Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz spanyoll #60948 üzenetére
Én sem hiszem, hogy a hosszan tartó sütés megoldás lehetne. Nagy hőfokon szerintem nem igazán a száratt hús állagát fogja elérni az a marha ha hosszan sütöd, de ezt csak gondolom, ilyet még sosem csináltam. Viszont alcsanyon hőfokon, sokáig tartó sütésnél biztosan nem lesz száraznak tűnő sem az a hús. Ilyet már többször csináltam marhával, sertéssel, pulykával és kacsával is. A lényege, hogy tényleg alacsony hőfokon, 50-80 fokon, akár 10-12 órán át is sütöd a husit a fűszerekkel együtt. Hihetetlenül omlós, ízletes puha husikat lehet így elkészíteni. Most pontosan nem jut eszembe ennek az eljárásnak a neve, de egyszer pont marhánál láttam ilyen leírást.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest