Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
üzenetére
Jah, ... !
Akkor jó!Nah lent a progi! Köszi szépen!

Gondolom kell neki adat(töltési), hogy majd számolhasson akku kapacitást.
Ezt a memóriakezelésesdit meg a kikapcsolgatásosdit sajna most nem értem!

robi64
az akku állapotához minek kell neked ez a vns szám? Én nem kértem olyan programot, ami csinál valamit (olvass vissza kérlek). Szerintem olyan progi a témában már rég nem létezik! Sajnos!Az első az volt, hogy lemerítettem, töltöttem 2x. Minek kellett volna történnie?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahhoz kicsit drága, hogy kísérletezgessek vele. Most teljesen elbizonytalanodtam.
Amikor elroppant a kijelző, utána be se tudtam kapcsolni. Azt hittem elszállt az alaplap. Vettem egy Xiaomi Redmi 4X-et. De ennek meg az a baja, hogy ha be van kapcsolva a 4G, akkor random nem vagyok elérhető és sajnos ez nem hardveres hiba, nem megyek semmire a garanciával sem.Így elővettem a repedt kijelzős P9 Lite-om, szétszedtem apró darabokra, újra összeraktam és most tökéletesen működik, épp csak az a baja, mint először volt. Törött a kijelző. Most rá kellene költenem megint úgy 15 ezret, meg ha már újra szétszedem, akkor az akkut is kidobom, de így, hogy gyakorlatilag zsákbamacska a kijelző, nem tudom mit csináljak már vele. Gyárit biztosan nem veszek, mert a telefon nem ér már annyit. Pláne, hogy ráköltöttem 15-öt gyakorlatilag teljesen feleslegesen.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A gyári kijelzőm hibátlan volt, csak ez már valószínűleg utángyártott. Vennék még egy újat, de előbb próbálok rájönni, hogy ez a csík a törés előtt is benne volt-e vagy a töréstől lett olyan. Sajnos nem nyomkodtam sokat, mert a hátlap rárakásánál roppantottam el és nem figyeltem meg eléggé, hogy milyen volt előtte.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Az oeminfo cserénél nem gond, mert a régit felülírja,cserélte én már C636-on is C432 és tökéletes..
Sőt egyszer az enyémre is rosszat tettem fel véletlenül, és minden gond nélkül vissza ment a C432...
Én felajánlottam a segítségemet. Ő már feltette a TWRP-t elküldtem neki az oeminfo cserét aztán meg látjuk...
Vagy sikerül neki vagy nem....
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen PID-nélkül hogyan nyitod ki a BL-t???
macko77
Ezt próbáld meg
SS RollBack = HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
SS firmware= HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
(#11095) B.Pystike
akkor átadom neked ha már elkezdted...
Mert csak megkeveredik majd.. De 80%, hogy oemifo-t- kell cserélni
Ha ez jó lesz akkor az is ami a logoutomba van jó lesz...
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
A B160-re nem lehet oeminfot cserélni ezért kellet neki a B130..
(#10980) eladogeppc
Az biztos, hogy megegyezik csak azon leírás alapján 10-ből 8 készülék meg fekszik. De mint a Cunaja mester is írta adott a dolog XDA lehet kérni a segítséget.
A leírásod alapján kened vágod a dolgot, és még is téglát csinálsz....
Ha nem let volna az a mondod, ami volt akkor már rég használhatnád a telefonod. De most azt mondom, hogy a részemről minden segítség nyújtás megszűnt.
Különben meg a segítség késrés általában privátba szokott történni (én vártam) gondolom, nem én foglak meg keresni, mivel nem én basztam el a telefonod (habár még az is lehet)...
Nem egy ember és nem kettő írogatott neked, és segíteni próbált de minta falra hányt borsó..
a Cunaja-nak meg több van a kis ujjában mint itt az összesünknek.. Tudod én is kérdezek tőle, mert nem szégyen, sőt ha kérdeztél volna tőle, biztos, hogy válaszolt is volna..
Én részemről befejeztem..
Ha nem jó a leírásom adott az XDA adott a HTCMania és stb oldalak..
Még annyit, hogy jobban jársz, ha elviszed a szervizbe, és meg fogják csinálni garanciába.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát nem tudom mi az az eszméleten mennyiségű hiba, én nem állítom, hogy 100% de azért ez túlzás, hogy eszméletlen mennyiségű hiba van. Azt most is fenntartom, hogy kényszerből is lehet venni olyat amin nem béna szoftver van.
A hónap végen veszek egy P10-et csak azért mert Huawei és béna szoftver van rajta és gondolom az is tele van eszméletlen mennyiségű hibával.. Volta szerencsém kézbe fogni és nyomkodni egy kicsit. A lányom a Samsungról meg az LG-ről, a Sonyról meg nem is beszélve (volt mindegyik típus) hallani sem akar. A P8 Lite-je van és rendesen gyilkolja (most lesz 2 éves)és eddig egyetlen egyszer csináltam neki egy FR-t és még soha nem panaszkodott a béna szoftverre.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt a készüléket a béna gyári szoftvere miatt nem tudom ajánlani
Azért mert neked nem jött be még másnak bejöhet... Ha béna szoftvere akkor miért nem veszel olyat aminek nem béna a gyári szoftvere..
Miért az összetákolt sz@rságok amiket az XDA-ról le szedsz le azok nem bénák?
Eddig négy telefont kellett az XDA-s tákolmányok miatt a halálból visszahozni 3 sikerült a 4. sajnos szerviz lett..
Érdekes módon azóta mióta a gyári (béna) firmwaret használják nem is panaszkodnak..
-
-
magicbox
senior tag
válasz
üzenetére
Hát ezek messze vannak a hibáktól
Itt inkább az szerepel, hogy mi nem tetszik az új rendszeren. Mivel a Mate 9 már Nougat-al jelent meg, így tudom, hogy mi az amit meg kell szoknotok esetleg.- Az értesítési sáv ilyen lesz, simán megszokható, ilyen Mate 9-en is.
- "A hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva", ez így is fog maradni, ilyen Mate 9-en is.
- "Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva" Minden értesítés megjött és volt hangjelzés. Viber, messenger, sms, hívás stb. Talán frissítés után érdemes az értesítéseket átnézni, illetve a megfelelő alkalmazásokat védett módba tenni az akkumulátor résznél.
- "A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)" Itt azt se tudom miről van szó

Mondjuk én frissítés után csináltam egy resetet és mindent újra szépen beállítottam a párom telefonján. Szóval ezek nem hibák, hanem új és szokatlan esetleg a rendszer nektek.
-
Diabo6
senior tag
válasz
üzenetére
A telefon tárhelyére gondoltam memória alatt. Ami ugye a kiegészítők miatt van.
Én a revolutionnal reggel 7-től 100%ról, délelőtt 10-re 70%-ra mentem le. Ugyanúgy használtam mint ma (rádió, zene, 1-2 hívás és whatsapp). Jelenleg 90%-on állok.
De mint mondtam, ez a merülés volt a legutolsó, ami miatt leszedtem a revolutiont. -
petya220
senior tag
válasz
üzenetére
hmm, a duplakopp akkor is érdekes.. meghal tőle a telefon :l
a RIL-t már tudom orvosolni
Build.prop-ben kell 2 sort átírni.ro.config.client_number=2 --> ro.config.client_number=1
ro.config.modem_number=2--> ro.config.modem_number=1
Ez után megy
A lineage 14-ben már nehézkesebb, mivel a /system-et nem lehet írni... Így a zip-ben át kell írni
Amire erre rájöttem...
Amúgy.. a custom témát itt kellene folytatnunk, ha már van

-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy a beta 7.0 fel menne a TWRP pedig az lenne a Jó mert nekem van TWRP-s mentésem a stock B131 és B161-ről..
Legalább is egyenlőre én kipróbáltam ma de a TWRP nem települ a betara, igaz fél napomba tellett de megoldottam, de az a módszert azért nem írom le mert nem szeretnék könyvnehezékeket gyártani.. Direkt ez miatt kértem el a beta update.zip-et..
a fastbootal fel kell flahselni a B130 vagy a B131-et és úgy megpróbálni az oeminf cserét, de így sincs rá biztosíték..
-
válasz
üzenetére
Koszi, kiprobalom ezt is! Egyre jobban szeretem ezt a telot minel tobbet hasznalom.

Most gyarilag ilyen nekem:
Ti mire szoktatok allitani?

Kilottem az ablakanimaciot es az attunesi animaciot es tenyleg mas lett. Mint a win7-ben az ablakvaltas kb hasonlo a jelenseg, ami igy eltunik es csak "bevillan" a masik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Látom hogy mindenki keni vágja a témát ... 

gondoltam akkor jön a nougat
![[link] [link]](http://i1.imageban.ru/out/2017/06/14/96b520c535ab3716a2da389d78f29b38.jpg)