Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Amúgy az elkaszált Pók multi tényleg egy kérdőjel, a meglevő assetek miatt kb alig lett volna munka vele és fixen kajálta volna a tömeg...
-
S e t h
nagyúr
A First berserker Khazan vajon miért kerül ennyibe? Már az is bizonytalanná tesz, ha nem akarnak lenyúlni, ilyen rövid lenne?
-
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezt már múltkor is felhoztam, hogy igazából a One bukása, nem feltétlenül amiatt volt, mert nem volt rá játék, hanem azért mert a konkurenciát PlayStation-nek hívták.
Viszont ott van az is, hogy az előző negyedévhez képest most végre nem nőt, hanem csökkent a lemaradás a PS4-hez képest... kb. 700 000 példánnyal. Így már időarányosan csak 1.5 millióval van a PS4 mögött a PS5. Illetve időarányosan jobb negyedévet hozott a PS5 mint anno a PS4. Igaz, ebbe besegített az is, hogy most jött ki a PS5 Pro, és nem 2023-ban. Ugye a PS4 Pro idő arányosan ekkor már egy éve a piacon volt.
Illetve még egy érdekesség... az Xbox Series X|S időarányosan kb.6-8 millióval van lemaradva a One-hoz képest. De ez a 6-8 millió láthatóan nem jelentkezett pluszként a PS5 eladásokban (ami mégegyszer, 1.5 millióval van a PS4 mögött). Vagy ha igen, akkor elviekben nagyobb a PS5 lemaradása... mondjuk az is érdekes adatt, hogy ezen 75 millió PS5 tulajnak a 43%-a teljesen új PlayStation tulaj (vagyis csak 57%-uk akik minimum PS3/4-ről váltottak)!
-
30z.Samu
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sony lett a konzol piac nVidia-ja.
-
hombre[EU]
nagyúr
PlayStation 5 enjoys best ever holiday period, reaching 75 million shipments
nem is kell itt már semmit várni a sonytól. nulla erōfeszítéssel is megy az a szekér
-
30z.Samu
titán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Vagy egy DG 2.
-
törölt tag
Xbox currently has more first-party games coming to PlayStation 5 this year than Sony
Na ez a ciki, nem a faláb.
-
törölt tag
Kedves ps 'kollégák', tudnátok nekem pár jó kis horror game-t irni?
Nem ilyen resident evil-re gondolok, hanem valami parásat, ami leginkább a jumpscare jelenetekre épít, holnap Valentin nap, asszonyt meglepem estére
előre is
-
törölt tag
Astro Bot free update adds new levels, bots, and a PS5 Pro boost.
-
30z.Samu
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amúgy nem tudom mennyire gáz, de kb ez a két említésre méltó cím volt.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
ja darwin jó volt meg a gyurmás horror.
ezek az n+1 dögöscsajszi/keménycsávó hack n slashek már rohadtul unalmasak.
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Korai volt ps5-öt venni..
Korai volt 2021-ben azt venni?
(Vagy nem akkor vetted?)Azon érdemes persze elgondolkozni, hogy ha nem lesznek meghatározó PS ex-ek, akkor a multi plat címekre milyen gépet vegyen az ember, de azt gondolom, hogy aki PS5-öt vett (120-200k között), az azért ár/érték arányban nem járt rosszul. A PS5 Pro ár/érték aránya már nagyobb kérdés, meg persze figyelni kell a trendeket a következő években is, hogy mire lesz majd érdemes váltani a PS5 után.
-
F-ECT$
titán
válasz
undercover
üzenetére
Azért a "semmi" kicsit erős. Ha nem is lesz sok PS ex (de azért pár db lesz), azért nem eretnek dolog olyan játékokkal játszani, ami más platformon is elérhető

-
Farkassacred
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Szerintem még 2026-ra se.. Korai volt ps5-öt venni..
Egyébként itt is az újabb remaster, rendesem bekajáltatnak ezekkel minket.. persze mi meg ugrunk ez a baj. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
De legalább ezek jönnek...ennek is örülök.
Még jó hogy van egy csomó 'több platformos' játék ami idén jelenik meg. Az 1-2 évvel ezelőtti megjelenések között is van választék, csak kapjanak nekem megfelelő akciót.
Szóval, szerencsére van mivel játszani. -
törölt tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Az egy dolog hogy hamarabb jàtszódik, viszont az 5. chapter környékén van egy Golden Stargazer, amire azt írja a jàték hogy most nem hasznàlhatod. Simàn lehet hogy az visz àt a DLC-be, így a progress is megmarad.
-
icemad
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Azért én még bízok egy Gta6-ban (bár ez nem saját cím) és egy Wolverine-ben is. (ezt meg nem tudom mikor jelenik meg, jó lenne ha idén.
) -
NyMRooD
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Nincs semmiük mert elszúrták a stratégiát != tartogatja a puskaport. De tény a SoP-ből az derül ki biztosra, hogy semmi más nincs a Sony tarsolyában idénre, remélem egyre kevesebb lesz az a third-party csapat aki hajlandó nekik exkluziv jogokat adni (kivéve ha Sony pénz nélkül nem készülne el a játék).
A másik ami nekem érdekes volt a SoP-ot megnézve, a Borderlands 4 szeptemberben jön és nem hiszem, hogy rátolta volna a take-two a GTA VI-ra, szóval utóbbinak a megjelenési dátuma szerintem november közepére / végére - december első felére eshet.
-
kresz2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
undercover
őstag
Nekem úgy tűnik a Sony 2026-ra tartogatja a puskaport... Akkor fog rengeteg nagy cím jönni. Idei évben a DS2-ön meg a Yotei-en kívül nem lesz semmi.
-
PTM
senior tag
válasz
kresz2
üzenetére
Performance-ben 60 FPS, de a legtöbb helyen azt írják, hogy frame generationt használ, és a kép illetve irányítás is vacak úgy. Redditen meg többen dicsérik. Elég ellentmondásos.
Fórumtárs linkelte, ez Pro konzolon volt, ott is ilyen a performance mód.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Még tudjátok mondani hogy fut most alap ps5 konzolon a wukong?
Konkrétan a 60 FPS lenne elsődleges számomra,nem a látvány. -
KaitouP
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Deal!
-
NyMRooD
addikt
Ah, így már értem, én csak annyit látam, hogy nem engedi megvenni és ps+-os játéknak jelzi, de akkor lehet nekem is a collectionből van meg, mert más plusos játéknál tényleg ott a vásárlás, bocsi PTM:
Könyvtáramban:

Shopban:
Akkor ez azt jelenti, hogy akarok én majd frissíthetem elvileg, ugye?
-
Frod
addikt
Oké, kiegészítés:
- szóval ahogy fent írtam, ma már meg lehet venni a legtöbb játékot, hiába volt Plusban.
- a DG-vel kapcsolatban az okozhat zavart, hogy ez volt már Plus Monthly cím, de volt a Collection része is korábban (ez ma már nem elérhető)
- nekem úgy rémlik az utóbbiból lett meg hamarabb, így "Megvásárolva" opciót jelez nálam, így nincs mit "megvennem"
- a blog szerint én úgy értelmezem, hogy csak az nem veheti meg a jóáras upgrade-et aki Plus Monthly-ként húzta be, aki a Collection-ből az igen. -
Elderath
addikt
válasz
nagyatt
üzenetére
Ez a bend csapat meg a rajongók arcon köpése. Mindenki folytatást akart nem egy fos remastert. Szánalom egész sony ebben a genben, de ezt már leírtam párszor. Megvettem Prot, de kezdem bánni, mert PCn játszom már csak. Az az évi 1 ex meg lófasz, ráadásul minden jön PCre is már.
-
.LnB
titán
válasz
Mr.Iksz
üzenetére
Köszi. Vegyes volt, bringaúton is mentem nagyon sokat.
#190245KaitouP
Köszi neked is.
A CoD-os részt nem is kommentálnám inkább..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez is full amatőr szint. Nekem ez a Balatonkör cél volt még tavaly előtt. Csak akkor eltévedtem. És 230km lett a vége...
Tavaly sokkal jobban felkészültem, és nyomtam végig. Az, hogy meglett 7 óra alatt, az engem is meglepett. Bevallom, kicsit el is érzékenyültem, hogy annyi év kockulás után, ezt meg tudtam csinálni. Mert én sose sportoltam korábban semmit. Semmi extra nincs az egy napos kerülésbe. Nem atomfizika ez, csak tekerni kell. Meg normálisan enni, inni közben.
Szerintem idén is lenyomom, elvileg meg is van, hogy mikor. Csak most jobbra megyek, mert eddig mindig balról kerültem. Sok minden be van tervezve már idénre. De a csúcs a Hochtor - Grosslockner - Kaiser-Franz-Josefs-Höhe mászás lesz. Arra majd kell edzeni. Hármasával fogok Dobogókőre menni edzésként szerintem.. -
sittes79
addikt
Eddig nem sok ertleme volt a PS5-nek, johetett volna egy PS4 pro super
-
_drk
addikt
Egyébként ahhoz képest hogy úgy tudtuk alig jön valami, azért csak jön még pár játék az évben.
Yotei és DS2 azért nagy címek. Ezek mellé Lost Soul és Hell is US már 4 egész jónak tűnő játék. És még ezek mellé is jön pár játék.
Nyilván nem a legnagyobb címek, meg lehet nem is teljesen exkluzívok de most ez van és annyira meg nem rossz.BTW én most örülök a Jedi Survivornek is. Fallen ordert így el is kezdem.
-
KaitouP
nagyúr
Értem én, nem kell kétszer leírni, de attól még amikor otthon vagy, pöröghet a Call of Duty, nem...?
A bringázáshoz meg amúgy grat és respect, én is nemrég kezdtem el újra tekerni, de sokkal casualabb módon egyelőre. Mi is körbetekertük a Balatont a párommal + baráti társasággal tavaly és tavaly előtt is, de mi 5 nap alatt, kempingezéssel, bulikával. Nagy élmény volt, cél az 1 nap alatti teljesítés.
-
PTM
senior tag
A fórumtárs hozzászólása nem ezt jelenti. Azt én válaszoltam a #190200-ban, hogy PS+-ost tudtommal nem lehet upgrade-elni, de érdemes lehet megvenni akcióban külön. Erre írta, hogy ilyet nem lehet.
#190242 NyMRooD
Akkor csak jól értettem, köszi!
De most akkor meg lehet venni külön, vagy nem?

-
válasz
nagyatt
üzenetére
Sajnos becsatornázta az ipar magát egy olyan irányba, hogy rettentő drága lett a játék készítés (AAA szinten) és ezért nem vállalnak most kockázatot.
Igen, nem jó ez, de most ez van...Szerintem az egyetlen kiút tényleg az lesz, hogy az AI-al annyira fel tudják majd "visszagyorsítani" és költséghatékonyabbá tenni a dolgot, hogy merjenek megint "nagyot álmodni", jóval kisebb kockázattal (anyagi), és akkor lesznek majd új AAA címek, sokkal több.

Addig meg ez az ínséges idő lesz.
-
válasz
üzenetére
Mivel új részt nem engedtek csinálni, ezért gondolom úgyvoltak, jó akkor azoknak akiknek nincs még meg, vagy újra akarnák játszani, kiadnak egy kicsit felújított ráncfelvarrott verziót.
Meg gondolom akkor lesz bele Pro patch is, aminek meg a Pro tulajok örülnek majd.
-
kicsako
őstag
Days Gone Remastereden kívül volt egyáltalán ex cím ami nem jön boxra?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az a Darwin's Paradox tényleg jónak tűnik. Én meg már végtelenül igénytelennek érzem magam, Darwin mellett a Sonic Racing, két Onimusha, Midnight Walk meg a Warriors Abyss is tetszett, Lost Soul Aside-ot meg azóta várom, mióta létezik.

-
l.skywalker
titán
Volt pár, nem sok a tegnapi bemutatóban ami tetszett, de jól mutatja a show komolyságát, hogy 1 nappal előtte arról indult el pletyka, hogy a Bungie-tól bemutatásra fog kerülni egy MOBA játék, ami még Switch-re is jön. Hát én ezt sem láttam, ahogy a Yotei-t sem. Látszik, hogy én még csak "újpéeses" vagyok, nekem a Darwin's Paradox tetszett a legjobban

-
S e t h
nagyúr
Amilyen volt eddig a Sony hozzáállása a Days Gone-hoz, nem kicsit meglepő egy 6 éves játék remastere, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy azóta mit kényszerül csinálni a Bend studio.
Én nagyon kedveltem a játékot és azon ritka alkotások közé tartozik amit kétszer toltam végig, de semmi késztetést nem érzek az újrázásra.
-
nagyatt
tag
Szóval nekem ez a State of Playes Days Gone remaster leírja az egész current gen szánalmas vergődését az exluzívok kapcsán.
Beleértve az egész hátterét honnan indult hogy nem lesz DG2 és stb. -
Nayrobi
őstag
Sony PlayStation FY2024 Q3 Financial Results
• PS5 units sold - 9.5M
• Lifetime PS5 units - 75M
• Full game software units - 95.9M
• First party software units - 11.6M
• Digital Download Ratio - 74%
• Monthly Active Users - 129M1,7 millióval van a ps4 mögött
-
30z.Samu
titán
Hát én nem estem hasra ettől a State of Play-től.
-
Bazsi1987
őstag
Death Stranding2 és ghost of yutie hol voltak? Akkor ezek se jönnek már az idei évbe.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ide is:
"The combat gameplay is definitely more like Devil May Cry. Unlike most Souls-like titles, we also have difficulty mode selection. From the concept, we have implemented fairly simple controls for those players who would like to actually play action games without being hardcore users"
-
beyruth82
veterán
válasz
üzenetére
HZD-nel jót tett. Látványos a különbség. Days Gone-t nemrég vettem meg 5 ezerért ps storeban, gondolom a remasterre frissítés a szokásos 3800-4000ft körül lesz, nem? Mire nálam sorra kerül a játék, addigra pont kijön a remastered verzió.
Az ilyen remasteredek az új ps tulajoknak, akik kimaradtak a ps4 érából azért nem olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak a high definition grafix
(Vagy nem akkor vetted?)
)

Tavaly sokkal jobban felkészültem, és nyomtam végig. Az, hogy meglett 7 óra alatt, az engem is meglepett. Bevallom, kicsit el is érzékenyültem, hogy annyi év kockulás után, ezt meg tudtam csinálni. Mert én sose sportoltam korábban semmit. Semmi extra nincs az egy napos kerülésbe. Nem atomfizika ez, csak tekerni kell. Meg normálisan enni, inni közben.
... én nem mertem ezt leírni.
Kendek
RangerFox