Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka78

    senior tag

    válasz spanyoll #60948 üzenetére

    Én sem hiszem, hogy a hosszan tartó sütés megoldás lehetne. Nagy hőfokon szerintem nem igazán a száratt hús állagát fogja elérni az a marha ha hosszan sütöd, de ezt csak gondolom, ilyet még sosem csináltam. Viszont alcsanyon hőfokon, sokáig tartó sütésnél biztosan nem lesz száraznak tűnő sem az a hús. Ilyet már többször csináltam marhával, sertéssel, pulykával és kacsával is. A lényege, hogy tényleg alacsony hőfokon, 50-80 fokon, akár 10-12 órán át is sütöd a husit a fűszerekkel együtt. Hihetetlenül omlós, ízletes puha husikat lehet így elkészíteni. Most pontosan nem jut eszembe ennek az eljárásnak a neve, de egyszer pont marhánál láttam ilyen leírást.

    Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés