- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10198 üzenetére
Akkor ez jó???
(Ezt te linkelted még anno)
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10196 üzenetére
Hol?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Múlt héten egyik kollégám kapott egy P9 Lite készüléket. Hétvégén sikerült visszaállítania a telefont, mert a gyerek nyomkodta a telefont és egymás után többször is rosszul adta meg a képernyőzár kódot, ami miatt a telefon visszaállt. Ezzel nem is lenne gond, de sajnos ma már nem tudunk bejelentkezni a google fiókjával, mert folyton azt írja, hogy egy tulajdonosi fiókkal kell bejelentkezni, pedig ugyan azzal a fiókkal próbálunk, amivel legelső alkalomkor bejelentkeztünk.
Hogyan tudom visszanyerni a telefon irányítását?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Jaki2000 #10153 üzenetére
Szükséged van komolyan ezekre a hulladékokra, mint a messenger, meg a facebook app?! Egy aksi zabáló telefont lassító szar mindkettő! Én opera normál böngészőt használok üzenetek olvasására, és írására is, ez még tudja, és facebookozni is ezzel facebookozok, tökéletes ennyi! Nem kel semmiféle app, próbáltam már mindent, swype for facebook, meg metal alkalmazás stb. meg facebook lite messenger lite stb. egyik szarabb mint a másik, és nem kell külön app különben is mindenre, az opera böngésző gyors kifogástalan, és még tudja mondom írni és olvasni a face üzeneteket, ezzel csinálom, és facebookozok is!
-
PACSA75
őstag
-
bubus66
nagyúr
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megmondanátok, hogy a p9 lite telefonomra, van-e frissebb firmware ? Nem tudok eligazodni.
Most ezeket írja:
Modellszám: VNS-L21
Build: VNS-L21C432B161
Emui: 4.1.1
Android 6.0Elvileg független, vásárlás után egyszer azt hiszem volt egy OTA frissités.
Ittvan valami Rollback Package az mi ?A gondom, ha kikapcsolom a bluetooth az ikonja csak elhalványodik. Idegesít.
-
Solad
addikt
Sziasztok!
Párom telójával van egy olyan nyűg, hogy nem hajlandó automatikusan kapcsolódni a megjegyzett WiFi-hálózatokra, minden egyes alkalommal manuálisan kell.
Nem igazán találtam a keresővel hasonlót, esetleg valami megoldási javaslata van valakinek a témára?
-
MR ME
aktív tag
Mostanában vettem észre h a megosztásnál ha a google drive-ra töltök fel, akkor nem mutatja h hol tart a feltöltés, nem jelez ha feltöltötte, egyszerűen eltünik és vagy feltölti vagy nem....
ez ismert hiba, vagy én állítottam be vmi rosszul? -
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10168 üzenetére
Tessék csináltam egy leírást nehogy tégla legyen a telefonodba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10168 üzenetére
A Leges legelső dolog a bootloader nyitása
Nem a TWRP-ból cseréled az oeminfo-t hanem a toolkittel
a dualositásban benne van a menete ugyan az csak az oeminfo meg a ROM változik ezért nem fogok újat csinálni.
oeminfo VNS-L21C432 SS
firmware VNS-L21C432B131A TWRP csak a ROOT miatt kell, hogy az oeminfo-t ki lehessen cserélni..
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
HELLAFLUSH #10167 üzenetére
update
tehát twrpből feltolok egy oeminf.img-t aztán frissítem 3 gombossal?
-
magicbox
senior tag
válasz
bubus66 #10149 üzenetére
Kicsit utána néztem, hogy frissítsem párom telefonját. Fura ez a B380-381-es rom. Még a Funkyhuawei oldalán se szerepel a telefonnál! Szerintem ez vagy béta vagy visszavont rom, Mate 9-nél is volt hasonló eset. Én nem erőlködnék rajta, és jó eséllyel ezért nem tudja már senki telepíteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10163 üzenetére
Itt van a leírás másképpen nem fog fel menni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10163 üzenetére
Pedig fel lehet tenni oeminf cserével
-
HELLAFLUSH
őstag
B122 vodás romra próbált már valaki független romot feldobni? nekem az istenért se sikerül...se 3 gombossal se FF-el (B432-re átváltottam) 4féle romot próbáltam de semmi sem megy fel
és nem user error.
-
-
Leka68
tag
Hello mindenkinek..Véleményetekre volna szükségem..Nemrég cseréltem készülékem egy p9 lite 2o17 verziora és a kérdésem a következö lenne ,rootolhato-e a p9lite leirások alapján,pl bubus66.logout.hu oldala szerint.
Vagy valamiben eltér az új a reggebi készüléktöl.Mire kellene odafigyelnem?
Véleményeteket elöre is köszönöm. -
magicbox
senior tag
válasz
bubus66 #10155 üzenetére
Párom telefonján is dettó ezek az appok vannak és semmi baja (igaz ő zenére spotify-t használ). Ilyen komoly fagyást inkább hardveres hiba okoz. Ez nem normális és messze van a sima akadástól. 381 neki se megy fel semmilyen formában, 371-el semmi gond nem volt. Ez a FF egy hulladék... és nem picit rapszódikus a működése. Egyedül a FunkyHuawei működik normálisan, de az fizetős.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
ORCA58 #10150 üzenetére
Sajnos nekem szükségem van ezekre. Megpróbálok szelektálni, ami tényleg felesleges törlöm. Memória gond nem lehet, mondjuk most 85 %-on van, de szerintem az még nem lehet gond. Meg van benne egy 32 GB SD, a fényképező oda ment.
A legelső okostelefonom még 9 éve egy Samsung Spica volt. Még óvakodtam a google mentés használatától is. De rá kellett jönnöm, hogy az a lényeg. Meg minek 2,4 GHz-es 8 magos proci, meg az asztali gépeket megszégyenítő egyéb paraméter, ha egy szemét FB, vagy más hétköznapi app kicsinálja a telefont. Akkor vegyek egy 3000 Ft-os buta telefont? -
bubus66
nagyúr
válasz
Jaki2000 #10151 üzenetére
Na azért a M2 is meg akasztotta az FB különben meg kérdez meg, hogy az FB alkalmazás egyhatalmas fos az egész.. az FB biztos, hogy ludas benne ez az összehasonlítás meg nagyon teszik..
ahogy látom elég jól félre értelmezted a dolgokat a szemét amit én nevezek annak az FB a Messenger a google+ stb, (had ne soroljam fel) valamit a telepített játékok na ezek az én belátásaim szerint a szemét
a FB-re dolphin böngésző használom a Messengerhez ezzel használom a messengert.
Akkor vegyek egy 3000 Ft-os buta telefont?
Azt neked kell eldönteni.. Mint irtam az FB és a Messengert ki lehet váltani mással is..
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
bubus66 #10149 üzenetére
Értem én, hogy szemét, de nem csak én használom egyedül. Meg a körülöttem lévő sok más telefonon nem okoz ilyen problémát (néhány példa: a korábbi Samu Note 3, A3, J3, LG G3, Sony M2 meg egy pár kínai óccó). Volna erről valami konkrét infód is, hogy a "szemét" ami a telefonok nagy részén rajta van vajon az enyémet miért csinálja ki?
-
ORCA58
addikt
válasz
Jaki2000 #10148 üzenetére
Szeptember óta használom, de semmi ehhez hasonló gondom nincs vele. Igaz FB, Instagramm, Viber, Shazam, Parkoló app nincs rajta. A Messenger ugyan fent van (nem a legújabb) de nem fut, csak nagyon ritkán ha valaki miatt rá kell néznem.
Filekezelő a gyárin kívül a TotalCommander.
A belső memóriát nem tetted véletlenül tele? Mondjuk képekkel, vagy zenével? -
bubus66
nagyúr
válasz
eninek #10147 üzenetére
Mint mondtam az FF-l letöltött félhivatalos, mivel nálunk még hivatalosan nincs kiadva.
Megkérlek, ha valami nem tiszta akkor kérdezz inkább Köszi Mert neked nem ment fel ami lehet user hiba is azért még másnak felmehet...
Érdekes módon nekem felment a B181 meg még másnak is a Téma Összefoglalóban van egy leírás is..
(#10146) sonye
Türelem szerintem napokon belül jönni fog nem érdemes a FF-fel foglalkozni..
(#10148) Jaki2000
Hát igen a szemét az szemét FB és Messenger párosítás még fent lesz addig nem is lesz jó...
Meg a goole szemetek is kuka, meg nem ártana néha gyorsító tárat kitörölni.. Közel sem biztos, hogy ideig óráig oldja meg az FR.
Érdekes modom mikor újra telepítem, csinálok egy FR és az összes szemetet tiltom, vagy törlőm ez FB alkalmazás ami legelőször repül a kukába,
-
Jaki2000
aktív tag
Sziasztok!
Januárban vettem P9 Lite (VNS-L21) telefonomat, eddig rendesen működött és meg is voltam vele elégedve. Előtte Samsung Note 3 volt. Ehhez képest nem volt vele semmi gondom, minden elvárásnak megfelelt. Extra app nincs rajta, csak amire nagyon szükségem van. FB, Messenger, Skype, Instagramm, Viber, Shazam, Navigáció, Parkoló app, Filekezelő, Bank, Vodavone. Nagyjából, a többi gyári. És ugye a rendszer kilövi a nem védett alkalmazásokat, hogy ne fussanak a háttérben.
2-3 hete elkezdett lassulni. Nem laggolni, hanem beszélgetés kezdetekor, vagy befejezésekor, vagy csak úgy egyszer csak nem csinál semmit, bármit nyomok neki. Még a kikapcsoló gombra sem. Majd szépen lassan elkezdi megoldani a kapott feladatot. Megszakad a befejeztet beszélgetés, kilép, átvált a start képernyőre, bejön a kikapcs menü….
De mind ezt olyan 20-30-40 mp intervallumban egy-egy váltás között. Ha nem nyúlok ezután hozzá, kb 2-3 perc múlva visszaáll minden a normális kerékvágásba. Az elmúlt héten párszor magától újraindult. 2-3 alkalommal találkoztam hibaüzenettel, hogy vagy a MUI, vagy a főképernyő kezelő várakozik.
Már túléltem pár laggolós telefont, de ilyennel még nem találkoztam. Legszívesebben kivenném az akksit, de nem lehet. Volt, hogy 5-10 percet kellett várnom, mert újraindítani sem tudtam.
Hogy csináljak gyári beállítást 3 hónap után az átmenetileg jó lehet, de nem hiszem hogy ez a megoldás. Még nem fogtam hozzá. -
eninek
tag
Firmware Finderrel fel lehet ra tenni a gyari nougat.ot B370(dual)/371(single) firmware.t csak ugyelj arra h a legnagyobb meretut toltsd le aminek a vegen ott a PV mert csak az tud verziot ugrani (android 6.rol 7re) teljesen egyszeru es siman felmegy. b380/381 is kinn van de azzal ne probalkozz nem fog felmenni sehogysem
-
sonye
senior tag
Nézem a fórumot,és nem értem!
Akkor most van 7-es OTA vagy nincs?
Nekem B160 van fent, de semmi frissítés nem jött.
-
snooze
veterán
sziasztok!
lehetséges,hogy ezt a tipust a telekom függetlenül adta ki?köszönöm a választ! -
Robertó79
tag
A kérdésem a következő!
A telón b160 as verzió van rádugtam a pcre és kiírta a szoftverfrissitést, de amugy nem talál frissitést.
Melyket jobb telepíteni ezt vagy várjam meg mig jelez magától? -
Diabo6
senior tag
Valakinek meg van már L21C432B336-ra a friss nougat? Meg tudná osztani?
-
törölt tag
Gondjaim vannak az email klienssel. Nem kezel imap fiófok. Másnak sem?
B371-es ROM-om van, de lehet visszarakom a B161-et. Azt hittem jobb lesz a nougat, de elég sok dolog zavar. -
Roland0224
senior tag
Megjött a gyári nougat? Dualsimre is ? Vagy még várni kell mert akkor addig nem állok vissza 6.0-ra
-
eninek
tag
Sziasztok. Olyan kerdesem lenne hogy masnal is elofordult hogy miutan felfrissitett b370.re kb 2GB tarhely nyomtalanul eltunt. Egyszeruen nincs meg az alap kapacitas 10.4 GB.nek mutatja. Es tudom hogy a 16gb.bol le kell vonni a helyet amit a firmware visz el ~5.5 GB es meg az appok kb masfelet es igy 9gb.nek kene szabadin lennie ami B160 alatt volt is, viszont B370 alatt csak 7Gb van szabad. Otlet? Tippek? Massal is fordult ilyen elo?
Koszi
-
Cunaja
addikt
válasz
ORCA58 #10112 üzenetére
Azért vannak érdekes dolgok.
Remélem érted már a lényegét?
Google szolgáltatás!
Chrome!
TotalCommander!
aCalendar!
Naptár tárolása
Youtube!
Ezekhez értesítés van beállítva? Ugyanis normális esetben egyik sem ébreszthetné a telót, kivéve a Google szolgáltatás, ha van Gmail mondjuk. -
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Már csak asszonynak van meg ez a teló, neki a béta nougat van fent. Jól értem a hozzászólásokból, hogy kijött a hivatalos nougat ugye? Béta esetében vissza kell tenni a 6-t és akkor fogja feldobni az elvileg stabil 7es verziót? Vagy a bétáról is rá tudok valahogy frissíteni?
Azért is lenne fontos, mert annyira szar lett a napokban a béta, hogy asszony inkább a fiókban pihenő telómat kezdte el használni.
köszönöm a válaszokat -
Roxbury
őstag
válasz
bubus66 #10117 üzenetére
B160 -ra hivatalosan megjott anno a beta teszt kereteben a B336. FF-el rafrissitettem nemreg a B370-et. Azt mondod, hogy erre mondjuk, ha itthon megjelenik a hivatalos B380 kesobb (gondolom eloszor a 370 jon ki), akkor nem is fog jelezni es nem is frissithetem OTA-n?
Mert, ha ugyis IMEI alapjan nezi OTA-n, akkor talan lefrissiti majd 380-ra nem?
-
evo87
őstag
Nálam még nem jelez frissítést. Van valami teendő a béta tesztes szoftverrel vagy erre is hagyományosan érkezik vagy már érkeznie kellett volna ezek szerint a cuccnak?
-
MR ME
aktív tag
jól értelmezem h megjelent kis hazánkban is a hivatalos frissítés? ha igen akkor a kérdésem h azt hogy lehet majd feltenni a firmware finderrel frissített romra?
előre is köszi
-
ORCA58
addikt
Mire nincs magyarázatom.
A Nugat béta van fent, amin hónapok óta ki van kapcsolva Google auto szinkron és a fiók szinkronizálás, mert korábban folyamatosan ébren tartotta a telefont valmi, akkor is ha nem ért el hálózatot, vagy ki volt kapcsolva a WiFi. Mobil hálózatot nagyon ritkán használom, - navi menetrendek levelek- mert túl drágának találom. Ezeket csak néha néha kapcsoltam be egy időre. Most pont egy napja mindkettőt bekapcsoltam kíváncsiságból. Semmivel nem merült gyorsabban. közel 14 órája van fent a Wakelock Detektor lite. Egy darabig most figyelem, remélem közbe megjön a frissítés is.
Ezeket mutatja jelnleg (éjjel a Wifi kikapcsolva) -
bubus66
nagyúr
válasz
eninek #10110 üzenetére
Teljesen felesleges a FF-szórakozni mikor hamarosan már lesz a mienkre is.
(#10109) miacska33
Neked az is jó lesz ha valaki lementi a FULL OTA frissítést és te az felteszed.
a proxy módosítással tetted fel? Mert ha nem akkor érdemes lenne azt megpróbálni..
Ha Singlere kell azt majd én leszedem..
-
eninek
tag
válasz
miacska33 #10109 üzenetére
sanszos az volt a baj hogy nem ezzel probalkoztam aminek a vege: FULLOTA-MF-PV
es ebbol csak b370/371 van
a PV vegu kell a verzio ugrashoz az a legnagyobb rom
en hibam
amugy FF faq-ban benne van
most tesztelem hogy valoban megy e mindjart lenne a rom
igen megy fel szepen az update
-
eninek
tag
Sziasztok, hogy tudjatok FF-el felrakni az uj nougat.ot, nekem dual sim-es fuggetlen keszulekem van es se b370 se a b380 nem megy fel ra. letolti, jraindul h telepiti verify-ol majd kiirja hogy nemjo. azt ujraindul. manualisan a letolott firmware-tfel lehet ra eroszakolni v hagyjam afrancba? mitol van hogy egyes embereknek megy egyeseknek nem?
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10104 üzenetére
Egyre goncibb vagy
-
Hölgyek és urak, jelzi a telefon a B370- es frissítést. Érdemes feltenni? B160 van rajta a dualosítás óta. Ha valami gebasz lenne vele, vissza lehet térni a B160-ra? Stabil ez a rendszer, ha az új nem lesz az, inkább a biztosabb, de öregebb verziót választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest