? mert most csak az állapotjelző világit, de nem írja ki h mit is jelez...arra gondolnék h kiírja h nem fogadott hívás, új üzenet...már ha erre gondoltál....
előre is köszönöm
-
MR ME
aktív tag
sziasztok
az lenne a kérdésem, h aki feltette a béta android 7-et, annak milyen tapasztalatai vannak? érdemes felrakni, vagy inkább várjak a normál kiadásra?
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
sziasztok
az lenne a kérdésem, h van ez az opció h ha a hangerő gombokat egyszerre nyomom meg akkor kiírja h azonosítás, ha jül emlékszem azt olvastam h ez a hanghívás lenne, nem lehetne ezt vhogy kikapcsolni?
mindig lenyomódik a zsebembe és elég idegesítő
előre is köszi
-
MR ME
aktív tag
Még egy kérdésem lenne, honor4c-nél volt olyan opció h ha sütött a nap, nagy volt a külső fény automatikusan feltolta a fényerőt, de itt nem találtam ilyen opciót, kimaradt vagy esetleg én voltam figyelmetlen?
-
MR ME
aktív tag
válasz
AngeloDivina #2430 üzenetére
Köszi egy ilyen nillkin tokot vettem végül énis
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
tegnap lettem tulaja énis egy ilyen készüléknek, az lenne a kérdésem h tokot hol lenne érdemes nézni hozzá? tudnátok ajánlani pár oldalt/boltot?
nillkin tokok előnybenválaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest