- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #9795 üzenetére
Igen de azért kérdeztem minek ezzel foglalkozni, tudomásul kellene venni, hogy ez nem Nokia 3210 ami el ballagott egy töltéssel akár 14 napot is. (nem rád értettem)
Volt egyszer a 6.0 ki próbálta, hogy csaj telefonálásra meg sms-re, meg egy kis wifi, volt csak használta 3,5 nap volt.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Egy barátom ezt a készüléket szemelte ki magának.
Megéri még megvenni? Itt nem az árra gondolok, hanem a használhatóságra.
Nem akadozik, nincsenek fagyások, stb.. Ilyesmire gondolt.Köszönöm.
-
Beretvás
veterán
válasz
bubus66 #9793 üzenetére
Nekem nem opcio hogy naponta töltsem a telefont .. ezzel most valahol 2-3 nap között vagyok, az most lényegtelen menyit használom.
G2 ugyanilyen használat mellett tudott uj kora ota 1,5 napot nagyon max 2 de akkor kivolt minden kapcsolva. Na most nekem kényelmes ez az akkuidö, és ha ezt drasztikusan bukom a 7 essel akkor nem kérem.Csak ezért érdeklödöm. mivel ezt még nem néztem , hogy menyi kijelzö idöm van mire lemerül nem tudom az általad emlitett 6 orás hoz viszonyitani.közben megnéztem és ez nekem másfél nap alatt 2 ora kb.
Beta alatt sokan panaszkodtak az akuidöre, meg volt ott minden.
-
morzsa16
csendes tag
Sziasztok!
Nekem fent van a 7.0 hivatalos béta verziója mikor várható rendes verzió? Mert én úgy tudom hogy első negyed évre ígérték.
-
Beretvás
veterán
Felajánlotta a telo a frissitést 7 esre. Merjem vagy ne merjem mert az akkuidö romlása nagyon bosszantana. Nem tudom kijavitották e már.
-
-
gabby123
tag
A firmware fiender
már talált egy új b380 -as jelőlésü romot a mi p9lite -tunkra.
Bocsi az előző hozzászólásban csak jelezni akartam hogy nem frankó valami még. -
bubus66
nagyúr
-
gabby123
tag
Nekem az a furcsa hogy a carbontesla oldalán egy cikk azt írja a p9 lite pluszra is telepíthető a b370 amitt ott hivatalos béta ként írnak.
Most akkor wtf???
Még is csak béta lenne."A Huawei P9 Plus (VIE-L09) tulajdonosai mostantól kipróbálhatják az új, az OTA-n keresztül Európában megjelent B370 verziójú Nougat béta verziót. Ez a speciális felépítés optimalizálja az energiafelhasználást, javítja a rendszer stabilitását és megakadályozza a hibákat. A frissítés teljes firmware-csomagját letöltheti alább."
-
szlobee
csendes tag
Pár napja tapasztalom hogy az értesítések nem jelennek meg a telón (csak ha megnyitom az alkalmazást), pl: gmail üzenetek, whatsapp üzenetek.pedig be van állítva hogy jelezzen. Tapasztalta ezt még valaki? Reboot volt, alkalmazás leállítás stb. is megvolt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9767 üzenetére
Én értem, mert tudom, a jelentőségét ennek a update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip-nak. Akkor van gond ha valami oknál fogva nem települ..
Ő erre gondolt, hogy ha ez rosszul tölti le a finder akkor a build számod is lehet NRD90R test_key ami elég hiányos ROM és csak a RollBackel lehet visszatérni az eredeti build számra..
de ha itt version\special_cust\VNS-L21\hw\eu\prop\local.prop VNS-L21C432B371 szerepel akkor jó lesz a build szám..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu zip Ha esetleg ezzel meg keveredik az FF akkor lesz test_keyes.
Egy kis utána kérdezéskor kiderül, hogy a hivatalos (amit Szerbiában) már 3 napja kiadtak OTA frissítést szintén ugyan ez a build.prop-ja..
update_data_full_VNS-L01_hw_eu/data/hw_init/dataversion.text ha nem VNS-L21C437B371 tartalmazza akkor van a gond... Ami az FF-nél fordult már elő...
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Hol lehet beállítani a telón, hogy a google felhőbe mentse a kapcsolatokat, és a wifi jelszavakat?
Illetve most tértem át p9 lite-ra, de az előző google mentésből nem állította vissza a wifi jelszavakat.
Hogy tudom ezt megcsinálni? -
wolf88
aktív tag
Hali!
Hol kell kikapcsolni, hogy amikor üzenetet írok, akkor ne ajánlja fel a szavakat?Köszi -
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9750 üzenetére
Köszönöm szépen. Lehet azért fenn hagyom még a hetest,egész szépen megy,kivéve az akku fogyasztást,ami valamelyest rosszabb mint 6.0-val,de tűrhető. Ha kijön a hivatalos OTA-n akkor elég lesz visszamenni és befrissíteni a hivatalosra
Már csak azért is mert annyra rühellem ezt a nulláról való telefon belakást
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9761 üzenetére
Rendben.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9758 üzenetére
Igen de erre fel kell tenni B160 vagy 161 attól függ milyen a telefonod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9756 üzenetére
Igen de napi használatra nem ajánlott a RoolBack
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9751 üzenetére
És miért lenne a gyártó hibája, ha szolgálta nem tesz érte semmit sem? Ha a Telenor nem kéri akkor a gyártó minek adná ki, meg a nem gyártó rakja tele a szolgáltatós szemetekkel...
Állìtólag a gyártó dönti el, hogy kiadja e telenoros kèszülékekre a frissìtèst, nem a telenor.
A gyártó kiadja a frissítés azt, hogy a Telenor kéri vagy sem azt nem lehet tudni... A Szolgáltatós frissítés alapja ugyan az mint amit a B161 megfog kapni, azt látja el a szolgáltató saját alkalmazásaival és build számával..
A telenor ne a gyártót okolja ha nem saját magát ha nem ad ki egy frissítés..
-
bubus66
nagyúr
válasz
tucsok8510 #9746 üzenetére
(#9746) tucsok8510
Igen vissza de van egy köztes ROM aminek a neve RollBack.
Neked a B160 való visszaálláshoz a L21 és RollBack és hozzávaló szintén L21-es ROM kell.
(#9747) castiels
Ha a Telenor olyan intenzitással adja ki minta P8 Lite-re akkor soha. Mert ő volt a 3 szolgáltató közül a P8 Litere nem adta ki a 6.0. Ne legyen igazam.Szerinted ha a Telenor nem tudja akkor mi honnan tudnánk mikor még a függetlenek sem kaptak meg..
-
castiels
addikt
Az irta a telenor, hogy ha jön a Nougat akkor azt a huawei küldi, minden szolgáltatónak. Kb mikor ér ide?
-
tucsok8510
csendes tag
Olyannal valaki találkozott-e már B370-es szoftvernél hogy zenehallgatás közben közben ha értesítést kap az ember az majdnem hogy teljes hangerővel hallatszódik a fülhallgatóban.... akárhogy kerestem nem találtam erre vonatkozó beállítást vagy lehet elsiklottam felette
illetve még egy buta kérdés B370-esről a 3 gombos módszerrel vissza lehet-e rakni az eredeti B160-ast?
-
bubus66
nagyúr
-
petati94
tag
Sziasztok!
A Vodafone mennyire gyakran küld frissítéseket a telefonra általában? Megéri C02-ről C432-re átállni? Vagy nem éri meg? -
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #9736 üzenetére
Akkor nem jó a Cunaja szerint
De így már akkor nem user hiba
Én vissza állok a B161 és meg várom a hivatlost
-
sepyi
aktív tag
Mindenképpen jó, ha megvan vagy ha újra belakod akkor is olyat kell beállítani amit mindig tudni fogsz, mert az újjlenyomat beállítása után is random biztonsági okokra hivatkozva bekéri a jelszót. Szerintem most is ez történt. Én egy éve használom a telefonomat, kb háromszor vagy négyszer bekérte a jelszót az újjlenyomat mellé. A hívásfogadás nem extra funkció. Működik lezárt képernyővel is. Mint ahogy a vészhívás is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9731 üzenetére
Figyel olvasod a Logoutot? Mert nem nagyon mindegy mit csinálsz a BL legyen nyitva meg az oem feloldás megengedett legyen bekapcsolva..
A bootloader sikerül ez alatta 2 nap alatt kinyitni, vagy legalább a kódot lekérni?????
Azt, hogy én hogyan csinálom azzal nem kell foglalkozni, mert nekem ez kb 30 perc ami neked is annyi lenne ha a dualositás leírását olvasnád...
Megakadsz egy dolgon most írom le utoljára, hogy a BL nyitás csinál egy FR akkor meg édes mindegy, hogy mi nem aktív és mi az aktív..
Semmi köze a verzióhoz mikor oeminfo csere lesz......
-
sepyi
aktív tag
Én nem akarok senkit sem meggyőzni az igazamról. Mindenki úgy vigyáz az adataira, ahogy akar. Számtalan lehetőség van. Drive, google, sd kártya. Viszont mindenkivel fordult elő adatvesztés már, ami kellemetlen. A fenti példa, hogy FR-t kel csinálni csak egy a sok közül. Ha nincs mentésed buktad az adatokat. Ennyi lett volna a mondanivalóm.
-
ORCA58
addikt
Pár perc?
Egy éjjel 30-50%-ot is elért a fogyasztása! Magyarán egy teljesen feltöltött telefont akár le is meríthet 16 óra alatt!
Nagyon sz...ul van megírva. nem beszélve arról, hogy már próbáltam, de csak az üres appokat telepítette vissza. Ehhez nem kell nagy tudomány, bárki meg tudja tenni, ráadásul plusz energia felhasználás nélkül.
Szívesebben használom a gyári mentést, az igaz nem mindennap.
Egyedül a névjegy és naptár mentést használom, de abban is volt már adatvesztésem, hiába van szinkronizálva rendszeresen. -
bubus66
nagyúr
Aki fel tette a VNS-L21C432B370 vagy a B371 az legyen szíves a build.prop-ba a következőt megnézni
ro.build.id= ide mi van írva
ro.build.display.id= ide mi van írvaEszköz/system mappába találod
a Root Browser ha esetleg másik fájl kezelő nem látja
-
sepyi
aktív tag
válasz
petya220 #9726 üzenetére
Adb csak akkor működik, ha engedélyezve van az usb hibakeresés. Akkor is csak különböző módokban tudod újraindítani a telefont. Pl ul fastboot módban fel tudsz flashelni egy romot. De az eredmény ugyanaz. Mindent visz mint a piros hetes. A biztonságot nem tudod megkerülni. Ez a célja ezért van. Ha nem így lenne az lenne nagy baj. Viszont erre találták ki a biztonsági mentés funkcíót a google fiókba, amit előszeretettel kapcsol ki mindenki pár perc képernyő idő nyreségért.
-
petya220
senior tag
Adb-vel is ki lehet ütni!
De fogalmam sincs, hogy hogyan.... -
klrt
tag
Üdv!
Segítsetek!
Ujjlenyomat olvasóval használtam a teló feloldását. Tegnap este fél 9 körül beszéltem vele utoljára, reggel a bekapcsoló gombbal ránéztem, hogy mennyi az idő. Most itt a melóhelyen akarok telefonálni erre kéri a pinkódot, utána meg, hogy újraindítás után kell neki a feloldási jelszó. D, én nem mondtam neki, hogy induljon újra. Az ujjlenyomatot nem fogadja el, a kódot persze nem tudom.
Hogy lehetne működésre bírni? -
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels #9718 üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Ne sértődj meg de az rád nagyon is igaz..
Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor neki se állj mert könnyen tégla lehet a készüléked!!
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
Szajo
őstag
Samsung gearfit müködik huaweiel?
-
bubus66
nagyúr
válasz
giornalista #9702 üzenetére
HiSuitet kell és nem a PCSuite, meg az értesítési sávnál a Usb csatlakozás kijelzésénél a Fájlokra kell nyomni.
-
Muerte68
addikt
válasz
giornalista #9703 üzenetére
otg-kábelt szereti,nekem több telefon is válogatott
-
giornalista
senior tag
válasz
giornalista #9702 üzenetére
nnnna... időközben megoldódott.
a saját kábele kell neki, nem jó bármilyen
volt egy jó fotó itt a korábbi hozzászólásokból, az is segített végül.
-
giornalista
senior tag
srácok, biztos nagyon hülye kérdés, de nem bírom a számítógépemhez csatlakoztatni a P9 Lite-omat.
letöltöttem a PS Suite-ot és a telefonon beállítottam a Securityben, hogy engedélyezze, mégis, csak tölteni hajlandó USB-ről, mást nem. valahol kellene lennie egy beállításnak, ahol engedélyezem az MTP-t USB-n keresztül, de nem találom...
-
snakebait
senior tag
Biztos sokan hülye kérdésnek tartjátok,de én akkor is pontosan szeretném tudni. Szóval minap feltettem a 7.0 nugatot,dual simeset a B360-at. No most,ha jön a hivatalos akkor nem fog ugye jelezni,mert ezt már hivatalosnak véli? Vagy esetleg ha a végleges,amit OTA-n kinyomnak nem ez a számozású rom lesz,hanem mondjuk másik,mert javítanak valamit,akkor azt jelezni fogja és fel tudom majd tenni? Vagy hogy s mint lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Apple iPhone 11 64GB Black
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest