Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz szekra #27241 üzenetére

Én feltettem. De igen valószínű hogy megint az lesz mint KitKat-nél. Én mondjuk még nem vettem észre hibát, csak annyit hogy miután kilövöm a task váltóból a RR3-at és egyből utána húznám le a notification bar-t akkor kicsit szaggatottan gördül le. Mondjuk se előtte sem utána nem reseteltem, de úgy döntöttem addig nem is fogok míg ki nem derül hogy miért vonták vissza, és ha kapunk egy javítócsomagot a többiek akik nem tették fel meg már egyből a javítottat majd akkor jöhet a reset.
    Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re, bár annyira engem nem izgat, csak amolyan eyecandy. Ha valaki meg vagizni akar a Samus vakításokkal az meg letölt egy gasture control appot playről aztán jedizhet a képek felett. :D

Visszatérve az updatekre, én még örülök is neki hogy a HTC-nél ilyen önkritikusak, mert van olyan gyártó aki kiad egy bughalmazt aztán fél évig vagy kövi (hasonlóan ratyi :D ) főverzió frissítésig csak ímmel ámmal toldozgatja de jobb nem lesz. Persze nekünk az nagyon jó ha esetlegesen gyengébb SoC-ból is smoothabb rendszert hoznak ki, mint más erősebbel, de kérdés ez mennyire kifizetődő amikor a Steve Blood bemegy telefont venni és azért visz el Samsungot mert +300MHz, a gyakorlatban meg nem érdekli hogy a gördülékenységben az M7 veri a legtöbb s800-ast. (azért csak a legtöbbet mert csak az M8-at nem :D )

Új hozzászólás Aktív témák