Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Gagyik
-
Jakesz
addikt
Ha már a driftelés a téma, akkor én megemlíteném azt is, hogy a porosodástól kímeljétek a kontrollert, amennyire csak lehet. Ha napokig vagy hetekig nincs használva, akkor legyen tokba, zacskóba vagy fiókba rakva, ugyanis az analóg kar alá lerakódott por egyre csak gyűlő mennyisége is nagyon sok esetben vezet drifteléshez.
-
ldave
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igaz, mennyivel jobb megvenni, akciósan, mintha benne maradt volna a PS+ Extrában. Köszi Sony.
-
tboy93
nagyúr
Mondjuk az sem mindegy ki mennyit játszik vele. Vannak itt olyanok akik az éves PS összefoglaló alapján játszanak 1800-2000 vagy még több órát egy év alatt, én meg mondjuk 250-300 órát.
-
Elderath
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem kb másfél év és már kezd driftelni. Launch kontroller már rég kuka, amit utána vettem meg már érzem hogy kezd baszakodni a jobb kar, ha kicsi a dead zone... Hulladék összes. Nemigaz hogy ezt nem tudták még mindig megoldani
-
spleenszuru
őstag
Majd otthon kipróbálom az Xbox kontroller működik-e vele, és ha igen, rá is állok szerintem, én azt jobban szeretem.
-
PTM
senior tag
"S irónikusan mondva "azért bír ennyit mert 25 ezer"...vagy fordítsd meg és nézd pozitívan, azért "csak" 25 ezer mert ennyit bír."
Csak épp a 90 ezer forintos Edge kontrollernél is éppen úgy előfordul, ill. amikor a kontrollerek valakinél évekig mennek hiba nélkül, de valamelyik meg néhány hónap után driftel, akkor nem a játékstílussal lesz a gond.
Nálam épp egy XBOX Elite csinálta ezt még egyéves kora előtt, míg a másik három XBOX kontroller, a DS4 és a két DS5 is évek óta hibátlan.
-
Omateee
tag
Az utolsó gondolatokkal maximálisan egyet értek. Attól függetlenül, hogy tényleg hagy kívánni valót a DS minősége, user és user között is óriási a különbség. Igyekszem vigyázni a dolgaimra, szerencsére ( *kop*kop*kop ) eddig sem a korábbi PS4-es Dualshock 4-ek sem most a két DualSense nem produkáltak nálam hibát. Viszont van olyan ismerősöm aki úgy szorítja játék közben a controllert és feszegeti a joy-okat meg a ravaszokat, hogy nem egyszer rá kellett szólnom, hogy lazítson már, nem kell megfojtani azt a szerencsétlen műanyagot.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sony játék, nem fogják kivenni.
-
GEIL
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
A reális ára valahol 15-20 ezer lehetne maximum....akcióban vettem is egyet tartaléknak.
S irónikusan mondva "azért bír ennyit mert 25 ezer"...vagy fordítsd meg és nézd pozitívan, azért "csak" 25 ezer mert ennyit bír.
Játszatok finomabban, kíméljétek....akkor is mozdul az a karakter ha nincs kitolva brutál kattanásig a stick ( és ne is érjen hozzá a controller ház fehér falához....legyen ez a challenge)....állítsatok a deadzone-on és érzékenyebb lesz a játékban ...szabályozzátok be a sensitivity értékkel másik menüből.....bár ez is játékfüggő lehet, de eddig nem volt soha gondom ilyennel.
-
gyerecske
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sajnos típushibának tűnik, én is megjártam, ismerős is és sokan itt is. A korábbi PS kontrollerekkel semmi gondom nem volt.

-
tboy93
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Gagyi
Enyémben az R2 ravasz rugója tört el 2 hónap alatt. -
spleenszuru
őstag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Returnalról is visszanéztem mit írtatok, jó lenne azt is lenyomni valamikor, csak ki tudja meddig marad Extrában.
Eléggé megbántam ezt az egész Plus dolgot, igaz a Cusimát abban tolom most, na de ha random kikerülnek majd játékok, amiket akarnék, és pont nem lenne akcióban, hogy megvegyem, elég zabos lennék.
Én vagyok a hülye, mert a szabadidőm, és a PC-n is játszott címeimet együtt véve, nekem szerintem nem érte meg előfizetni.Remélem Szombaton jön egy olyan ajánlat, hogy barom leszek, és a fentiek ellenére ráfizetek az 1 évemre..
-
Sliderxy
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Gyakran előfordul. Nyilván akinek nincs ilyen gondja nem ír be ide.
Nekem van olyan ami már elmúlt 2 éves, rendszeresen használva van és semmi gond vele. Volt ami fél év után megadta magát.
Mondjuk lehet azt a Returnal nyírta ki.
Az ára meg novemberben is volt 18 körül. Szokott lenni rá jó akció. Akkor én is vettem egy Cosmic Red-et.#156375 marinea2:
Érdekes ezt olvasni, nálam dettó így volt. -
marinea2
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
A gephez kapott feher gyarit nekem is cserelni kellet fel even belul. Viszont a melle vasarolt feketet azota is nyustolom(2 eve lassan) es semmi baja(lekopogom)

-
spleenszuru
őstag
Viszonylag "sok" driftelős sticket olvasok.
Ilyen gagyik, vagy az itteni fórumtársak ilyen erősek, hogy ilyen hamar kezd driftelni?
A kontroller minimum 25 ezres árát nézve, jobbat várna az ember. -
mike1334
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Witcher 3 után én se örültem neki, azt hittem, hogy rossz lesz, aztán meg kiderült, hogy nem
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
A fél éves gép mellé járó kontrolleremen a bal analóg kar elkezdett balra húzni. (driftelni)
Ezt garanciálisan javítják? Tudnátok abban segíteni, hogyha garanciálisan javítják, akkor hova kell küldeni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Való èletben sem látod magad kívülről, csak a tükörben, ez így immerzív.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
PC-n készül hozzá magyar szinkron. -
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
marinea2
üzenetére
Hááát...
Detroitot nem túl régen játszottam végig az első Spider-Man után és engem spec. nagyon zavart. Kellett hozzá idő, hogy megszokjam.
Viszont az a játék egy mestermű, így ettől hamar el tudtam vonatkoztatni.
Nem is tudom hányszor mentem vissza az eseményfolyamon, hogy lássam a végkifejleteket és még így is tudom, hogy van olyan szál amit nem láttam. Kiemelkedő játékélményt nyújtott.
-
marinea2
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Engem is ezert nem vonzott be sajna.
-
spleenszuru
őstag
CP 2077 annyi helyen jön velem szembe, annyira szeretik az emberek.
Fenéért FPS a játék, a fene vigye el.
Tök jól kidolgozott karakter, de nem látsz belőle semmit, csak motoron. -
Sliderxy
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Igen, "szaggatós". Engem zavar, nem tudok úgy játszani vele. El is kapna a hányinger egy fél óra után az biztos.
Arra próbáltam utalni, hogy véleményem szerint az ilyen szintű játékokhoz kevés a masina, ezért egy Pro verzióra váltanék majd ha lesz számomra elfogadható áron. -
Sliderxy
senior tag
Vinni viszi, csak nem mindegy hogyan.
Szokásos probléma, ugyan az mint ami miatt a Crew Motorfest is zavaró volt számomra a gyalogos közlekedés közben. Amikor fordulsz darabos a kép, élvezhetetlen.
Avatar-ban szintén. Performance-ban kell játszani, hogy élvezhető legyen. Egyébként meg eget rengető különbség nincs a Quality és a Performance mód között a játékban. -
GEIL
addikt
válasz
Sliderxy
üzenetére
Azért a 60 fps-t vinnie kéne még quality módban is.
Mondjuk a grafikai részletesség nekem fontosabb a felbontásnál.
Persze egy 1080p-s monitoron könnyen dumálok
, de 1080p 60 fps fullos grafika jobban kéne mint az 1440p-4k közötti skálázgatás és 30 fps....ha meg 60 fps akkor butitott grafika :/ -
Sliderxy
senior tag
Egy Pro-ra én is befizetnék, attól függően mit kérnek majd érte.
Az látszik pl. az Avatar alatt is, hogy a quality módot el kell felejteni. -
30z.Samu
titán
Én az áron elmélkedtem kicsit...anno a PS4-et is generáció derekán vehettem meg újonnan 70k-ért. Igaz az "nem itthonról" jött. Ezt a gépet szintén kb a generáció felénél vettem meg, de ezt már 210-ért (Ragnarök Bundle).
Persze várhattam volna egy Black Friday-t meg ilyesmi, de hát ezen már kár rágódni. -
Yodafon
őstag
Milyen jeles nap ez a mai 😍🥰🥰🥰

-
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok. Volt valakinek olyan jelenség hogy játék közben (Gt7)kilépteti a kormányt aztán kiírja hogy megszakadt a kapcsolat a vezérlővel.A verseny kukázni lehet,a vér nyomás meg a plafonon.Ezt random csinálja valamikor fél óra játék után van olyan hogy 5 perc után.És ugyanez a kormány sem pc.sem xboxon sem csinálja ezt.
-
3L1T3
addikt
Elgondolkodtató, ismeretterjesztő amivel talán jobban megértik páran a hardveres limitációt is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én nemtég vittem végig. Marhajó game
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szolid kis jó játék, simán elvan benne az ember 20-30 órát.
-
spleenszuru
őstag
Asterigos így mai szemmel milyennek számít? Tetszik az art, maga a játék jó?
Visszakerestelek titeket, annyira nem látok rossz véleményeket. -
Persie12
aktív tag
Amúgy mi ez a nagy Xzone őrület? Sosem rendeltem még onnan semmit. Innen, tőletek hallottam először erről a boltról. Lemezes játékokat adnak, vagy letöltő kódot? Előre kell utalni vagy van készpénzes utánvét?
-
ripla
addikt
Néhány napja a Jedi Survivort tolom, a Dead Space-el együtt vettem a kettőt akciósan 25 pénzért.
Eddig nem tapasztaltam semmit abból, amiket az elején írtak hogy mennyi bug van benne, én egyet sem láttam, pedig már beleraktam 18 órát.
Viszont ez a játék mindenben előrelépés az előző részhez képest, az itt szereplő bolygók közül bárhová lehet utazni bármikor, Cal karaktere teljesen testre szabható, haj, arcszőrzet, ruhák, a fénykard a és BD-1 is, a fénykardnál is többféle megoldás létezik, eddig 5 félét találtam,pisztoly , van kismillió mellék küldetés, fejvadász missziók, hatalmas méretű térképek, különböző hátasokon való utazás, kertészkedés, szerencsejáték, gyűjthető akváriumi halak, különböző megtalálható felszerelés vagy extra skill pontok, és minden bolygón a rá jellemző ősi tárgyak amiket loot-ra lehet beváltani, és még biztos van olyan amit nem láttam.sima egykezes, kétkezes, kétpengés, keresztpengés, egykezes+pisztoly
A sztorit egyelőre nem tudom hová fog kifutni, de voltak eddig érdekes fordulatok. Amúgy meg piszok látványos átvezetők és jelenetek vannak benne, és grafikailag is szépen fejlődött. -
echterion
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Csábítóan olcsó, de nálam sajna már nem jöhet szóba. Az utolsó Mortal játék, amit élveztem az az SNES-es az UMK3 volt. Múlt héten leszedtem kipróbálásra a Tekken 8 Demo-t és rá kellett jönnöm, hogy már nem nekem valók ezek a verekedős püföldék...
#156308republic666 jogos.
-
spleenszuru
őstag
válasz
republic666
üzenetére
Köszi, de egyelőre kihagyom, keményen le van húzva, meg nélküle is tervezek ma venni 2-3 játékot.
-
republic666
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Itt már azért nem voltak olyan rossz véleménnyel róla:
https://www.youtube.com/watch?v=pEeNTOA2YxI
What I liked: 1) Combat is interesting once you have all magic styles and mixing different elements. 2) Parkour is free flowing and helps with exploration 3) big world to explore. Different looking areas 4) some cool looking monster designs 5) graphics and particle effects are cool i guess
What i dislike: 1) Story is inconsistent. things come and go without the necessary time to develop characters 2) The final boss was predictable af 3) main character does stupid things, illogical things and kind of unlikable 4) pacing is wildly inconsistent. Some chapters are like 10-20 mins and some are like hours. 5) big open world, but mostly dead. Just a map clearer with things to visit and check off map. All the stories are found inside the main city. There are no story based things or NPCs in the open world. I mostly liked it i guess, but game needed some critical design changes. -
echterion
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Én még nem rendeltem meg. Találtam egy gyöngyszemet az extrában a Stranger's Paradise személyében, így még a Forspoken is várat még magára, plusz most bekerült a PC verzió a choice-ba, így lehet, inkább oda veszem meg apróért.
De hogyhogy olyan bögrét kaptál? Az oldalon mutatott ajándé bögrék között nincs olyan. -
MixY
tag
Sziasztok!
Aki jártas Chiaki-ban vagy PSPlay-ben, tudna nekem kicsit segíteni? Mobilnettel szeretném használni, de a router configban mindenfélét állítgattam már, szerintem össze is kavartam az egészet
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Enyémben az R2 ravasz rugója tört el 2 hónap alatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek