Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha pl playstation storeba veszek egy játékot majd vmi oknál fogva formázni kell a gépet akkor attól függetlenül ott lesz a games listába a megvásárolt játékot vagy backupolni kell ?
-
törölt tag
UK regem van, mindent szépen kitöltök számlázási résznél rámegyek a confirm gombra majd kidobja azt az üzenetet , hogy An error has occured
-
törölt tag
Addig eljutottam , hogy Fundsokat vettem de továbbra sem enged vásárolni és jelenleg is 0-án áll a funds :S
-
jookomak
őstag
válasz #79125504 #28456 üzenetére
Magyarországról nem lehet bankkártyát használni egyik store-on sem. PSN feltöltőkártyát kell venni, mondjuk tőle.
Többiekhez: Ha megváltoztatom az acc-omban a címet us-ről valami uk-ra, akkor átáll a store? Dlc-k miatt elgondolkozom rajta. Ahogy utánaolvasok, csak régi postokat találok, ott ált. azt írják, hogy nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #28459 üzenetére
le sem vontak, mert a cimed nem ugyanaz a bankkartyan mint a PS regednel. De ez mar tenyleg szamtalanszor le lett irva. Vagy latod a kivonatodon, hogy levonta a PS az osszeget? Annyit tudok elkepzelni, hogy egy fontot levont, hogy ellenorizze a cimet. Azt viszont buktad ha igy van...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
konzolvásárláson gondolkodunk itthon, és ez a PS3 tűnik az igényeinket tekintve a legjobbnak, ha jól tudom XBOX nem tud BD-t lejátszani alapvetően.. Az 1.hsz-ben azt olvastam hogy a PS3 külső USB-s meghajtókról csak FAT32-t támogatja, akkor ez még mindig igy van?! Nem tud NTFS-t a legfrissebb FW-vel sem? A bluray iso fájl-okkal és 3D-s bluray iso fájlokkal a MediaServeren keresztül elboldogul?! Vagy csak az eredeti BD lemezekkel? HDMI-ből milyen van rajta? A 3D bluray-hez 1.4-es kell ha jól tudom..
-
jookomak
őstag
válasz Kroni1 #28461 üzenetére
Bd lemezről minden fajta megy. Sima, 3d, írott is. Még mindig a ps3 az egyik legjobb bd lejátszó a piacon. Usb-ről még mindig csak fat32, ez így van. Custom firmware-rel úgy tudom többet tud a médialejátszó része, de az itt wareznak számít. Iso-kat nem tudom viszi-e media server. Erre a célre jobb megoldás egy médialejátszó, pl. asus oplay, wd tv.
-
Sundesz
őstag
Amerikában ilyen a Black Friday: [link]. Szegények.
Hörcsög Powa'
-
-
csab2
veterán
válasz jookomak #28458 üzenetére
"Magyarországról nem lehet bankkártyát használni egyik store-on sem."
Akkor ezért nem bírtam vásárolni! Két dolgot viszont nem értek:
1. miért engedte a rendszer, hogy egyáltalán regisztráljam a kártyámat?
2. máshol miért nem vacakolnak ezzel? (pl. MS Marketplace-en lazán tudok vásárolni ugyanezzel a kártyával)Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sundesz
őstag
válasz Kroni1 #28464 üzenetére
Ekkora TV-n szerintem ha meglátnád a Wii-t, rosszul lennél. No nem mintha a PS3 720p-s játékai olyan szuperek lennének, de azért más kategória. Meg van jó pár - komolyabb - exkluzív és külsős cím PS3-ra, amivel biztos el lennél Te is, és a párod is. Ha még a Blu-ray lejátszás is szóba jön, akkor tényleg nem kérdés.
De ha Mario és Zelda a kedvencetek, akkor Wii legyen.Hörcsög Powa'
-
Sanyi.mTs
addikt
háát én nem néznék ps3-on BD filmeket 2 okból:
- a ps3 fogyasztása kb 90-100W körül van BD lejátszásakor, míg a BD lejátszók kb a felét, vagy még annyit se fogyasztanak.
- nem lehet a ps3-ra telepíteni a játékokat, így minden játéknál folyamatosan használja az olvasót, én inkább kímélném azt. -
Kroni1
veterán
válasz Sanyi.mTs #28467 üzenetére
Amennyit én filmeznék ott mindegy a fogyasztás, meg azért a 100W nem olyan sok, ha PC-ről nézem ugyanaz jön ki. De ha jól gondolom a PS3 tudja a 1080as filmek 24p-ben sugárzását ami a szebb elvileg.. Csak azt nem tudom, hogy a 3D BDlemezeket hogy játsza le, elvileg akkor 1.4-es HDMI van benne?! Tudtommal az kell hozzá!
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Egyszer már volt róla szó,de újra megkérdezném!
Mi a vélemény az ebay-on kapható ps3 joy 5-8 ezer Ft közötti áráról?
Eredeti?/mert a képeken ugyanolyan,mint bármelyik konzol boltban/Valaki vett már innen? -
Kroni1
veterán
válasz vaksi8 #28469 üzenetére
Miért itthon sokkal több egy joy mint 8e Ft?! Jesszus, akkor én el vagyok maradva! A PC-mhez most vettem egy nagyon tuti minőségű PS kiosztású Logitech F510-es rezgős joypadet 8k-ért.. Ez amúgy gondolom nem kompatibilis a PS3-al vagy lehet?! A Driving Force Pro kormányom az ment mindkét platformon.
-
Kroni1
veterán
válasz vaksi8 #28471 üzenetére
Hát ahogy a Black Friday-t elnézem, kint akciósan akár 200 dollárért is adnak PS3 gépet kiegészítőkkel, ugyhogy valamiért nem csodálkozom, hogy ez is JÓVAL drágább nálunk mint minden más..
Mégegy dolog: láttam h vannak jófajta 3D-s játékok is PS3-ra, ezzel van valakinek tapasztalata? A TV-nk 3D-s, tehát elvileg ki tudnám használni..
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Kroni1 #28473 üzenetére
Éppen a Black Friday miatt adják most 200$-ért, egyébként kint is drágább.
A címek döntő többsége 720p-s 1080p-s csak pár cím akad, az egész 3D-s sztori még gyerekcipőben jár, persze ettől még vannak rá címek, amivel lehet játszani, kérdéses hogy milyen élményt nyújt....
-
-
moltam88
tag
Azt azért vedd figyelembe, hogy a két konzolra egészen más játékkínálat van. A Wii-nél minden a kontrollerre épül, és a játékok is kihasználják szinte mindig. Míg PS3-nál a Move csak egy kiegészítő, amit néhány játék támogat, néhány játék meg kifejezetten igényli (amiket erre a kontrollerre írtak). A játékok többsége PS3-on pedig a sima kontrollerre íródott, csak azt támogatja, a konzol húzócímei nem move-os játékok.
PS3-on nagyon jó system seller játékok vannak, amik más konzolra nem érhetőek el (Heavy Rain, infamous, god of war, gt5, uncharted, little big planet, stb.), míg wii-re egész más játékok vannak. Szóval azt is érdemes figyelembe venni, milyen típusú játékokkal szeretnétek játszani. Wii-ről sajnos sokkal többet nem tudok nyilatkozni, azzal nincs nagyobb tapasztalatom.
-
Sundesz
őstag
válasz moltam88 #28478 üzenetére
Killzone 3, Resistance 3, Heavy Rain és a LittleBigPlanet 2 is támogatja a Move-ot, most az a trend a Sony-nál, hogy minden belsős címbe belerakják valamilyen formában. PSN-en vannak elég jó Move-al is játszható címek: pl. High Velocity Bowling, Hustle Kings(billiárd), Top Darts, Flight Control HD, Tumble, Infamous Festival of Blood, stb...
Hörcsög Powa'
-
Herczi
senior tag
Szerintetek elcseréljem a BF 3 (kód nélkül)-at egy Black Ops-ra, vagy ráfizessek egy MW3-ra? Megéri az MW3 a plusz pénzt, vagy ugyanaz mint a BO? MW2-n is gondolkodtam, de ha nyírja az olvasó fejet, akkor nem kő.
-
Kroni1
veterán
válasz moltam88 #28478 üzenetére
Igen, tudom. Bementem ma egy konzolboltba érdeklődni, tanácsot kérni és a wii-t egyből kilőtte a srác. Mondtam neki hogy a játékokat eddig csak PC-n nyomtam, a konzol inkább az ugrálós mozgós gamekre kéne, közös hülyülésekre.. Érdekes módon nagyon az XBOX felé hajlott.. A PS3 a Bluray támogatás, a pontosság, és a 3D játékok miatt nekem kicsit jobban bejönne, és nem tudom az új Boxra igaz-e de állítólag hangosabb is mint a PS3, bár a controllermentes kinectben is látok fantáziát, hogy nem kell hozzá semmi..
[ Szerkesztve ]
-
-
Kroni1
veterán
válasz rocket #28490 üzenetére
Mint irtam ez most lehetetlen és elég felesleges is szerintem, annyit nem lesz időnk játszani csak kölcsönbe kéne kb. 3 hónapra, szerintem ugyis megunjuk majd..
Amúgy a srác rendes volt, azt is mondta próbáljuk ki őket h bejön-e a feelingje egyáltalán és úgy döntsünk majd, de most nem volt időnk, majd visszamegyünk.
-
ldave
félisten
Egyik konzolboltban 10% felárért adnak +1 év garanciát, tapasztalatok szerint megéri ez?
A Slime draws near! Command?
-
kelzsoca
félisten
Hát.. a bolti garancia nem sok jót jelent, ha megfogadsz egy tanácsot, csak olyan helyen veszel konzolt, ahol mellékelik a SONY garanciajegyet, még akkor is megéri ezt választani, ha az adott boltban esetlegesen drágább a készülék (ami nyilván nem véletlen)
(#28498) Gebriel
Azért ennél komolyabb hátrányok is vannak
Kezdésnek ugrik a méltányossági garancia (ez egy Sony garjeggyel vásárolt gépnél 1 év gyári+2 év méltányossági garanciát jelent)
Továbbá az ilyen konzolboltos gépeket általában javítják, hogy hol és ki, és milyen kóklerek, az már megint más kérdés, én soha nem bíznám a gépem hazai "szakemberekre"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest