Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
válasz nokia párti #27588 üzenetére
Nekem is fagyott anno a Killzone 2 multi alatt, nem is keveset. Sőt a BF2 is elég sokat, szintén multinál. Tegnap a Battlefield 3 is 1x. Szóval ne aggódj. Vagy kezdjek én is aggódni?
Üdv, Edgeri
-
törölt tag
Dazzle Video Creator Plus HD eszközzel mennyire jó a felvett játékok minősége PS3-on és milyen plusz kábeleket kell még beszereznem mellé ??
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz nokia párti #27588 üzenetére
nekem pl a Fallout3 közben fagyott legalább egy tucatszor a végigjátszás alatt, de majd 1 év alatt más játéknál meg semmi se volt. (slim)
-
anulu
félisten
tudom, hogy ott van az apró, de hátha valaki nem látja. Bp-en eladó az F1 2011-em, online pass nélkül, szerintem nem elszállt áron
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nokia párti
őstag
válasz Edgeri #27604 üzenetére
Inkább köszöndd meg a gépednek, hogy 3 éven túl is működik rendesen, nem sok ilyen tulajdonos van.
Egyébként nekem meg mindig ugyanott fagy(killzone2-ben), szóval lehet a lemezzel van a gond.
Vagy haldoklik az olvasófej.
Egyébként mi a különbség a 2 fajta olvasófej közt? Tudom van 1 lencsés meg 2 lencsés.
Az én 60 GB-ban melyik lehet?[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz nokia párti #27609 üzenetére
Én úgy tudom a 60Gb-ba 2 lencsés van.Azaz nekem egyszer egy nálam okasabb ezt mondta.
-
Qbász
aktív tag
Killzone 2 nekem az utolsó pálya elött mindig kifagyott. Hiába kezdted újra az egész pályát. Aztán szépen vissza vittem a lemezt a boltba hogy tolják fel maguknak és adják vissza a pénzem vagy pedig adnak egy másikat. Adtak inkább egy másikat azzal simán tovább jutottunk. Majd a végén a fő boss fogta magát és nem volt hajlandó meghalni. Na akkor hagyta abba az egészet és mentem multizni.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
james001
veterán
Nekem egyszer nem fagyott le,pedig jó sokat toltam még régen.
De veled tényleg mindig történik vmi PS3 ügybenhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
szasanyi
félisten
válasz nokia párti #27614 üzenetére
Ne viccelj már, az jelentéktelen. Én még a FAT 60GB konzolomon játszottam olyan Heavenly Sword-del, aminek a lemezén több volt a karcos rész, mint a sima. Aztán a lemez közepénél a lyuktól befelé kb. 2-3cm repedés (!) volt, és mégsem volt semmi baj v ele játék közben. Csak nem mertem tovább hasznáni a repedés miatt, mert féltem, hogy szétrobban a lemez menet közben.
-
ezüstholló
csendes tag
Sziasztok,
valaki megtudná mondani pontosan mit jelent az hogy "Awaiting Stock Pick" ? The Hutról rendeltem 13£-ért GTA IV és már nagyon várom..
Mert az "internet" szerint:- raktáron van, de várj a csomagolást és a feladást
- nincs raktáron, be kell szerezni a gyártótól
- raktáron van, de valami miatt visszatartják
- fogalmuk sincs.Mellesleg négy éves, 60GB, husi ps3mmal rendelkezek.
-
james001
veterán
válasz szasanyi #27615 üzenetére
Én az inFamous 2-vel játszottam 1 hétig úgy, hogy nekem is kb. ekkora repedés volt a cd közepén,és csak ezután az 1 hét után vettem észre hogy repedt. De utána mintha semmi se történt volna ki is platináztam,hisz egyszer élünk! Aztán egy tartozás kifizetéseként odaadtam havernak,majd ő eladta 5000-ért.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
karakpecze21
senior tag
Nekem egy 80GB-os PS3-am van, hála az égnek nem volt még vele semmi baj.
Mondjuk én rendszeresen portalanítom belülről is.
Agyonhasználva sincs, úgyhogy remélem még sokáig fog a szobámban szolgálni.Most szerkesztettem bele egy 250Gb-os Hdd-t.Backupoltam a régi Hdd tartalmást, hát mit ne mondjak, kiszőrösödtem mire oda-vissza pakolta a cuccokat.(közel 3 óra)
Most egy darabig nem lesz gondom a hellyel. -
nokia párti
őstag
válasz ezüstholló #27616 üzenetére
"Mellesleg négy éves, 60GB, husi ps3mmal rendelkezek"
Te vagy a világ legszerencsésebb embere, 4 éves életciklusról sem hallottam még. -
törölt tag
válasz nokia párti #27621 üzenetére
a FAT-ra ennyire jellemző lenne , hogy beadja a kulcsot ? én azt hittem , hogy ez csak az "iksz bokszra vonatkozik" pont ezért vettem ps-t bízván , hogy az nem sül ropogósra
-
ProdyG
őstag
válasz karakpecze21 #27620 üzenetére
nekem is ez a gép van, hogy portalanítod belülről?
-
szasanyi
félisten
Adott egy PS3 + egy FullHD monitor (hangszóró, se semmi más nincs!) - hogyan lehet a hangot "előcsalni" játék közben? Lehet-e egyáltalán?
-
szasanyi
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #27632 üzenetére
Ott van a hangmenüben, választhatod az analóg AV-kimenetet. Oda értelemszerűen stereo-ra downmixelt hangot fog küldeni, azt viszont minden esetben kiküldi, legyen az akár játék vagy BD.
Magyarán a képet HDMI-n fogod a monitorra küldeni, a hangot meg a géphez mellékelt AV-kábel segítségével a stereo jel fogadására alkalmas eszközre.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
PS3-al rögzíteni szeretnék gameplayeket és egy Dazzle Video Creator Plus HD eszközt néztem ki magamnak. a kérdésem pedig az lenne milyen plusz kábelekre és átalakítókra lenne szükségem, hogy összetudjam kötni a számítógéppel és a tévével ??
mindenkinek előre is köszönöm a segítségét
-
ezüstholló
csendes tag
válasz Gebriel #27636 üzenetére
Ha van jack kimenet a monitoron, akkor onnan.. Illetve van mindenféle hiperszuper térhatásos füles saját hangkártyával, PS3 támogatással.
Ha jól tudom, az új SoundBlaster Recon3D USB hangkártya támogatja a PS3mat..
[ Szerkesztve ]
-
gabesy
tag
A Fat gépemet 2007 novemberében vettem. Egyetlen egyszer volt fejcserén. Kb. ennyi problémám volt vele. (Jah... a Killzone2 nem fagyott.)
Gabesy
-
törölt tag
az én kérdésemre valaki nem tudna választ adni ?
-
tome.jr
addikt
Ezzel a fülessel van valakinek tapasztalata? Esetleg tud valaki javasolni másfajta minőségi 5.1/7.1 fülest?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #27641 üzenetére
nem hiszem, hogy sokan csinalnak ilyesmit itt. Erre a valaszok szamabol is lehet kovetkeztetni... Ha hasznalod egy picit a guglit, akkor viszont eleg konnyu valaszt kapni a kerdesedre... egy a sok talalat kozul: [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
karakpecze21
senior tag
válasz ProdyG #27624 üzenetére
Bocsi, csak most vettem észre kérdésed.
Én kompresszorral szoktam kifújatni belőle a por-t.
X időnként egyszer le is kapom a tetejét és kifújom úgy is, de igazából patyolat tiszta szokott lenni.Külsőleg nem nagyon kell tisztítanom, mert használat után mindig letakarom egy darab ronggyal, hogy ne rakódjon rá a por.
Nem szeretem törölgetni, mert a fényes fekete átka, hogy rohadtul karcosodik.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Ha esetleg valaki Battlefield 3-at keres, az vessen egy pillantást a hirdetésemre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest