- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a hiváslistából elmentett szám, késöbb hiváskor nem irja ki a hozzá tartozó nevet, de ha szerkesztem akkor már irja azonnal. Mentés után ismét csak számot ir ki. Mentési hely a google. Másik hiba ami még egyszer fordult elö, hogyha lehuzom az állapotsávot, csak sötét képernyö fogad, és csak újraindítás segit.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szkaroly #11793 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Ha egy adott mappába mented a videókat, pl. Tumblr-ről timbloaderrel, akkor még vissza sem kell kapcsolnod a rejtettségből, automatikusan menti a videót és a galériában továbbra is rejtve marad.A facebookot böngésző alól használom, az ottani videókat a Letöltések mappába szedi le a Chrome. A mappa rejtetté tétele után is tudja szedni a videókat oda. A facebook alkalmazásról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Ha a kamerával készített videókat szeretnéd rejteni, akkor marad a fenti megoldás, vagy egy filekezelő használata amivel a másolásokat végzed és a galériában így nem kell kapcsolgatnod a rejtettséget.
-
-
szkaroly
senior tag
Meg lehet azt oldani hogy a galéria megnyitásakor csak a fotók miniatűrjei jelenjenek meg, a videóké nem?
-
robi64
aktív tag
válasz
Hubman5 #11777 üzenetére
Ez már megtörtént nálunk (serb fórumon).C66 ról állt volna C432 re,valamit nem jól csinált és a modelszám hi6250 lett.Ugyan olyan kép mid a tijed,hogy ne linkeljem.
Megoldás:Újra bootloader nyitás,TWRP,ROOT, oeminfo cser majd dload-os MM rom.
Egyedüli baj volt hogy nem használhatta a Tool Kit-et,mivel nem látta a telót,hanem ADB-ól csinálta az egésszet. -
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8 #11789 üzenetére
Miért kellene óvatosnak lenni a 3 gombossal , ha a stock recovery van rajta akkor azzal mehet. mert az átfogja írni a azt kernelt lehet, hogy egy ázsiaiból mokolt valami, aminek szerintem nagyobb a valószínűsége...
Különben meg ha meg próbálja a 3 gombost max lesz egy "Install failed" felírat. Akkor meg kell egy oeminfo csere és megvan oldva..
VNS-L21 garancia lekérdező DS vagy is Dual SIM-es
-
pityu8
tag
válasz
Hubman5 #11777 üzenetére
Azért én a 3 gombossal óvatosan nyitnék. Ez valószínű, hogy xda-s veno kerneles rom. Először a huawei gyári oldalán lekérdezném a garanciát, és akkor látnám, hogy "minek" készült a telcsi (Ds, SS....stb.).
Ha megvan a számla, doboz, és egyformák a telcsivel az imei-k, az is kiindulási alap, bár ezt lehet mókolni.... -
bmt50
senior tag
Egy kis érdekesség: ezek a telefonok vannak ugyanazzal a Sony kamerával felszerelve, mint a P9 Lite:
https://www.kimovil.com/en/list-smartphones-by-lens-model/sony-imx214-exmor-rs -
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy, hogyan lehet beállítani, azt, hogy ha van nem fogadott hívásom akkor is villogjon a telefonon a vaku? Esetleg van erre valami alkalmazás? Fizetős alkalmazást nem szeretnék letölteni. Köszönöm előre is.
-
Hubman5
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, én is úgy sejtettem, hogy ez nem valami gyári állapot.
Megkérdeztem a volt tulajt, ez egy dual-simes független készülék, anno az Extreme Digitalban lett vásárolva.
Tudnátok esetleg javasolni egy olyan megoldást vagy szoftvert, amivel különleges szórakozás helyett gond nélkül vissza tudom rá tenni a legfrissebb gyári ROM-ot? -
Hubman5
csendes tag
Sziasztok,
Hozzám került egy P9 Lite telefon. A beállítások menüben az alábbi adatokat látom:
Amikor rámegyek a készülékben a frissítésre, akkor azt írja, hogy nincs frissebb szoftver. Ez normális, valóban nincs? Köszi a választ előre is!
-
bmt50
senior tag
Akit érdekelnek a Magazin feloldás beállításai, az a blogomban talál erről egy kis leírást.
-
petya220
senior tag
Srácok, van telegram csoport! aki úgy érzi, csatlakozzon. (nagyon friss még ez.. majd beindul.
)
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm intézem a Bekerülést..
-
bmt50
senior tag
válasz
bubus66 #11767 üzenetére
Szerintem jó ötlet. Annyival kell kiegészíteni a leírást, amit a cikk alatti hozzászólók is jeleztek: ötször el kell rontani a feloldási mintát, ekkor 60 mp-re a készülék lezár. Ha lejártak a mp-ek, akkor lehet a jobb alsó sarokban a biztonsági kódot választani/beírni.
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Akinek a képernyőzár-feloldási módok között a "Nincs" szürke, és alatta: "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta" feliratot talál, segíthet ez a Huawei Blog-os poszt:
http://huaweiblog.hu/huawei-kepernyozar-feloldas/ -
petya220
senior tag
Srácok, mit szólnátok, ha lenne egy topikgazda?
-
Robertó79
tag
Frissités után Fr-t akartam csinálni, de nem engedi valami google acount hibát ír ki mi leheta probléma?
-
bmt50
senior tag
Nézd meg az automata és a RAW módban a beállításokat.Lehet, hogy a fehéregyensúly/ISO érték/exponálási idő nem ugyanaz. Ezeket RAW-tól függetlenül Te állítod..
Az automata módban lehet, hogy a HDR mód be volt kapcsolva, így a színek élénkebbek. Ne feledjük el, hogy az automata módok apptól függetlenül 70%-ban eltalálják az ideális beállításokat. A gond az utómunkákkal van, mikor pl. a zajmentesítő algoritmus rontja a vonalélességet esti felvételeken. -
zs.tom
tag
Kissé off topic és hülye kérdés, de a VNS-L21C432B370 firmware már a végleges 7.0? Nem követtem, hogy a beta tesztelős verzió meddig volt... Érdemes feltenni vagy maradjak a 6.0-nál?
Előre is köszönöm! -
sebijani1982
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
sebijani1982 #11721 üzenetére
A Xiaomi nincs gyárilag rootolva.
Egész egyszerűen a Miui-t nem ismerik el "gyári" rendszernek, mert náluk sem a root se a rom csere nem zárja ki a garanciát.A root problémára viszont létezik megoldás, nem tudom a program nevét( este utána nézek) de be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás számáta váljon láthatatlaná.Lehet ez is elég lenne a banki programoknak.
-
Peterking
tag
válasz
sebijani1982 #11721 üzenetére
Enyire nem ástam bele magam. Köszi az infót.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Peterking #11720 üzenetére
Cunaja ROM-jánál elegendő volt a supersu eltávolítása!
A rendszer rootolt maradt, de az OTP Smartbank elindult, használható lett.
Volt egy leírás a Smartbanknál, hogy javították a gyárilag rootolt telefonok miatt. Nem értek hozzá, így csak tippelem, hogy a gyárilag rootolt készülékek (pl.: Xiaomi) esetében nincs SuperSu alkalmazás a telefonon, vagy esetleg rejtik a rendszerben.
Nem 100%-ra mondom, hogy tökéletes megoldás, dí egy próbát megérhet.
Azt nem tudom megoldható-e úgy is, hogy csak fagyasztva van a Supersu, vagy a program megléte az ami lázadásra készteti az OTP Smartbankot. -
bmt50
senior tag
válasz
petya220 #11717 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi. :-)
Viszont aki nem akarja kockáztatni a garanciát, annak jó megoldás lehet ez.
Mellesleg Google-éknál kezdik már nagyon unni a warezolást. Hallani olyat, hogy a rootolt/nyitott BL-es telók nem fognak tudni bizonyos alkalmazásokat letölteni/futtatni. A Netflix-et már most sem lehet. -
bubus66
nagyúr
Lementettem a VNS-L21C432B381 oeminfo-t és custom.bin-t..És van egy TWRP-s komplett mentés
És ki is próbáltam működik de egyenlőre nem teszem be a Téma Összefoglalóba..
-
petya220
senior tag
Root-olt telefonon az alap kamera app is tudja a raw opciót!
csak változtatni kell pár értéken. -
bmt50
senior tag
Talán kevesen tudják, hogy a P9 Lite-tal is lehet RAW-ba fotózni. Ehhez a Snap Camera-t javaslom. Az utólagos finomításokhoz pedig az Adobe Lightroom PC-s verzióját. Egész jó kis képeket sikerült így elérni a fotózáskor gyenge fényviszonyok ellenére is.
-
bubus66
nagyúr
....
-
Roland0224
senior tag
A fényképezős témához annyit ,hogy nálam is jelentkezik/zett a kamera lassú indulása + mivel snapchatet is használok ott is meg van ez. De a telefonkezelőben egy tisztítás segít a kamera appon egy pár napra. Google fényképezőt letöltöttem ,hogy tesztelem annál van-e laggolás ,lassú indulás . Én a zárképernyőről indítom főként a kamerát amikor rossz akkor 10 mp kell neki utána szuper
Samsung evo 64 gb-os memokártya class 10 ,alapértelmezett memóriának beállítva -
sepyi
aktív tag
Tehát: Telefon indítás csökkentett módban. Telefon kikapcs. Újraíndítás. Amikor az animáció elindul folyamatosan nyomni a hangarő le gombot, amíg be nem bootol. Ebben a módban csak a gyári alkalmazások működnek. Minden telepített alkalmazás le van tiltva. Ilyenkor el lehet távolítani az esetleges virust vagy azt az alkalmazást ami a problémát okozza. Csak az próbálja ki, akit nem zavar, ha az asztal átrendeződik. Kilépés biztonságos módból, újraindítás.
-
golyós
addikt
válasz
ANDROID??? #11698 üzenetére
Igen olvasom tavaly óta, mióta megvan a telefon.
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #11701 üzenetére
Nekem ne irkálj privátban, ott a barátaimmal szoktam beszélni, erre van a fórum. A másik, nem díjazom, ha fenyegetnek, itt is ez volt az utolsó, hozzád intézett írásom. Nem törlök semmit, futhatsz jelenteni, ahogy privátban meg fenyegettél, szánalmas vagy, dupla reges.
-
eladogeppc
veterán
A kemény mag sajnos mindenhol oltogatja a többit.
Nekem Huawei telefonjaim ritkán voltak, nem voltam jártas a ROMolásban ezen típusnál. Egy ideig kaptam megfelelő segítséget aztán jött az, hogy akkora hülye vagyok, hogy olvasni sem tudok. A leírások készítőjének még mindig respect, de sajnos ha kiegészítést kér valaki, vagy csak az érthetőséget kérdőjelezi meg, na akkor még lehet nézni kik - általában ugyanaz az 5-6 ember - ugranak neki.
Részemről ezt a témát lezártnak tekintem, tovább nem offolom én sem a topikot.Kamera utolsó megjegyzés:
Van itthon LG G3, Samsung A5, Galaxy S4, Navon Mizu D402. Ezeken a kamera app tökéletesen indul.
Tudom adjam el.... De nem, mert amúgy ezen kívül nagyon fasza kis telefon. Visszarakom a 6.0-át ha lesz időm rá. További jó forumozást !Szerk: Szemesi69 - töröltesd a személyeskedő hozzászólásodat ! Sértő !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest