- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
bubus66 #9894 üzenetére
Honor 7 lite-ra (NEM-L21C432) is kijöttek a Nougat ROM-ok - sokan föl is tettük már - csak ott B350/B351 a ROM száma. Viszont fura mód ott a B350 (előtte B100 -> B130 -> B132) senkinek sem ment fel a dual SIM-re csak a B351. Fel is tettem én is (ahogyan sokan írják xda-n is) és rendben működik a telefon, két IMEI szám van, és a menüben is van 1. SIM és 2. SIM.
Akkor úgy látszik nem mindig a páros a DS?
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem kerülte el a figyelmem a válasz a problémámra, de leírom, hátha...
P8 lite telefononom van, páromnak pedig vettem p9 lite-ot (dual sim, független) és ha pl. halkan beszélünk (legtöbbször ekkor tapasztalom), alig lehet érteni mit mond a másik, mert rettenetesen akadozik/szaggat a beszélgetés! Olyan mint ha megszűrné a hangot, csak sajnos annyira nagyon, hogy nem érteni mit mond a másik...
A hálózatot beállítottam már mindenre, most csak 3g-n van, de semmi...
Nagyon rossz így, mert úgy kell fürkészni, hogy mit mond
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Üdv! -
Atka89
csendes tag
Sziasztok! nektek jól működik az egészség app-ban a lépések napi lebontása? Mert nekem nem jelzi, csak azt, hogy mennyi az összes lépés az adott napon, viszont az nem látszik, hogy óránként mennyi lépést teszek meg.
-
-
llll
senior tag
válasz
Zsocy155 #9882 üzenetére
Oké köszönöm szépen a választ, ezt is megmutatom a lányomnak.
Mimcsi:
Pont tegnap találtam véletlenül ezt a zeneletöltő oldalt:
[link]
Nem tudom mennyire biztonságos, de széles sávú neten kb 2 másodperc alatt tölt le 1-1 számot (közvetlenül a telefonra).
Nekem egyelőre jónak tűnik. /OFF] -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Olvastam erről a SIM vágás témáról Lumia 535-ről váltok P9 Lite-ra. Szükséges változtatni a SIM méretén? (Ki szükséges cseréltetni?)
Köszönöm
-
KZP
őstag
válasz
legenda007 #9889 üzenetére
Páros végű a dual sim-es rom. Én már megtanultam a múltkor.
-
legenda007
aktív tag
sziasztok!
dual simes B160-ra melyik 7-0 t tudom felrakni és milyen módzserrel? Az FF hoz b370, B371, B380 és B381-t is, ezekből is több félét. -
I02S3F
addikt
-
tucsok8510
csendes tag
Hello!
A hívószám kijelzéshez itt találsz segítséget link
Én személy szerint nem használok vírusirtót DE AVAST és AVG-t használtam korábban azok egész jól működtek. (persze ki mihez szokott)
Zenét azt mondom gyorsabb ha gépen töltesz le és rakod a telefonra. (persze ez egyedi vélemény) -
ORCA58
addikt
Telefonszám megjelenítés: megnyitod a tárcsázót -> Jobb oldalt alul 3 pütty -> Beállítások -> Görgesd a végére, ott További beállítások -> Hívóazonosító.
A T-mobilnál a szolgáltatónál is engedélyeztetni kell, ekkor a Hálózati alapértelmezés a jó.Rákötöd PC-re és onnan a Memóriába, vagy ha van SD kártya Az SD kártyára másolod.
Vírusirtót a többség nem használ. Nekem a Kaspersky volt fent (benne volt a vásárolt vírusirtó csomagomban), de még sohasem talált semmit sem.
IdPezzo
A választ nem tudom, de aki tudna segíteni annak sokat segíthetne ha tudná, milyen rendszer van a telódon. -
Mimcsi
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most kaptam egy ilyen kis szépséget céges telefonként. Volna pár kérdésem, mivel még nem volt ennyire "okos" telefonom (nem vagyok már 20 éves)
A telefonon belül hol lehet beállítani hogy kiírja a mobilszámomat ha hívok valakit és ne "magánszám"-ként jelenjen meg?
Zenét hogy tudok a legegyszerűbben letölteni rá?
Vírusirtót vagy valami hasonló te/ti használtok?Elkezdtem olvasni a fórumot, de még a "szakszavakat" nem mindig értem, és így megkérdezni gyorsabb, és engem leginkább "csak" az alapvető funkciók érdekelnek, amint a kérdéseimből kiderül.
Minden hasznos tudnivalót szívesen fogadok és ha valamit még nem tudok jövök kérdezni. (biztos lesz még ilyen
)
-
IdPezzo
csendes tag
Sziasztok!
A külső kártyán lévő zene lejátszása eddig hibátlan volt akár a saját Zene appal, akár a Foobar-ral. Újabban azonban rendszeresen magától megszakítja (II) a lejátszást, akármelyik lejátszón, így mindig újra kell indítanom (>). Van, hogy egy szám közben többször is megszakad a lejátszás.
Mi lehet az oka, hogy lehet kiküszöbölni?Üdv.:
IdPezzo
-
llll
senior tag
válasz
petya220 #9880 üzenetére
ahha!
újabb "pozitívum"?
csak azért mertem feltenni a kérdést mert némelyik webshopban tényleg ilyen felirat nélküli hátlappal szerepel
csak egyrészt olvastam ezt a 2 év gyártói vs 1+1 év sufni gsm garit, másrészt eleve nem tudom, hogy elhihetem-e ezeket a képeket
(ha rajtam múlna simán az aliról rendelném inkább a 3 gigával mint a hazai garival, de lányomnak a sima hátlap a fontosabb szempont)
-
llll
senior tag
Sziasztok.
Nagylányom kinézte magának ezt a telefont (nem tudom rábeszélni a Xiaomira), de van 1 spéci igénye:
olyat szeretne (fehérben) aminek a hátlapjára a logón kívül nincs nyomatva semmilyen egyéb szöveg.
(China phone, made in china, ilyesmik.)
Tudtok esetleg megbízható boltot, ahonnan ilyet tudnék rendelni?
Lehet külföldi is.
(Sőt! A 3GB nem is lenne hátrány.) -
ORCA58
addikt
válasz
metalstorm #9876 üzenetére
Szoftveres van de azt csak fényképező módban lehet kapcsolni Android 5-ben. Nem próbáltam, hogy a videózásnál van avagy nincs hatása.
-
metalstorm
aktív tag
Azt írják a tesztben hogy nincs képstabilizátor! EZEN a videón viszont pont ezt mutatják be... most akkor van vagy nincs?
-
tucsok8510
csendes tag
egy buta kérdés, valaki próbálta b160-asra felrakni ff-el a b380-ast?
-
siobio
csendes tag
válasz
ANDROID??? #9870 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #9860 üzenetére
Csak oeminfo cserével lehet feltenni.
Ha független akkor miért van rajta vodafone-os ROM?
Az enyém is Független Telekomos de nem a Telekom C150-es ROM-ja van rajta, ha nem a C432 független ROM.
Különben meg így tudod a legkönnyebben megnézni, hogy függő vagy független.
Tárcsázóba beírod #*#*2846579#*#*
3 pont/2 pont/
SIM Loc Info
SIMLOCK_DEACTIVE ha ez van Független
SIMLOCK_ACTIVE Függő -
siobio
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy be lehet állítani a telón azt hogy a bekapcsológombal vegyem fel ha hívnak? -
Zsocy155
őstag
válasz
HELLAFLUSH #9860 üzenetére
Biztos, hogy független? Mert a Vodafone-ra nem jellemző, hogy független telefont adna. Az látszik, hogy az fw vodás. Lehet azért nem akar rá felmenni a független.
-
Roxbury
őstag
B380 nekem sem megy fel a B370-re proxival sem. Se a nagy, se a kicsi. Hitelesitesi hiba nekem is.
-
ORCA58
addikt
válasz
7Heads Drago #9856 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasónak ROM-tól függetlenül hibátlanul kellene működnie!
A Nugat fog jönni ebben a negyedévben, ha minden igaz. Nem hivatalosan fel lehet tenni, ha visszaolvasol egy hete ez a fő téma. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
A kolléga most vett ilyen telot. B131 van neki rajta és az ujjlenyomat olvasója rosszalkodik. Érdemes neki másik ROM-mal próbálkoznia? Melyik a legjobb most rá? -
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Valamiféle tokot ad a Telenor a Huawei p9lite-hoz?
Köszönöm!
-
wolf88
aktív tag
-
98bja
senior tag
Sziasztok
Az Instagrammal lenne egy kis problémám. Az a helyzet, hogy a beépített kamerája stabilizalva van. Nagyon idegesítő, mert nem elég hogy vág a képszélekből, de még szarul is néz ki... Erre vonatkozó beallítás nincs az alkalmazáson belül...
A telefon rootolva van, átnéztem már az összes xml fajlt a shared_prefs mappaban hátha van egy olyan rész ahol át tudom írni a true-t false-ra, de nem talaltam... Valami ötletet nem tud valaki? -
szlobee
csendes tag
Pár napja tapasztalom hogy az értesítések nem jelennek meg a telón (csak ha megnyitom az alkalmazást), pl: gmail üzenetek, whatsapp üzenetek.pedig be van állítva hogy jelezzen. Tapasztalta ezt még valaki? Reboot volt, alkalmazás leállítás stb. is megvolt.
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt bármit is leírok,tudom,hogy hülyeséget csináltam. Először cselekedtem,majd mikor baj lett olvastam el,hogy mit nem szabad. Tehát ha kérhetem ne az idiótaságom legyen kiemelve. Tisztában vagyok vele.
Tehát:
Letöltöttem ma a B160-at, amit sikeresen fel is tettem. De utánna (az el nem olvasott felhívás következménye)
felraktam a Rollback-et.Igen,bootloop lett a vége.Egyedül Fastboot&Rescue Mode-ba tudom rakni,de ennyi.
Nem vagyok nagy mágusa a telefonoknak. Tudok valamit tenni vele? Vagy szervíz?
Vodás a teló.
Köszönöm előre a segítséget!!
A kritikát is,de most nem az lesz a megoldás számomra. -
ORCA58
addikt
Ha erre gondoltál:
Az értesítéseknél nem lehet hátteret változtatni.
A többit.
Hosszan nyomsz a képernyőn, bal alul hátterek "gomb". A többi értelem szerű.Vagy témák, majd középen alul "Testreszabás". Jobboldalt fent Zárképernyő vagy Főképernyő háttere.
snakebait
Hosszan nyomod a képernyőt, majd jobb oldalt Beállítások. Azon belül Ikonszámláló. Ott kell lennie a tárcsázónak is -
snakebait
senior tag
Most vettem észre,hogy nem fogadott hívásnál nincs az ikon mellett az a kis piros szám,hogy hány nem fogadott hívásom volt,csak a zárképernyőn és az értesítési sávon. Valamit kellene állítanom? Mert hiába keresem nem találom. Viszont az sms-nél kijelzi gond nélkül. Hivatalos 7.0 a`la serbia
-
robi64
aktív tag
Tud valaki segiteni,témárol van szó vagy is a system UI-rol az EMUI 5.0-án (ROOT nélkül),szöveg szin,ikonok-at tudom változtatni DE a háttéret sehogy.
-
Littli
kezdő
válasz
bubus66 #9836 üzenetére
Még egy kérdés.
Akkor, ha így csinálom jó lehet?
A dload mappába beteszem az update.zip-ből az update.app-ot és mellé teszem a két másik zip fáljt kicsomagolás nélkül és kész.
Mert ugye eddig úgy kellett csinálni, mikor két zip volt, hogy külön, külön kellett az update.app-okat telepíteni, egymás után.
-
bubus66
nagyúr
Na látod írogatsz össze-vissza mindet a kicsiben azért nincs mert az csak egy javító frissítés és nem kell bele mert azt a data részt nem bántja minek bele integrálni mikor egyszer már feltetted..
FullOTA-MF-PV
és ez volt bene
update.zip
update_full_VNS-L01_hw_eua B370 & B371 ugyan ez volt és nem települt a 3 gombossal..
Pont a B371-nek kellett volna a dloadból felmennie...
Tehát az hogy a B381-ban vagy a B380 egyel több van az nem jelent semmit sem..
-
Littli
kezdő
válasz
leixlo80 #9829 üzenetére
Külföldi oldalakat olvasva, senkinek sem sikerül. Mindenki a FullOTA-MF-PV verziót várja (most csak FullOTA-MF van), gondolom ebben már integrálva lesz az update_data_full_public.zip és akkor lehetséges lesz a 3 gombos módszerrel a telepítés.
Szerintem.(#9830) bubus66
Elhiszem, hogy kételkedsz, mert itt azt írtátok, hogy 3 gombos módszerrel nem lehet felrakni a 336-ra a 370-et, de külföldi oldalakon mindenki így csinálta ezért próbáltam meg és működött.
-
bubus66
nagyúr
válasz
leixlo80 #9829 üzenetére
A 3 gombossal nem fog fel menni
(#9828) Littli
Jó neked felment örülj neki (elég érdekesnek tartom) mert senkinek nem ment fel a Bétára a dload mappából, persze én elhiszem, azért egy kicsit kételkedem is benne, hogy sikerült feltenned másoknak meg nem.. de próbáld meg a B380 és ha nincs benne azért az még települni fog.. Mit azzal kell foglalkozni, hogy mi van benne az a két zip-et belekel tenni az update.app mellé és azt telepíteni fogja különben meg tudom mi van benne mert én már tegnap lementettem..
-
-
Littli
kezdő
válasz
bubus66 #9825 üzenetére
Nekem a 380-as kell, mert dualos vagyok, de nem ment még fel eddig FF-en keresztül, egyik sem, dload-al pedig még nem próbáltam, mert bizonytalan vagyok a 3. zip miatt, hogy abból hogyan fog telepíteni, ha nincs benne update.app, mint a másik két archivumban. Ezért nem is próbáltam.
-
Littli
kezdő
válasz
online1986 #9813 üzenetére
VNS-L21C432B381 (single SIM)
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15 /G753/g104/v83132/f1/full/update.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v83132/f1/full/VNS-L01_hw_eu/ update_full_VNS-L01_hw_eu.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v83132/f1/full/public/update_data_full_public.zip
-
bubus66
nagyúr
Nem mondta senki, hogy úgy csináld ahogy én leírtam, de ha nem vagy valamivel tisztába hülyeség ne írogass. Vagy ha nem tudod, hogy mit hova mit tölt le..... Köszi.
A Letöltés pedig Belsőtárhely/HwOUC és onna helyezi át a dload mappába és úgy telepít...
(#9816) leixlo80
A Nagy nem megy fel a B370 & B371 arra valóban azt írta ki de a kicsi simán felment.
Nem irt ki semmit sem..
Próbáld meg a proxy beállításokat még egyszer, és mikor elkezded a letöltés ne felejtsd el a Hozzáférést és a proxyt visszaállítani alaphelyzetebe.
A Nagyot próbáltam a B161 simán felment a B371 ugyan azt a hiba üzenetet kaptam mint te.
-
KVZacc
csendes tag
válasz
bubus66 #9814 üzenetére
Tudom, hogy le van írva és mint fent leírtam: nekem se működött a 371 esetén.
Nem ördögtől való alkalmazásokat telepíteni a készülékre és könnyen elképzelhető, hogy valami belezavar az eredeti megoldással. A Logout se szentírás és nem feltétlen eretnek az, akinek úgy nem sikerül, ahogy te írod.
-
bubus66
nagyúr
Milyen keveredés nem lesz???
Itt a leírás A Belsőtárhely/HwOUC mappába tölti le és onnan telepíti ugyan úgy mint az OTA
Mert csak a lerás alapján a proxy módosítással működik
A Letöltéssel, meg ha nem vagy tisztába akkor inkább ne írjál semmit sem..
online1986
Hiába teszem fel úgy nem működik
Itt a proxy beállítás nekem kb 20 perc alatt lejött.
Semmilyen más letöltéssel nem fog felmenni..
-
online1986
tag
Sziasztok valaki fel tudná rakni B381 full , szimpla kisebb frissítést nekem az istenek nem akarja letőlteni 1 óra után 2%
-
KVZacc
csendes tag
válasz
leixlo80 #9809 üzenetére
Egy próbát megér, ha van helyed: bekapcsolt FF proxy mellett indítsd el a manuális letöltést és amíg megy, indítsd el a rendszerfrissítést szokásos módon.
A B371 csak így volt hajlandó lejönni nekem. Miután más mappába tölt le, nem lesz keveredés a letöltések befejeződésekor. -
bubus66
nagyúr
válasz
morzsa16 #9807 üzenetére
Igen a RollBack és utána a Huawei oldalról letöltött csak az megy fel a Roolbackre
Csak a 7.0-ra lehet a RollBacket feltenni
A linken válaszd ki a telefonodnak meg felelő RollBacket és ROM-ot
L01=Single
L21=DualA ROM feltevése után csinál egy user resetet=factory resetet.
(#9809) leixlo80
A nagy csak az MM-re megy fel a B370&B371 nem
(#9808) MR ME
Mert a módosított proxyval kell ezt is letölteni és feltenni. Az FF letöltéssel nem működik.
És csak a kisebb a 300MB körüli megy fel.Én feltettem mind két módszerrel..
-
MR ME
aktív tag
nekem is hitelesítési hibát ír mind2 csomagnál
-
KVZacc
csendes tag
Megléptem a B371 > B381 upgrade-t. Nem volt egyszerű, mert a teljes csomag folyamatosan checksum hibás lett. Emiatt végül a kisebbik patch-et választottam, azt jóváhagyta a készülék.
Amúgy a B371 is óriási ugrás volt a FUT-os béta (B336?) után. Stabilan tette a dolgát, én nem találkoztam a korábban olvasott hibákkal; a háttérben futó alkalmazásaim is megmaradtak, így használhattam üzemszerűen. Lényegesen jobbnak tűnt, mint a B161 korábban.
Tesztelés miatt direkt nem volt FR, de nem is éreztem szükségét ez alatt a hét alatt. Most se macerálom, amíg valami olyan elő nem jön, ami miatt szükségét érezném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest