Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz Kroni1 #28461 üzenetére
Bd lemezről minden fajta megy. Sima, 3d, írott is. Még mindig a ps3 az egyik legjobb bd lejátszó a piacon. Usb-ről még mindig csak fat32, ez így van. Custom firmware-rel úgy tudom többet tud a médialejátszó része, de az itt wareznak számít. Iso-kat nem tudom viszi-e media server. Erre a célre jobb megoldás egy médialejátszó, pl. asus oplay, wd tv.
-
Sundesz
őstag
válasz Kroni1 #28464 üzenetére
Ekkora TV-n szerintem ha meglátnád a Wii-t, rosszul lennél. No nem mintha a PS3 720p-s játékai olyan szuperek lennének, de azért más kategória. Meg van jó pár - komolyabb - exkluzív és külsős cím PS3-ra, amivel biztos el lennél Te is, és a párod is. Ha még a Blu-ray lejátszás is szóba jön, akkor tényleg nem kérdés.
De ha Mario és Zelda a kedvencetek, akkor Wii legyen.Hörcsög Powa'
-
Sanyi.mTs
addikt
háát én nem néznék ps3-on BD filmeket 2 okból:
- a ps3 fogyasztása kb 90-100W körül van BD lejátszásakor, míg a BD lejátszók kb a felét, vagy még annyit se fogyasztanak.
- nem lehet a ps3-ra telepíteni a játékokat, így minden játéknál folyamatosan használja az olvasót, én inkább kímélném azt. -
kelzsoca
félisten
válasz Kroni1 #28473 üzenetére
Éppen a Black Friday miatt adják most 200$-ért, egyébként kint is drágább.
A címek döntő többsége 720p-s 1080p-s csak pár cím akad, az egész 3D-s sztori még gyerekcipőben jár, persze ettől még vannak rá címek, amivel lehet játszani, kérdéses hogy milyen élményt nyújt....
-
moltam88
tag
Azt azért vedd figyelembe, hogy a két konzolra egészen más játékkínálat van. A Wii-nél minden a kontrollerre épül, és a játékok is kihasználják szinte mindig. Míg PS3-nál a Move csak egy kiegészítő, amit néhány játék támogat, néhány játék meg kifejezetten igényli (amiket erre a kontrollerre írtak). A játékok többsége PS3-on pedig a sima kontrollerre íródott, csak azt támogatja, a konzol húzócímei nem move-os játékok.
PS3-on nagyon jó system seller játékok vannak, amik más konzolra nem érhetőek el (Heavy Rain, infamous, god of war, gt5, uncharted, little big planet, stb.), míg wii-re egész más játékok vannak. Szóval azt is érdemes figyelembe venni, milyen típusú játékokkal szeretnétek játszani. Wii-ről sajnos sokkal többet nem tudok nyilatkozni, azzal nincs nagyobb tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest