Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Eddig sem érdekelt a pro, ezután meg pláne nem
-
3L1T3
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Infláció / Árfolyam , ebből fakadó központi emelés.
-
válasz
Orbiteric
üzenetére
Nem teljesen automatikus, hanem feldobja mikor van frissítés, és neked kell elindítanod a folyamatot. De ehhez nem is kell kábel, vezeték nélkül is megy már.
Beállítások > Kiegészítő eszközök > Vezérlő (általános) > A DualSense vezeték nélküli vezérlő eszközszoftvere -
Orbiteric
aktív tag
A kontrollerek Firmware frissítése automatikus ,hogyha van újabb és a kontrollert a konzolhoz van csatlakoztatva USB kábellel Akkor automatán frissíti igaz? illetve nincs külön menüje rákeresni hogy van-e frissebb igaz? Mikor megvettem a konzolt emlékszem valamit frissítgetett de azt nem hogy pontosan mi történt , hogy történt .
-
itroh
tag
Járt már így valaki?!
01.31-ig tartott a prémium előfizetésem. Persze közben hosszabbítani akciósan nem engedett. Vártam a 02.01-et, de még azt írja van prémium előfizetésem. Viszont több játék lakat alatt. De nem látok benne értelmet, mintha a essential játékok elérhetők lennének extrák nem, de prémiumot ír, mintha még lenne. Online tudok játszani. Jól láttam hogy 02.04ig van előfizu akció? Beszarok ha addig "ebben" tartanak hogy ne tudjak akciósan venni.
-
VTom
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A repülőrajt miatt.
-
PTM
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Leginkább szerintem a gyenge forint miatt.
Dollárban vagy euróban tudtommal nem emeltek. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Attól tartok, hogy nem ez az oka neki, hanem az infláció.
-
30z.Samu
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mert nagyon jó az árfolyam.

-
ImpersonatoR
addikt
Van róla infó miért ment feljebb a Pro ára ?
Vagy jön valami "akció" és így nagyobb % -ot lehet majd ráírni ? -
PTM
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
"és ez tuti sikeres is lenne"
Épp ezért.

Persze csak vicc, de mostanában elég fura döntéseket hozott a Sony. Ill. a Bloodborne-t régóta szeretné ráncfelvarrva látni az internet, hogy legalább 60 FPS patchet kapjon, de eddig semmi. Sokan szerintem felhagytak a reménnyel, hogy ehhez bármikor hozzányúlnak.Meglátjuk, hogy az új Playstation CEO ill. a 10. évforduló hoz-e valamit.

-
Omateee
tag
válasz
markknight
üzenetére
Még szerencse, hogy már műorrból készül, élő állatnak nem esik baja
-
válasz
markknight
üzenetére
Mármint a PS3 kontrollere esetén, de az valóban kutya nózi.
-
icemad
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
Én is. A második rész nagy kedvencem volt. Akkoriban még nem volt minden lakásban internet, az angol is deutsch Tomi szinten ment, szóval csomó mindent nem tudtunk a játékról. Volt nagy csodálkozás, amikor felrobbant az Eiffel torony vagy a Hollywood felirat.
A spec "mozdulatokra" is csak jóval később jöttünk rá. (fagyasztás, napalm, akna, stb) -
Omateee
tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem van egy nem használt fekete, arról is hiányzik azon a részen. Szerintem ez gyárilag ilyen, talán pont azért, mert ez ér le, ha lefekteted a kontrollert.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem ott alapból is hiányzott a minta.
-
válasz
markknight
üzenetére
Direkt ilyen, persze, hiszen sima műanyag.
-
markknight
nagyúr
Bírom, hogy ennek egy hét sem kell és kikopik
Vagy ez direkt ilyen?
-
ribizly
veterán
Ha valaki eneba-n épp venne PSN feltöltőt, akkor ezzel a.kuponnal még 5% lejön (nem tudom meddig él):
GGDjmigx7
Így összességében ~20%-ot lehet spórolni rajta. -
Érdekes fejlemény a Bloodborne kapcsán, hogy a Sony levetette a készítőjével a 60 fps patch linkjeit. Ez tört PS4 Pro-hoz és PS5-höz jó, illetve már PC-n is futtatható emulátorral.
Ennek pedig mi más oka lehetne, mint az, hogy végre érkezik a Bloodborne Remastered!
-
miami
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
A játékon belül van mindig az ubi shop elérése, ott tudsz beváltani
-
spleenszuru
őstag
Ubisoft játékhoz hogyan tudok Ubi coint beváltani kedvezményért a PS storeban? Sehogy?
Mert PC-n ott van az Ubi connect kliens külön, de PS-en nincs.
-
S e t h
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Ne az elején öld meg, hanem kicsit később, amikor erősebb leszel és szereztél már lootot is, DE ne a másik nagyfejű, kopasz ugyanolyan kinézetű boss után akard, ugyanis akkor eltűnik, nem lesz később sem lehetőséged legyőzni és a játék egyik legjobb lootjától fosztanád meg magad.
-
PTM
senior tag
-
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Spider-Man első részéből létezik remastered PS5 lemezes kiadás?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Még annyit, hogy nincs kétségem afelől, hogy most az agyhalál elmegy az abszolút másik szélsőségig mindenben, és minden, de minden "woke" lesz, akár már csak attól, hogy nő a főszereplő, és ez ugyanannyira irritáló lesz, mint a kompetenciát/minőséget háttérbe szorító DEI baromság az elmúlt évekből. (mert egy ponton túl, ez is háttérbe fogja szorítani a minőséget)
-
Sonja
nagyúr
Exclusive: Halo Infinite is coming to PlayStation 5
"Sources close to Icon Era have told that a PlayStation 5 version of Halo: Infinite is in the works at Microsoft, with a fully playable PS5 build being shown around 6 months ago.
Despite having chances of being revealed at the Halo Spring Community Update Today, no specific date was given. No word on Halo Master Chief Collection was given.
Note: Same source also corroborates Demon's Souls not currently in development for PC, albeit things could easily change due time for PC ports being short to develop, rather than a port not actually happening." -
vonSux
őstag
válasz
üzenetére
Ennyi stúdióval a zsebében az ms a lehető legjobb döntést hozza meg, hogy kiadóvá avanzsál. Én is azt gondolom, hogy nehéz évek várhatnak a sonyra, ha nem tudnak eléggé “nintendósodni”. Hogy mindez jó lesz-e a játékosoknak? Bevallom picit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen gazda az ms, de szurkolok magunknak.
-
polonic
félisten
Wukong
Már az elején szívás nekem. A nagy kék dögöt, hogy a fenébe győzzem le? -
semetka
őstag
Stellar Blade NG+ nehezebb mint első végigjátszáskor?
-
törölt tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Oh igen, a kezdők, tapasztalatlanok maradnak, jogos, de az elmúlt években innen-onnan elüldözött néhány arc, akit majd most a nagyobb cégek szépen lassan visszakönyörögnek, ők nem.
Egyébként félreértés ne essék, továbbra sem a nagy cégektől várnám a minőséget, azért valószínűbb, hogy a lejtmenet még tartani fog egy ideig (vannak persze kivételek). Ami sokkal esélyesebb, hogy néhány indie, valamint a nagyobb cégekből kiváló emberkékből verbuválódott csapatok (mint pl. a Claire Obscure: Expedition 33 esetén) fogják szállítani a minőséget továbbra is.
Én nem toporzékolok ezen btw, inkább röhögtem rajta végig az elmúlt években is, főleg ahogy kezdetben mindenki feltette a két kezét az ég felé, hogy "mi történik az AAA játékokkal, brühü?", és röhögök most is.
A nőkről, melegekről, feketékről hablatyolás amúgy megint jelzi, hogy nem érted a problémát. A probléma nem a fenti csoportok, hanem a kvóta alapú működés, munkaerőfelvétel, checklistek, amikről pipálni kell, mi mehet, mi nem, amit pusztán az ESG investing irányított stb. Az hogy van átfedés a kettő között, meg hogy néhányan egyenlőségjelet tesznek sajnos a két dolog közé, az ne tévesszen meg. Közel 100% hitrate-tel lehetett megmondani az elmúlt években, mi lesz bukó/szar és mi nem. Vajon véletlen lenne, azt mondod?
Még egy példa, hogy mennyire primitív az egyenlőségjel, ott van Timothy Cain, meg lehet nézni, mit tett le eddig az asztalra, meleg. Más kérdés, hogy őt nem kifejezetten ezért foglalkoztatják. De nem esküdnék meg rá, hogy mindenki elmondhatja magáról, aki az elmúlt 10 évben került be így egy-egy nagyobb céghez. 
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
üzenetére
Mennyire fogok röhögni, hogy a továbbra is kezdőkből álló, tapasztalatlan csapat egy közepesnél éppen jobb játékot letesz majd az asztalra, és a net toporzékoló része nem fogja tudni a nőkre, a melegekre, a feketékre, a deikre, meg tökömtudja még mire fogni a minőségtelenséget.
-
válasz
KisZozó
üzenetére
Az nem baj, mert bármikor telepítheted, ingyen van.
De amúgy nem kell hozzá az app, böngészőben Account Settings > Profile > Profile Picture, illetve Avatar. Edit gomb > Change Picture, illetve az avatarnál választhatsz azok közül amiket felajánl. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Hivatalosan nincs kimondva az MS részéről, de a pletykák között már ott van a Flight Simulator, a Halo MCC és a Gears of War is, ha azok is jönnek, akkor ezentúl szvsz csak idő kérdése lesz, hogy mikor jön egy MS cím PS-re. Addig amíg különbözik a két cég üzleti modelje nem is lesz ezzel szerintem baj (értsd aki XBOX címekkel akkar játszani olcsón day1 az XBOX-ot vagy PC-t vesz GP előfizetéssel, aki Sony sztori orientált exklúzív címeket az meg PS-t vagy PC-t).
Aki az MS címeket választja a Sony címei helyett az xboxot vesz, mert ott GP-be belekerülnek day1, szóval akinek PS-e van az max úgy fog majd dönteni, hogy előbb az MS címmel játszik és utána a Sony-ssal, ez meg nekik nem rossz, mert a saját címűk ára melett megkapják az XBOX-os cím után a 30% sápot is. Ha ilyesmitől félne a Sony más kiadó játékát nem is hagyná megjelenni, illetve játék gyűjtemény szolgáltatás sem lenne PS-en, mert azok is kannibalizálhatják a Sony játék megjelenéseket.
A GaaS már más kérdés, azt a teljes pályás letámadással, meg az eddig népszerű ip-ra építéssel (sztori orientált játékba akarták beleerőltetni és azok játékostáborára építkezni) elszúrta a Sony, lehet, hogy majd később javítanak a helyzeten, de most éppen két szék között vannak (sem single sem gaas címekből nem állnak most jól), szóval ott sem kavar most nagyot. Ráadásul erre is igaz amit fentebb írtam, ha zavarná őket nem engednének be egyet sem, ráadásul az MS jobban menő GaaS címei, már eddig is elérhetőek voltak.
szerk.: A Helldrivers 2-nél azt rontották el, hogy nem jött xbox-ra is, ha GaaS játékokat akarnak, azokat mindenre is ki kell adni.
hombre[EU]: Mivel most már nagykiadók (és vissza kell hozni a befektetett lóvét), a profit maximalizálás a cél, szóval nem hiszem, hogy a kiesett store bevétel fájna nekik. A hardware-t meg nem valószínű, hogy elengedik, mivel az xcloud alatt is az van, onnantól meg piacra dobni már nem nagy feladat.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ja konkrétan most heréli ki a micro az xbox hardware-t (szándékosan vagy tudatlanul nem világos
). eddig sem tudtak hw-t eladni,most már annyit sem fognak.
és lehet itt gamepassezni, de a bevétek jó nagy része az xbox store-ból származik...az pedig a konzollal együtt megy a levesbe. de majd csodálkoznak egy nagyot,ha odaérnek
-
republic666
tag
ezt én behúztam
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Egyelőre még mindig ott tartunk hogy case be case. Persze mondtàk hogy tovàbbi címeket is szeretnének jobban multiplatformosítani, de az még nem hangzott el hogy minden is.
Nem biztos hogy ez annyira jó egyébként a Sonynak. Jàtékosokat ugyan nem tudott elszívni a Microsoft, viszont így hogy az MS címek ellen is fel kell venni a kesztyűt, nem biztos hogy marad ideje a jàtékosoknak a Sony belsős címeire. Tegyük fel hogy véletlen végre összeszedik magukat, és minőség is a helyén lesz, akkor egy azonos hónapban màr nem annyira biztos hogy hogy egy Sony-MS cím közül a többség majd a Sony-t vàlasztja day1.
szerk.
Az biztos egyébként hogy a GaaS törekvéseiknek nagyon csúnyàn keresztbe tud tenni az MS. A FH5 már az 5. GaaS jàtékuk lesz PS-en, és àtlagosan csak 1-2 ilyen címre van ideje az embernek.A Helldivers 2-nek nagy szerencséje volt a PC-vel.
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Valószínűleg a legkönnyebben megjósolható esemény volt már a játék megjelenése előtt is az utóbbi időből:
175465
179636Továbbra is inkább a 2. kommentemben leírtakra számítanék inkább. Ahogy olvastam egy cikkben, a narratíváért felelős arcok, írók, meg a Transwoman Queerosexual Gendermancer game director is repült, szóval DEI itt is off mostantól, így még az is lehet, hogy pár éven belül jó játék is jön majd a Bioware-től. (a Mass Effect még kérdéses, de lehet, hogy már nem zárnám ki)
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért az kemény, hogy konkrétan minden (is) Microsoft exkluzív jön PSre. Idáig jutottunk, ezt sosem gondoltam volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vége a Multiversusnak. Season 5 az utolsó, online módokat lelövik, offline játszható marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox