- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Diabo6 #13738 üzenetére
A frissítéseket a HWOUC mappába teszi, de azt elméletileg törli is frissítés után.
Annyira sokat helyet talán nem foglal, de esetleg sok a téma a HWThemes mappába, vagy a kép a MagazineUnlock-ban.
Képeket videókat nem mentett véletlenül a belső mappába? DCIM\CAMERA ?
Lehetnek letöltések a Download mappában is. -
bubus66
nagyúr
válasz
Diabo6 #10298 üzenetére
Igen arra meglehet próbálni..
(#10307) Zsocy155
Kétlem, hogy ez is gyártói garancia lenne valószínű, hogy sarki GSM-s garancia..
(#10311) ORCA58
Az még a jobbik eset, ha szürke importos, meg még talán a buildja is C432
Találkoztam már olyannal aminek C636 volt a buildja és ugyan 1+1 év sarki GSM garancia van Rá.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Diabo6 #10280 üzenetére
(#10282) Diabo6
A 3 gombossal, nem mert azzal nem ment fel max az FF-en keresztül. Nekem az van fent és semmi gondom nincs vele.
Ha csak az update.app van update_data_full_VNS-L21_hw_eu és ez nincs mellette akkor lehetséges, hogy test_keyes lesz ugyebár akkor elég sok dolog nem fog működni.. Csak az eredeti OTA-val lehet helyre tenni, (csak úgy ha valaki lementi) de erre sincs 100% garancia..
Ha kapsz egy install failedet, akkor minden marad a régiben, max ha volt ROOT és azt nem sikerült 100%-ban eltávolítani akkor lehet gond..
(#10279) snooze
Nem fog mindent az sd-re telepíteni ami a belsőn van annak a működés szempontjából ott is kell lennie..
-
PACSA75
őstag
Amúgy ha csinálok egy gyári beállítást nem kellene ezek appok vissza kerüljenek? Mert sajnos nem térnek vissza. Nagy nehezen megtaláltam a másik telón az apk t, de nem engedi feltelepiteni. Elindul a telepítés, de a végén azt írja hogy nincs telepítve. Mi a fenét csináljak vele. Mielőtt eladom, mindenképpen rendbe akarom tenni (nem a p9 lite ról van szó
.
-
PACSA75
őstag
Igen eddig világos, csak léci picit bővebben: (igen, természetesen rootolva van) milyen apk t használjak az átmásolásra, és mi a system fájl neve, azaz honnan kell kimásoljam? Nem vagyok teljesen kezdő, de régen mókoltam már, és általában vissza még nem kellett tegyek semmit. Kösz.
-
sharkypeti
aktív tag
Nálam a lélektani határ cca 1800 ft, ha beruháznék egy Nillkinre. Ha többe kerül, akkor inkább marad rajta a mostani 3D-s glass, ami jó, mert alul-felül fekete, így nem látszik, hogy alul nincs odatapadva tökéletesen.
Viszont jó lenne egy hagyományos, mert ez annyira azért nem tetszik.
A telóm az első sorozatok egyikéből való, ezeknél a "Huawei" feliratnál nem teljesen sík a kijelző, ezért nem tapad rá tökéletesen mindegyik glass. Van olyan üveg, amelyik hibátlanul rámenne az én készülékemre is? Akinek van ez ügyben felhasználói tapasztalata, az kérem, ne tartsa magában!(#9699) szatomi30
Véleményem szerint megbízható. 2 év gyártói garancia, ez a lényeg. Nagyon nem nyúlhatsz mellé. -
Muerte68
addikt
T-Kom-nál évente egy ingyenes+ha méret vagy hibás töbször is-nem szokták nézni tényleg hibás -e vagy hogy milyen a teló.
Én egyszer vágattam mert a legközelebbi bolt 50km és csak személyesen lehet de az rögtön kuka is lett+a vágottat már nem cserélik csak 5000ft ért
Rendes volt a csajszi azt mondta nem is hallotta hogy vágva volt
-
juhasz22
aktív tag
Ha csak az alapvető funkciókat nézzük, telefonálás, netezés, videózás, alkalmazások futtatása akkor szerintem nem éri meg váltani, nincs akkora különbség 6.0 alatt a két telefon közt. Igazából játék terén sem érzem sokkal kiemelkedőbbnek a P9 et a Lite al szemben. Egyedüli indok a +1GB RAM illetve a Dual Kamera, (ja meg persze a premium érzés amit most nem veszek ide) de nekem ez nem lenne elég, hogy váltsak. Mondom úgy hogy mindkettővel rendelkezem.
-
bubus66
nagyúr
Az ikonokat csak akkor tudod kiszedni belőle, ha letöltőd és TC-val ki másolod belőle..
Számsor az csak a letöltés de ha meg nézed a hwt a description.xml
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<HwTheme>
<title>Old distric</title>
<title-cn>老地方</title-cn>
<author>Ben</author>
<designer>Ben</designer>
<screen>FHD</screen>
<version>4.0.0</version>
<font>Default</font>
<font-cn>默认</font-cn>
<transition></transition>
</HwTheme>Akkor ezt fogod benne találni és ha a Téma keresőbe beírod a nevét megfogja találni..
-
bubus66
nagyúr
(#8869) Diabo6
A gyári témák a nevükön vannak ben a system/themes mappában.
A letöltöteni pedig úgy tölti le ahogy a képen van.
A téma kezelőben már a nevén van benne.
Minden esetben abba a HWThemes mappa tölti amelyik alapértelmezettnek van megadva.
A mega linket nem lehet letölteni kvóta túllépés miatt.. Akinek esetleg kell annak adok egy googledrives linket szintén 6Gb-ról, de letöltöm és felteszem a google driverre.. Ha nem ugyan az mint ami nekem van meg.
(#8871) MR ME
Igen leötlésnél számsorral jelzi. -
ANDROID???
addikt
Ilyen jelenséget akkor láttam, ha a fólia hangya szempillányit ért a kerethez így nem feküdt fel rendesen és maradt alatta levegő. A kép alapján úgy látszik, mintha a kép bal oldalától jobbra a felső hézag szépen csökkenne.
Easy Guard Diamond glass-t vegyél, az szépen feltapad, és a csomagban van ragasztó amivel pontosan irányban lehet feltenni, én nem használtam, csak rátettem anélkül -
petya220
senior tag
sajnos nem :c Nekem sem ment, de várj,mindjárt bemásolok valamit
Originally Posted by petya230
DT2W not working :c
Just for me?OK, Let me explain about DT2W. I modified the Synaptics touch screen driver to get DT2W to work. The touch screen on my P9 Lite is a Synaptics touchscreen. On devices where DT2W does not work, it most likely because the touch screen driver is Cypress because that driver is also included in the kernel but does not seem to have and "Wake Gesture" capability. So basically:
Synaptics Touchscreen = DT2W works.
Other Touchscreen = DT2W does not work. -
G@ß!
őstag
Hát ezaz. Totál kikapcsolom a telefont. Benyomom (először) a felfelé gombot, majd mellé a bekapcsoló gombot. Nyomom, nyomom...
Bejön a Huawei logó.
Majd az általam előző HSZ-ben betett kép.
De még mindig tartom a hangerő fel + bekapcsoló gombot.
Tartom egy percig, már elfáradok, rácsöppen a telefonra a verejtékem...
Semmi, nem megy tovább.
Ha elengedem, akkor sem.
Innen már csak a kikapcsológomb segít.
Természetesen ha simán be akarom kapcsolni, az megy... -
-
MK VII
veterán
Igen tudom, hogy nem hirdetsz...
Te tudod... Csak ne lepődj meg, ha pár órás kitiltást kapsz egyszer...
Nem egy példa volt arra, hogy valaki keresett eladó cuccot és azért kapott pihit...
De tényleg, nekem mindegy...(#8226) Diabo6
Tényleg csak jó szándékból írtam amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest