Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9097 üzenetére
Valahol el kell kezdeni... Mutass valakit, aki úgy született, hogy tudja.
-
castiels
addikt
Van otg támogatás vagy nincs?
-
steele80
senior tag
Van-e valamelyikőtöknek tapasztalat bevált autós tartóval kapcsolatban, illetve bluetooth kihangosítóval? Köszönettel venném az ajánlásokat!
-
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Van/volt valakinek wifi gondja a telóval? November óta használom a telefont semmi hibával, most viszont valamiért a wifi szarakodik... Számítógépen mértem netsebességet 98-at mért, a telefonon mindez 1,21.... pár megás file google playről percekig tölt.
-
Nagyezsda
csendes újonc
Sziasztok!
Ebayrol rendeltem egy Bluetooth tavkioldot a telefonhoz. Kollegamet latja az enyemet nem a telefon. Tippek, otletek?
Hétvégén mar hasznalnam fotozas miatt, de igy felejtos lesz sajnos :/
Előre is köszönöm a valaszaitok -
jatszo
aktív tag
Én már átnyergeltem Honor 8-ra, páromé lett a p9 lite. Béta 7 volt rajta, visszatértünk a 6-ra, mert egyfolytában panaszkodott, hogy akad, messenger használhatatlan stb.. Honornál korrekt a 7-es droid.
Szerintem a nougat inkább a 3gb-os verzióra készült, kiváncsi vagyok a véglegesre. -
98bja
senior tag
-
ORCA58
addikt
A fene sem érti ennek a RAM kezelést. 6-osról már nem tudok nyilatkozni, de 7-esnél volt, hogy 1 GB fölé ment a szabad RAM, úgy, hogy több app be volt töltve. Kíváncsiságból kilőttem amit tudtam, akkor meg lecsökkent 450MB-ra.
Gyakorlatilag fel le rohangál látszólag teljesen logikátlanul. -
Benipajti
csendes tag
Másnál is van olyan hogy ha hdr ben akarok fotozni, akkor egyszerüen kilép a fotozásbol?
-
ORCA58
addikt
válasz
Roland0224 #9077 üzenetére
Ez csak a béta szoftver. Nem mindegy, hogy 1 vagy 2 SIM-es. A másikat nem szabad feltenni.
-
ORCA58
addikt
válasz
Zsirmanc #9074 üzenetére
Most nézem, a B336-on vagy én a B335-ön azaz 1 SIM-es telefon. Így a szoftver hibát nem zárnám ki, elég sok hiba van ebben a bétában. Gondolom a felhasználói szokások miatt többel nem is találkoztunk. Nem csoda, hogy a végleges kiadása várat magára.
Egy FR esetleg?
Én nem csináltam eddig, és amíg nem kényszerít rá valami orbitális hiba, már csak kíváncsiságból is kerülöm. -
Diabo6
senior tag
Tegnap este megváltam a készüléktől. Így most a topiknak is búcsút intek. További jó mókolásokat és beszélgetéseket kívánok mindenkinek. A segítségeket és hasznos tanácsokat pedig köszönöm! Sziasztok!
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Benne vagyok a Béta tesztben. Mióta a Béta megy a telón nem változtattam semmit. Nincsenek rajta új programok, nincs másik SD kártya, szóval minden olyan, mint mikor elkezdtem.
1 hete tapasztalom, hogy rengetegszer laggol, vagy 5-10 másodpercekre lefagy a teló. Vagy elsötétül a képernyő, aztán visszajön.
Független VNS-L21, B336
Tapasztalt más is ilyet, vagy ez valami fizikai hiba lehet?
Köszönöm!
-
sunboy81
tag
-
rene0619
aktív tag
Hali!
Hogyan tudom beállítani, hogy a zárolt képernyőn is megjelenjenek az értesítések?
Be van állítva az állapotsáv, szalagcím, zárképernyő az értesítés beállításoknál, mégsem teszi ki zárolt képernyőre..
Közben látom, hogy előző HSZben is ez volt a kérdés, de ennek ellenére nem működik...
-
-
Benipajti
csendes tag
Sziasztok. Egy gyors kérdés:
Zárképernyön az üzeneteim mért csak fent jelelennek meg piciben? -
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #9057 üzenetére
3? ._. why?
-
petya220
senior tag
Skacoooooook, valaki a nougat-ból ki tudja nekem szedni a kamera app-ot?
dee úgy mappástúl, mindenestűl -
ORCA58
addikt
Több sebből vérzett a béta, bizony van mit javítani rajta.
Ha leszállnának végre a "zárjunk be mindent amit csak lehet" témáról a használhatóság és az akku élettartam is jobb lenne, mert akkor nem futna a háttérben egy beépített task killer folyamatosan, és nem kellene mindent állandóan újra indítani -
jatszo
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Megkérdezném, hogy nincs-e valakinek emui 5.0-hoz valami használható betűkészlete félkövér (semmi csicsa) normál betűtipussal? Megköszönném. Jah! Az sem lenne hátrány, ha nem kellene hozzá root. -
Diabo6
senior tag
Edigitalnál vásárolt készülékhez adnak külön garipapírt? Vagy a számla az?
-
kombi
csendes tag
Sziasztok, kis technikai segítséget kérnék.
Messenger videóküldéssel vannak gondjaim - alapból csak 15mp-et enged az appon belül rögzíteni és küldeni, ez ok. Rögzített videót csatolva felmegy hosszabb klip is, de a kb 1 percnél hosszabbak ultra gáz tömörítéssel kerülnek fel. Ennek javítására van valami beállítás szerintetek?
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
Ebben a kèszülèkben nincs is gyári fájlkezelő.
-
törölt tag
sziasztok,
outlook -os email címet használok, azt meg lehet oldani, hogy menjen a push értesítés..?
köszönöm
-
Diabo6
senior tag
Lehet már tudni valamit a végleges nougatról?
-
98bja
senior tag
Milyen custom romot ajánlanátok rá amiben jó vagy jobb a ram kezelés?
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a P9 mennyire lesz kapható a T-Mobile-nál, miután megjelenik a P10 is? Várható, hogy leljebb megy majd az ára? Vagy nem érdemes addig rá várni?
-
bubus66
nagyúr
Ahhoz is jó amit a fórumtárs írt.
-
Rambi
tag
Közben megtaláltam a papirját. Color band A1
-
Rambi
tag
Sziasztok. Megvettem a p9 litot, eddig nagyon tetszik Lg G2 után. Kaptam hozzá egy karkötőt, azt milyen appal használhatom?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest