Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt nem tudom hogy megy, de vannak itt, akik igen
Az egeret meg nem azért írtam, mert rossz lenne (nekem pl egy olyan az álmom
) hanem, hogy a beépített accel miatt sokkal kisebb sensitivity-vel szokták használni (már akinek van) Ha megnézed a videót és belegondolsz, hogy 0.9 senssitivity-t használ 0.95 mouseSensCap-al és 0.1 mouseaccel-el 800 DPI-s egérbeállítással sem tűnik lassúnak, sőt (ugyanaz az egere, mint OWN-nak) Más (normál) egérrel ez szenvedés lenne, még egy "ultra low sens" playernek is (én szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egeret meg nem azért írtam, mert rossz lenne (nekem pl egy olyan az álmom
) hanem, hogy a beépített accel miatt sokkal kisebb sensitivity-vel szokták használni (már akinek van) Ha megnézed a videót és belegondolsz, hogy 0.9 senssitivity-t használ 0.95 mouseSensCap-al és 0.1 mouseaccel-el 800 DPI-s egérbeállítással sem tűnik lassúnak, sőt (ugyanaz az egere, mint OWN-nak) Más (normál) egérrel ez szenvedés lenne, még egy "ultra low sens" playernek is (én szerintem)