- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
RolEnD_ #188727 üzenetére
Figyelni kell.
Mondjuk fura volt hogy nem mondták, mikor jön, aztán egyszer csak bámm. Mókás cucc amúgy, valóban.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
RolEnD_ #148712 üzenetére
Eszembe nem volt a 30 FPS módhoz, de akkor este teszek vele kísérletet, aztán meglátjuk pár óra után mit fogok mondani.
Köszi a tippet. Ha tetszik is úgy a játék majd várok egy 10.000 körüli árat, aztán akkor bezsákolom, valszeg nem fog sok idő eltelni, ahogy az Ubi játékokat ismerem. -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RolEnD_ #45922 üzenetére
?? Ez hülyeség, kötelesek küldeni érte futárt, nálam is bejátszották mikor gépet küldtem cserére, de mondtam, h a-a a jogszabály szerint ő költségük egyből intéződött az ingyen GLS. Csak ne hagyd magad, mert bepróbálkoznak. Amúgy nem is értem, hisz a jogszabályban feketén fehéren benne van ez, hogy jótállási/szavatossági igény esetén a szállítás költsége a boltot/szervizt terheli...
"A Polgári Törvénykönyv 6:166. §-a úgy rendelkezik a szavatossági/jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet (eladó vállalkozást) terhelik."
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
RolEnD_ #43793 üzenetére
Az a baj , hamár előjön akkor utána már csak rosszabb lesz és nem fog elmúlni . Nekem a bal és először csak a menüben az írások között még elviselhető volt, de kb 2 hét alatt sőt annyi se kellett és már a játékban a karakter meg meg indul magától illetve van , hogy menüben alig bírom ráirányítani , mert szinte folyamatosan elmegy onnan , hogy rohadna meg viszont nem állandó és változó melyik játékban lesz kedve szórakozni.
-
nubyy
aktív tag
-
Moby
veterán
válasz
RolEnD_ #42357 üzenetére
Az "okosok" egyébként azt mondják (én ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom), hogy egyébként 7X-et jobban megéri venni, mert az ugyanúgy használható PS4-hez és PS5-höz is, mig a 7P viszont nem használható xboxokhoz, így az egy a 7P igazából butább kivitel. Ez esetleg egy ötlet, amire érdemes ráguglizni.
-
GMalik
tag
válasz
RolEnD_ #35945 üzenetére
Nem hiszem hogy lehetne cseréltetni, gariztatni, mivel a sony support is elismeri, hogy létező dolog a ps5 konzoloknál és addig, amíg nem romlik tovább a hangereje (süvítő és nagyon hangos).
Ez egy olyan jelenség, ami szépséghibának tudható be, jelen van, zavaró, de nem tehet ellene senki semmit, mert elég széles körben megjelenő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest