- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Hát ezaz. Totál kikapcsolom a telefont. Benyomom (először) a felfelé gombot, majd mellé a bekapcsoló gombot. Nyomom, nyomom...
Bejön a Huawei logó.
Majd az általam előző HSZ-ben betett kép.
De még mindig tartom a hangerő fel + bekapcsoló gombot.
Tartom egy percig, már elfáradok, rácsöppen a telefonra a verejtékem...
Semmi, nem megy tovább.
Ha elengedem, akkor sem.
Innen már csak a kikapcsológomb segít.
Természetesen ha simán be akarom kapcsolni, az megy... -
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Innen az 1-es pontban szereplőket töltsd le. Majd a 3. pontban leírtak szerint járj el. És jól figyelj mikor a parancsokat írod be, zoomolj rá rendesen mit ír ki, mert könnyen félre lehet olvasni és azt hiszed kész, közben pedig valami hibát ír ki. Azokat kell látnod a gépeden, amiket a mellékelt képeken is látsz.
Engem azzal szivatott meg, hogy nem az 1es pontban megadott Hisuite-t töltöttem le. Ahogy azt telepítettem egyből sikerült.
Tárgytalan, mert fentebb látom, hogy sikerült. Csak rosszul akarod bekapcsolni. -
Diabo6
senior tag
Ugyanerre a verzióra a B160ra ráhúztam a revolution romot, de nem tetszett és 3 gombossal visszanyomtam rá a B160at. Minden maradt a régi, viszont bezárta a bootloadert és ugrott a root. Szóval újboli nyitás miatt ment a gyalu. Asszony telóján nincs buhera, szóval remélem megmarad minden.
-
G@ß!
őstag
Az mitől lehet, hogy a twrp telepítésénél a gyári bootloader marad, miközben az instrukciókat pontról pontra végigkövetve már a twrp bootloadere kellene induljon?
Még mielőtt megkérdeznétek, igen, a fastboot flash recovery recovery_twrp.img-t írtam be... -
Diabo6
senior tag
Bétáról ezzel tudok visszaállni, ha L21 dualos a készülék? B160 volt rajta, arra ment rá a béta.
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian) DUAL -
Hello!
Emlekeztek volt ez a lepesszamlalos dolog, 2000 ora utan ujrainditottam a telot es eltunt, azota nem is jott elo. Valoszinu csak beragadt az ertesitesekbe.
-
Fall-N
veterán
Úgy lehet, hogy:
1. Használsz téma szerkesztőt
2. Manuálisan készítesz témát.Utóbbi nyilván nehezebb, de jobb is lesz a végeredmény. Alapból a téma (hwt fájl) egy zip, amiben mappák vannak. Ezekben vannak a hátterek, a lockscreen, ikonok, navigációs sáv ikonjai stb. Az ikonok kiterjesztés nélküli zip fájlba (icons) vannak tömörítve. Ha visszanevezed icons.zip-re akkor ki tudod csomagolni, majd szerkeszteni. Pár dolog nehezebb, mert xml fájlokat kell szerkeszteni. Pl. záróképernyő
-
ORCA58
addikt
válasz
gianone #8471 üzenetére
Az a tárolt folyamatokat csökkenti, ami éppen fut azt nem változtatta.
Kíváncsiságból beállítottam, hogy nincs háttérfolyamat. A tárolt folyamatokat eltüntette. Általában csupa olyan folyamat van egyébként benne ami telefonnak kell állandóan, nem nekem. Ami viszont meglepő, ahogy kilőtte ezeket, lecsökkent a szabad memória!
El nem tudom képzelni mit művelnek a Huawei boszorkánykonyhájában. -
gianone
őstag
-
ORCA58
addikt
A navigációs sáv automatikus eltüntetését gyári állapotban nem tudta és nem is tudja a telefon!
Meglepne, ha neked korábban ez ment volna, hacsak nem lett megbuherálva.
Viszont van olyan alkalmazás, ami úgy van megírva hogy eltüntesse, akkor el is tűnik. Ilyen lehet némelyik navigáció, videó lejátszó, és játékok. stb. -
naj
újonc
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy miután ismerős nyomkodta a telefont a navigációs sáv nem tűnik el. állandóan látszik. Hogy lehetne az automatikus eltűnést visszaállítani?
Előre is köszi! -
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #8454 üzenetére
Ha a szokásaik ugyan azok minden készüléknél, akkor majd valamikor a korai verzió jön, és utána a végleges.
-
petya220
senior tag
válasz
online1986 #8454 üzenetére
Nem hiszem,hogy a bétát frissíteni fogják, szerintem végleges jön, vagy legalábbis közel végleges bugokkal
-
online1986
tag
Várható Nougat-ra javítás frissítés vagy már csak a végleges verzió jőn?
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #8450 üzenetére
Gondolom nem kapott választ :c
Amúgy nem tudom, én nem használom ezeket az app-okat .
Próbáld meg chrome-ból, ott nem fog akadni -
ANDROID???
addikt
-
balgab84
aktív tag
Nektek is laggol némelyik app? Pl index vagy az origo, a képek betőltésénél általában.
-
bubus66
nagyúr
válasz
vertebrata #8446 üzenetére
-
Liller7
tag
válasz
vertebrata #8446 üzenetére
Ez egy téma ezzel a zölddel.Én kérésemre lett megcsinálva.Amit nagyon köszönök robi64-nek.Fogalmam sincs lehet-e máshogyan.
-
jatszo
aktív tag
válasz
Just_Reboot #8444 üzenetére
1. Feloldás után az értesítési sáv egy pillanatra felvillan
2. Usb hibakeresés magától kikapcsol
3. Ujjlenyomat olvasós képlapozás a galériában "döcög"
4. A kamera elég nehézkesen indul.
5. Kamerán belüli galéria indítás szintén nehézkes.
6. Galéria belül megosztás gombra kattintva 1 üres hwresolver lap ugrik fel 1 mp-ig
7.Wifi+ szolgáltatás nem kapcsolódik automatikusan a mentett hálózatra csak képernyő feloldás után.
8. Ram menedzselés még mindig gyenge.
9. Nincs iker alkalmazás funkció.
10. Nincs felhasználók funkció. -
Just_Reboot
addikt
Akik az Emui 5 Bélát használják azoktól kérdezném hogy mik a legfőbb bugok, hibák benne?
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #8437 üzenetére
Igen... Mindjárt a legelső bootnál...
Csinált menüből egy Resetet, de nem segített..
Majd megírom neki, hogy recoveryből nyomjon egyet.. Romolás nem téma nála.. Nem csinál ilyet.. Ráadásul teljesen új telefon.. Bontatlan volt.. Most vette zsír újan és egyből belefut egy ilyen gondba..(#8438) Beretvás
Mádzsárbá' tesa? -
Beretvás
veterán
Végre megérkezett kinábol az eredeti flip tok, eléggé jonak tünik, és egyharamad ára mint magyarba..
-
szami777
addikt
Telefonkezelő gyári appal kapcsolatban lenne egy kérdés.
Tisztítás után feljön egy opció, hogy aklalmazás visszaállítás. Ez mit jelent pontosan?
A szó jelentését értem, meg azt is, hogy google appoknál van ilyen opció, de itt teljesne más appokat hoz fel, ha végigcsinálom ezeket, konkrétan kitörölné őket? -
ORCA58
addikt
Még soha sem volt gyári adat visszaállítás, frissítések után sem. Még a Nugat béta felrakás után sem, és semmi ehhez hasonló hibán nincs.
MK VII
Nekem 6-oson ennyire nem volt agresszív a 2 GB-os sem. (A 7-es az már más kérdés)
6-oson be kellene kapcsolni a teljesítmény módot, ha még nincs, ill. védetté tenni a szükséges alkalmazást ha lehet, valamint az optimalizációt tiltani. Esetleg az alkalmazásváltóban lakatolni. Más ötletem most nincs.
Persze petya220 ötlete tényleg végleges megoldás, soha semmi gond nem lenne vele. -
Zsüll
tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Bluetooth kikapcsolása után a legördülő parancsikon menüben az ikonja nem alszik ki teljesen, hanem kb fél fényerővel világít tovább? Valamint általában a BT kikapcsolásától le is fagy. Ha épp nem fagy le, akkor úgy tűnik, hogy kikapcsolt, hiába világít félig, de ennek még alaposan nem néztem utána, mert telefon ki -be kapcs és elmúlik a gond. A Huawei HiCare egy vicc. Minden hibabejelentésre csak a gyári visszaállítást javasolják...
Azért vicc, hogy a még nem egészen egy éves telefont már legalább négyszer kellett visszaállítanom ilyen hibák miatt. Na meg, hogy minden egyes frissítéskor alap a visszaállítás, mert olyankor mindig hiba van
Azt hiszem térek is vissza majd a konkurenciára
Lehet megkövezni ezért -
MK VII
veterán
No...
Haversrác megvette ausztriában a 3GB-os verziót.
C150B161 van neki rajta. Olyanokat csinál az a szar (), hogy pl egy emailt el akar olvasni és mire megnyitná, kilövi az appot és bezár... Ugyan ez facebooknál is... Mire betöltené, kilövi. Volt már ilyen gond itt? Tehát, hogy egyáltalán meg sem nyitja az appot?
Van ellenszer a sósavon kívül? -
Liller7
tag
válasz
vertebrata #8427 üzenetére
Szívesen!
-
Szajo
őstag
válasz
DjShockh89 #8420 üzenetére
Már megjott, tényleg nagyon király
-
obg300
csendes tag
Sziasztok! Szenvedek ezzel a nougat frissítéssel. l21 b336 sikerült rootolni szerencsére
viszont gránit bankos mobil fizetést használnék amit MM alatt xposed+roatcloackal oldottam meg. Tud valaki rootolt nougatra valami megoldást hogy hogyan lehetne használni (Android payt használ az app és a nyitott bootloader miatt nem indul el)
-
Liller7
tag
válasz
vertebrata #8418 üzenetére
Keresd meg a témáknál.Az "én" fülnél lesz.Ott kell rányomni az alkalmazra.
-
Liller7
tag
válasz
online1986 #8417 üzenetére
Jahhh...Ok😀
-
petati94
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a telefonban a /cust_spec mi célt szolgál? A /cust/special_cust/VNS-L21/hw/eu útvonalra mutat, de ilyen mappa nincs /cust-ban. Másnak is ilyen? -
vertebrata
csendes tag
Beraktam a hwthemes mappába de semmi.
Mit rontottam el? -
Liller7
tag
válasz
online1986 #8415 üzenetére
A jobb felső sarokban melyik időjárás van?
-
ORCA58
addikt
válasz
vertebrata #8410 üzenetére
Mint az összes többi témát. Beteszed a HWThemes mappába, és témáknál kiválasztod.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Balathruin #8406 üzenetére
Értem. Ezt nem tudtam. Köszi
-
Diabo6
senior tag
válasz
Balathruin #8403 üzenetére
De ez ugye akkor már kicsit módosítja is a 7est? Azaz tesz bele fícsöröket?
-
obg300
csendes tag
válasz
Balathruin #8403 üzenetére
Köszönöm megpróbálom
-
Balathruin
veterán
Itt van hozzá leírás.
Fel kell rakni a Revolution recovery-t, aztán a B336-os rootolt kernelt telepíteni és Play-ből letölteni a root kezelő alkalmazást. -
obg300
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hogy hogyan lehetne rootolni a VNS-L21 b336-ot
Az update előtt nyitva volt a bootloader + root
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Eladó 2db Samsung a52s
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest