Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40069) Real_Necro válasza Freddy76 (#40064) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ha két év múlva kétszer annyiért vehetnék ingatlant, mint amennyit most hitellel reálisnak látok, akkor talán beköltözhetnék egy ilyen helyre, így viszont marad a Duna túloldala és a "nullás". :B
Egyébként nullástól messzebb direkt nem mennénk, kell az, hogy azért jó legyen a tömeg- és autósközlekedés a városba. Az általam felsoroltakból mind be lehet jutni kb fél óra alatt valamelyik metro állomáshoz. Ha a gyereknek Újpestről kellene Téténybe mennie, akkor is utazhatna eleget. Nekünk sem lenne bonyolult elindulni Zalába, mert nulláson pillanatok alatt elérjük a 7-est. Anyósék is 30-40 perc alatt ott vannak kocsival Pátyról Biatorbágy fele.

Mindegyik településnek van nívós lakónegyede, párat már be is jártunk párszor. Igaz, ott nem találni felújítandó házat sem, így többe is kerül. Ezért is gyűjtögetünk még 2 évig, meg akkor hitelt is jobb kondíciókkal tudunk felvenni. Megfelelő iskolák, sportolási lehetőségek már ezeken a településeken is vannak... persze valószínűleg a gyerek nem fog teremlabdázni vagy balettozni, sőt teniszezni sem. Ha szeretne, marad a város, ami még elérhető távolságban van. Nekem nem kell, hogy minden az utcában legyen. Most még kényelmes, amíg első gyermekkel kitapasztaljuk a dolgokat, aztán ha a gyerkőc 1,5-2 éves lesz, meglátjuk. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.