Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #27241 üzenetére
Én feltettem. De igen valószínű hogy megint az lesz mint KitKat-nél. Én mondjuk még nem vettem észre hibát, csak annyit hogy miután kilövöm a task váltóból a RR3-at és egyből utána húznám le a notification bar-t akkor kicsit szaggatottan gördül le. Mondjuk se előtte sem utána nem reseteltem, de úgy döntöttem addig nem is fogok míg ki nem derül hogy miért vonták vissza, és ha kapunk egy javítócsomagot a többiek akik nem tették fel meg már egyből a javítottat majd akkor jöhet a reset.
Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re, bár annyira engem nem izgat, csak amolyan eyecandy. Ha valaki meg vagizni akar a Samus vakításokkal az meg letölt egy gasture control appot playről aztán jedizhet a képek felett.Visszatérve az updatekre, én még örülök is neki hogy a HTC-nél ilyen önkritikusak, mert van olyan gyártó aki kiad egy bughalmazt aztán fél évig vagy kövi (hasonlóan ratyi
) főverzió frissítésig csak ímmel ámmal toldozgatja de jobb nem lesz. Persze nekünk az nagyon jó ha esetlegesen gyengébb SoC-ból is smoothabb rendszert hoznak ki, mint más erősebbel, de kérdés ez mennyire kifizetődő amikor a Steve Blood bemegy telefont venni és azért visz el Samsungot mert +300MHz, a gyakorlatban meg nem érdekli hogy a gördülékenységben az M7 veri a legtöbb s800-ast. (azért csak a legtöbbet mert csak az M8-at nem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 1 / 2
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest