Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
-
Dino73
csendes újonc
Szia,én ugyanígy jártam a telefonommal, de életre tudtam kelteni. A google fiók bejelentkezésnél azt csináltam,hogy az első résznél (amikor az email címet kell bediktálni), ott a jelszót diktáltam be, ezután a bediktált jelszót hosszan érintsd meg, előjön a másolás-beillesztés menü, ott másolás. Amikor ez megvan kitörlöd a jelszót, és megadod az email címedet, majd tovább lépsz. A jelszó megadásnál , a jelszó helyén hosszú érintés, előjön a menü, majd az előzőleg másolt jelszó beillesztése, és már megy is a telefonod.
-
bubus66
nagyúr
Igen van még remény de ha nagyon akarod betörheted a Telemax ablakát, csak ne lepődj meg ha esetleg a garancia a kukába kerül...
Csak úgy egy kis keresés után nézd csak mennyi vodás találtam és kb 20s volt
Gondolom a telefon is lévő FF is meg találta ezeket....
-
bubus66
nagyúr
(#10385) Denee
Már milliószor le lett írva és most tényleg utoljára írom le a szolgáltatósra a B171 csak oeminfo cserével tehető fel... Ha elolvastad volna a Téma Összefoglalót akkor most lenne egy használható telefond.
(#10386) tucsok8510
Köszi de szerintem ebben az estben az nem lesz jó
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest