Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most meg ugye visszarakni fura lenne. Az egész Metros dolog a tablet - okostelefon - PC egységes ökoszisztéma megteremtésére volt kihegyezve, csak ahogyan befaragtak a Zune-nal anno, úgy elbukták az okostelefonok világát és a tablet piacot is. Mert a Surface az minden, csak nem elterjedt.
-
hapakj
őstag
Az Aero a Windows 8 tablet fókusza miatt vették ki, mert akkoriban ezek az effektek még erőforrás igényesek voltak és növelték a fogyasztást.
Persze meghagyhatták volna valahogyan opcionálisnak, de több designt fenntartani is költség, illetve elég hülyén jött volna ki, hogy most a tablet a prioritásunk, de azon kell vágni a designt, ha akkuidőt akarsz.
-
Kicsit olyan a beírásod mint egy WindowsBlinds reklám de egyébként jól néz ki......
-
GreatL
őstag
Régen nekem volt megvásárolva Windowblinds. BeOS kinézetet csináltam. Ez is meggondolandó, egy XP téma + StartAllBack remélem megoldható benne.
-
Magam is így érzem. Az MS-re jellemző ez. Pl az oldalsávot a Vistában szerettem. Azt is kiszedték. Van persze harmadik feles megoldás, de leszoktam róla. Szóval az az érdekes náluk, hogy elkezdenek valamit csinálni, meg is csináljá, irdatlan erőfforást elnyomnak rá, és utána annak ellenére is kiveszik, ha egyébként imádta a nép. Mert speciel a Windows 7 sikertörténet volt!
-
PSti
tag
Jól néz ki! Kár, hogy elkaszálták aerot, semmi baj nem volt vele. Ha még nem alapnak, de legalább választhatónak maradhatott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest