Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Akciós a Far cry 4, gondolkozom rajra, mert a 3 tetszett. Aki játszott vele leírná a tapasztalatokat? Akadozás vagy más technikai gond van?
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
gery2123
őstag
Hali miért van az, hogy Black Ops 2 multi megy, de néha van olyan, mondjuk ma egész nap , hogy hiába lövök simán kinyírnak, aztán a visszajátszást nézve azt látom, hogy én még futottam ő már rég lőtt..... Persze én se vagyok a legjobb játékos
Na de nem mindig van ez így, de azért elő elő fordul. Ilyenkor a kedvem is elmegy komolyan mondom...
A net rendben van (UPC 30-as). Más is tapasztalta már ezt? Valami megoldás?-- PSN_ID: GerY2123
-
RangerFox
veterán
Végigjátszottam az AC 4-et, kicsivel több mint 25 órámba telt. Tényleg az egyik legjobb AC lett, még régen abbahagytam egy idegesítő résznél xboxon, de itt simán megcsináltam, és teljesen elfogott a kalózos hangulat. Kíváncsi vagyok a Freedom Cry dlc-re, illetve a Rouge-ra is.
-
Sirandrish
legenda
válasz supercow #72703 üzenetére
Semmi gond nincs vele. Én ajánlom mert szerintem remek játék. PS4en épp azt tolom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz RangerFox #72707 üzenetére
Szerintem is nagyon jó játék,bár én PC-n játszottam még 2 éve,és a legutolsó küldetésnél abbahagytam.
PS4-re mindenképp be fogom szerezni!
Legutóbb az AC4 és a FC4 között vacilláltam,és mondván hogy az AC4-et már majdnem végigvittem egyszer megunnám,ezért FC4-et vettem,amibe hatalmasat csalódtam.
Számomra a FarCry4 egyhangú,monoton,unalmas,bánom hogy ezt választottam,11%-nál járok és lehet többet be se teszem a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! MW3-ban a meccseket rögzíti a játék. Ezeket nem lehet valahogy letölteni?
-
törölt tag
válasz perge666 #72713 üzenetére
Én most Far Cry 3-azok, de az egyik legjobb játéknak tartom ami valaha készült. A 4 meg elvileg ugyanaz csak máshol, más őrült főgonosszal.
Amúgy milyen az FC4-et irányítani? FC3 PC-n van meg, mennyivel rosszabb kontrollerrel? A Wolfensteint PS3-on vittem végig, ott tetszett az irányítás, de csak ritkán kellett több száz méterről távcsöves puskával leszedni a katonákat. Van valami rásegítés?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok. Kaptam ingyen egy DS3-mat. Azért, mert a rezgőmotorok ki vannak szaggatva. De megvannak. Valaki tudna egy képet mutatni a bekötésről? Nem találtam elég éleset.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
törölt tag
-
whited
addikt
sziasztok
ha most vennék ps3-t, mivel szeretnék
Fat-t szabad még vagy inkább egy garis slim?
Meddig lehet még használni ezt a generációs konzolt, jön még rá játék ki?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
A`rpi
addikt
válasz whited #72720 üzenetére
Fat-t szabad még vagy inkább egy garis slim?
Superslim-et vegyél.
Meddig lehet még használni ezt a generációs konzolt, jön még rá játék ki?
Belátható időn belül szerintem az online szolgáltatásokat nem fogják lekapcsolni, lévén minden nagyobb üzletben megvásárolható még mindig újonnan a masina.
Új játékok már nem igazán jönnek, de a meglévő kínálat meglehetősen széles, szóval biztos találsz kedvedre valót, például a PS exkluzív címek között is. -
fausto
addikt
Húsvéti leárazások az EU Store-ba
Szokás szerint ez az oldal használhatóbbValakit esetleg érdekel egy Evil Within felesbe, 1200/Fő körül? A többit privátba!
-
válasz pulyka jocó #72726 üzenetére
Énis a lemezes játék híve vagyok,de nagyon jó akciók vannak Storeon,és énis csak pislogok néha.
Ha egyszerűbben meg tudnám oldani a pénzfeltöltést biztos csak így vásárolnék,mert nem nagyon cserélgetem a játékokat csak ha valami nagyon nem jön be,de még akkor sem mindig. -
HuMarc
veterán
Ausztriában 5€-ért lőttem Borderlands: The Pre-Sequelt (bontatlan). Akkor még nem realizáltam, hogy 5€ az annyira megéri, hogy több példányt is haza kellene hozni, és továbbadni, így csak egyet vettem, de így is baromira megérte. Nem tudom, hogy ez helyi akció volt (SCS-ben a Libroban), vagy minden Libroban akciós (20€-ról volt 5-re leárazva), de ha valaki arra jár, érdemes ránézni.
Ja és egyébként nem csak ez volt ennyire leárazva, de a többi cím annyira nem érdekelt, viszont ha valaki gyakran jár arra, szerintem érdemes rendszeresen nézni, mert ez kb. ajándék ár.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #72724 üzenetére
Látom nem csak engem érdekel.
Mondjuk én PS4re vettem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wlac
Ármester
válasz pulyka jocó #72726 üzenetére
Pedig PS3-on még nagyobb előnye is van a digitális játékoknak a lemezesekkel szemben, mint PS4-en, itt ugyanis nem pörgeti feleslegesen a lemezt. Eleinte én is úgy gondoltam, hogyha már konzolos lettem, akkor csak is lemezes játékokat gyűjtök, aztán amikor már a sokadik játékot gyűjtöttem be úgy, hogy akcióban 1500 forint volt, míg használtan jó, ha 3-4 ezer forintért megkaptam, realizáltam, hogy ennyit nekem nem ér meg. Nem beszélve arról, hogy azért egy-egy cuccnál darálta elég rendesen a lemezeket. Az új játékokat nyilván nem árt kipróbálni, és max tovább adja az ember, de ha valamiről tudod, hogy szeretni fogod, szerintem simán bevállalhatod a digitálisat.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #72729 üzenetére
Már jelentkeztek is rá
Én is úgy voltam vele, hogy majd inkább PS4-re, de ennyit megér 3-ra is.
Egyébként most kezdem úgy érezni, hogy kezd kifulladni a PS3. Az elmúlt 3 hónapban a Skyrim pörgött, de lassan platina lesz, utána még befejezem az AC: Rouge-ot, végigviszem az Evil Within-t, de utána már nem igazán van olyan játék, ami mozgatni. Lehet, hogy időszerű lenne a PS4-re váltás.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #72731 üzenetére
4K PS4re is. Közösen vettük így 2K fejenként. Annyit nagyon megért
Vagyis remélemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pulyka jocó
senior tag
Barátommal megvettük a Wolf new ordert digitálisan, közösen. Sajnos nekem bebuggolt a játék, nem tudtam semerre mozogni, elötte ujraprobáltam a pályát, de csak rossz volt... Aztán ujra kellett kezdenem az egêszet, de még nem jutottam el a bebuggolt fejezethez. Nem nagyon van kedvem ujra megcsinálni ami előtte megvolt. Mivel digit emiatt cserélni sem tudom....
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #72734 üzenetére
Nekem hasonló problémám a Battlefield 4 digitális kiadásával van. Pontosabban annál a résznél ahol a helikopterhez kell egy háztetőn az embereket menekíteni. Egyszer ott autosave volt , és gondoltam majd folytatom másnap. Természetesen azóta is annál a résznél mikor tölteném be a mentett állást, a sarokba villogó kis csíknál és háttérhangokon kívül nem megy előrébb a dolog.
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #72734 üzenetére
A börtönös pályán nekem is bebugolt, szerencsére valahogy sikerült megoldanom. Nincs idegesítőbb dolog ezeknél a hibáknál, sajnos mióta lehet utólag patchelni a játékokat konzolon is, elmúltak azok az idők, amikor még polírozott, kész terméket vettünk ugyanennyi pénzért
-
pulyka jocó
senior tag
válasz #42308056 #72736 üzenetére
Nekem a london nautica utáni pályán, amikor beszélni kell Anyával. Fogom, a beszéd tökéletesen lemegy, utána meg áll egy helyben a karakter, és nem tudok sehova mozogni (még fordulni se!) Tiszta ideg voltam hogy ujra kell kezdeni De már a Wyatt történettel csinálom, előtte (amikor bebuggolt) a másik emberke történetét csináltam
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz fausto #72731 üzenetére
Nekem is már csak a Splatterhouse kéne PS3-ra és nagyjából nekem is kifújt a konzol sajnos.
Bár most az 1500 ft-os Deus Ex Human Revolution-ön megakadt a szemem,lehet bezsákolom majd.
De én szerintem megtartom a kis konzolocskát,még ha csak itt fog porosodni akkor sincs szívem eladni[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Valakinek fordult már elő hasonló BUG ? (nfs rivals) Tavaly The RUN művelt hasonlót nekem. Mi okozhatja ezt ? Más játéknál nem tapasztaltam hasonlót.
-
-
törölt tag
Szerettem volna PayPal-lel fizetni, erre azt dobja, hogy nem tudta hozzáadni a fiókomhoz (UK). Mi a fene? Hogy van ez, régen a kártyám volt összekapcsolva PSN-nel, de valaki felhozta a topikban hogy épp feltörték az accountját, úgyhogy leszedtem.
Miért ilyen bonyolult amúgy fizetni ezen a szerencsétlen PSN-en?
-
-
Wlac
Ármester
válasz james001 #72749 üzenetére
PC-n úgy nézett ki a dolog, hogyha az alapkiadáshoz vetted meg a DLC-t (a sztoriban van pár nap ugrás, azt öleli fel), akkor a menüből tudtad külön elindítani, tiszta lappal. A gond az, hogy a DLC-ben összeszedett cuccaidat így nem tudtad tovább vinni az alapjátékba. A Director's Cut ellenben beépíti a DLC-t, így az a játék szerves része lesz.
Maga a játék egyébként a Dishonored sci-fi változata, ha az bejött, ez is be fog. Kis odafigyeléssel pedig röhögve megvan a platina, de ha kell, tudok tippeket adni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs