- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
A messenger nálatok is csinálja h nem mutatja a matricákat néha?
Teljesen random nem jeleníti meg őket, csak egy üres négyzetet mutat, 6-os 7-es androidon is fennáll a probléma
-
Surplus
tag
Feltettem a C432B171-et a 161--re. Simàn felment. FF megkereste, proxy csere utàn a frissités megjelent. Letöltöttem, ellenörizte és szolt, hogy ujraindul.. Még nem csinàltam FR-t, majd ha valami hibàt talàlok.
-
kazy76
aktív tag
Keresgettem a menübe de nem találtam olyan lehetőséget ahol a mikrofon tisztaságát lehet állítani. Létezik valahol?
-
petya220
senior tag
válasz
Baleszmode #9390 üzenetére
Sose legyél rosszindulatból idióta.
Amúúúgy, hogy értetted? ._.
-
Zsocy155
őstag
Úgy látom, van baj.
-
törölt tag
Sziasztok.
Miért kezdett el párnapja iszonyatosan laggolni a youtube app?
Esdig 1080p@60 is simán ment ,most 480p is akad. Sőt megállított videónál még a kommentek görgetése is szaggat.Valakinek van hasznos tanácsa erre?
P9lite 6.0
-
hefike
tag
Parancsikonok közé be lehet állítani a gps ikonját?köszi
-
MR ME
aktív tag
na én tegnap felraktam ezt a csodát....
az értesítéskezelés még mindig gagyi, nem csak h nem mutatja lezárt képernyőnél a felső sávban h mi van, de megmaradt az a hiba is h néha ha jelez a jelzőfénnyel és lehúzod a sávot nem mutatja az értesítést, csak a kis kukát h tudod törölni, lecsukás után ha visszamész már megjeleníti....
védett alkalmazások közül a messengert és vibert nem lövi ki már szerencsére, de pl a poweramp-ot ha nem használod huzamosabb ideig már küldi is a levesbe...ezen még dolgozhattak volna inkább egy kicsit a srácok(FR volt telepítés után)
-
online1986
tag
System UI Tuner ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
skater86 #9373 üzenetére
Nem tudom de lehetséges, hogy csak a Factory reset fogja orvosolni.
Én nem szoktam a beállításokat menteni.
A Névjegyeket pedig lehet importálni az sd kártyára és onnan vissza is lehet állítani, vagy a gmail fiókkal szinkronizálni.
Névjegyzék/Menü/Importálás/Exportálás/Exportálás tárhelyre És ez lementi a névjegyeket az SD kártyára.
(#9374) online1986
Nem meg fel.
-
online1986
tag
Tehát B371 Nem megy fel ?
-
skater86
tag
Sziasztok! Barátnőm telefonján beállítottuk az ujjlenyomat olvasót még karácsonykor, amikor kapta a telefont. Az ő egyik ujját meg az enyémet. De mostanában az övét nehezen fogadja el, az enyémet egyből. Mondta, hogy újra felismertetné egy másik ujját, ami kevésbé van használva vagy lehet sima alakzat feloldásra tenné át. Viszont a probléma az, hogy persze a kódot, amit az ujjlenyomat beállításánál adott meg, elfelejtette...na már most kétszer helytelenül írta be és még egy lehetőség van. Ez után ugye letilt a telefon. Erre van valami megoldás? Mármint a kód törlése? Elég kellemetlen, hogy nem tudja használni a telóját, ha nem vagyok ott, hogy feloldjam. Vagy vigyük be a szolgáltatóhoz? Minden papírja meg van. Esetleg gyári visszaállítással törlődne a kód? Ha igen, akkor pl. le lehet menteni valahogy a mostani alkalmazásokat, névjegyeket, beállításokat egyszerre? Köszönöm a segítséget!
-
Mágus2
Közösségépítő
Aki dualosította a készüléket, az kapott a B160-tól újabb frissítést?
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #9368 üzenetére
A B371 mivel Single
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen telót. Az lenne a kérdésem, hogy WNS-L21C432B161-re fel lehet rakni a 7.0-t?
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9360 üzenetére
Nem szeretném elrontani az örömöd, de szerintem ez egy EMUI-bug.
Amikor ilyen látványosan keveset mutat, akkor valami be szokott akadni. Próbáld meg, hogy megynyitsz egyre több weboldalt, és elkezded nézni, hogy maga a rendszer mennyi memóriát zabál. Sokszor egyre közelít a 0-hoz, de én már láttam negatívot is.
Mindegyik saját és több más telón is. Nem minden ROM-on, és akkor sem mindig. De mikor a szokásosnál kevesebb lett látványosan, akkor gyakran sikerült a bugot reprodukálnom.
-
petya220
senior tag
Nem, hogy mit csináltak, deee épp,hogy 1 giga ramot használ a telefon
Jelenleg 855 mega egy Chrome, zenelejátszó és egy Google play áruház társaságában -
gabby123
tag
válasz
Just_Reboot #9335 üzenetére
Elvileg a b370
Mivel most b160 an vagyunk -
gabby123
tag
Helló dual simesre az xdas b370 linket feltudom rakni dloados módszerrel?
Van hozzá full datamappa.
Thx -
98bja
senior tag
Segítsetek légyszi. Ha megjön a hivatalos OTA frissítés csak simán unrootolnom kell hogy szépen felmenjen? Vagy a bootloader-t is vissza kell zárnom?
Semmi kernel, semmi custom rom nem volt feltéve, csak simán root meg TWRP. -
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9353 üzenetére
És azzal teszed fel?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9350 üzenetére
Nem lehet egyiket sem telepíteni se a 3 gombossal se a szerviz menüből.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9346 üzenetére
(#9346) Just_Reboot
Azt nem tudom, hogy működik-e de ezt FullOTA-MF-PV megpróbálom..
(#9348) petya220
Nem mert ott ha kell akkor oeminf.et is tudsz cserélni.
(#9351) gianone
Neki miért kellene max cserél egy oeminf-et a TWRP aztán csá!!! Mint ahogy most is csinálta.
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9343 üzenetére
A jelenség oka minden bizonnyal az, hogy ezek nem FULL ROM-ok, illetve nyilván valami telepítési hiba. Fontos részek a data fájlba vannak, de ha nem tökéletes az install, a datában lévő dolgok nem települnek.Pl. nálam ez van Nován, de hogy hicare-es frissítésnél ez hogy lehet azt nem tudom, de a németnek még guglis cuccai és bluetooth megosztás sincs. Én megúsztam frissítő és működő téma nélkül. Meg pár felesleges dologgal. Így van egy rettentő takarékos, de nem 100 %-osan stabil ROM-om.
Káposztás németünk meg megszívta.
TWRP más tészta.
-
-
gianone
őstag
Finoman ezekkel a telepítgetésekkel.
Németeknél még a hivatalos hicares korai install (ott arra már megy elvileg) is okozott NRD90M testkeys buildet VNS-L31-en. És onnan csak nagyon nehezen, komoly ROM-olóknak van menekvés. Ezek nem FULL ROM-ok, még datával együtt sem, nem ám nélkülük.
-
petya220
senior tag
b371 NEM megy fel!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Just_Reboot #9335 üzenetére
A 370-es a dualos, de a finderrel vigyázni kell, akkor szerintem hamarosan jön hivatalosan is.
(#9337) petya220
Leszedted? Melyiket próbáltad a FULLT vagy az OTA-t?
-
Diabo6
senior tag
-
gabby123
tag
Megjöttek a firmware fiender szerint a b370 és a b371 a vns l21C432 re
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #9324 üzenetére
Meg kell próbálni a 3 gombossal, feletetni. Ha nem megy akkor kell az oeminf csere.
VNS-L21C432B161 kell a feltenni rá
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! P9 lite tulaj lettem az imént
egy kis segítségre lenne szükségem!
a telefon eredetileg vodás volt, de függetlenítve lett.. erre is fel lehet dobni egy független romot?
nagyon zavar, hogy bekapcsoláskor vodás bootloder van és tele van a telefon letörölhetetlen szolgáltatós vackokkal.VNS-L21C02B122 van most rajta
-
gallimi
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám a csengőhangot halkabbra venni. Nekem nagyon hangos. Pedig legalsó hangerőn van. Van valami szerviz beállítás? Köszi
-
ot93
senior tag
Tudom, hogy nem a töltő határozza meg, hogy mennyi energiát képes felvenni bizonyos idő alatt. De azt akkor sem értem mi kéne ahhoz, hogy 2A-el lehessen tölteni... Ezt a 2A-t innen fórumból vettem. Vagy akkor más fesz. kéne neki? De hát azt nem gondolom.
Amúgy a töltőm nem "csodatöltő" meg ilyenek, hanem minőséginek mondható és szimplán tudja a maximális 2,4A-t csatlakozónként, de semmi más. Amúgy nem azért vettem, hogy 2A-el tudjam tölteni a telót, csak mondom ha már van, erre is jó lesz... -
ORCA58
addikt
A telefonba és aksiba épített korlátozó rendszerek határozzák meg, hogy mennyi energiát képes adott idő alatt magába engedni az aksi. Ha csak a töltő áram növelésével növelhető lenne a felvett mennyiség, mindennapos lenne a telefon robbanás, mert mindenki egy perc alatt próbálná feltölteni a kütyüjét. Volt rá példa, hogy autó akkuval töltöttek telefont. Na azt már az elektronika sem tudta megakadályozni. Súlyos sérüléssel járó baleset lett a vége.
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Több helyen is olvastam amit a 6. bekezdésben írnak. Ebben a cikkben. -
ot93
senior tag
Mitől lehet, hogy van egy 2,4A-es töltő és egy 2,4A-es kábel, de a telefon csak 1A-el tölt? pedig itt arról volt szó, hogy 2A-el is tud tölteni elméletileg, de hát nekem valahogy nem jön össze
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
szkaroly #9301 üzenetére
Látom elég a baja annak az app-nak mert még az utf-8 kódolást sem tudja.
A betlilásában nem lehet kikapcsolni?
Én ezt használom és ki lehet kapcsolni benne, hogy ne használja.
Igaz a pro változatát vettem meg de eddig ez vált be -
szkaroly
senior tag
Azoktól kérdezném akik esetleg a Morecast időjárás app-ot használják, nekik a felső sávon kijelzi a aktuális hőmérsékletet? Nekem csak az app ikonja jelenik meg.
Ezenkívül az értesítés sávban csak az aktuális időjárás ábrája látható. Korábbi telefonomon (Y550, Android 4.4.4) a következő pár óra várható időjárása volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged