- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
válasz
Roxbury #10357 üzenetére
Bocsi, nekem lehet nincs ilyen , igazából 7 Lite van nekem, csak annak a topicjaban nem nagyon pörög úgy tudom szinte ugyan az mint a 9 lite, azért írtam . Más olyan óra van erre ami látható lenne lezárt képernyőnél is, és az ujjlenyomat olvasó is működni fog ,ha telepítve lesz az óra? Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Üdv ! 7 rendszert telepítettem előtte működött az ujjlenyomat feloldás, most csak jelszóra akarja, (mi lehet a hiba ha a minta pedig megvan), azt néztem ? Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Órát a záró képernyőre közvetlen a telefonról ki lehet rakni ?
Ha nem van ilyen program ami jól működik, nem sokat fogyaszt , és ingyenes ?
Köszönöm. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni milyen hiba lehet pár napja nem akarnak megérkezni az e-mailok, sem Wifin, sem mobil neten próbálgattam de azt írja ki a szinkronizálással problémák vannak, hamarosan helyreáll, de ez nem történik meg.
Lehet véletlen valamit el állítottam esetleg valamit, nem emlékszem rá,sok mindent próbáltam már , de nem működik , a net megy , levelek semmi .
Ha van valakinek ötlete írjátok meg.
Köszönöm. -
andrás47
senior tag
Üdv ! Időközönként beérkezik virusuzenet, gondolom nem valós, hogy lehetne ezt meg akadályozni, hogy ne jelentkezzen. Alig lehet kilépni belőle zavaró, nem észlelek semmi hibát különben.
-
andrás47
senior tag
válasz
Roland0224 #3052 üzenetére
Koszonom segítséged.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni, hogy az értesítések hangját pl:e-mail, sms, stb. hol lehet kikapcsolni ? Koszonom. -
andrás47
senior tag
Üdv!
Állitólag a Honor7 Lite, szinte ugyanaz, mint a P9 Lite, talán a külcsiny más, de mégis sokan a drágább kb 15k P9 Lite-t válasszatok, most elöttem is ez a dilemma, meyiket válasszam, logika szerint, ha ugyanaz az olcsóbbat, segitenetek, miért ig döntöttetek, esetleg volt mar vaakinek mindkettő, és leírná a különbségeket ?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Robogó, kismotor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Macska topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest