- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crogan
tag
Sziasztok.Telenoros készülékekkel rendelkezőktől kérdezném hogy a marshmallow frissités kijött már?
Mert a telenor oldalát böngészve a készüléket már így hirdetik.
Mert az enyém ha minden igaz akkor ma jön. -
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lenne valamilyen megoldás OTG-re, hogy root nélkül is menjen?
Igen jó volna!Előre is köszi
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Nektek is megváltozik egy picit egy kép színe amikor beállítjátok háttérképnek?
Most szúrtam ki, kicsit fakóbb lesz és egy picikét zöldesebb. Eléggé idegesítő. -
petya220
senior tag
Skacok, valaki ezt próbálta már? Most occsóóó
Ha lenne kártyán ennyi, már vettem volna.. -
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Használ itt valaki közületek kerékpárhoz telefon tartót? Tavasztól-őszig elég sokat szoktam kerózni, de egyszerűen nem találok egy értelmes tartót se P9 lite-hoz. Táskaszerűt szeretnék pl: http://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/-A4AAOSwrnNXPu4b/s-l225.jpg, de vagy túl nagyot találok 5,5- 6", vagy túl kicsit. Gondoltam megkérdezem hátha van köztetek is kerékpár őrült
-
-
robi64
aktív tag
válasz
Liller7 #8360 üzenetére
Magamnak javitottam át a Buissnes témát,témázva a:calculator,calendar,contact,desck clock,keyguard,mms,settings,system UI,notepad,Float Task,hwouc,launcher,thotem weather,hi dick,framework-res-hwext,icons.
Meg benne a font visszaállitás eredetire.Ha visszamaradt valamely témától.EMUI 4.1-re van.
Majd folytatom,várom az EMUI 5-öt.Tehetsz egy próbát.snakebait
Igen az OTG-hez ROOT kell. -
balgab84
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy letőltöttem az ORIGO és az INDEX appokat, és nekem velemiért nagyon laggol,főleg az ORIGO, internetem gyors, nem tudom mi lehet a hiba. Lg g3s ről váltottam és ott nem volt ilyen hiba. Mi lehet vele a gond? Játékok nincsenek rajta, a memoria nincs leterhelve.
-
ORCA58
addikt
Nekem csak egyszer kérte, akkor sem vettem észre, hogy kiírta volna a "a nagyobb biztonság érdekében adja meg a pin kódot" szöveget. Elsőre meg is ijedtem, csak nem indult újra?
Diabo6
Az első alkalommal mikor feltetted, le is töltöttem PC-n. Telepíteni lehetett 7-esen, de Root-ot kér sajna! -
Diabo6
senior tag
Na majd most. .zip-ként töltöttem fel.
Vagy így esetleg?
[link] -
Pista622
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.Teljesen ujratelepíteném a frimware-t . Csak lenne pár kérdés ,tehát azt ugy kell ahogy az a "DLOAD" mappás leírás van?Illetve ,belső tárhely ről sikerül?Teljes csomag letöltésnél nekem nem tölt le semmit.A telefon L21 telekomos.
-
Diabo6
senior tag
válasz
K e n y a #8336 üzenetére
Huawei otg.apk Bocsi, csak most láttam, hogy rosszul tettem fel a linket.
Nekem rootolt a telóm, arra simán feltettem, majd az első gombra nyomtam és kész. Már olvasta is a pendriveot. Root nélkül nem tudom, hogy megy-e. -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Alap kérdés.Ha nem a hi-suit ot akarom használni másolgatásra.
Hanem mondjuk total commandert akkor mit , hogy kell állítani esetleg milyen extra driver kell hozzá?
Jelenleg ha feldugom a telót akkor automatikusan elindul a suit, totalkommanderben meg cd meghajtóként látom a telót.Szeretnék egy két program alatt ezt azt kicserélni, van erre egyáltalán mód commander alatt?
Ha volt már téma akkor bocsi. -
bubus66
nagyúr
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Észrevettem 1 érdekességet 7-es droidon. Néha ujjlenyomat feloldáskor "a nagyobb biztonság érdekében adja meg a pin kódot" felodó képernyő jön be. Mintha iphone-nál olvastam volna hasonlóról. Vagy extra funkció vagy bug.
-
törölt tag
Sziasztok,akkor most melyik a frissebb ROM
160 vagy B161?Mert firmware finderben a 160 késobb van,viszont szám szerint a 161 kell hogy legyen....
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8329 üzenetére
Az beépített használod?
-
robi64
aktív tag
petya220
Diabo6
Mindkettő működik,USB 2.0,3.0,kártya olvasó.EMUI 4.1.1 -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8326 üzenetére
Én a Dlophint használom de jó. a Lányom meg a gyári böngészővel és nem mondta, hogy rossz lenne.
-
petya220
senior tag
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Feleségem ráfrissített a facebookra
ami valjuk be egy trágya lett.
Mondom , nem gond visszarakok Apkmirror-ról egy régi verziót és annyi.
3 verziót próbáltam de nem telepíti fel egyiket sem
Miért lehet ez? Elkezdi majd kiírja, hogy nem telepíthető.Ismeretlen források engedélyezve van.
Tudnátok esetleg működő régebbi verziót? -
fjani
tag
Kéthetes független készülékem olyan hibát produkál hogy nálam hibátlanul megy a wifi, a tesómnál pedig be sem tölti az oldalakat.A tesóm telója megy hibátlanul, és kb 3-4 nappal ezelőtt az enyémnek sem volt semmi baja a tesóm lakásában. Mi lehet a bibi ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
snakebait #8311 üzenetére
Vannak témák a Téma Összefoglalóban is meg az oldalamon van rengeteg.
-
snakebait
senior tag
Próbáltam én is pár sötét témát feltenni,de nem nagyon találok a neten megfelelőt,vagyis mindegyikkel valami bajom van,valamely része nem tetszik. És azt vettem észre,hogy sokuknál van olyan pl.beállítások menü,névjegyek vagy valamely írás nem látszik rendesen,sötét alapon fekete betűk,olvashatatlan. Lehet,hogy egy restart kellett volna csak?
-
ORCA58
addikt
A stabilitásban nálam a 7 béta is kiváló. Kiakasztani nem lehet, vagy én nem tudom. Újra indítgatni nem kell.
Csak az időzítő teszt miatt indítottam újra, ill. mikor kipróbáltam egy dark témát, és mikor visszaálltam a megszokottra, a betűk színe nem lett fekete, csak újraindítás után. -
-
zs.tom
tag
Tegnap vettem egy Cellect üvegfóliát, nem mertem tovább várni vele... Volt két alkalom is amikor majdnem leesett a mobil, gondoltam 1500 forintot megér DE felraktam és egy 5mm-es körben nem ragadt meg. Felszedtem azon a részen, visszanyomtam de akkor sem csinált semmit. Visszavittem inkább aztán visszaadták az árát, másik helyen egy sokkal tisztább képet nyújtó fóliát vettem, fickó az árban fel is rakta rá.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8301 üzenetére
Köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest