- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Szia, ez a kép még nekem is feljött a telefonon, előtte a tévén már be volt kapcsolva a Wi-Fi Direct funkció, jelezte is a telefont. A telefonon rányomtam a tévé ikonra, ami eltűnt, maradt az Én ikon, a tévé pedig azt írta, hogy nem kapcsolódott. Most már nem próbálkozom vele, valószínűleg valamilyen kompatibilitási gond van, nem tudom melyik nem szereti a másikat. Akár még wi-fi vagy router gond is lehetne, bár tudomásom szerint a wi-fi direct kapcsolat a router nélkül működik.
A TCL nScreen Pro alkalmazással át tudok küldeni képet, zenét vagy videót a tévére, bár néha ez is döcögősen megy. Gondolom ez már a routeren kapcsolódik. Még annyit hogy nálam Telekom IPTV van, ami nem sima routerrel, hanem HGW-vel (otthoni digitális útválasztó) működik. Talán majd lesz lehetőségem más tévével is kipróbálni.
-
törölt tag
válasz
petya220 #4096 üzenetére
A fastboot oem unlock nem megy?
adb devices
után ki kell írnia egy sorszámot, hogy látja a telefontadb reboot bootloader
-nél pedig meg kell várni az újraindulástMit ír ki?
Szerk.:
Dobj fel egy képet, a nyitó kódot takard ki.OEM feloldás milyen állapotban van a fejlesztői menüben?
-
petya220
senior tag
Help, adb látja, de a fastboot nem látja a telefonomat ._. Pedig a hisuite is fent van .-. És Bootloaderben voltam. unlock-olni szeretném, de így nem megy xD
-
petya220
senior tag
Valaki próbálta már ezt ?
-
OldMike
őstag
válasz
Muerte68 #4089 üzenetére
Köszi, a kép igazolja hogy működik a dolog. Engem az a képernyőkép érdekelne (a telefonon), ahol megtalálja tévét, amire rábökve létrejön a kapcsolódás. Mivel nálam ott nem látszik a tévé neve, nincs mihez kapcsolódnia, bár a tévé mutatja hogy a telefon kapcsolódni akar.
-
OldMike
őstag
válasz
Muerte68 #4087 üzenetére
Tudnál Te (vagy valaki más) egy képernyőmentést csinálni a telefon MirrorShare ablakáról? Nekem ugyanis a jobb oldalon pörög egy karika, aztán megáll, és semmi sem történik. Ha ilyenkor lehúzom a parancsikonokat, akkor ott a MirrorShare szürke, mintha be sem kapcsolódott volna.
A tévém (mondjuk 4 éves de van SmartShare funkciója) megfelelő menüjében megjelenik a P9 Lite, valószínűleg a telefon nem látja tévét, ezért aztán nem is történik semmi.
Nem tudom hogy van-e valamilyen kapcsolódása a témához, de a telefonon nézett YouTube videót át lehet küldeni a tévére, ilyenkor a tévén lévő YT alkalmazást indítja el. Egy Play Áruházas alkalmazással fájlokat (képet videót, zenét) is át tudok küldeni a tévére, de lehet hogy ez más módon működik. -
cellpeti
nagyúr
sikerült már valakinek a MirrorShare?
-
ANDROID???
addikt
EAZY GUARD DIAMOND GLASS pl.
Itt pedig nyitható és kemény hátlap..
Nem a legolcsóbb, de akár holnap postára adják és kedden nálad van a rendelt termék, viszont máshol lehet találsz olcsóbban de a posta drágább, itt elküldik neked 600-ért akár..
-
Drughi
addikt
Üdv,
Tudnátok ajánlani korrekt áron tokot és fóliát, ami itthonról 2-3 nap alatt beszerezhető.
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #4079 üzenetére
Szerintem ahhoz lehet köze hogy van megírva a képernyő kitöltés. A chat fej mindig a képernyő széléhez igazodik. Fekvő módban meg a navi a képernyő szélére fog kerülni.
Esetleg egy próbát tehetsz a Castle Clash nevű játékkal. Ott elvileg ki kellene kerülnie a szélére. Én sem FB -t, sem Messenger -t nem használok.
Csak megnyitod a játékot és valakivel küldetsz egy üzenetet. HA ott is beljebb csúszik, akkor nem program függő.
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #4077 üzenetére
Mert nem tűnik el a navi sáv, csak az app mögé kerül. Én nem használok ilyen app -okat, de azt sem értem, hogy a video miért nem takarja ki.
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #4074 üzenetére
Jól tippelek, hogy Messenger chat fej? Fekvő helyzetben "oldalra csúszó" navi sáv levágás?
Erre gondolsz?
-
ORCA58
addikt
válasz
Roland0224 #4074 üzenetére
???
-
K e n y a
tag
válasz
aprokaroka87 #4071 üzenetére
Köszönöm!
-
K e n y a
tag
Üdv!
Van arra valami megoldás, hogy a Gmail ikonon mutassa az üzenetek mennyiségét? Mindegyik működik, csak ez nem... -
Csigavair
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket P8 lite után, hát valami szuper kis telefon
1 Simes független, az lenne a kérdésem, hogy h dualosítom, akkor képes arra, hogy egyik kártyáról menne az mobilnet a másik közben meg aktívan képes fogadni hívásokat? Vagy ez már túl extra dolog? -
Peat76
őstag
Létezik olyan EMUI téma ahol a képernyő átmenet effektek bővülnek, megváltoznak esetleg?
Alapból 8 gyári van, valahogy lehet ezt bővíteni, megváltoztatni? -
online1986
tag
Köszönöm a segítséget körbenézek.
-
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #4055 üzenetére
Amíg flottul működik a rendszer semmi. Azért van a memória, hogy használja a telefon. Esetleg átnézheted mik azok az alkalmazások, amit nem akarsz használni, azokat érdemes törölni vagy tiltani
-
Balathruin
veterán
válasz
online1986 #4055 üzenetére
Semmi ez lenne a normális a droidnál. RAM lényege hogy használja a telefon amennyire tudja, bár itt elég sokszor nem valósul meg (4-500MB szabad, de kidobálja az alkalmazásokat).
-
online1986
tag
Sziasztok nekem a gondom az lenne szinte semmi háttér alkalmazás nem megy és olykor kb 500-600MB szabad a memória .Mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz
nagypasztor #4050 üzenetére
Lehet nem nagyon van szigetelése a SIM -nek. Ettől a hibától függetlenül is ajánlott a csere.
Szerk.:
Viszont a 14 napra figyeljetek. -
nagypasztor
tag
válasz
#86973952 #4040 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a SIM lesz a gond, mert a régit vágatta le öcsém, de akkor a telekom biztos cseréli, ha beviszi. Nem biztos, hogy célszerű rögtön visszadobni a telefont, mert amúgy meg nagyon szereti.
(#4039) ANDROID??? Próbálkoztunk játszani a különböző sávszéllel. Alapvetően 4G-t használt, de mikor elkezdett vacakolni a vonal, akkor tanácsoltam neki, hogy próbálja ki a másik kettőt is, viszont tapasztalata szerint ott is gond volt.
-
gianone
őstag
A profit nem vettem magamra, de ezeket nem hülyeség a használati igények függvényében beállítani.
A Gugli biztonsági mentést kikapcsolhatod. Guglis alkalmazásokat eleve letilthatod, amelyik nem kell. Persze mást is. De azért óvatosan.
Sokat segíthet, ha a hálózati alkalmazásokban végigmész egyenként az alkalmazásokon, és beállítod, mi használhat háttéradatot, mobilnetet, de akár a wifit is érdemes letiltani, ha nem szükséges az adott appnak szerinted. Ez egyik legjobb feature EMUI-ban. Pl. billentyűzet szinkronizációnak felesleges mobilnet, de ha nincs tanuló módban, akkor a wifi sem kell. Vagy pl. Drive-nak nem kell szinkronizálni háttérben, hacsak nem használod ki.
A védett alkalmazások közé csak azokat állítsd be, amelyeket szeretnéd, hogy értesítsenek.
Érdemes az alkalmazásokban a beállításokat is végigböngészni, és pl. a használati statisztikák küldését kinyomni. Rengetegben ilyen van.
Helymeghatározást is kilőheted, ha épp nem kell.Most ennyi jut eszembe.
-
Peat76
őstag
Lenne még a profikhoz egy kérdésem
Mit kapcsoljak ki illetve állítsak át?, hogy az üzemidő minél jobb legyen!
Ja és még valami, N8-as korszakomból imádtam játszani az áttűnési effektekkel, ugye itt
alapból 8 van, van rá valami mód hogy ezt bővíteni tudjam? -
cellpeti
nagyúr
Gyári programot csak rootval lehet leszedni?
-
törölt tag
válasz
nagypasztor #4037 üzenetére
Ezt rengeteg dolog okozhatja. Hálózat, SIM, szoftver, hardver. Szerintem hálózati gond, gyengül a jelszint, de hogy mi okozza... Ezt tesztelni kellene, meg nem árt egy SIM csere, ha régebbi vagy vágott.
Alapvetően nem szabad, hogy probléma legyen vele. Kihangosításnál előfordulhat, hogy annyira nem tuti, mert azért nincs olyan extra érzékeny, tuti szűrős cucc benne. DE akkor sem kell ilyen torzításnak lennie, meg ez is tök normálisnak mondható.
Szerk.:
14 napos elállási jog minden magánszemélyt megillet, EU szabályozás. Csak a céges vásárlás kivétel, az ő esetükben nincs ilyen jog, ha csak a bolt nem adja meg. Weboldalon lévő ászf. szerint. -
ANDROID???
addikt
válasz
nagypasztor #4037 üzenetére
2G , 3G, 4G , melyiket használod?
-
lajos75
senior tag
válasz
nagypasztor #4033 üzenetére
Nyugodtan vidd vissza, elállhatsz a vásárlástól edigital-nál elég rugalmasan kezelik ezt
Egyébként nálam már a harmadik telefon van (P9 lite) aminél hasonlót tapasztalok, ha nem megfelelően tartom a telefont már panaszkodnak a túloldalt hogy nem jól hallanak.
Viszont az az érdekes hogy kihangosítva meg tökéletesen hallanak akár több méterről is -
cellpeti
nagyúr
válasz
AngeloDivina #4004 üzenetére
nekem nincs olyan.
Soha
5 percenként
10 percenként
15 percenként
30 percenként
Óránként -
nagypasztor
tag
Üdv, srácok!
Múlt héten feltettem egy kérdést, de sajnos még nem kaptam rá választ. Találkoztatok már olyannal, hogy a telefon másik végén panaszkodnak a hangminőségre? Olyasmi, mintha bluetooth headsettel messzebb mennél a hatótávnál, és hirtelen szakadozni kezdene a vétel. Vételi hiba lehet a dolog(hálózat)? Vagy lehet, hogy a mikrofon nem jól működik? Eddig két embernél tapasztaltuk a dolgot.
Sajnos a 3 napon túl vagyunk, hogy egyből cseréljék, de neten volt megrendelve az edigitaltól, és talán 14 napon belül még elállhatunk a vételtől.
Köszi előre is a válaszokat! -
bubus66
nagyúr
(#4029) Peat76
Az jó helyen van ott ahol kicsomagoltad
(#4028) porterocka
Vissza tudta tenni mert akitől vette szerintem egy kicsit félre sikerült dualositás volt. De én kétlem, hogy rendesen volt dualositva, mert az user meg azt sem tudta, hogy dupla sim-et is tud fogadni a telo mert csak egy SIM tálca van! -
ORCA58
addikt
válasz
AngeloDivina #4013 üzenetére
Köszi! Nem is csoda, hogy nem látom, mivel nincs exchange e-mail fiókom.
ranlomadi
De lehet. A témák ablakban ott a Kiemelt, Top, Kategória és Én (saját) választási lehetőség.
De ha nem megy, akkor le kell tölteni netről, Betenni a HWThemes mappápa. -
keszo
őstag
Rendeletem egy ilyen tokot. Megjött, felraktam. Egész jó, nincs gondja a tapival, bár még az üveg fólia is rajta van.
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Boldog tulaja vagyok (párom) egy P9 lite-nak is. Nekem egy sima P9-em van. A kérdés az lenne, hogy P9 lite esetében a témáknál nem lehet letölteni új témákat? Az istenért sem akarja feladni..
Köszönöm,
Ádám -
törölt tag
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #4007 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen egyszerű volna.
Ha jól értem, egy single sim-es készülékre tették fel a dualos rom-ot, és úgy kellene visszaállni, az is a kérdés, hogy jól volt-e a művelet.
Bubusos feladat is lehet, és nem sima dualosítás visszaállításnak. Nem?
Firefoxban pl. nem is kell Ctrl+F simán elkezd gépelni és gyorskeres.
-
Peat76
őstag
Telekom-os készülék re a B150-es rom-ot tették fel, valaki segítene hogy tudom az egy Sim-es B151-re cserélni?
-
ORCA58
addikt
válasz
AngeloDivina #4004 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok, hogy hol található? "Automata adatszinkronizálás" nevűvel találkoztam, de az "Automatikus (push)" nevűt még nem láttam.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
AngeloDivina #4002 üzenetére
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest