Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3560) Santiagain válasza Real_Necro (#3558) üzenetére


Santiagain
senior tag

Esetleg részletekben.

Németeknél durván jó volt a stop. Szombat reggel St Pöltennél ébredtünk az autópálya mellett. Kellemes szemerkélő esőben aludtunk. Jól jött a katonai hálózsák. Estére már Amszterdamban voltunk úgy, hogy kb. 10 különböző autó vitt minket. Volt olyan, hogy kitettek minket egy benzinkútnál. A cuccaink még a csomagtartóban voltak, de már megállt mellettünk egy autó, hogy merre megyünk. Lerítt rólunk a stoppos.
Vitt minket két rocker srác egy lepukkant Passattal. Akkoriban itthon még nem voltunk ennyire környezettudatosak és simán kipöcköltem a csikket az ablakon. Ma már nem lepődnék meg rajta, de akkoriban fura volt, hogy két, amúgy tök laza arc egyből rám szólt.
Pénteken indultunk Pestről nagyjából húszan. Az utolsó pár is kiért Amszterdamba vasárnap estére. Akik "lassabbak" voltak, azok Magyarországon ragadtak le. Sokakat az is hátráltathatott, hogy egyszerre szálltuk meg az Osztyapekót. Fiatalabbaknak: ez egy szobor volt az M1-M7-es kivezetőjénél. Általában innen indultak a stopposok a Balatonra és nyugatra.

http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.