Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
titán
Más: Most már van 2000 krajcárnyi pontom. Érdemes beváltani? Ott marad a fiókon vagy egy idő után elvész?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
PS5 játékok mentését továbbra sem lehet sehova menteni a felhőn kívül...
-
30z.Samu
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Elég ha egyszer elfelejted...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ezt a felhőmentést én sem értem, teljesen jól elvagyok nélküle. Konzolcserénél pedig több opció is van a játékmentések átvitelére.
Ráadásul ahol többen is játszanak, ott akkor többször is előfizetnek csak a felhő miatt? Ennyit tutira nem ér egy olyan funkció, ami igazából csak nagyon ritkán használatos. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ezt a felhőmentéshez ragaszkodást sem értem. Ritkán veszek elő korábban végigvitt játékot, ha pedig igen, akkor elölről kezdem, de ez csak én vagyok. Pár évente konzolcserénél pedig "belefér". Csak ezért biztos nem fizetnék ennyit. A multi érdekes kérdés, ezt tényleg gusztustalannak tartom, hogy ennyit kérnek érte, de a f2p játékolhoz nem kell, aki pedig cod-ozik vagy fifázik, annak pedig ez a legnagyobb problémája? Nagyobb probléma, hogy ezeknek a címeknek konkrétan nincs konkurenciája. Messze vezető gondolatmenet ez, de mondjuk aki gondolkodás nélkül kicsenget 28 ezret egy új cod-ért, kiemelve a legújabb, zéró efforttal összetákolt részt, az ne nyafogjon a PS plus ára miatt.
-
echterion
nagyúr
-
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csórók az emberek a 400ezres TV és 200ezres konzol mellett
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Téves. Nem 50%-os áremelés történt.
Magyarországon azért tűnik nagyobb mértékűnek mivel árfolyamkorrekció IS történt. Előtte 300 euróval volt váltva az előfizetés és a játékok és egyéb szolgáltatások ára...
Korábban például az UK Store (amit sok magyar használ, mivel korábban csak oda lehetett regisztrálni) olcsóbb volt mint a hazai, aztán az árfolyam beragadt nálunk és itthon volt olcsóbb vásárolni.
Mostanra ismét jobban megéri az angol biznisz...
-
danopeti
csendes tag
Üdv. Olvastam hogy visszamenőleg a PS 2-3 játékait is lejátsza. Nekem van egy régi kedvencem Ps2 Indiana Jones azt vajon fogja vinni?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én azt gondolom, hogy az előfizetők döntő többsége nem a felhozatal miatt fizet elő, hanem a multi és a cloud saving miatt.
A picsogás meg azért megy, mert megemelték közel 50%-kal a szolgáltatás árát úgy, hogy semmi többletet nem kap az, aki előfizet. Mindezt pedig egy csilliárd dolláros cég teszi, akinek a profitéhsége végtelen.
Másodsorban, a szolgáltatást globálisan árazzák, független attól, hogy adott országnak mennyi a bruttó hazai összterméke, a vásárlóerő-paritást meg nagy ívben leszarják, pedig nem kellene.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Például azért mert genyó módon ahhoz kötik a felhőmentést... Nem lehet azért külön kevesebbet fizetni.
Növelik az árat "a szolgáltatás színvonalára" hivatkozva, a játékok amiket adnak meg ZS kategóriás érdektelen cuccok. Vannak olyan hónapok hogy be sem húzom őket. Annyit sem érnek hogy oda navigáljak a menüben.
De nekem a felhő mentés kell, úgyhogy fizetem. Hát ezért a picsogás.
-
törölt tag
Doomot hogy kell játszani? Folyton az ellenfelek mellé lövök. Azt se tudom növeljem vagy csökkentsem az érzékenységet. Kikapcsoltam a motion blurt hogy reszponzívabb legyen. FOV-ot érdemes növelni vagy maradjon 90-en?
-
Omateee
tag
válasz
üzenetére
Egy percig nem vitattam, hogy mennyire jó deal a GP. Örülnék, ha PS oldalon is elérhetőek lennének a GP-ből akár csak a multiplatform címek, simán kifizetném érte a teljes árat.
Nekem a havi játékok miatti nyavalygás szúr szemet. Nem tudom mit vártak az emberek decemberi havi játéknak, Spiderman 2-t? -
Omateee
tag
Az PS+ emelés két okból fáj nekünk magyaroknak. Egyrészt az emelés mellett Euro-Forint korrekció is volt Sonynál egyidőben, de ezt a store árakon is észre vehetted. Másrészt még mindig jóval EU átlag alatt keres a magyarok többsége, ha tetszik, ha nem, ami a Sony-t ráadásul nem annyira érdekli.
Szerintem teljesen felesfeges rugózni a havi ingyenes játékokon, ha már a 12 hónap alatt van benne 2-3 olyan játék, ami bejön és játszanál vele amúgyis, de így nem kell megvenned, már megérte. A többi PS+-hoz tartozó elemet nem is említve. El kell fogadni, hogy ez egy ilyen szolgáltatás, nem kötelező előfizetni. Zöld oldalon is menne a szájhúzás a Gamepass miatt, ha nem mókolva venné az emberek 90%-a. -
echterion
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem véletlenül nem játszottam velük.
Én csak a felhő miatt fizettem elő, extra meg azért van, mert egy évben csak kibírok huszonpárezer forintot (most 28-ba jött ki a sok feltöltő). Pár gyöngyszem azért akad, de az az extra kínálatban van (az elmúlt évben volt annyi, hogy megérte), a havik közül még egy sem fogott meg kb., mikor volt előfizum. -
bandi0000
nagyúr
A régi gold-hoz képest azért csak történt előrelépés a pulse 3d-ben nem? Csodàt nem vàrok, de gondolom nem rosszabb a hang vagy a microfon minősége ugye?
Az elite az milyen lett am?
-
echterion
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Jaaaa, már értem akkor. Elképzelem, ahogy vérpistike meglátja a Power Wash Simulator-t a kínálatban és azonnal rádumálja anyut, hogy márpedig neki ps plus előfizetés kell. Párom meglátta ezt, ez volt rá a kommentje: "Ez nekünk házimunka volt gyerekként..."
icemad: ne felejtsd ki a felhőmentést, ami fél év után törlődik, ha megszakítod az előfizut.
-
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csucsi?
Az miaz? -
modflow
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mi van a season 2-vel?
(The Dark Pictures Anthology) -
echterion
nagyúr
Most dobta fel az app, hogy utolsó esély a havi játékok behúzására. Néztem a kínálatot, ez valami vicc? Mármint a három havi játék, mert annak rettentő gyenge, komolynak meg nem nevezhetném. Erre aztán lehetett árat emelni, nem véletlen nem szoktam nézni, miket raknak bele...
-
pourri
aktív tag
Last of 2 remastered előrendelése esetén a megrendelés napján vagy a megjelenés napján vonja le majd a pénzt?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Lehet rajta folyamatosan, kikapcsol majd magától a töltés ha tele van. Kérdés persze, hogy évek távlatából ez mennyire eszi meg az aksit, de az elmúlt 3 év alapján drasztikus aksi idő csökkenésre nincs panasz.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Adj erőt!
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Melyik olyan játék még, mint az Until Dawn és a The Quarry? Man of Medan nagyon nem tetszettm
-
Mrdevil
addikt
Forspokent irogatják holnapra több helyen. Kíváncsi leszek mit kapunk.
-
Ronaldohun
tag
Biztos alap kérdés, amit feltettek már ezerszer, de én hülye vagyok hozzá, pár napja használom csak a PS5-öt.
Szóval Dual Sense kontroller tárolásánál/töltésénél mire kell figyelni? (kerestem is, de nem találom. "Töltés" szóra a program töltése jellegű kommentek jönnek elő)
Egy Venom Twin dokkolóm van. Nyilván a PS5-be dugva, és a konzol nem kikapcsolva, csak pihenő állapotban szokott lenni. Lehet rajta folyamatosan tárolni a kontrollert függetlenül attól, hogy 5 percet játszottam? Nem árt neki, hogy állandóan töltőn van illetve hogy fel-le rakosgatom. Van erre valami szabály? -
Mephike
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Játszottam mindegyik játékkal. Azért ezen jót kacagtam. De elfogadott hogy számodra így van.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha tetszett az Odyssey, akkor ne hagyd ki a Valhallát sem. Keresztbe-hosszába lenyeli a Csucsit.
-
raziel01
veterán
Végére értem a Spiderman 2-nek.
Nem volt ez olyan rossz. Kár, hogy a bűnüldözős random küldetésekben nem sok fantázia volt, kb ugyan az mint az első részben.
Mellékküldetések nem nagyon voltak, azokból lehetett volna több.
Maga a fő sztori viszont nem olyan rossz, egész változatos, több szereplő bőrébe bújhatunk. Szerencsére a trófeák sem unalmas gyűjtögetések. A 90%-a alapból meglett, a maradék meg kb 1 óra szórakozással megcsinálható.
Kb 26 óra alatt végeztem vele.
9/10 -
danopeti
csendes tag
Üdv. Vennék egy Ps5 öt és az érdekelne hogy a ps4 hez vett lemezeket fogja e vinni? Illetve amit online módon vettem az is meglesz? Gondolom meg mert ugyanazt a fiókot fogom használni.
-
ripla
addikt
Nem tudom mi van. Tegnap a Jedi Survivor dobott ki hibával, ma ugyanazzal a hibával a Dead Space.
Másnak is csinál ilyeneket a gép? -
ldave
félisten
Ki is mondta, hogy majd Karácsonykor biztos lesz teljes PS+ akció?
-
válasz
republic666
üzenetére
Jól látod. Múlt hét elején rendeltem 2 TB-os 990 Pro-t, és a hét végére már 10 ezer forinttal drágult.

-
republic666
tag
jó látom, már most drágábbak az SSD-k mint kari előtt??Ps-hez nem nagyon van 30 alatt, 2-3 hete volt 25 ezerért.
-
Mike
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Aranyos a GTA 5 esetén nextgenről beszélni.
-
echterion
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Jó tipp, köszi, én még nem töltöttem bele semmit. Talán majd nyáron hasznát veszem, jó lesz a görög túrára bekészített kávénak. Addig pihen a polcon.
-
modflow
veterán
A GoW-ban hol is lehet venni újraélesztő követ?
-
echterion
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Nálam a Forspoken még vár a sorára, most van időm játszani is (normál időszakban nem nagyon akad munka miatt), így először a FF Crisis Core-t tolom végig.
Te használod valamire a játékhoz kapott nintendo-s bögrét vagy micsodát? Én elraktam a szekrénybe, aztán azóta is ott pihen.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nincs.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Létezik a GTA V/Online-nak egy olyan változata, amit ha megveszek, akkor játszhatom vele a PS5-ön next gen beállításokkal, és PS4Pro-n normál grafikával is?
Tehát hogy ne kelljen kétszer megvenni. -
ribizly
veterán
válasz
phgergo
üzenetére
Nekem az volt vele a bajom, hogy untam játszani. Tudom furán hangzik, de maga a gameplay egyáltalán nem kapott el, pedig eddig az összes játékuk (AW1, Control, QB, MP1/2/3) nagyon betalált, mint játék. Pont azon gondolkodtam, hogy az AW2-t nekem jobb lett volna megnézni simán videón vagy lehetett volna egy sorozat és akkor jobban tetszett volna.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Razer Huntsman billentyűzetet a Razer gyári applikációjában ha átszínezek pcn, van lehetőség úgy elmenteni, hogy PS5ön használva ezeket a színeket megőrizze?
-
30z.Samu
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Minden esetre azért nem dobom el egykönnyen, mert a narráció tud vicces is lenni ebben a játékban.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Én megtettem. Azt hiszem 7 óra kínlódás után tudtam megölni. De sikerült. :-D
-
phgergo
aktív tag
Alan Wake 2 nalam az ev jateka, eszmeletlenul letagloz h mennyire tud ujitast adni egy horror akcio jatekban. A zenek, az atvezetok, a grafika a hangulat 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez a konzol meghibásodása esetén nem gond.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,vigyázni kell vele mert ha fejre állítod kifolyik, nem termosz, rájöttem...
RangerFox