Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#60956) zolka78 válasza madgie (#60952) üzenetére


zolka78
senior tag

Ja-ja, a konfitáláshoz ha jól emlékszem kell bőven zsír is. Amit én mondok, ott csak simán beteszed a húsit a fűszerekkel, és alacsony hőfokon egyszerüen csak sütöd nagyon hosszű ideig. Itt a lényeg, hogy a husi belsejében lévő hőfok szinte azonos a külső részén mért hőfokkal, minden egyes része azonosan puhul és emelett a legtöbb saját nedveség és zsiradék marad benne. Valami ilyesmi a lényege, nem tudom, nem vagyok szakács, de az biztos, hogy nagyobb darab húsoknál ízletesebb eredményt érhetsz el így. Pesrsze a végén ah kell a kérgesebb sült rész a húsira, akkor lehet adni egy kis kakaót a sűtőre.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.