Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Vettem egy használt ps3 at, de nem tudom hogy van e benne vinyó h tudom meglesni? Hivatalosan van benne
-
Adam_Shepard
addikt
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71755 üzenetére
Hol tudom meglesni?
465 szal csak van benne
Ha formáznám hol kéne?[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71757 üzenetére
super slim (cech-4004c) pontosan annyira nem értek még hozzá
-
Adam_Shepard
addikt
válasz BUZZLGHTYR #71756 üzenetére
Akkor az oldalat kell lepattintani ha k akarod venni. Formazni meg asszem abban a system menupontban lehet.
.
-
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz Adam_Shepard #71759 üzenetére
kivenni nem szeretném, csak teljesen leformázni
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Chosen #71749 üzenetére
Másfél évesnél még nem is indokolt,de a 3 év felettieknél már nem hátrány az "újrakenés"...használattól is függ persze...Nem mindegy,hogy heti 5 órát pörgött,vagy napi 8-at....
Sony7777:
A Ps-ben is le tudod formázni,van két opció,full format,vagy quick format...
A full az kb 4 órát vesz igénybe,bár 28-at ír ki először...
Azt hiszem a settings-ben van valahol,talán Format Utility opciként?
Sajnos hirtelen nem tudom megnézni,nem vagyok gép közelben.Ittegy videó,hátha segít...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
Tdizsolt
senior tag
-
Tegla80
addikt
válasz AndrewTdi #71766 üzenetére
Save data utility es game data utility-ben vannak a jatekhoz tartozo adatok..... a save data a lenyeg.Ezt szedd le penre es ennyi,lehet gyalulni sztem.
(de azert nezzd at,h kell e meg valami a geprol....ne az legyen,h En mondtam,h gyalulhatod es odalett az akarmid ami kellett volna. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
RangerFox
veterán
Köszönöm a válaszokat! Hát az UC2 multis trófeái meglettek, kiderült hogy eddig nem jól csináltam a meccskeresést.. A crushing módhoz nincs lelki erőm, az első részben meg a Ps Vitás részben se bírtam, elveszi az életkedvemet egy idő után.. De a fegyveres trófeákat meg a kincskeresést megcsinálom majd. Ma beszereztem a harmadik részét is, valamint még ottvan 50%-on a Tomb Raider, szóval egyelőre van mivel játszanom.
-
-
Elims
veterán
válasz perge666 #71772 üzenetére
Szerintem is! :-) Bár nekem a 2. rész is nagyon jó volt! :-)
Crue: Ezen a játékon én hezitáltam,de az írásod után biztos beszerzem!
Köszi!! :-)És milyen az underworld?Ezen is gondolkoztam még.
Andrew: Tényleg!Ahogy Fpstunker is írja van egy-két olyan játék aminek a mentése -mostmár tudom: - copy protection-ös.Azokat könnyű elveszteni. :-/ Ha jól emlékszem ilyen a gt6 és gta 5(?).
Ezeket mindenképp felhőbbe mentsd.Ha nincs plus előfizetésed aktíváld be a 14napos ingyenest és utána töltsd fel. -
Elims
veterán
válasz Adam_Shepard #71776 üzenetére
Olvastam olyat,hogy amíg elő nem fizetsz újra,azaz "örökre" megmarad benne,de olvastam olyat is,hogy a plus megszűnésétől számított egy évig őrzi.
? Vki biztos megírja a fixet. -
Adam_Shepard
addikt
Van valaki, akinek megvan a Journeyban az ugyanazzal a kiserovel viszed vegig a jatekot trophy?
.
-
Adam_Shepard
addikt
aktiv ps plussal a mentéseket ugyanugy lokálban tárolja vagy csak online lesz elérhető ezután?
.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz Adam_Shepard #71781 üzenetére
Játék közben a gépre ment, majd a napi ütemezett feltöltéskor/frissítéskor feltölti az új játékállásokat a felhőbe.
A lényeg, hogy meglesznek mindkét helyen a mentéseid.[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
PS3 kontrollert tudom használni géphez valami programmal, esetleg a töltő kábellel?
-
őstag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni a PS3-asomat CECHK egy vinyóval, mivel a régi 80GB-os Fujitsut kinőttem
Két típust néztem ki, segítségeteket kérném melyik a jobb illetve melyikkel van tapasztalatotokHITACHI 500GB 7200rpm 32MB Travelstar Z7K500 HTS725050A7E630 (Advanced Format és 512byte emulation)
WD 500GB 7200rpm 32MB WD5000LPLX ScorpioBlack (Advanced Format és Dual Core processzor)
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
RangerFox
veterán
válasz BUZZLGHTYR #71785 üzenetére
Aha, ytn sok videó van róla, keress rá. Asszem better ds3 az app neve.
-
Ruzcak
tag
Black ops2 multijaval nem tudjátok mivan?
Ha jol tudom egy ideje fennt áll a problema,ez a slow motionos cucc.mindenki lassan mozog -
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #71785 üzenetére
SCP drivert keress, azzal megy vezetékkel és BT-n keresztül, rezgéssel, egyszerre 4 is.
szabo111: A BetterDS3 a Motioninjoy driverét használja, azt pedig nem ajánlott telepíteni.
-
james001
veterán
Plus január
Hardware: Rivals (PS4)
Grim Fandango Remastered (PS4)
Dragon Age: Origins (PS3)
Medal of Honor: Warfighter (PS3)
Nihilumbra (PS Vita)
Legends of War: Patton (PS Vita)https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #71794 üzenetére
Szerintem ez egy abszolút korrekt lista.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #71794 üzenetére
PS3-as oldal nekem se tetszik,de a többi oké. MoH már megvolt,Dragon Age-nek meg ez az rpg-s stílusa nem tetszik annyira.
A Grim Fandango mindenképp a "sztár" a listábanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #71776 üzenetére
-
supercow
őstag
válasz Adam_Shepard #71778 üzenetére
Nekem az összes megvan. A trükkje ennek a trófeának hogy nem kell végig az egész játékot, elég a havas-szeles pályától, asszem így az utolsó 2 vagy 3 szakasz elég hozzá. Ha ott a havas elején a kapunál vársz egy kicsit jönni fog valaki és mehetsz vele.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs