- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Asszonynak van ilyen telója, és vészesen kevés mostanában a memória. Már el kellett távolítani néhány ritkán használt appot, hogy legyen hely a frissítéseknek. Van ötletetek, hogy hogy lehetne takarítani FR nélkül?
Hol keressek szemetet? Nekem lenovom van, és ott a fájlkezelőben van egy Alkalmazás menüpont,
ahol több gigányi helyet találtam, miután letöröltem a frissítések után maradt régi appokat itt nem találtam ilyet. -
Diabo6
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #10704 üzenetére
Én levenném azt a tokot, hátralépnék kettőt, és lendületből hajítanám messzire
Szerintem se arra a készülékre való, hiába fér bele.
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #10489 üzenetére
Úgy, hogy megnyomtam a 3 gombot egyszerre
Hivatalos EU innen szedtem le.
-
Diabo6
senior tag
Én 3 gombossal feltettem asszonyéra a 7et. Tökéletesen működik.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ufonauta #10369 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ezzel a megoldással láthatóvá lehet tenni azt a funkciót. De hogy működik.-e nem tudom. Nem volt ilyen tokom.
-
Diabo6
senior tag
válasz
snooze #10286 üzenetére
A play áruház nem jelezte a frissítést, addig nem jelzett semmit. Frissítés után jó lett. Ha neked a legfrissebb verzió van fent, akkor esetleg nézd meg a beállítások, alkalmazások, jofogason belül az engedélyeket. A telefon be van-e kapcsolva. Azt hiszem az is lehet gond ha nincs engedélyezve.
-
Diabo6
senior tag
válasz
bubus66 #10281 üzenetére
Mind a kettő meg van, az update.app és a full data is. De hogy csináljam akkor? dload mappába mit tegyek? Először az egyiket utána a másikat?
ROOT nem volt és nincs is. Jelenleg a béta 7es van fent.szerk.:
Ennek update_data_full_VNS-L21_hw_eu 126 mega az update appja kicsomagolva.
Az update.app-nak pedig 2,5 giga. -
Diabo6
senior tag
Van itt olyan személy, aki rootolatlan készülékre feltette 3 gombossal a 7es droidot és minden rendben működik azóta is?
-
Diabo6
senior tag
Ezeket nézte már valaki? Feltehető?
-
Diabo6
senior tag
Valakinek meg van már L21C432B336-ra a friss nougat? Meg tudná osztani?
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Már csak asszonynak van meg ez a teló, neki a béta nougat van fent. Jól értem a hozzászólásokból, hogy kijött a hivatalos nougat ugye? Béta esetében vissza kell tenni a 6-t és akkor fogja feldobni az elvileg stabil 7es verziót? Vagy a bétáról is rá tudok valahogy frissíteni?
Azért is lenne fontos, mert annyira szar lett a napokban a béta, hogy asszony inkább a fiókban pihenő telómat kezdte el használni.
köszönöm a válaszokat -
-
Diabo6
senior tag
válasz
sharkypeti #9696 üzenetére
Én ebayről elég sokat kipróbáltam, de nekem a hangszórónál jött fel mindig. Egyetlen üvegfólia maradt rajta mindenhol, annál viszont bekerül egy porszem felrakásnál (én hibám) és az b.szta a csőröm... Egyszóval elég nehéz olyat találni, ami jó.
Meggondolandó, hogy gsm boltba 4000 ft-ért megéri-e feltenni 6 hónap garival. Had szenvedjenek vele ők.. -
Diabo6
senior tag
Nekem vágták a simet 500 Ft-ért gsm boltban. De előtte figyelmeztetett a srác, hogy 100-ból 95 jó, 5 kuka. Ha vállalom, akkor csinálja. Kénytelen voltam, mert a t-mobilnál csak az előfizetés tulaja intézheti, vagy meghatalmazással tudtam volna, de a tulaj a határnál volt szolgálatban hetekig. T-mobilnál akkor cserélik ingyen, ha hibás, vagy másik méretű sim-re van szükséged.
-
Diabo6
senior tag
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből
-
Diabo6
senior tag
Ráadásul ha elfogy a net akkor nem lassítják, hanem lekapcsolják...
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
sarasota123 #9194 üzenetére
Lehúzod oszt jóvan. Sima fólia van rajta, ami igen sokáig bírja a strapát.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Roland0224 #9189 üzenetére
Ez a nougat Béta verziója. Felteheted, ha vállalod, hogy lesznek kisebb-nagyobb problémák. Ezeknek olvass utána itt a fórumon. Persze ha nem jön be akkor vissza tudsz állni.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9187 üzenetére
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #9102 üzenetére
Jó fiatal lehetsz, ha okostelefon szakértelemmel születtél
És amíg meticilus küldi nekem a romokat és frissítéseket, illetve ameddig még huawei témák és egyéb kiegészítők vannak az sd kártyámon, addig a kezem visszanyúl. arról nem is beszélve, hogy asszonynak még P9 lite-ja van, így már csak amiatt is olvasnom kell a fórumot
muhaha
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9097 üzenetére
Valahol el kell kezdeni... Mutass valakit, aki úgy született, hogy tudja.
-
Diabo6
senior tag
Tegnap este megváltam a készüléktől. Így most a topiknak is búcsút intek. További jó mókolásokat és beszélgetéseket kívánok mindenkinek. A segítségeket és hasznos tanácsokat pedig köszönöm! Sziasztok!
-
Diabo6
senior tag
Edigitalnál vásárolt készülékhez adnak külön garipapírt? Vagy a számla az?
-
Diabo6
senior tag
Lehet már tudni valamit a végleges nougatról?
-
Diabo6
senior tag
-
Diabo6
senior tag
Szerintetek megérné p9re váltani? Tud annyival többet az, mint a lite? Véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm
-
Diabo6
senior tag
válasz
bubus66 #8872 üzenetére
Nekem több ilyen 2016***.hwt fájlom is volt. Gondolom minden olyan témát nevezett így, amelyikből be volt állítva valami (pl ikonok, kezdőlap stb) Nekem volt vagy 3-4 ilyen számsoros hwt-m is. Ergo ha ezt megtalálja, akkor már le tudja menteni a kívánt ikonstílust is belőle. Szerintem...
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8864 üzenetére
Most nekem is. Hasznos volt az éjjeli iratcsipesz. Remélem rendesen megszáradt és így is marad.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8861 üzenetére
Kicsit csalóka a kép. Most rátettem egy iratcsipeszt. Éjszakára rajtahagyom. Meglátjuk rászárad-e. Köszi a tippet. Ha továbbra is levegős lesz akkor kipróbálom azt.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8858 üzenetére
Igen. A legviccesebb az, hogy most cseréltem ki a fóliát, és rögtön felrakás után a hangszóró felettmár fel is jött. Nem tapad rá. Előtte direkt alkoholossal áttisztítottam. Szerintem szemmel láthatatlan felületi hiba, mert különböző helyről vett üvegfóliákkal ugyanazt produkálta.
-
Diabo6
senior tag
válasz
dewil666 #8834 üzenetére
Igen. Képes rá. Elég csak annyi hiba, hogy a széle egy apró helyen esetleg zsíros, vagy nem illeszkedik tökéletesen, és már megindul a folyamat. Ellenben ha mindenhol hibátlanul felfekszik, akkor lerobbanthatatlan. A másik telómon pl ilyen. És az egy 400 ftos üveg ebayről.
-
Diabo6
senior tag
válasz
dewil666 #8829 üzenetére
Ez relatív. Szerintem nincs olyan fólia, ami mindegyikre ugyanúgy passzol. 4000ért lehet hólyagos, de ugyanakkor a 400 ftos ebayes is lehet hibátlan. Én ebayezek és többet rendelek. Sajnos sokáig nem bírták, még nem találtam meg a tökéleteset. De még így is bőven áron alul vagyok.
-
Diabo6
senior tag
Mi lenne, ha mindenki bezárná most az oldalt, elszámolna 10-ig, majd tiszta lappal mindenki visszalépne?
Úgy látom ez a nőnap rossz hatással van ránk. (Igen, "ránk", mert egy másik fórumon én is kakaskodtam az imént)
-
Diabo6
senior tag
válasz
Roland0224 #8787 üzenetére
Nekem a beállítások/alkalmazások, azon belül egy külön beállítások menün belül található. De nem tudom neked melyik android van rajta.
-
Diabo6
senior tag
Aki rootoltan használja a készüléket, légyszi írja már meg, hogy a viberen megy-e a telefonálás? Nekem anno a 6os rootolt droidon nem volt hang viber hívás közben.
Köszönöm -
Diabo6
senior tag
A 6-os vagy a 7-es droid szereti az xposed-t?
-
Diabo6
senior tag
válasz
Roland0224 #8691 üzenetére
Van rollback, ami után a 6os romot vissza tudod tenni. Nem bonyolult, viszont factory reset vele jár.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Roland0224 #8685 üzenetére
Már van béta 7es. A linket most nem tudom megnézni, de letölthető már az a béta is. Az arról szóló véleményeknek nézz utána itt mielőtt felteszed.
-
Diabo6
senior tag
válasz
Tökimanó #8678 üzenetére
Szia!
Talán segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest