Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
Ghostman78
üzenetére
A fejlesztő hozzászólása szerint ezt csináld meg, mert különben nem fog megfelelően működni!
-
7-es rendszerre, találtatok már esetleg működő hívásrögzítőt ?
-
gabby123
tag
Nekem személy szerint ds készülékem van.C432 firmware fiender -el feltelepítettem a b370 -et utána a b380 -at.
Utána a leírás alapján ami egyezik a huawei oldalán található útmutatóval sikerült minden gond nélkül visszatérni b160 -ra.
Aki nem ott valami hibát vétett vagy jobban belenyult a rendszerébe.(twrp,root)
Esetleg maga a telo valami behozott mokkolt gsm boltos hulladék.(más régió kód )
Tehát a leírással semmi gond nincs!!!
És oda van írva csak saját felelősségére nyúljon a telohoz valaki.
Nincs abban semmi szégyen én is mokkoltam (barmoltam) szét telefont.
Homtom ht 17pro -t sikerüt tégláznom. -
törölt tag
válasz
VOLTCRAFT(1)
üzenetére
A hiba onnan jön hogy nem GG hanem valami olcsó "üveg" van rajta (tisztára műanyag tapintású). Akinek hullámos annak a szélein körbe minimálisan, de a Huawei logónál és a beszéd hangszórónál nagyon rossz.
-
ORCA58
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1)
üzenetére
Nem a ragasztással, hanem az övegfelület egyenetlenségével van a baj, már akinél hibás.
Főleg a Huawei felirat környékén, a feliratozás technológiája elég pocsék. Jól látszik hogy ott erősen torzul a képernyőn tükröződő kép. -
bacskait
tag
válasz
VOLTCRAFT(1)
üzenetére
Ezek szerint, jobb ha rendelek Kínából valami olcsóból többet és időnként lecserélem?
-
ORCA58
addikt
Ha Sygic navigáció teljes képernyőn üzemel, akkor nem jelenik meg a hívás fogadás ablak, ha rám csörögnek.
Le kell húzni az értesítést , és ott az ici-pici zöld kagylóra kattintani. Nem egy sofőr barát megoldás.
Erre vajon van valami megoldás azonkívül, hogy nem teljes képernyőn fut?
Úgy rémlik MM-en nem ilyen volt.snooze
Nem baj ha nem jó, nem praktikus. Az a lényeg olyan legyen, amit más még nem csinált. A dizájntervezőt kéne kirúgni, meg azt a főnököt akinek ez jó. Mióta okos telefonok léteznek téma, hogy lehetne minél jobb, szebb képeket megjeleníteni a telefonáló partnerről. (nem a főnökre gondoltam) -
snooze
veterán
Üdv!
Irtam a huaweinek a hivoképpel kapcsolatban,hogy elmosodva van..erre ezt a választ kaptam!rábizom mindenkire ki mit szol hozzá..amugy azt hittem ápr.1-je van,és tréfálnak..de nem..Tisztelt Ügyfelünk!
Elnézését kérjük, miután továbbítottuk az esetet fejlesztőink irányába, azt az információt kaptuk, hogy az említett jelenség normális és ez egy új dizájn effekt.
Üdvözlettel,
Huawei ügyfélszolgálat -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69
üzenetére
Hagyd megteszem a szükséges lépéseket akkor talán megjön az esze. Vádaskodik rágalmaz van annak megfelelő helye amivel élni is fogok...
Ezért nem méltattam válaszra sem, mert tartom értelmét semmilyen vitának, ha Ő nem tudta meg csinál az legyen az Ő baja, van XDA, van HTCMania, és van 4Pda innentől. Ja és Privátban meg nyájaskodik, ha meg elutasítom akkor meg minden vagyok csak jó ember nem.... De hát megedződtem a P8 Lite topikon.
(#11184) B.Pystike
Így van és ha kérdeztél segítettem is..
Soha nem zárkóztam el attól ha valaki hibát talál benne akkor jelezze és akár közösen is ki lehet javítani..
És ez után se fogok de ezek után egyre jobban meg fordul a fejembe, mint a sokak (porterocka) hogy itt hagyom a fórumot...
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia!
Én hazavágtam a telefonomat mert okosnak hittem magam,de a bubus66 blogjában meglévő leírás alapján visszahoztam a készülékemet.
Visszaolvastam a bejegyzéseidet azt gondolom,hogy nem a leírásvolt hibás,
hanem mert te a saját gondolatmeneted szerint próbáltad orvosolni a problémádat.Itt nem azért vannak az emberek,hogy kicsesszenek a másikkal.
Azért vannak,illetve írnak hozzászólásokat,hogy segítsenek.
Szerintem ha valaki eleget olvas akkor nem csinál magának gondot."A google másoknak a barátja,nekem az eszem!!!"

-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem tanulsz semmit, csak fikázol, mondta valaki, hogy csinálj bármit is, balfasz voltál, most már magadat fikázd. Itt mindenki hibás csak te nem. 50 emberből 49 a leírás alapján mindent megcsinál, marad 1, aki te volnál, akinek nem sikerült. Beszólsz olyan embereknek, akik a szabad idejüket áldozták rá egy tesztelt leírás elkészítésére, ezek után vidd szervizbe, itt senkitől ne várj segítséget a nagy arcoddal.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Köszönöm az eddigi segítségeteket, de azt tudni kell, hogy a leírás amit készített a készítő valahol hibás kell hogy legyen.
Második alkalommal csináltam végig a leírásban szereplő dolgokat, de több helyen hiányos/hibás.Egy újonnan ide keveredő emberke számára nem világos pár dolog.
- Huawei FirmwareFinder után a hivatalos Nougat Test-Keys-es lesz/lehet
- Oeminfo , Cust kizárólag MM alatt flashelhető ? Nougat alatt flashelhető ?
- Az Oeminfo helyreállítás MM alatt vagy Nougat alatt működik ?
- Helyreállítás után kell-e, muszály-e a C130/C131-es build ?Több leírást végigolvasva már számomra érthető, hogy:
- Igen, a Huawei FF után Test-keys-es tud lenni a készülék
- Igen , MM alatt van csak Oeminfo illetve Cust partíció,
- Oeminfo másik ZIP-el TWRP alól felrakható,
- C130 nálam kinyírta a telefont. Települt, 99% után Software Install Failed, reboot, és kuka !XDA-s leírás szerint, ha valaki Test-Keys-es lesz, és Nougat-on van:
- TWRP telepít
- Lxx-CxxxBxxx MM hivatalos ROM letölt
- Oeminfo.zip letölt
- TWRP alól Oeminfo install
- Kikapcs
- MM 3 gombossal telepítNekem sajnos ez már nem segít, mert csak Fastboot mód van, kijelző sötét.
Ezeket csak azért írtam le építő jelleggel, hogy kicsit a leírásokat átnézhetnétek, frissítsétek. Sok minden nem egyértelmű, hogy milyen ROM-ról jőve lehet nekifogni a leírtaknak például.
Rajtam úgy néz ki az isten nem segít, még akkor is ha dühömben reagáltam úgy ahogy.
Nem annak az illetőnek halt meg egy leírást követve a készüléke aki írta, hanem nekem.Legyen szép napotok !

-
bacskait
tag
Sziasztok!
Ismét üvegfólia téma. Van valamilyen javasolt jó tempered glass?
Ami most van az aliexpress-ről jött, csak a két felső széle kezd feljönni.
Vagy érdemes bemenni egy gsm-boltba, hogy rakjanak rá ők? -
blade033
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Vodafone-os VNS-L21C02B123 telóm van. Várható hogy előbb-utóbb jön rá Nougat frissítés?
Köszönöm előre is válaszotokat!
-
Zsocy155
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Petya220-nak írtál privát üzit? Ő segít.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Még mindig szenvedek. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni. Felbosszantottam magam azon, hogy agyon van vágva a kütyü.
Mindenkit megkövetek !Segítseten valaki kérem abban, hogy a Vendor illetve Cust partíciót lementené működő NOUGAT-járól ?
Aki tudja legyen kedves evvel a TWRP-vel mentse le: twrp-3.1.1-0-venus.imgNagyon megköszönném, és mégegyszer elnézést kérek !

-
domdom19
csendes tag
válasz
Huawei HUN
üzenetére
Megnéztem, minden beállítás így van, de még mindig nem Ok!

-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Az hogy lehet egyszerre frissült 2 telefon (kb) én megkaptam az újra indítás után az (új) skype -ot [link] és a másik telefon meg nem kapta meg sőt még az áruházban sincs még az új .
ui: ami fent volt az áruházban az mindig a régi kinézetű volt. -
ORCA58
addikt
válasz
snooze
üzenetére
Esetleg a Rocket dial. G6-on még azt használtam tárcsázónak. Annál több fajta közül lehetett választani. A kép azon gyönyörű volt, ha külön lettek megadva a képek. A névjegyben lévőt is meg tudta jeleníteni. A hívás képernyőt a gyári fölé helyezte. Viszont néha időzítés i probléma, vagy vagy mi miatt a gyári jött fel. Alcatel OT995-ön mindig tökéletes volt.
Ha kódot kellet bevinni, visszaváltott az eredetire. Azóta frissítették, de még nem néztem meg. -
snooze
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem is kell mással el számolni csak saját magaddal, főleg, hogy ha segítségét kérsz azt úgy tedd, ahogy illik.. Remélem tudod mire írtam ezt..
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy sokaknak az én stílusom se teszik...
Azért írtam részemről ennyi, én megpróbáltam segíteni, de úgy vettem észre sok értelme nincsen, nem akarom részletezni miért...
Csak annyi a RollBacknek semmi köze, hogy nyitva vagy zárva van a BL....
-
ORCA58
addikt
válasz
snooze
üzenetére
Sírtam miatta, a béta teszt alatt jeleztem is, hiába sz..nak rá, mint sok minden másra is. Látszik az Illiberális gondolkodás módjuk. Majd ők megmondják mi jó neked, és te örülsz.
Habár ez sok gyártóra igaz más területen is.
Onnan tudom, hogy a kép kit ábrázol, hogy tudom kit hívtam.rostiron
Jobb, ha a teljes csomagot töltöd le. Mielőtt frissítenél, a jobb felső sarokban 3 pötty ott kiválasztod a telejes csomagot. Ha jól emlékszem 1,9 GB. Én simán elvagyok -pontosabba a telefonom- FR nélkül. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Én a t-home nál vásároltam a telefont, single sim-es független. Nem lett piszkálva soha..
Modellszám: VNS-L21
Build: VNS-L21C432B161Jött a frissítés, VNS-L21C432B371
Inkább kérdezek, nem akarom elrontani.
Ha frissítem, a telepített programok elvesznek ? Simán csak frissíteni kell, vagy töltsem le az egészet és más módszerrel kell csinálni ? Melyik a jobb ? -
snooze
veterán
Sziasztok!
Valaki már irta,hogy a hivofél képe nem látszodik,vagy teljesen elmosodva 7.0-án..erre van valami megoldás már?mert igy ez nagyon gagyi.. -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
domdom19
üzenetére
Szia, próbáld meg ezen beállításokat eszközölni: 1. Beállítások- Egyebek- Mobilhálózat- Mobil adat mindig aktív aktiválása, 2. Beállítások- Wi-Fi - Menü- Speciális beállítások- Wi-Fi ébren tartása alvó módban legyen mindig aktív, 3. Beállítások- Fiókok- E-mail- Fiókbeállítások- E-mail cím- Szinkronizáció és adatok (nézd meg az időzítést) és a bejövő és kimenő beállításoknál a szervereket és portokat. 4.Beállítások- Mobiladat- Hálózati alkalmazások- Rendszer alkalmazások- E-mail és exchange-re van-e engedély. Jelezd, hogy sikerült-e. Üdv
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Here WeGo-t. Kb. kétszer indítottam el, azóta nem hajlandó futni. Aki használja attól kérdezném, hogy találkozott hasonlóval vagy ez ilyen ratyi? WP-on imádtam.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Kérlek, írd le pontosan előről az egészet jó?

Akár privátban is, hátha tudunk valamit csinálni, mert már engem zavar, hogy tégla a telefonod
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66
üzenetére
Szervusztok !
Gondoltam hogy te benne vagy ebben elég jól, de most már kezdem azt érezni, hogy marad az én nyűgöm.
Nem ismeri meg a RollBack-et, ez a baj.
Eladogeppc-nek lehet hogy rossz volt a stílusa, de valahogy ő is így járt ahogy én.
Eddig volt segitség, de most el van engedve a fonál.
Azt nem értem, hogy ha fent van a B370, ami ugye más Build-et ír, akkor miért nem megy fel a RollBack ?
Install Failed.
Megnézi a Recovery-t ? Zárjak bootloadert a Rollback előtt ? Hátha azt is nézi ? -
keszo
őstag
válasz
kovaccs
üzenetére
eszközök-óra-ébresztő
rányomsz a beállított időre
ébresztés szerkesztése- csengőhang
itt lehet beállítani a tetszőleges ébresztési hangot
jobbra fent a pipával lehet a változásokat elmenteni-ha bent vagy az ébresztő menüben
alul a fogaskerék (beállítások)
ébresztés néma üzemmódban csuszka aktiválása -
kovaccs
tag
SOS! EMUI 5 frissítés után az ébresztő némában jelez, megnéztem a hangoknál, a hangerő csuszka kb. középen van. Az csak mellékes, hogy a telefon csengőhangom is megváltozott. Aki tud, kérem segítsen az ébresztéssel kapcsolatban.
-
domdom19
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, nemrég vettem én is egy P9 Lite, és olyan kérdésem lenne, hogy azt tapasztalom, hogy az EXCHANGE fiókomat ahogy kedve van úgy szinkronizálja. Hol megjön egyszerre az email, hol csak egy fél óra múlva. A régi SAMSUNG-omnál nem volt ilyen probléma.
Valami ötlet rá, mit nézzek meg?Köszönettel:
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Senki nem mondta, hogy 7.0 alatt lehet oeminfo-t cserélni....... Csak a 6.0 lehet.. miért nem próbálod meg a RollBacket..
És miért nekem címezted???
Vagy mentesd le valakivel a B370-et és futtasd át rajta a 3 gombosból de ne másik innen kérd el valakitől..
Viszont elmondásod alapján a B370 van fent a (7.0 nem zárja vissza a BL) Akkor meg a L21-es Roolback és a B160 mehet fel....
Részemről ennyi volt...
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66
üzenetére
Szervusz Bubus66 !
TWRP alól akkor csináltam mentést, amikor még Huawei volt a product ID-m, azt vissza is raktam most, így ugyanott vagyok mint amikor neki álltam.
C432B370 Rom Fastboot módszerrel települt is, bootloader be is zárult, de maradt a test-keys, úgyhogy az oeminfo-s megoldás nem segített sajnos.
Úgy veszem észre , hogy az csak akkor menne, ha nem 7.0-n lennék.
Nem tudom, csak tippelek, mert úgy néz ki.
Nincs valakinek 7.0 TWRP Backupja ?
7.0 alatt a toolkit szinten használhatatlan , mert az általa telepített TWRP sem indul el.
Kizárólag a TWRP nougat változat megy nekem.Köszönöm előre is !
-
macko77
csendes újonc
Szervusztok !
Annyit sikerült kideríteni, hogy a telefon tuti 7.0-án volt és van is, mert a partíció kiosztása miatt más ROM nem megy fel fastboot-al sem.
Itt az eladogeppc-nek lett egy TWRP mentés linkelve, az nem is megy fel, nem egyeznek a B160 partíciói.
Most ott állok ahol elkezdtem.
NRD90M test-keys
Annyi változott, hogy generic_a15 lett a típus.
Tovább nem piszkálom, amíg nem mond valaki okos valami jót.
Köszönöm az eddigi fáradtságotokat !
Kérem aki tud segítsen.
-
Jarod1
veterán
No az uj sw android 7 érezhetően gyorsult.
-
törölt tag
válasz
macko77
üzenetére
SuperSu minek ha nem teljes a rendszered? Oeminfo fel és 3 gombos ami neked kell.
Amikor én csináltam ilyet (mert még nem volt rollback) akkor kicsomagoltam a romot (B151 nálam), oeminfo-t telepítő zipbe tettem - neked nem kell, anélkül is telepíthető - flash, 3 gombos B151.
-
macko77
csendes újonc
Szervusztok !
A Bubus által írt leírás alapján a TWRP flashelődik, de nem indul a telefon.
Your device is booting now...Viszont csak RevolutionRecovery TWRP van, ami Nougat alá való. Abban nincs Root.
Az kellene az Oeminfo cseréhez.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Az oeminfo cserénél nem gond, mert a régit felülírja,cserélte én már C636-on is C432 és tökéletes..
Sőt egyszer az enyémre is rosszat tettem fel véletlenül, és minden gond nélkül vissza ment a C432...
Én felajánlottam a segítségemet. Ő már feltette a TWRP-t elküldtem neki az oeminfo cserét aztán meg látjuk...
Vagy sikerül neki vagy nem....
-
macko77
csendes újonc
Köszi, az menne, de nem megy.
Most egy TWRP-t felraktam, és abból is csak a Revolution ment fel Nougat alá.
Azt az OEMinfo cserét meg kellene ejteni szerintem.Mit csináljak ? TWRP fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[link] [link]](http://i2.imageban.ru/out/2017/06/15/614cf36757a712abb4ab4e30486a7bd7.jpg)
![[link] [link]](http://i2.imageban.ru/out/2017/06/15/917dfa9cb702f60f102cabe11f0cf19e.jpg)

![[link] [link]](http://i1.imageban.ru/out/2017/06/14/96b520c535ab3716a2da389d78f29b38.jpg)