Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42651) ldave válasza Mister_X (#42650) üzenetére


ldave
félisten

Eladtad a játékot vagy mi?

A Slime draws near! Command?

(#42652) Crytek


Crytek
veterán

Magyar felirattal jön a Beyond: Two Souls?
Eltelt a hír óta 1/4 év azóta nincs valami konkrétum,hogy igaz-e kacsa-e?

Next PC Upgrade: 2022

(#42653) Mister_X válasza ldave (#42651) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Javítás miatt muszáj voltam, be kellett fejeznem a Sly Cooper cikkemet. Aztán franc se gondolta volna, hogy egy hétig fog elbírálásra várni, amikor a többi teszt másnap már kint volt :U

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#42654) Detektor


Detektor
tag

Nekem lenne egy kérdésem a Ps3 Super Slim-mel kapcsolatban, attól, aki használ szintén ilyet.
Ugyanis nem a régi fiókos megoldással megy a lemez, hanem felülről elhúzom a tetőt és rányomom a lemezt.
Addig értem is hogy rányomom, rácuppan és megy a történet, de ha a lemezt ki akarom venni, akkor hogy a legbiztonságosabb? Nagyon szorosan tartja az a bizonyos (nem tudom mi a rendes neve) köröm, vagy mi,
és elég nehezen akar a disc kijönni. Voltaképp mintha a lemez meg is hajlana egy kicsit,mikor venném ki; továbbá nem szeretném letörni azt a szorítót sem ami odafogja a disc-et. Hogyan a legjobb kiszedni? Megnéztem a használati utasítást, de a lemez kivételt nem írja.

(#42655) dilipok válasza Detektor (#42654) üzenetére


dilipok
veterán

siman kipattintod. Ha egy kicsit hajlik a lemez, attol meg nem lesz baja (ugyanilyen elven mukodtek a regi discmanek, ott sem lett baja se a lemeznek, se a szerkezetnek.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#42656) Hatvan9


Hatvan9
senior tag

Médiaszerveren próbálok filmet nézni, egy ideig tökéletes az 1080p is de egy kis idő után megszakad a kapcsolat minden felbontású filmnél, kábelen van összedugva a PS3 és a laptop és a router, mi lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

(#42657) Detektor


Detektor
tag

Nincs valami trükkös-bűvös mozdulat? Nekem nem volt discman-em. Talán ezért is olyan szokatlan.
Csak simán kihúzom?
Kiszedtem 1szer 2szer már, csak nehogy valami baja legyen.
Próbáltam még azt, hogy lenyomom kicsit a szorító közepét, de lenyomás nélkül és lenyomással is egyformán nehezen jön ki super slim-en.

(#42658) dilipok válasza Detektor (#42657) üzenetére


dilipok
veterán

Nincs, meghuzod, kipattan, orulsz :)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#42659) Crytek


Crytek
veterán

Nem tud valaki valami frankó magyar oldalt ahol a God of War történetét írják le?

Next PC Upgrade: 2022

(#42660) james001 válasza Crytek (#42659) üzenetére


james001
veterán

Itt nagyjából leírja a 3-dik részig a dolgokat tömören,mást eddig nem találtam róla pedig én is kerestem már magyar összefoglalót.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#42661) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Na, tegnap jutottam oda, hogy kipróbáljam az Injustice: Gods Among Us demót. Hát mellélőttem, régóta először. A videók alapján - meg ugye a készítők és az MK brutál tetszési idexe alapján - szinte biztos voltam a sikerben, de nekem ez nem jött be. Valahogy olyan semmilyenre sikerült. Lehet csak a szereplőválasztás nem volt szerencsés, és vannak izgalmasabb karakterek, de olyan 12 egy tucat feeling jött át...:(

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#42662) petikeh


petikeh
tag

sziasztok!

elhatároztam, hogy szeretnék venni egy PS3-at... sajnos azok a játékok, amivel igazán szeretek játszani nem nagyon akarnak kijönni PC-re (NHL sorozat) és ezért ez a döntés...

azonban megmondom őszintén, egyáltalán nem vagyok nagy konzolos, sőt, leginkább semmilyen, még az idők kezdetén :D volt 1-2 sega, gameboy, vagy más nintendo otthon, de az új generációsok közül, csak ps1-el, illetve ps2-vel volt szerencsém többet játszani, illetve xbox360-on 1-2 játékkal, pár perc erejéig, különböző bemutatókon.

az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk veszek egy ps3-at

http://576.hu/webshop_hardware_details.aspx?Platform=PS3&SelectedHardwareTitle=PS3%20Slim%20G%C3%A9p%2012GB&SelectedHardware=49e5a4b2-95c1-4afd-88f6-44be40858fef&SelectedHardwareCategoryID=0cada82c-9dd3-4ec0-b0fe-ae0293b49d1e

ezt, illetve:

http://bolt.mediamarkt.hu/ajanlat/Sony_Playstation_3_alapgepek_kiegeszitok_/Sony_PS3_12GB_alapgep___Skylanders_3db_figuraval/1101706/

ezt néztem.

de nem nagyon tudom, hogy az egész hogyan működik. beszerzem hozzá az nhl 13-at, viszont félő, hogy a lemezt megenné az idő vasfoga, van-e arra lehetőség, hogy mondjuk "a merevlemezről" fusson a játék? illetve ha dvd-ről fut, akkor az ea sports által kidobott frissítések, hogyan telepítődnek rá?

a másik kérdésem, pedig az online játékkal kapcsolatban lenne aktuális.
ha szeretnék esetleg különböző online ligákban részt venni, az ennél a játéknál, hogyan működik? illetve elég-e hozzá internet kapcsolat, vagy kell valamilyen előfizetés, mint mondjuk a wow esetében?

az xboxnál olvastam, hogy ott van valami ilyesmi, de az se egészen világos. megköszönném, ha valaki felvilágosítana. köszi előre is! ;)

(#42663) goodboy007 válasza petikeh (#42662) üzenetére


goodboy007
senior tag

Ha mindenképp 12gigást akarsz, akkor inkább itt vedd, mert jóval olcsóbb.

Viszont az 500GB-os sem sokkal drágább és azzal mindenképp jobban járnál a jóval nagyobb tárhely miatt.

Játékokat nem lehet lemez nélkül játszani, kell az auditáláshoz, de egyes játékokat lehet "telepíteni", hogy gyorsabban töltsön és ne használódjon annyira a lemez, csak amennyire kell, de hogy az NHL13-nál ez pontosan hogy van, azt nem tudom. Frissítéseket játékon belül tudsz leszedni, sokszor indításkor meg is kérdezi, hogy akarsz-e új frissítést keresni.
Nyilván ha több címmel is játszol, akkor a tárhely függvénye minden, ezért is írtam, hogy a 12 GB szerintem semmire sem elég. Persze, ha NHL13-on kívül tényleg semmi más nem érdekel, akkor elég lehet, de egy Uncharted sorozattal vagy GoW III-mal nem játszani bűn, ha már ilyen gép lesz a birtokodban ;].

Az online játék a címtől függ, jelen esetben attól, hogy az EA milyen lehetőségeket biztosít.
Maga a netes játék viszont teljesen ingyenes, nincs előfizetési díj, mint az Xbox Live esetén.

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#42664) TazLeacher válasza petikeh (#42662) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Kezdjük azzal, hogy nem azt veszed, mert a 12 Gb-s kevés, és még drága is. Alig drágábban itt kapsz 500 Gb-s változatot: Platinumshop. (Lehet van még olcsóbban is...most hirtelen erre futotta.)

Igen, megveszed hozzá az NHL-t, berakod és játéktól függően vársz egy kis időt, amíg feltelepíti, majd játszol. Arra nincs lehetőség, hogy merevlemezről játssz, viszont pont az EA az, aki egy esetleges lemezsérülés esetén cseréli a lemezt, tehát ettől nem kell tartanod. Viszont az ilyen évente megjelenő sportjátékoknál megvan a veszélye annak, hogy 3-4 év múlva lelövik a szervereket, így online már nem fogsz tudni játszani. A frissítéseket ugyan úgy telepíti a gép, mint PC-n, vagyis bent kell lennie a játékhoz a lemeznek, de a gépre települ a frissítés.

Semmi nem kell hozzá, csak bedugod a netkábelt (vagy Wi-Fi, és játszol). Mindössze egy profilt kell készítened, erről az összefoglalóban a téma elején többet olvashatsz, ahogy arról is, hogy PS3 esetében mire lehet előfizetést kötni. Az online játékhoz nem kell. A konkrét játékkal kapcsolatos kérdéseidre nem tudok választ adni, mert nem ismerem ezeket.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#42665) james001 válasza TazLeacher (#42661) üzenetére


james001
veterán

Szerintem ugyanolyan mint a Mortal,csak szuperhősökkel. Sok újítás nincs benne az biztos.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#42666) DM-Fan válasza james001 (#42665) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ráadásul Mortal Kombat-ból is volt szuperhősös a jelenlegi rész előtt, az MK vs. DC Universe, ami emellé még igen jó is volt. Az is itt van a polcon és a legutóbbi MK is és mindkettő nagyon jól eltalált játék.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#42667) TazLeacher válasza james001 (#42665) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem tudom...valahogy így elsőre nem jött át, pedig azt hittem instant vétel lesz...lehet túl sokat MK-ztam. :D

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#42668) james001 válasza DM-Fan (#42666) üzenetére


james001
veterán

Az MK vs DC nekem nagyon nem jött be,mivel nem volt benne egy normális fatality se,vér is csak alig volt,a sztori hülyeség volt,stb. Gondolom egyébként a DC nem engedte hogy letépjük Batman karját vagy Superman lábát azért nem volt annyi brutalitás benne... Lehet ezért nincs az Injustice-ban se ilyesmi.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#42669) DM-Fan válasza james001 (#42668) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Valószínű ez az oka, igen. Ugyanakkor a DC-ben volt egy-két príma karakter, de a szotri tényleg kapitális baromság volt - bár szerintem az összes MK-é nagyon erőltetett, gyermeteg. De itt nem is a sztori a lényeg. Az viszont tény, hogy a legutolsó MK volt minden szempontból az etalon.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#42670) Brian_GT válasza petikeh (#42662) üzenetére


Brian_GT
őstag

12Gb-os változatot azonnal felejtsd el, főleg, hogy pár 1000 Ft most az árrés a 12GB és az 500GB-os között. Ha egész további PS3 karriered során 1 játékkal akarsz csak játszani akkor vedd de ha kis ész is került beléd akkor soha. Nem bunkó akartam lenni, csak ez a 12GB meg 4GB csomga XBOX esetén ez röhej....ekkora parasztvakítást még életemben nem láttam.

Maga a netes játék ahogy írták ingyenes, semmi nem kell hozzá csak regisztrálnod kell egy profilt...ami lehet UK-US-Japán vagy Hun.
A közösség inkább UK accot használ leginkább, mert a magyar acc sok sebből vérzig és sok kellemetlen gondttól óv meg ha egyből UK-ra regelsz.
Lehet minden egyes országhoz profilod, mert különböző demo és egyéb plusszok szoktak lenni, ami régióként eltér, de ez csak egy kis plussz.

Ami ps3 esetén fizetős és te eldöntöd opcióként akarod-e, az a plus előfizetés. Ezt innen tudod megkérni : Livekodok vagy keresd itt pron iceakos-t.
Ez összegben változó szokott lenni az árfolyam miatt, de általában ilyen 3900Ft...nincs havi szinten 1500Ft, ami még kedvezőbb ha egyből nagyobb előfizetést veszel, mint 3 hónap.
Ezzel havonta frissülő ingyen letölthető játékokat, exkluzív béta tesztelést stb kapsz és egész jó címek sorakoznak fel, nem kell vmi kis bungie játékra gondolni. Nekem a Mortal Kombattól kezdve a God of War, a Batman így van meg. És én elég késői ps3-as vagyok, kérdezd meg egy régi tagot, szerintem ha mindent letöltött volna már 3 hdd-t cserélt volna.

Játékok pedig igen, only lemezzel működnek, felmásolás kimondottan a GT5-nél figyelhető meg szépen, ott be lehet vásárolni a tecsóban bőven mire végez :) Szóval ami hatalmas adatbázissal bíró játék, ott van nagyobb előkészület, de ez is adatok másolása, nem maga a játék. Betöltés gyorsítás végett vannak, sajnos nem azért hogy te feldobd hdd-re a játékot.

Remélem tudtam segíteni, konzolok szervize jó hely, jó áron, vedd meg ott amit linkeltek többiek vagy nézz szét még az oldalon, sok bundle csomag közül tudsz válogatni.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#42671) james001 válasza DM-Fan (#42669) üzenetére


james001
veterán

Igen eléggé jól sikerült,de mindenkinek más a véleménye,nekem még mindig az Armageddon a kedvenc MK részem,mivel tartalmilag az volt a legnagyobb,sokkal tovább el lehet játszani vele mint az új MK-val. Meg ugye a régi részek is nagyon jók voltak,mind a mai napig néha lenyomok pár harcot az UMK3-ban pl.
Plusz nekem nagy kedvencem volt még a Shaolin Monks is,de ugye az inkább egy kalandjáték volt mint sem verekedős.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#42672) rachmaninoff


rachmaninoff
aktív tag

Hát, ez csodálatos

Legalábbis nekünk, PS3 tulajoknak, akik nem tervezik a cserét a 4-es indításakor.

Viszont a másik tábor szomorkodhat, mert ez egy nagyon jó indok, hogy sokáig magas áron tartsák az új konzolt.

(#42673) Mister_X válasza rachmaninoff (#42672) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Mert most mi van? :F

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#42674) TazLeacher válasza Mister_X (#42673) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ha jól értelmeztem, párhuzamosan szeretnék futtatni a két hardvert (PS3 + PS4).

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#42675) DM-Fan válasza rachmaninoff (#42672) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Plusz másik kiváló indok, hogy a PS3 ára se nagyon csökkenjen tovább. Mondjuk nagyon hova már nem is tudna, így se nagyon van már haszon egy-egy gépen. Viszont ami szomorúbb, hogy ennek köszönhetően várhatóan a PS3 címek ára sem fog nagyot zuhanni. Ez van emögött, semmi más.

Get Moded!

(#42676) rachmaninoff válasza DM-Fan (#42675) üzenetére


rachmaninoff
aktív tag

De legalább nem kell minden új cím után könnyes szemmel néznünk, mert ugyanúgy meg lesznek a PS4 exkluzívak, hogy azért azt is vegyék, de mi sem maradunk morzsák nélkül.

Ha 4-et akarnék venni, most pipa lennék, de így azért még szavatolt egy darabig a gép ellátottsága.

Plusz, ha belegondolunk, hogy az új essentials label alatt is milyen jó áron jönnek ki játékok, nincs okom a panaszra.

(#42677) Brian_GT válasza rachmaninoff (#42676) üzenetére


Brian_GT
őstag

Valamilyen szinten én is örülök neki, mert nekem alig 2 éves a ps3 és nem éreztem, hogy beleöltem azt az időt amit szerettem volna, így van időm kicsit beérni játékokkal majd magam, aztán mikor odakerülök anyagilag megveszem a 4-et. Nem pedig aggódnom kell jövő januárban kuka a dolog.
Bár igen, a játékok ára meg hát nem sok csökkenést kell várni így, ez viszont így gázos.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#42678) blazsey2


blazsey2
senior tag

Ma végre szétkaptam a gépet hogy újrapasztázzam.
PS4-ig már kihúzom vele.[L:/dl/upc/2013-04/21/160294_egk2ywtib5wrzws9_fenykep0411.jpg](IMG:/dl/upc/2013-04/21/160294_egk2ywtib5wrzws9_fenykep0411.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

PSN ID:blazseydr

(#42679) nokia párti válasza blazsey2 (#42678) üzenetére


nokia párti
őstag

És sikerült az újrapasztázás? Halkabb lett a hűtés?

(#42680) MasterMark válasza nokia párti (#42679) üzenetére


MasterMark
titán

A képen látszik. :)

Switch Tax

(#42681) Mister_X válasza MasterMark (#42680) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az, hogy halkabb lett a gép? :DDD

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#42682) DM-Fan válasza Mister_X (#42681) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen. A kép alapján teljesen néma. :K

Get Moded!

(#42683) MasterMark válasza Mister_X (#42681) üzenetére


MasterMark
titán

Az, hogy sikerült az újrapasztázás. :D

Switch Tax

(#42684) Hatvan9 válasza MasterMark (#42683) üzenetére


Hatvan9
senior tag

csak a helyzet az hogy idáig sokan eljutottak de a működőképes üzemig üzemig már nem biztos :D

(#42685) Brian_GT válasza MasterMark (#42680) üzenetére


Brian_GT
őstag

Kép alapján a gép biztos nem fogja kiütni a magas dB rekordot, szóval nem tudom mi bajotok van...tuti halk így. Amúgy remélem sikerült összeraknod és müxik is a gép.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#42686) Crytek


Crytek
veterán

A Socom 4 végigjátszása mennyi időt vesz igénybe?
Mert 128 review-et olvastam de csak annyit írnak rövid ,de gametime még véletlenül se.

Next PC Upgrade: 2022

(#42687) ldave válasza Crytek (#42686) üzenetére


ldave
félisten

7-10 óra :)

A Slime draws near! Command?

(#42688) Crytek válasza ldave (#42687) üzenetére


Crytek
veterán

Ilyesmit láttam Uncherted 3-nál is és amikor megláttam hogy alig 4 órás mondom akkor gyorsan le is tolom!
9 óra 40 lett a vége pedig én nem vagyok az a játékokban nézelődős szüttyögös típus!

Köszönöm akkor 8 óra minimum lesz!

Next PC Upgrade: 2022

(#42689) blazsey2 válasza nokia párti (#42679) üzenetére


blazsey2
senior tag

Halkabb lett,de nem olyan mértékben mint azt sokan gondolnák.
Amúgy több mint 3 év után,még ennyi paszta volt rajta:

PSN ID:blazseydr

(#42690) MasterMark válasza blazsey2 (#42689) üzenetére


MasterMark
titán

Nem párolog az el, csak kiszárad. :D (Hát ez a mondat elég paradox lett. :DDD )

Switch Tax

(#42691) Hatvan9 válasza blazsey2 (#42689) üzenetére


Hatvan9
senior tag

Jól össze kell csavarni, főleg a hűtést rögzítő csavarokat, nekem az első pasztázásomnál szinte nem is változott semmi ezért újrakezdem és ekkor már jó erősen összecsavaroztam az egészet, a hűtőbordád jól megtisztogattam és kicsit helyre deformáltam mert leszedéskor már deformálódik amitől kevésbé ér az alaplapon lévő alkatrészekhez, azóta sokkal halkabb ebből gyanítom hűvösebb is.
Ja és a pasztát érdemesebb kenés helyett nagy pöttyben felnyomni a felületek közepére és hagyni hogy a borda terítse szét mert csak akkor lesz légmentes, kenéskor pici légbuborékok keletkeznek.

(#42692) Mengele


Mengele
tag

Hi

Valoban van ilyen?

Sony PlayStation 3 Super Slim 320Gb.

KonzolGame-ben aruljak.

Helpet elore is koszonom :R

(#42693) raziel01 válasza Mengele (#42692) üzenetére


raziel01
veterán

Sima Slim van 320 GB-osban.

[ Szerkesztve ]

(#42694) Mengele válasza raziel01 (#42693) üzenetére


Mengele
tag

Hi

De a PS3 Super Slim 320Gb -t irnak.

Meg irnak PS3 Super Slimet 640 - 750Gb Winyoval.

(#42695) dilipok válasza Mengele (#42694) üzenetére


dilipok
veterán

akkor fel ne hivd oket, mert meg esetleg megtudnad :P

(de amugy meg oda van irva, hogy ez az o "akciojuk":

Mi megadjuk a lehetőséget hogy igényeidhez mérten vásároljál most Playstation 3 Super Slim konzolt. Kínálatunkat kibővítettük a Sony által kínált csomagokat még 4 új HDD kapacitással.)

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#42696) Mengele válasza dilipok (#42695) üzenetére


Mengele
tag

Hi

Nem olvastam vegig csak meglepotem.
A jatekok is olcsobak mint mashol.

Koszonom a Helpet :R

(#42697) jookomak válasza Mengele (#42696) üzenetére


jookomak
őstag

Amúgy mintha régen írta volna valaki, hogy elég kókány bolt...Talán DM-Fan volt, nem emlékszem pontosan.
Ezekből a vinyóvariálásokból is az derül ki számomra, hogy bármire képesek, szóval szerintem a sony garit is el lehet felejteni náluk. Már ha az létezik még egyáltalán.

(#42698) dilipok válasza Mengele (#42696) üzenetére


dilipok
veterán

a jatekok ararol meg annyit, hogy a legtobb olcsobb hasznalt jatekot takar :U A tobbi kb ugyanolyan aron mozog, mint mashol.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#42699) Goldwin válasza jookomak (#42697) üzenetére


Goldwin
aktív tag

Anno Multiformat néven futott a bolt.

[ Szerkesztve ]

(#42700) Brian_GT válasza dilipok (#42698) üzenetére


Brian_GT
őstag

Egyetértek, még mielőtt megvettem a ps3-am anno én is szerteszét néztem, hogy hol mi mennyi és máshol is láttam, hogy úú milyen jó áron van...amíg oldalra nem néztem, hogy bakker használt :( A többi meg egy kaptafa áron van.

Mengele: Amúgy bocs de, bakker ez erős volt. Kb fele annyi idő lett volna végigolvasni azt a részt is a hirdetésnél amit dilipók bemásolt neked, mint megkérdezni. Nem bunkóskodni akarok, szívesen segít bárki köztük én is amiben tudok....de érzed te is, hogy ez ütött :) :)

[ Szerkesztve ]

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.