- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Rezuhu #71585 üzenetére
Kínszenvedés volt az biztos,mert minden sarkon be voltam szarva hogy na most vajon meghalok-e vagy nem
Pedig addigra már minden részt kívülről tudtam hogy mi honnan jön meg milyen fegyver jó kik ellen,de így is izzadtam végig
Egyedül annál a szembeszúrós gépnél haltam meg egyszer,de amúgy máshol egyszer se. Erre a platinára vagyok a legbüszkébb amúgy,pedig ez még annyira nem is nehéz platina ha úgy nézzük
De egyébként pl. a Tekken 6 platina is nehéz volt azért. -
kevepapa
aktív tag
válasz
Rezuhu #71500 üzenetére
Hozzá kell tenni, hogy az első epizód néha kifejezetten frusztráló tud lenni. Elég egyhangúak a pályák és gyakorlatilag végig egy lövölde az egész, s a normál fokozata más játéknál simán elmegy hard-nak sztm. Ennek ellenére tényleg megismerkedsz a karakterekkel és a poénok is jók. A második és harmadik rész viszont szvsz kihagyhatatlan.
-
Imilenni
addikt
válasz
Rezuhu #71493 üzenetére
Nem!
Egyiknek sem!
De valahogy néha félek visszalépni egy régebbi játékra persze van egy pár amit nagyon szeretek pl Grim Fadrango meg ilyenek.
A GOW-al voltam így, ugye a történet miatt rögtön az Ascension-al kezdtem, YT-n nézehettem videókat az 1-2-ről, és belesem mertem kezdeni, inkább ismerőstől kölcsön kértem a 3-at és azt pörgettem ki -
capaszaju
tag
válasz
Rezuhu #71467 üzenetére
Teljesen jogos, értelek.
Egyébként UK-ból szoktam rendelni én is, németet ezidáig nem sűrűn néztem, viszont jó áron lehet találni ott is.
Olvastam olyat is, hogy bizonyos játékokban direktbe nincs is mód a nyelvet átállítani, egyszerűen a PS rendszereddel azonos nyelvet tölti be. Erről valaki?
-
törölt tag
válasz
Rezuhu #70065 üzenetére
Plusz élményt nyilván ad, de szerintem annyit nem, amennyiért adják.
(#70061) Mister_X: Nekem a The Last of Us 24 óra volt, ha több lopakodás lett volna, a Left Behind is tovább tartott volna.
(#70062) A`rpi: Nem tervezek PS4-et, és nem akartam kihagyni a generáció legjobb játékának sztori orientált DLC-jét. Elkölthettem volna sokkal rosszabbul is ennyi pénzt, másrészt a gameplay nem nyújt sokkal többet annál, mintha YouTube-on megnéztem volna.
(#70067) Wlac:
Hozzátesz, de a csókjelenetnél inkább ne tett volna! Nincs bajom a melegekkel, de szerintem nem volt szükséges az erős érzelmi szálhoz. Zombiapokalipszis idején a barátságuk ugyanolyan erős kapocs volna. (#70069) james001: Sosem hazudok, kivéve ha igazat mondok
-
törölt tag
válasz
Rezuhu #70058 üzenetére
Ne mondd már hogy egy 8 fontos játéknál rendben van, hogy második alkalommal leülsz folytatni, azt másfél óra után egyszer csak hopp, vége van. Akár Naughty Dog akár nem, ez lehúzás. Ráadásul a játék fele abból áll, hogy 0 kihívással sétálgatsz jobbra-balra.
A mozi tök más tészta.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Rezuhu #69157 üzenetére
Quest -ket naponta vehetsz fel a Tower -ben és a Reef -en, ezek naponta frissülő feladatok, minden nap újak. Leírásukban ott van minden infó, hogy mit és hogy kell csinálni.
Ezekhez nem kell több ember, annyi emberrel csinálod amennyivel akarod. (1-3 ember max.)A többinél (Daily/Weekly/Weekly Nightfall) ha a destination választásnál bal oldalt rájuk mész a kurzorral, pontos infót ad az adott misszióról, többek között azt is, hogy van -e matchmaking - ha írja, akkor keres nektek plusz játékost, ha nem, akkor magatoknak kell. (vagy mehettek egyedül és ketten, csak ahogy mondtam, kezdőként sok esélyetek nem lesz, elkélhet a harmadik ember)
A Daily -hez és Nightfall -hoz nem, a Weekly Heroic -hoz keres embert a játék, valamint a bolygókon látható sima stirke -okhoz is. Egyedül a Raid -ek kivételek, oda keresnetek kell embert, max. 6 főig. -
-
echterion
nagyúr
válasz
Rezuhu #65396 üzenetére
Ezt csak az érti, aki tudja, más érzés kibontani egy újat és más egy használtat. Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem sűrűn játszom, annál a néhány játéknál pedig nem sajnálom azt a plusz egy-két ezrest ezért. Persze, van akit ez nem érdekel, és az is rendben van szerintem.
-
-
-
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #64968 üzenetére
"Annak idején valami kis tökorrú kis kölök kitalálta..."
Bizony így van! :-)
Nekem is nagyon szùrja a szemem.Nem szòltam volna senkire,mert hàt ez mégis csak egy fòrum,de amikor meglàtom a "kitoltam"-ot a hideg futkos a hàtamon.
A tv-ből vették ezt a kifejezést és szerintem jampisabbnak hiszik vagy nem tudom,de,hogy borzalom az biztos. -
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #64890 üzenetére
Én azért örülök,hogy neked nem jön be a beyond,mert így megtudtam tőled venni (garantàltan) hiba mentesen és jò àrban.
Ettől eltekintve nekem tetszik a beyond szinte teljes egészében és ugyaníy a god of war is.
Amit én "buta" püfölésnek gondolok az a devil may cry.. :-/ Vettem belőle két részt vmikor ps2-re az egyikkel kb.20percet szenvedtem.Árpi: "...rossz sorrendben raktál valamit össze,..."
Biztos nem.Én is jàrtam màr így.Ezek íy vannak összeszerelve és azok a munkàsok akik ezt verik össze màr hihetetlen rutinbòl nyomjàk és az 1000. utàn pàr màsodpercbe kerül.
TdiZsolt: Csak bepròbàltam.Gondoltam ha megvan még "annyiért" ( :-) ) akkor megveszem,egyébként ùjra pàlyàzok..
-
fausto
addikt
válasz
Rezuhu #64887 üzenetére
Szerintem nem hozta példának, csak felsorolta, mikkel nem játszott még
A HR meg ennél azért interaktívabb, a QTE részeken kívül ott vannak a nyomozós fejezetek, meg legalább a történet alakulásában nagyobb beleszólásunk van. Rossz példának inkább a Beyond-ot hoznám fel, mert ott még az "interaktív" részek is nagyon lineárisak voltak és a történetre alakulására sem volt olyan nagy hatásunk a játék közben.
Visszatérve a GoW-re, arra kíváncsi lennék, hogy ha a GoW buta h'n's, akkor milyen egy okos?
Végül is mindegyikben gombokat kell püfölni, ha szigorúan nézzük. A GoW meg könnyű fogokozaton tényleg "buta" lehet, de nehezebb szinten azért nem mindegy, hogy mivel mit nyom az ember. Meg legalább változatos, nem csak harcok vannak benne, hanem minimális rejtvény, stb...
Mondjuk szerintem is az Ascension a leggyengébb rész. -
james001
veterán
válasz
Rezuhu #64699 üzenetére
Amikor ott voltam épp 10 db Xbox-ot vett 3 csávó.
Az eladók csak néztek,kis kocsival kellett kivinniük a dobozokat
Amúgy az AC4 Buccaneer-ből venni kellett volna vagy 3-4 darabot,kicsit várni és később felrakni nagyobb árban aprós oldalakra vagy akár ebay-re. Gondolom sokan így csinálták. -
james001
veterán
válasz
Rezuhu #64697 üzenetére
Nem tudom de biztos van hogy le is foglaltak párat,meg ismerősöknek is félreraktak... De fura hogy csak a PS-es játékokat,boxos és PC-s alig fogyott szerintem
Mondjuk a PS-es kiadások többet is érnek azért.
Amúgy többet is lehet venni egy darabból,lehet volt aki vett vagy 10-et pl. az AC4-ből -
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #64258 üzenetére
Én is teljesen ugyanígy vagyok. (Még egyszer sem szaladtam rà semmire,mert tényleg nagyon òvatos vagyok)
Ahogy FpsTunker írja,100% kamu hirdetés.Biztos,hogy személyes àtvétel kizàrt -még ha az ellenkezőjét mondja is-,a végén biztos,hogy lemondja a személyes talàlkozòt.
"Ezek" az "emberek" csak azokért a naív vàsàrlòkért vannak,akik rögtön utalnak és bizony egy-kettő mindig lesz.Senor Dave: Ha olvasod ezt az íràsom és tényleg elszeretnéd adni a géped,ne kérdezd meg ezt ezen a fòrumon.Sajnos kicsit többet mondanak a reàlistòl.Ha annyiért hirdeted meg csalòdni fogsz hònapok mùlva,hogy még mindig megvan. :-/
-
doc
nagyúr
válasz
Rezuhu #64011 üzenetére
ezt is probaltam (a game data utility-bol), nem segitett
offline-ban inditva azt is kiprobaltam hogy felrakott 8 GB-nyi cuccot amolyan cache jelleggel, hiabade akkor megprobalom meg egy-ketszer, hatha
csak eleg duhito hogy orakon at szenved az ember velesajna amit a sony szoftversen muvel az tomeny katasztrofa, hihetetlen, nem ez az elso botranyosan hulladek megoldas a PS3-on amit latok
ez foleg azert idegtepo mert egyebkent nagyon jo a cucc -
Brian_GT
őstag
válasz
Rezuhu #63727 üzenetére
Nekem különösebb problémám nincs vele...az irányítás lett egy kicsit szerintem túlkomplikálva...mert az jó hogy külön tudsz melee attack-et nyomni...dee így kúszik úgy kúszik gördül stb...minden helyzetben jön valami kombináció és elveszik benne az ember.
Hatalmas Resi fan vagyok az 1 óta, hisz abba a korosztályba születtem bele...de amit Storm is mond..az Operation R City... azt egyszerűen nem bírom játszani. Maga az irányítás egy hulladék, a kivitelezés egy hulladék....a story pedig alapból az egyik legérdekesebb lehetett volna, mert marhára érdekelt volna, hogy mi történt ott Birkinéknél valójában. Erre egy ilyen játék köré ültetnek egy ilyen jó story-t.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Rezuhu #63604 üzenetére
Szerintem nem lett rossz. Nyilván nincs a régiek, meg a 4-5 szintjén...de szerintem nem sikerült rosszul. Nekem semmi ilyen megy a vonat stb elütés nem volt.
Echterion: GT6 ügyben...mert nem állítottad be szerintem rendesen a képernyő széleit. Simán csinálj egy képernyő kalibrálást és ennyi. Amúgy iszonyat hosszan rakja azt adom...1 hónapja vettem meg én is...nekem azért kábelen a 60M megvan letöltésnek....de mivel csak az elején tölt le, nem sokra mentem vele. Játék indítása után már tárból telepített amit korábban letöltött és az egy örökké valóság volt mire végzett.
-
Kicsikatona7
tag
válasz
Rezuhu #63706 üzenetére
Köszönöm, így már jó
Másik:
Van néhány hibája már a gépnek, arra lennék kíváncsi, hogy mit kellene benne cserélni?
- Néha játék közbe lefagy
- Ritkán 1-1 játékot nem ismer fel, hanem rögtön kiadja a lemezt
- Az USB csatlakozóba ha bedugok valamit akkor 1 mp-re elsötétedik a kép -
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #63252 üzenetére
Miért nagy kunszt?? :-)))
Aki jàtszott màr vele tudja!Nem egy sétagalopp... :-)SirAndrish: Kihagyom ezerért.
Árpi: Köszi! :-)
Orichalcos: bizony így van ez... Pàr héttel ezelőtt panaszkodtak emiatt egy gyerekre. Nekem csak üzenetet írni kellene.Soha nem jàtszottam egérrel.
Mr X: Bizony megéri gta5-öt venni! :-)
Gyere nyugodtan online-ba,vagyunk pàran... -
Tegla80
addikt
válasz
Rezuhu #63054 üzenetére
Szia
Tisztazzuk picit az account dolgot.
Atmesz unoka ocsihez es csinalsz egy new usert. Itt belepeskor(sign in) a sajat emilcimed es jelszavad irod be. Elkeszul az acc,udvozol a gep.... belepsz a store ba es a download list bol,kijelolod letoltesre ami kell neki.
Kilepsz az accbol es ha ram hallgatsz akkor a jelszot nem menteted el a geppel.
(Nem azert mert lehuzna,hanem mivel gyerek igy nem okozhat gondot,h oda is be tud lepni.Elovigyazatossag inkabb)
Atlepsz az Ő accjab es minden indulni fog nala is a sajaton,ha lejott.
Ha kell neki majd valami,atszaladsz(remelem egy helyen laktok ,kulonben sokat kell szaladnod) es belepsz a jelszoval,elinditod a letoltest es mehetsz haza....
Ha van kerdes,keress nyugodtan.... -
perge666
veterán
válasz
Rezuhu #62754 üzenetére
Lassacskán költözni fogunk,és az új házba lesz egy kinti szoba,ahol majd haverokkal iszogatunk,ökörködünk,na ott lesz majd a PS1 is,és szerzek hozzá egy régi tv-t is.
De előtte lehet végig viszek PS3-on 1-2 kedvencet csúnya kép ide vagy oda,a hangulata mindenért kárpótol!
Szerintem.Annak idején a Medal Of Honor volt a legelső játékom,leírhatatlan érzés volt újra bekapcsolni,kipróbálni,alig várom hogy kicsit több időm legyen rá!!
-
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #62713 üzenetére
Le a kalappal. Keméyn dió az 1. :-)
Perge: Annyit megért! :-)
Szerintem a ps3-on játszd a játékokat.Legalábbis szerintem kényelmesebb a vezeték nélküli joy miatt.GhostPetya: Ha megszokott a rezgés akkor jó vétel lehet. (bár azért csak drága..akkor már inkább egy 45e-s komolyabb.A fejhallgatós topikban tudnak jót ajánlani.)
"Továbbra is fenntartom, hogy a Boss fight lényegesen könnyebb..."
Ez simán hihető.Vannak az első részben igazán izzasztós részek,hard-on/crushing-on biztos.
Az uncharted 2 legvégén a főharc normal fokozaton iszonyat nehéz.Viszont ha megnézitek a youtube-on a "könnyebb" megoldást akkor még crushing-on is gyerekjáték. ;-)SirAndrish: "2. Platina..."
Gratulálok!! :-)
Ez gyors volt nagyon.
Esetleg egy uncharted 1-2 platina? :-)) Az kicsit többet érne. -
Elims
veterán
válasz
Rezuhu #62710 üzenetére
Őszintén Gratulàlok!!! :-)
Azért egy uncharted 1 platina nem kis platina!
"...de kitapasztalhatóak."
Te többször irogatsz ilyesmit.Ezzel te most szerénykedsz?? :-) Ne tedd,mert iszonyat nehéz az uncharted 1 még hard-on is!! Írhatsz te erre bàrmit,így van.
Azért arra kívàncsi lennék,hogy mennyi ideig csinàltad,hogy platina legyen?
Vmint csak a tròfeàra mentél vagy arra,hogy szòrakozz egy jòt? :-) -
HuMarc
veterán
válasz
Rezuhu #62000 üzenetére
Mindegyik játékmód 4v4.
1. 20 élete van mindkét csapatnak (összesen) és egy halál -1 élet, akinek hamarabb elfogy, az veszít.
2. Minden embernek van 1 élete, ha meghalt, annyi volt. Az a csapat nyer, aki túlél. Több kör van, attól függően, hogy melyik csapat hányat nyert.
3. Mindkét csapatnak eszközölnie kell 5(?) db kihalgatást (special execution helyett), majd amikor megvan, hogy hol az ellenfél széfje, azt fel kell törni. -
A`rpi
addikt
válasz
Rezuhu #61993 üzenetére
Már mikrofon beállításnál tudod ellenőrizni.
Barátoddal a próbát pedig, chat alatt tudjátok tesztelni.
Természetesen minden játék támogatja csevegés multi alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest