Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-08-12 16:10:56

LOGOUT.hu

Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1451) Ádyka válasza Alvin_ti4200 (#1448) üzenetére


Ádyka
őstag

Tudnál mutatni nekem ilyen tesztet, ahol nem túl jó képet festenek a 7605-ről? Akkor ez a negatív teszt igaz kell legyen a 6605-re is, hiszen ugyanaz csak Ambi nélkül.

Nekem is, meg egy másik kollégának is az a véleménye a látottak alapján, hogy szebben muzsikál, mint a nagyrészt etalonnak tartott 56x5.

Az a baj ezekkel a külföldi tesztekkel (mivel magyar teszt egy deka sincsen), hogy leírják a pro/kontra érveket, de azt sehol nem mondják, hogy árkategóriájában melyik lenne jobb vétel.
De már tényleg nem tudom mi lenne a jó. Úgysincs tökéletes vétel. :(

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1452) Monya78


Monya78
veterán

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy ez a Perfect Natural Motion nekem nagyon bejön, de csak a külső HDD-ről lejátszott filmeken látszik ez az opció, a számítógéppel összekötve nem jön elő, most csak sima VGA kábellel van összekötve ha lenne HDMI-s videókártyám és HDMI kábellel kötném össze akkor átvinné ezt a Natural Motion-t?

Köszi!

Ui.: Tudtok olyan progit ami az MKV kitejesztésű fájlba is beégeti a feliratot?

(#1453) -=RelakS=- válasza Monya78 (#1452) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

HDMI-n kötöttem a számítógépet a tv-re. Nem számítógépnek, hanem Blu-Ray lejátszónak állítottam be, úgy minden cifra opció szerepel, bár "berondul" a kép. Ha meg nincs a cifra opciókra szükségem, akkor meg bekapcsolom a számítógépes üzemmódot. Olyankor az egész menü olyan lesz, mintha eleve számítógépként vettem volna fel a készüléket.

Arra vigyázz, hogy a kimenetet hozzá kell igazítani a film sebességéhez. Ha pl 23,97 fps, akkor 24Hz-re kell állítani a videókártyát.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1454) Ruki válasza alexhez (#1040) üzenetére


Ruki
csendes tag

Sziasztok!

5625-öst választottam, köszönhetően az itteni véleményeknek is, és elégedett vagyok vele. Kérdésem: van egy régebbi DVD íróm, amivel szeretném továbbra is felvenni a műsorokat. A digitális földfelszíni adás persze jön a TV-n, de a felvétel csak analógban megy, ami ezen a TV-n már nézhetetlen. Tudok felvételt készíteni digitálisan külön dekóder nélkül? Olvastam a 1040. hsz-t, de vagy nem fogtam fel, vagy nálam nem működik.
Ha kell külön dekóder, akkor a kérdésem: a tv leírása szerint dekóder + felvelő + tv sorba antennával (eddig ok), és mindent mindennel össze kell kötni scarttal. Először is ez tényleg így kell? A TV-n csak egy scart van, szóval ez nem fog menni. Vagy helyettesíthetem a dekóder + TV kapcsolatot HDMI-vel?
Persze érdekel bármilyen megoldás ezeken kívül, lehetőleg minél kevesebb eszközt/kábelt szeretnék vásárolni.

Előre is köszönöm a segítséget, bocs ha egyszerű a kérdés, tényleg amatőr vagyok.

Ruki

(#1455) Monya78 válasza -=RelakS=- (#1453) üzenetére


Monya78
veterán

Köszi szépen!

Majd ha veszek HDMI kimenettel rendelkező kártyát, így fogom beállítani...

(#1456) sebgutkopf válasza Ruki (#1454) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Ha van rá lehetőség és antenna kábellel össze tudod kötni az egész sort, tehát a tv-be is tudsz juttatni az eredeti jelből (akár egy sima antenna elosztóval és a dekóder előtt leválasztva), akkor a dekóder jele csak a dvd számára érdekes és a tv külön intézi a dolgát. Így amikor nem kell felvenned nem kell fölöslegesen bekapcsolva tartanod a tv-n kívül más készüléket és nem kell egy rakat távirányítóval szórakoznod a normál tv nézés közben.

(#1457) Sunny0402


Sunny0402
csendes tag

Hali.

Van egy hatalmas problémám. Vettem 1-2 hónapja egy Philips 40PFL5625H típusú HDTV-t és filmnézésnél, illetve játék közben elmossa a fete/sötét részeket. Ezt úgy képzeljétek el, hogy például egy sötét ruhás alak gyorsan fut egy sötét sikátorban és szinte húzza maga után a csíkot/körvonalazódnak a vonásai. Játékokban is dettó ugyanez, de csak akkor ha lecsavarom a fényerőt optimálisra. Ha nagyon felhúzom a gammát akkor nem nagyon csinál ilyet. Szóval ez normális? :S

(#1458) FlameBox


FlameBox
csendes tag

Hali!

Mi a véleményetek a 32PFL525-ös készülékről? Mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban?

(#1459) kriver válasza Sunny0402 (#1457) üzenetére


kriver
tag

Próbáld meg kikapcsolni a Pixel Plus HD -ban a Natural Motion-t. A Dinamikus kontrasztot közepesre (Normál) állítani. a Dinamikus háttérvilágítást pedig a Legjobb kép-re.
Nekem főleg az első zavart be nagyon. 5 hónapja használom nélküle, és semmi probléma. :N
(ezeket most fejből mondtam, ha vmi nem stimmel este pontosítok)

[ Szerkesztve ]

(#1460) kriver válasza FlameBox (#1458) üzenetére


kriver
tag

Egy 6-os kimaradt szerintem (5625). Én az 5605-öst használom (tök ugyanaz csak más régióba szánták a Tiédet), és hibátlan. Ami zavar: kicsit lassú a menü indulása, a mély hangokat felejtsd el a rejtett hangsugárzók miatt (nekem házimozin megy a hang 98%-ban).
A panel látószöge elég gyenge. 30 fokos nézetből már érezhetően csökken az élmény.
A távirányító megszokható. Maga a TV 5 hónap távlatából is gyönyörű. És kevésbé vonzza a port a panel, mint CRT elődje :)
Jó vétel, főleg a mai áron. Ha a NET TV (alig jó vmire), és az ambilight nem hiányzik, akkor nagyon jó vétel. Az enyémben tuti Sharp panel van, de sztem a 25-ös végűben is. A fórum elején vhol le van írva. Sony-t, Samu-t. LG-t, Toshibát bőven veri minőségben. Gyakori a firmware frissítés is (ha vmi pansz érkezik, a Philips kivizsgálja, és igyekszik javítani.
Egy apró furcsaság:
Ha a TV-t jack-en keresztül dugod házimozira (a HM-en nekem nincs optikai, vagy HDMI bemenet) akkor néha nem ad hangot a TV kifelé. Újraindítás után megoldódik.
A saját média lejátszója alap igényeket kielégít, de amióta egy Media Playert vettem hozzá nincs gond a formátumokkal, feliratokkal. Újra ilyen vennék, vagy egy Sharp paneles SmartTV-t.

(#1461) FlameBox válasza kriver (#1460) üzenetére


FlameBox
csendes tag

Köszi az infot!

Tényleg Sharp panel van benne? :o Az egy nagyon patinás cég, az egyik kedvencem... ^^ Olyat is kerestem, de mindegyiknek ilyen 6-8 ms válaszideje van, ott meg már érzékelhető az áthúzás egy picit magas fps-nél... :/
Nem is értem... hogyha tudnak 2ms-es panelt készíteni a Philipsnek, akkor a sajátjukba miért tesznek 6-8-asat? -.-'

Jah igen, a 6-os lemaradt... :D Szóval egy 5625-ös készülékről lenne szó természetesen. :)

(#1462) kriver válasza Monya78 (#1452) üzenetére


kriver
tag

PC-vel összekötve sajna nics Pixel Plus funkció, így Nat. Motion se. Egyébként sokaknak - köztük nekem sem - jön be ez a funkció. Elrontja az élményt (szappanopera effekt, írtak már róla párszor.) Az inaktív mód valószínű az input lag drasztikus növekedése miatt van.
Javasolnék egy Media Playert v. MKV lejátszót (ahogy jobban tetszik) Már 17e körül egész jók vannak (nekem is ilyen van). Mindent visz (99%), a felirat nagyságát, színét + 5 paramétert is tudsz állítani, a többiről nem is beszélve. Ha van külső HDD-d, és nem akarod a PC zúgatni, akkor jobb választás. Nem mellesleg jóval kevesebbet is fogyaszt, és a távirányítóval kényelmesen tudod kezelni. A hanggal sem lesz gondod.

(#1463) kriver válasza FlameBox (#1461) üzenetére


kriver
tag

Örülök, hogy segíthettem. Egy apró érdekesség. a Philips már nem gyárt saját panelt régóta. Vagy a Sharp-ot használja (elég limitált szériában sajnos), vagy az LG-t.
Pár napja olvastam, hogy a Philips eladta a komplett TV-s üzletágát vmi noname kínai cégnek. Még azért is a Philips fizet ezentúl pár évig a kínaiaknak, hogy a logójuk megmaradjon a későbbi tévéken. :( Szóval lehet 3 év múlva más márkát keresni a Philips fanoknak.

(#1464) FlameBox válasza kriver (#1463) üzenetére


FlameBox
csendes tag

Kína FTW

:C

(#1465) kriver válasza FlameBox (#1461) üzenetére


kriver
tag

Tényleg Sharp a panel benne, megnéztem Neked. (344-es hsz.)

(#1466) nyunyu válasza kriver (#1462) üzenetére


nyunyu
félisten

PC-vel összekötve sajna nics Pixel Plus funkció, így Nat. Motion se.

Dehogy nincs, annyi a trukkje, hogy a HDMI eszkoz hozzadasakor nem "szamitogep"-et kell kivalasztani, hanem "egyeb"-et.

Ekkor a TV menujeben kezzel kapcsolhato a PC mod ki/be.
Ha be van kapcsolva a PC mod, akkor a HD Natural Motion meg a 100Hz nem erheto el, mig ha ki van kapcsolva, akkor ezek szabadon allithatoak.

Mas kerdes, hogy max filmnezeshez kellhetnek, mert egyebkent elrontjak a kepet.

Mondjuk en filmnezeshez sem hasznalom oket, mivel tizenevig CRT monitoron neztem a filmeket/tunerrel a TVt, igy a szamitogepes megjelenitest szoktam meg, nem a szappanopera effektet
Egyszer probaltam geprol Top Geart nezni effektekkel, par perc utan kapcsoltam is ki oket :DDD

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1467) balzslaci


balzslaci
csendes tag

sziasztok most vettem egy 5405 philipset valaki tud segíten usbre rakok hd filmet mkv formátimba feliratot és nem olvassa be,illetve a filmet beolvassa elinditja nem nem történik semmi kilép tv adásra egy idő után. a feliratot egyáltatlán nem olvassa be.többit avit ilyeneket igen

[ Szerkesztve ]

(#1468) Alvin_ti4200


Alvin_ti4200
félisten

Megvan és imádom :) Mindenkinek köszi a segítséget!

(#1469) Ruki válasza sebgutkopf (#1456) üzenetére


Ruki
csendes tag

Köszi a gyors választ. Ezek szerint nem úszom meg a dekódert (a set top boxot hívom így), ha a digitális adást és csatornákat a fel akarom venni. Viszont elég, ha a tv és a felvevő között van egy scart csatlakozás, jól értem?

Egyébként most a felvevőn átmegy az antenna, és mégsem kell bekapcsolnom, hogy a tv fogja az adást. Tehát talán elosztó sem kell, és tudom nézni a tv-t, ha a felvevő és a dekóder ki van kapcsolva?

Még egy dolog: van valami hátránya, ha számítógépről nézek filmeket, monitornak használva a tv-t? HDMI csatlakozóm nincs, tehát vga + jack (ha jól tudom) a hangra. Olvastam, hogy így nem lesz 100 Hz? Még valami probléma?

(#1470) Monya78 válasza balzslaci (#1467) üzenetére


Monya78
veterán

A tv gyári lejátszója nem szereti a DTS hangot, ha ilyet talál nem indul el. Pl. a MkvToolnix progival ki lehet szedni a DTS hangsávot. Feliratot sem fog beolvasni, ezért kérdeztem nemrég hogy lehet feliratot beégetni a videóba, Avi-ba tudok, MKV-be sajnos nem.

Ja és azt sem szereti ha spéci karakterek vannak a fájlnévbe nálam ha "%" jelet talál egyből kiakad.

(#1471) balzslaci válasza Monya78 (#1470) üzenetére


balzslaci
csendes tag

köszönöm a válaszod.azt hittem megúszom de akkor veszek egy blue ray-t.helló

(#1472) sebgutkopf válasza Ruki (#1469) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Az OK, hogy a felvevődön átmegy az antenna kábel (van kimenete is), de egy set top box esetén már egyáltalán nem triviális, hogy megy kifelé is antenna kábel. Ha megy, akkor egyértelműen azt a tv-re dugod és az stb-t a felvevőddel hdmi/scart valamivel összekötöd a felvételhez.

A gépről filmnézésnek igazi hátránya szerintem a számítógép fölösleges áramfelvétele és zaja. Ellenben egy media lejátszó fogyaszt kb 10-15W-ot, csöndben van, és van hdmi kimenete, mérete miatt pedig nem gond a tv közelében elhelyezni, ezért rövid kábeleket lehet használni. Rövidebb kábellel pedig kevesebb zavaró interferenciára van lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#1473) -=RelakS=- válasza Monya78 (#1455) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

vegyél DVI kimenettel rendelkező kártyát, és egy DVI-HDMI kábelt. Nekem jó volt úgy :)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1474) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Azt ki lehet kapcsolni, hogy ha elindítom a videót, átkapcsoljon rá a tv automatikusan? (5605-ös)
Egyelőre csak Scart-on van a tv meg a videó összekötve, de tudnám értékelni, ha pl számítógépen keresztül is nézni tudnám a videót (mondjuk sok értelme nincs, de min1 :D ), az antenna meg egyelőre csak a számítógépbe megy.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1475) babosf


babosf
aktív tag

sziasztok van egy PHILIPS 32PFL5605H
tv-m azt akarom kérdezni, ha hozzárendeltem egy HDMI bemenethez pl. kamerát, akkor azt hogyan lehet megváltoztatni pl. digit vevő-re. nem bírok rájönni :)
köszi

Galaxy S23 Ultra

(#1476) Ádyka válasza babosf (#1475) üzenetére


Ádyka
őstag

Szerintem megváltoztatni nem lehet. Törölni kell a készüléket.
Menű gomb, rámész az eszközre és nyomsz egy "OK alatti külső gyűrű-t".
Itt felajánlja a törlést, majd új készüléket már tudsz hozzáadni, és az előbb még foglalt HDMI ismét szabad.

Én is kérdezek ha már itt vagyok.
A Philips logo alatt 3 led van?
Nem lehet beállítani, hogy működés közben világítson valamelyik valahogyan?
Kikapcsolni standby állapotba nem lehet a TV-t távirányító nélkül, valahol a TV-n? Bekeapcsolni lehet. :F

Köszi

[ Szerkesztve ]

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1477) babosf válasza Ádyka (#1476) üzenetére


babosf
aktív tag

köszi a válaszod, igazad volt.
én sajnos nem tudok segíteni, 3 led van a logo alatt de nálam csak a piros világít standby-ban

Galaxy S23 Ultra

(#1478) -=RelakS=- válasza Ádyka (#1476) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

szerintem egy led, egy távzavaró vevő, egy fényérzékelő

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1479) nyunyu válasza Ádyka (#1476) üzenetére


nyunyu
félisten

Kikapcsolni standby állapotba nem lehet a TV-t távirányító nélkül, valahol a TV-n? Bekeapcsolni lehet. :F

Csak teljesen aramtalanitani lehet az also elen levo billenokapcsoloval. (Philips felirat+jobb szele kozott feluton.)
Visszakapcsolaskor az utoljara hasznalt bemenetre valt vissza.

Jobb elen levo gombokkal csak csatornat valtani, hangerot allitani, meg bemenni a menube lehet.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1480) Ádyka válasza nyunyu (#1479) üzenetére


Ádyka
őstag

Ha a tv standby-ban van, nekem szépen bekapcsol az oldalsó menü gombbal. A többivel még nem próbáltam.
Ezért lett volna jó egy kikapcsolás is ugyanígy. Kár, hogy erre nem gonndoltak.

Más:
A távirányítónak a zöld gombja nekünk semmit nem csinál? Jó lenne ha lehetne hozzá társítani valami gyorsbeállítást a tv menüjéből. Na jó, lehet álmodozom kicsit.

Megint más:
Mióta win 7 van, hülyét kapok ettől a clear type-tól. Annó nem keveset pöcsöltem mire szép karaktereket varázsoltam az eizomra. Azaz a philipsre még nem sikerült. Asztal ikonok nevei szépek, minden betü annyi pixel amennyinek lennie kell. Viszont explorerben, van hogy 2 pixel széles mondjuk egy "t" betü. De ez is tök spontán, egy másik "t" meg szép 1 pixel széles.

[ Szerkesztve ]

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1481) Monya78 válasza -=RelakS=- (#1473) üzenetére


Monya78
veterán

Nekem csak DVI kimenet van a videókarin, kipróbálom ezt a DVI-HDMI kábelt, köszi a tippet!

(#1482) -=RelakS=- válasza Ádyka (#1480) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Energiatakarékos
Képernyő némítása
Optikai érzékelő

legalábbis nekem ezt a menüt adja a zöld gomb.

Olyat amúgy nem lehet, hogy egy gombra kitenni a számítógép mód on/off beállítást? :)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1483) Ádyka válasza -=RelakS=- (#1482) üzenetére


Ádyka
őstag

Hülye vagyok, a KÉK gombra gondoltam. Ez alapból semmit nem csinál. Túl szép lenne ha megadhatnánk neki a sz.g on/off funkciót.

Akkor ezexerint a HDMI-hez neked sem sz.g van rendelve hanem valami más, mondjuk Blue ray.
Így amikor használni akarod a pc-s filmnézéshez a fícsöröket, inkább bemászol a menübe, és sz.g on/off. Off állapotban meg rögtön ott vannak a fícsörök. Jól gondolom? :B

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1484) pepi76


pepi76
csendes tag

Sziasztok!
(Philips 40 pfl 5625) a kábel tv jel erőssége 90, minőség 84 és 90 közt változik. Szerintetek ez jó? Vagy érdemes javítani rajta erősítővel vagy valamivel? Ha érdemes akkor mit tanácsoltok?
Köszi

(#1485) pepi76


pepi76
csendes tag

Bocs! 5605, bár sztem mindegy ebben az esetben.

(#1486) -=RelakS=- válasza Ádyka (#1483) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Jól gondolod.
Aztán mikor kiélveztem a szappanopera üzemmódot, meg kiröhögtem, hogy itt sem és ott sem tudott mit kezdeni a jelenettel, szépen visszakapcsolom a számítógép módot :D

Még játékoknál is használtam. Érdekes, hogy milyen szép folyamatos tőle a játék, kivéve ha kicsit gyorsabban fordulsz valamerre. Azt már nem tudja követni :D

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1487) Darkman666


Darkman666
csendes tag

Üdv! Van egy Philips 37PFL5405H LCD tv-m. HDMI-n szeretném csatlakoztatni a számítógépet (Sapphire Radeon HD5770 kártya) rá, de az istennek se megy át jel, folyton azt írja ki, hogy nincs jel. DVI-VGA csatlakozón átmegy a jel, viszont HDMI-HDMI-n nem. Mi lehet a probléma??? :W

(#1488) Ádyka válasza -=RelakS=- (#1486) üzenetére


Ádyka
őstag

Arra nincsen még megoldás, hogy a kép ne tűnjön el spontán olyan 2 másodpercekre?

Bemenettől, vagy beállítástól függetlenül együtt kell élni ezzel a fícsörrel? :F

[ Szerkesztve ]

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1489) nyunyu válasza Darkman666 (#1487) üzenetére


nyunyu
félisten

Bootolas soran sincs kep?
Ati kartyak bootolaskor mindegyik kimenetre kiteszik a BIOS kepet, nV csak a fizikailag elsodlegesre (Ami nalam a DSUB :( )

Windows alatt be van allitva, hogy a HDMI kimenet legyen az elsodleges?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1490) -=RelakS=- válasza Darkman666 (#1487) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Felbontás? Széle-hossza-frissítés gyakorisága.
Nekem 1920*1080*60-ban tökéletesen megy. Mondjuk a többi (pl 1920*1080*24)felbontást is szereti.

Nyunyu: nekem rendszeresen elgondolkozik a tv egy-egy új jelen a számítógéptől, így induláskor van, hogy látom, mi történik, van, hogy csak egy "Nincs bejövő jel" (vagy ilyen) feliratot látok.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#1491) Barthezz2 válasza -=RelakS=- (#1490) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nálam is ez van.. Van, mikor van kép, van mikor nincs a boot alatt.

Everybody lies.

(#1492) mondomén válasza -=RelakS=- (#1490) üzenetére


mondomén
őstag

Ugyan ez nálam is.
Kicsit megnyugodtam, azt hittem csak nálam van így.:)
Amúgy ez elég idegesítő számomra. Ezt nem lehet korrigálni egy szoftver frissítéssel?

(#1493) Ádyka válasza mondomén (#1492) üzenetére


Ádyka
őstag

Kétlem, hogy törődnének vele, hiszen nem monitor. Az, hogy a PC hülye és gyors felbontás váltásait nem tudja lekövetni, nem hinném, hogy zavarja őket.

Viszont:
"Arra nincsen még megoldás, hogy a kép ne tűnjön el spontán olyan 2 másodpercekre?

Bemenettől, vagy beállítástól függetlenül együtt kell élni ezzel a fícsörrel?" :F

A másik: Valami üzemidő mérő nincs a tv-ben?

[ Szerkesztve ]

Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

(#1494) gazfickooo


gazfickooo
tag

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Philips 32PFL9705H kapcsolatban?
Ami érdekelne,hogy a médialejátszója kezel minden formátumot,feliratot?
PVR funkciót tudja a készülék?A készülékház fém,vagy fémcsiszolt utánzatú műanyag?
Érdemes beruházni egy ilyen készülékbe.
Köszi!

Gateway P-7805u FX/ Note3

(#1495) Daffni2 válasza gazfickooo (#1494) üzenetére


Daffni2
addikt

250 ezret adni egy 32" LCD TV-ért???????

Semmi szín alatt nem éri meg.

Mire használnád egyébként, elsősorban?

"Aki ad,az nyer"

(#1496) gazfickooo válasza Daffni2 (#1495) üzenetére


gazfickooo
tag

kicsi szobába lenne,max1.9méter a nézőtávolság.
Használat:Tv-adás napi 2-3 óra( analóg sajnos)
Laptoppal összekötve monitornak és mozizásra.
Tudom,hogy drága,de azért nézegettem ezt a típust mert ez teljes led háttérvilágítású,képminőségét mindenhol kiemelkedőre értékelték.

Gateway P-7805u FX/ Note3

(#1497) Daffni2 válasza gazfickooo (#1496) üzenetére


Daffni2
addikt

Egy 5625 vagy 5605 szinte fele árért teljesen elfogadható alternatíva, arra a célra.

Szintén "teljes" LED háttérvilágítású.

"Aki ad,az nyer"

(#1498) gazfickooo válasza Daffni2 (#1497) üzenetére


gazfickooo
tag

köszi még átgondolom a dolgot,egyenlőre csak nézelődöm

Gateway P-7805u FX/ Note3

(#1499) Cece04


Cece04
tag

Sziasztok!

Elég sok fajta Philips Lcd-t nézegettem mostanában,de sajnos nem vagyok igazán képben, hogy melyik érné meg a legjobban,ráadásul közel egy árkategóriában,is rengeteg fajta van. Leginkább Tv-zésre,filmnézésre kéne,de néha egy kis konzol is előfordul,80k környékén,és 32" kivitelben. Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

(#1500) Barthezz2 válasza Ádyka (#1493) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nálam PC-összeköttetéskor csinálja, akkor is minden bekapcsolás után, csak 1x. Orvosságot nem tudok rá, max azt, hogy törődj bele :)

Everybody lies.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.