Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ufonauta
üzenetére
(#10893) ufonauta
Nem 3 gombossal kell telepítened
Nem mind kettő kell hozzá a számos mappával melyiket szedted le?A Beállítások ikonál kell lenni egy piros alapon egy fehér számnak (ha nem törölted a HwOuc mappából) Ha törölted töltsd le még egyszer, és telepíti saját magát
(#10891) eladogeppc
Értem én hogy annyira kened vágod ezt a telefont, és ennek én örülök is, de ha a nagy arc inkább segítene, annak jobban örülnék, még honorálnám is. Nem hülye vagyok, csak a leírásod például ott zavaros, ahogy az Oeminfo-t visszarakod.Tényleg zavaros nem kell honorálni semmit sem old meg mert a nagy arc nem fog segíteni, pont ezért a dumáért....... Általában nem így szoktak segítséget kérni....
Nem mondta senki, hogy hülye vagy a leírást meg értelmezni kell eddig mindenki meg tudta csinálni, az alapján...
Pont erről lett beszélve az OFF topikba nem is olyan régen
-
Diabo6
senior tag
válasz
ufonauta
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ezzel a megoldással láthatóvá lehet tenni azt a funkciót. De hogy működik.-e nem tudom. Nem volt ilyen tokom.
-
OldMike
őstag
válasz
ufonauta
üzenetére
Szia, nem tudom hogy ez a korábbi hozzászólás segít-e:
Próbáld megkérdezni (esetleg privátban) a hozzászólót, hogy nála miként működik (vagy nem).
Flipes tokra alapból nincs felkészítve a telefon, de van olyan fizetős alkalmazás, amivel becsukásra lezár, kinyitásra felébreszt. Nálam működik, de az én tokom nem ablakos, így nem tudom hogy azzal menne-e.
Ja és a tokon ki van vágva az ujjlenyomat olvasó, így akár kinyitás nélkül is fogadhatod a hívást az ujjlenyomattal. Persze ekkor nem látod a hívót, én csak a speciális csengőhangokkal rendelkező ismerősöket veszem így fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Revolut
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest