Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Már miért lenne DLC? Elmondták hogy semmi köze az első részhez, ez egy önálló játék, minimum olyan lesz mint az első rész szerintem de inkább nagyobb változatosabb, a több fegyver miatt meg egyéb újítások is lesznek gondolom, másképp nem lenne értelme az egésznek. A grafikában is biztos lesz fejlődés de szerintem ott nem sok, mert bírni kell a 60 fps-t mind2 gépnek meg szerintem nem volt gond az első grafikájával sem. Ez is olyan mint a Death Stranding, nincsen kb semmi csak szép táj pár npc vel, olyan nagyon komplex dolgok nincsenek benne(gondolok itt óriási városokra...) de cserébe ami van az jól néz ki.
-
Hiei555
aktív tag
Tudom hogy kilehet farmolni de semmi érdekes nincsen az újabbakba, 4 et megvettem ami érdekelt de az utóbbiak elég semmilyenek. Az meg nemigaz hogy cosmetic az egész mert az új fegyverek/cuccok mind abba van... Szóval ha nem veszed/farmolod elég hamar rálehet unni az alap fegyókra.
-
Hiei555
aktív tag
Én most nem kifejezetten az Ac ra meg az Ubira gondoltam nekem tetszik az Shadows a Valhalla után pont ahogy írtad 4-5 év után hiányzott. Neked nem jön be ez van. Meg azért nehogymár mindenert az Ubi legyen a bűnös amiket írtam ugyan úgy igaz másra is. Egyébként a Star Wars és az Avatar sem rossz sőt a division far cry ghost recon splinter cell mind tetszett és mind ubis....
-
Hiei555
aktív tag
Az a baj hogy túl telített a piac. Nagyon sok ugyan olyan game van. Hiába más a körítés mindig ugyan az/hasonló. Ezzel nem is lenne baj a gond a mennyiség/minőséggel van. A másik az rettenetes mennyiségű dlc és roadmapozás meg post launch content. Gyakorlatilag mindig egy fél játékot kapunk ez engem már qvara kezd zavarni hogy hiába veszem meg csomó játéknál várni kell hogy "teljes" legyen és fizethetem ki megint az árát úgy hogy amúgy is emelt áron van... Persze van kivétel nem azt mondom hogy minden dlc rossz hanem inkább hogy a többségnél az alapjáték része kellene hogy legyen.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Sleeping Dogs de jó volt én imádtam azt. Kár hogy nem folytatják.
-
Hiei555
aktív tag
Valami helyet tudtok ahol szerelnek PsVr2 ot? Már nem garis, a kábelt kéne kicserélni vagy megjaviteni a c végét
-
Hiei555
aktív tag
Valamennyire biztos kell vele menni de ezeket nem is értem amugy, nem unják meg ugyan azzal végigvinni? Én a Valhallaban is váltogattam a fegyvert mindig meg a ruhát, halálra untam volna magam ha csak a nagykardal megyek végig 100+órát itt meg nyilván nem lesz egy karakternek annyi skillje mint a Valhallaba meg Odyssey be mert 2 van osztva a 2 karakterre szerintem kb. Én is fanyalogtam a Yasuke miatt de egy idő után megbékéltem vele főleg h láttam mekkora állat nekem ez kifejezetten tetszik
Végülis van valóság alapja habár nem volt szamuráj meg ilyenek vagyis én már nem is tudom mi volt de nem is lényeg már nekem mert úgy vagyok vele h ez nem a valóságot ábrázolja így végülis oké aztán majd a történetből kiderül. De ugyan úgy zavar a Ghost of Yötei be is hogy egy női harcossal leszünk na de lehet azért mert a Jint nagyon megszerettem. Mert az Ac ba meg pont illik a Naoe hogy inkabb ilyen ninjas mint harcos. Nyilván azzal is majd megbékélek de így elsőre zavar a Jin utan. -
Hiei555
aktív tag
De látod mégis abból adott el a legtöbbet ami egy sémára megy. Ott van a Prince of Persia Lost Crown. Meg sem közelíti az Ac-kat mégis mindenki szerint egy jó egyedi játék. Ebből ezek azt szűrik le hogy jó lesz a Far Cry meg az Ac kicsit alakítjuk aztán kész is. És amúgy így is van mert sokaknak elég ez, ha nem lett volna ez a Yasukes dolog és egy normális japán csávót tettek volna bele semmi gond nem lett volna, megjelenik úgy ahogy mint a Valhalla aztán tömik bele 1-2 évig a dolgokat. Habár remélem ez most is így lesz mert nekem amúgy tetszik és várom, egyszerűen hiányzik. Az a fránya Outlaws is ha így jelenik meg ahogy most játszottam vele simán jó könnyed game se nem hosszú se nem rövid.
Ez a wokeos dolog meg majdcsak elmúlik már csak sajnos ugyan úgy előfizetünk sorozatokra filmekre is mint ahogy a játékot megvesszük na meg már majdnem mindenbe bele van csempészve szóval kb nem kéne venni semmit
. Attól hogy néha cirkusz van belőle néha ugyan úgy be van fizetve a netflix és társai márakinek, aztán a többi nekik nem számít. -
Hiei555
aktív tag
válasz
KisZozó
üzenetére
A lényeg az annyi hogy amit a sima ps5-höz képest ami + ad nem éri meg mindenkinek mert még ha el is adom a ps5 akkor is még 2x annyit kellene hozzátenni, de ez a hobbi ilyen. Nyilván te most ámulsz a csodálattól azért véded ennyire meg félsz esetleg beismerni hogy rossz vásárt csináltál de nem kell, mindenki eldönti hogy mennyit ér meg neki a Pro Na meg ps4 ről nyilván óriási ugrás egyből a pro ez rendben, de te viszont nemtudod milyen a sima ps5 ről váltani.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A fitgirl cuccok csak repack nem törés.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem ott alapból is hiányzott a minta.
-
Hiei555
aktív tag
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha a célzással baj van kapcsold be a gyro aimet próbáld ki, nekem sokat segített lehet vele finoman mozgatni mint az egérrel igaz kicsit lassabb még úgy is de pl én az Outlawst PC-n de dualsense controllerrel játszottam a haptic feedback meg ezek miatt és a gyro célzással együtt teljesen jó volt. Days Gone-ba is jó volt God of Warban,Horizonban meg csomó játékban ahol van legalább kipróbálom hátha segít.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
LeventeV
üzenetére
Alapból nemértem az egészet mert ha vendég profillal van valaki akkor az ha kikapcsoljuk a gépet/kijelentkezünk az tudtommal eltűnik szóval totál rosszul van fogalmazva az egész dolog. Ha van a gyereknek/bárkinek másik rendes profil akkor azzal simán bejelentkezünk a másik gépre és ha fel van töltve mentés a felhőbe le kell csak szedni ha nem akkor pendrive ra áttenni a régiről az új gépre.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
bordi10
üzenetére
Eddig úgy tűnik hogy csak neked akadozik.
120hz/40 fps mód általában jól szokott menni és a jobb látványért simán megéri pl Spider Man-ben is tökéletes volt nyilván nem 60 de egyáltalán nem nevezném akadozásnak és semmiféleképp nem volt zavaró. Ugyan úgy mint a Star Warsban sem akadozik és nem is zavaró csak szimplán nem 60 ami érthető mert ugye 40 de akadozás nincs.Valszeg a te szemed nem bír hozzászokni a kevesebbhez vagy tényleg nálad van valami technikai gond. -
Hiei555
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
És akkor a 3 közül melyikkel érdemes mert egy ideje gondolkodtam ezen a Revoluton de bizonytalan vagyok benne. Egyszeri költség van csak(a kártya) ha az ingyenes előfizetést választom?
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ilyen az internet meg ez a woke meg lbqt baromság itt tartunk sajnos. Nyilván ha nem ez lenne most az elvárt szerintem eszükbe nem jutott volna néger szamuráj de nem csak ez a probléma nyilván. Ha más nem arra jóvolt ez az egész cirkusz hogy hátha javítanak majd ezek után.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Azt lehet tudni hogy mi lesz a collectors editiont(voltam olyan hülye igen
) előrendelőkkel? Olcsóbb lesz vagy valami így hogy egy eddig fizetős dlc ingyenes lesz? Na meg ezt is visszafizetik és újra kell? Ha valaki tud erről valamit esetleg a bolt majd egyeztet ne tartsa magában(akár priviben is megírhatja) -
Hiei555
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
De pont ezaz amit írtál hogy nem kell és eddig sem akartak meg nem is mondták hogy teljesen hiteles egyik Ac sem, fikció az egész nem történelem hamisítás . Erre ki vannak akadva pedig ott van egy japán lány is Yasuke mellett de az nem számít gondolom. A Ghostnál meg egyáltalán nem gond a női karakter Jhin le lett zárva tiszta lappal azt találhattak ki amit jónak gondoltak. Az már más ha ilyen bináris v mi dolgokat belevesznek de sajnos ilyen világot élünk ez az elvárás csak sajnos nem játékos részről...
-
Hiei555
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Én is így vagyok, amit tudok Pc-n is azzal nyomok

-
Hiei555
aktív tag
Akkor végülis mi a vélemény a Wukongról? Ps-en úgy tűnik hogy tűrhetően fut nem? Nagyon tetszik nekem is szal ha azt mondjátok h fasza akkor nem várok. Van pcm is r5 3600 6750xt de olvasom neten h jelenleg amd vidikarival gondja van szal ink ps re venném lehet.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
DaVE-1
üzenetére
Attól függ milyen a PC ha nem való már a mostani gamek futtatására akkor nyilván jobb a ps mint a semmi ha játszani szeretne. De ha atom PC van akkor kb felesleges igen, mert amiket felsorolt mind van már pc re szal kicsit ilyen paradoxon
+ a Dying Light hogy került az exkluzívakhoz az nekem is furcsa
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Atesz40
üzenetére
Már miért izzadna egy 6-700e forintos pc? Ugyanannyira izzad mint a ps, az a dolguk nem? Szoval ezt a kijelentést nem értem teljesen, meg azt sem általánosítanám hogy crashel mindenkinek vagy valami probléma van. Meg az egy dolog h ps is tudja a 60 at jo esetben de azért néha elég szembetűnő a különbség. Nyilván egy időután legyintesz erre és ugymond igénytelenebb leszel ilyen téren és akkor lehet mondani amit te is hogy 200ezerért ugyan úgy játszok mint a 700 ezres pcn pedig ez nem teljesen igaz csak nem akarod belátni.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni hogy megéri-e neked vagy sem. Ha tudsz várni lesz akciózva is valamikor szerintem, de ha a használt lemez nem baj akkor olcsóbban megúszod úgy talán. Illetve ha tetszik, akkor a dlc-t is ajánlom szoval valami olyan verzió kellene amiben az is benne van.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Néha csinálja ezt, nekem is ugyan így össze van kötve haverral és én is észrevettem tegnap. Egy két dolgon lakat van a többi meg megy. Újra kel csinálni a megosztást és akkor általában helyreáll.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
belan
üzenetére
Láttam igen azért küldtem el lehet te is rákerestél csak nem jó szóval nekem egyből beadta a google. Ha más játék alatt nem jön elő akkor nem rohannék a szervízbe vele de te tudod. Ezeket a szín beállításokat átnézném hdr pl egyeb ilyenek, ps firmware, data rebuild ilyenek jatek ujratelepites bár már gondolom megvolt. Aztán ha nem segít semmi akkor várni a patchet ha ugy sem akkor szervíz.
-
-
Hiei555
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát a 2042 töl nekem is valami furi érzés van. Olyan streil az egész vagy nemtudom hogy mondjam, ingerhiányos. Valami furcsa dolog az nemtudom pontosan leírni.Eddig nekem mondjuk bf ből a 3-4 meg a bad company 2 a nyerő. Nem rossz az 5 sem csak nekem nem jön be ez a világháborus régi stílus.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez az egész pontozás csak egy alapnak jó semmi másra. Ami neked 5-6pont lehet másnak 8-9. De nyilván nem teljesen így működik hanem az élmény számít. Amúgy meg a Dmc meg a Nier is ha ma jelenik meg ugyan ugy 30ezerbe kerül... Szóval kár kiakadnod ezen az egészen neked nem jön be ennyi ez van.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Úgy hogy pontosan azt kaptuk amit mutatott, a videókból, trailerekből (jó a rucis hisztiket leszámítva). És amúgy nem néz ki rosszul,jól fut semmi probléma vele. Mellesleg a Rise of The Ronin sem egy festmény mégis nekem eddig az évben az tetszett a legjobban. Ezt a dragons dogma 2 kipróbáltam most, hát még jó hogy nem vettem meg szal ha a stellar 6-7 pont akkor a DD2 5max... Pedig az ugye nem ilyen random studio mint a Stellar blade.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
+nem is a legújabb verzió elvileg... na mindegy szerintem marad azért, nem kínlódok a visszaküldéssel, működik rendesen meg jól is néz ki. Vagy érdemes lenne hátha a legújabbat kapom?
-
Hiei555
aktív tag
Aki vett esetleg mostanában kontrollert volt benne usb C kábel? Csak azért kérdezem mert az Alzáról rendeltem egy cobalt kéket elég szar állapotban küldték a dobozát de maga a konti érintetlennek tűnik azért vagyok kíváncsi mert ugye ha van hozzá kábel és nemkaptam akkor tuti bontott volt.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hát nembaj az amúgy szerintem, pakoljanak csak bele jó dolgokat
. Meg amúgy ez már nem annak az új rendszer része lesz amiről beszéltek hogy összeköti az AC-kat majd v valami ilyesmi? Lehet az miatt kell de majd kiderül engem nemzavar csak jo legyen
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem azért mert ugye ott vannak a cuccok majd amiket megvehetsz skinek a boltba mint a Valhallába.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
republic666
üzenetére
Viszont nem csak a grafika a lényeg, tök jó standalone gamek vannak amúgy hiába hogy nem olyan a graf attól függetlenül az élmény jó szerintem. Na meg az 512 verzió sem muszáj ha valaki nem szeretne annyit rákölteni és akkor mindjárt ott vagyunk amennyi a psvr ára.
-
Hiei555
aktív tag
A FF7 Rebirth-nek javult valamit a teljesítmènye mióta megjelent? Pl a 60fps módon, az elèg homályos volt.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hát azèrt hasra nem esten tőle hogy a demoval 2 òrától többet nyomjam.Jó volt igen de nekem valahogy a parryzèst nehèz volt eltalálni mintha kèsne kicsit olyan èrzès,de majd megszokom ha kijön teljesen.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez még drágább
ink maradok al elsőnél az jobban tetszik meg kifejezetten ilyen célra van hogy pc/ps takarítsak és máshol is jókat írtak róla nem csak ti írtátok itt.+már meg is rendeltem szal nem kínlódok mással max visszaküldöm ha nem jön be, de régóta szerettem volna egy ilyen cuccot. -
Hiei555
aktív tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Meg is rendeltem! Hát igen az ára az kicsit drága de legalább nem kell hurcolnom a gépet a garázsba a kompresszorhoz, hanem csak kiviszem aztán mehet.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor lehet beszerzek egy ilyet ha tényleg jó már pedig úgy tűnik ha használod már egy ideje. Köszi! Szerintem meg is rendelem hamarosan.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Wow ez jónak tűnik amúgy régóta nézegetem már hogy mit kéne venni, kicsi kompresszort v valami, de ezt nem találtam meg.Alisat néztem de nem vettem végül ez [link] jó lehet? Meg hogy érted h pumpálva kell? Ki-be kapcsolgatod?
-
Hiei555
aktív tag
válasz
zozika84
üzenetére
Jah hát igen a 2 azèrt nem egy liga.
Èn is arra vágytam igazából h hasonló legyen de az elejèn leesett hogy ez teljesen más ès csak a katana hasonlít a kettő játèkban egymáshoz. De mivel láttam h Team Ninja egyből beugrott a Nioh Wo long stranger paradisr egyiksem tetszett csak kipróbáltam őket. De ez meg valahogy mègis tetszik.( Amúgy èn sem vettem meg haverommal van megosztva a ps egymással ő vette meg de ő meg minden szemetet megvesz nèha. -
Hiei555
aktív tag
válasz
zozika84
üzenetére
Nyilván nem egy mestermű az tèny viszont a kinèzete ellenère egy jó ès élvezhető játèk persze kinek mi. De nyilván èn nem úgy álltam hozzá hogy ah nem èget meg a tűz milyen szar az egèsz játèk. Abban az 5 órában gondolom csak a tüzet nèzted meg a vizet elemezgetted meg az elmosott textúrákat ilyeneket. Na èn meg szórakoztam.De semmi gond amúgy ha nem tetszik akkor nem kell vele jászani nem èrtem minek vetted meg/próbáltad ki ha az elejètől fogva nem tetszett sem a kinèzet sem technikailag.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Meg amúgy a heavy attack/parry is más a fegyóknál/stanceknèl is. Szóval ahhoz kèpest kell a timingot belőni. Nekem eddig a Niohk nem nagyon jöttek be de ezt imádom. Szóval aki csak a grafikát fikázza meg a tüzet hogy nem èget meg anèlkül hogy kipróbálná az ink ne is szóljon róla tapasztalat nèlkül...
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Viszont abban teljesen igaza van hogy egy alap mèrcènek kellene lenni ès ha nem üti meg akkor bünti. Akkor talán nem kellene várni mindig egy évet legalább hogy játszható legyen.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Szerintem meg nem kell erőltetni. Látszik hogy alapból úgy áll hozzá hogy nem kèpes meglátni benne ami szerethető illetve nem is tetszik neki. Tett vele egy próbát ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
RangerFox