Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attiati
üzenetére
ezt nem értem ..
electronnal is annyi pénzt veszel fel amennyit akrsz tudomásom szerint ha a limitet kitolod.
electronnal is vásároltam már pin kód nélkül..
a biztosítás az mire vonatkozik???
am meg tényleg drágább![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lol most nézem egy az egyben ugyanazt írtam mint concret_hp

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
És most megvárod, amíg szerencsétlen megkérdei, hogy mi jár ezzel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tudja vki mi a konkrét különbség a visa és a visa electron között azon kívül h az egyik dombornyomásos a másik meg nem??
-
Kickass
őstag
Everest? megcsekkolom, kb szeptember óta nem játszottam, azelőtt főleg a Mansion-t és a Party-t favorizáltam, de a PP-ről nemrégiben irtad h felnyomták a rake számitást, mansion-ről meg ezer éve nem hallottam pedig régebben ők még levélben is küldték a promokat meg a bonus lehetőségeket, de akkor kipróbálom az Everestet
a mostanában annyira médiában favorizált Pokerstars-ról mik a vélemények?
-
Kickass
őstag
milyen termekbe érdemes most invesztálni? hol legkedvezőbb a rake számolás, legkönnyebb a ki ill. befizetés és hol a legkedvezőbbek a bónuszok? persze a szubjektiv okok kiiktatásával (nem tetszik a skin, ezer éve nem volt jó leosztásom stb...
) -
regent
aktív tag
Ja, a termek kifizetésnél tudnak érdekes dolgokat csinálni, és érdekesen értelmezni a saját nyilvános kifizetési feltételeiket. Nekem a Tower-rel volt ilyen gondom. Direkt befizettem Netellerrel, mert oda akartam mindent kikérni, és a feltétekben az állt, hogy csak oda kérhetek ki ahonnan volt befizetés, és Visa-ra (amirööl az elején befizettem) csak az eredeti összeget utalják ki, a nyereményt nem. Nyugtázták, hogy kikértem a pénzt Netellerre, visszaigazolták hogy elindult a kifizetés, aztán szó nélkül az eredeti befizetést visszatették VISA-ra, a pluszt meg Netellerre. Megállt bennem az ütöö, mikor lecsekkoltam, hogy nem jött meg az összes pénzem Netellerre. A support készségesen elmagyarázta, hogy a saját belsöö szabályozásukat követték, csak ez éppen némileg eltért a nyilvánostól.
-
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A köcsögök. Remélem meggyőzhető a support.
Őő, nem tudod akkor mi lenne ha most VISA-ról beutalnék mondjuk $100-t. Azt rögtön vissza is kérném VISA-ra. Utána már a többi is mehetne oda?
szerk: másik kérdés, hogy mekkora fee-t számol fel a PS a VISA utalásért? Hirtelen nem találtam sehol.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
VISA-ra akarok kiutalni, de csak a moneybookerst ajánlja fel. Asszem azért, mert utoljára onnan toltam be zsét. Viszont még régebb fizettem be a VISA-ról is és most oda szereteném kivenni, semmiképp sem MB-re.
Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy ez tényleg így működik-e vagy én vagyok a bendzsa és nem találom meg hol van a VISA cash out.
Közben már írtam a supportnak is, hogy mi van, de már előre tudom milyen sablonlevelet fogok tőlük kapni. -
Pá
addikt
Ha erre jár valaki, aki otthon van PokerStars cash outban plíz segítsen egy picit!
-
Pá
addikt
Ááááááááááááááááááhhhhh

A fish visszaharap

-
Pá
addikt
Lol, fogtam mégegyet Kikérte a teljes timebankját, de a végére csak meggyőzte magát, hogy jó lesz.

Mi a szösz van ma?
-
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Irtad hogy:
"Ha ez megnyugtat, húsvétkor én is produkáltam egy 20 BI-es downswinget.
A poker már csak ilyen...
"Erre csak annyit tudok mondani hogy:
"Tehát, ha csak 2,5BB/100-at érsz el NL10-en(ami azért elég gyengének mondható) akkor is kb. 135K handenként futsz bele egy ekkora bukóba, de ha egy erős közepesnek mondható 7,5BB/100-at akkor 3M handenként van ekkora vesztő széria. Tehát szerintem inkább nézd át a játékodat, és készíts videót róla, mert valószínűbb, hogy ott kell a problémát keresni."Ja, tudom, te nem NL10-en játszol, és más a nicked, mint nekem, neked szabad 20 BI-t buknod.
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Hát nem tudom mire gondolt, de riveren már én is erősen elgondolkoztam, mielőtt allint tettem, hogy van-e olyan lap, amit verek és megadja.
De aztán néztem, hogy olyan idióta avatarja van, nem akarok value-t hagyni a potban egy seggfej ellen.
szerk: lol, HUD nélkül így readel a magyar

-
Zomb€€
őstag
-
vki írjon vmi nyugtatót mert a monitorom uzsié után kívánkozik de gyorsan a 17. ről jót potyogna..

kurva életbe simán el lehetett vna dobni azt a kva sete erről is bőgött h nagyobb setje van , de most érted ki dobta vna?? főleg ilyen nap után?

-
reménykedtem h legalább ez nem jön dehát hiába..
5Bi-nyi tiszta szopás mára ahol egyszeűen esélyem sem volt akárhogy játszom
persze ezt azután miután 3 napja ezt a faszt szopom..feljövök zp-ből mondom hátha lesz vmi

hát lett is..
nem is értem mit vártam
de most komolyan
ma még nem kaptam meg érted
mindjárt sírok- még jó h van 2L jó kis tokaji itt az asztalomon...
de ebból a napból tényleg csak ez hiányzott hogy minden setemmel veszítsek..
mondjuk már itt is éreztem h tuti h verve vagyok , de érted ha ma már ennyit szoptam akkor már csaknem , csak én kis naiv , sosem gondolom végig m hogy ezek abszolut függetlenek
ha ilyen nap van akkor ilyen nap van örülök szintváltás örülök neked.. kellettél mint hátamra a púp b@ssza meg.. azt..
és ne legyek kiakadva

pá: mostmár az sem vígasztal h belefutottál set v oversetbe

miután kb 3 normális setem votl és mind a 3-mal fullstacket buktam
igazad van ez nem vígasztal..
és hova tartsam a szünetet?az ilyenek ellen hova? mikor? ne röhögtess? az utóbbi 100K handem alatt nem volt ilyen napom , de még a fele sem..

valaki csapjon már nyakon hogy mégis mit képzelek....
megyek cg-zni élőben szívesen csak max szotiban fogok játszani
vagy gyufaszálban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
Nézegetem a PT adatbázisom.
Olyan érdekes, ahogy hosszú távon minden tökéletesen kijön, aminek ki kell jönnie. Minden statisztika szépen tart az elvárthoz. Gyönyörű.
Zomb€€: lol, pont ma volt egy fazon, aki JQQAx boardon 3 utcán keresztül adta az emeléseimet, a végén allinig TT-vel(nálam JJ), eddig nem értettem mire gondolhatott... Öööö, ugye nem Te voltál?

-
Zomb€€
őstag
Nekem olyan volt hogy egyik leosztásban AT-m volt,akkor emelésre körfold,majd köv hand TT,board AAQ és oylan dinamikával emelgetek tovább mintha AT- lenne a kezemben.
Szerencsére river shovenál rádöbbentem hogy ez már nem az a lap
-
lol
nekem volt párszor olyan amikor elnéztem h melyik asztalon milyen kezdő handem volt és azt hittem h azon az asztalon van AA-m és tolom izomból 3betet a 94o val
de szerencsére dobták..
és akkor jön az AA-s asztal és akkor nézem omg wtf , mivel 3beteltem akkor
nyilvána 94o a menő
meg amit mindig megfigyelek , hogy amikor misclickelek akkor 90 % ban bejön a "move"
szal volt olyan h pl T4 gyel adtam pfr-t és flop T44
meg hasonlók
misclick 4ever -
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát többet nem is blöfföltek ellenem az asztalon.

-
Pá
addikt
Lol, itt teljesen azt hittem, hogy QQ van nálam

Simán instacalloltam, de még amikor behúztam a potot sem tűnt fel a dolog, csak lazán megveregettem a vállam. Most nézem át utólag a sessiont és vagy 3 percig nem értettem, hogy ez meg miért volt -EV, amire leesett.

-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mentél volna inkább locsolkodni.
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
tudom de méééér mindig szintváltáskor????
amikor eddig 100K handen át hoztam stabilat most meg itt szopat??
kapják mán be
-
azért ez valamennyire vígasztal...
de nem igaz vazz h ennyire leriverelnek.most mondja azt vki h ezen nem szopások és 4 ilyet 1200 hand alatt sikerült összehozni és alapból úgy ültem ma le h megvolt az egy nap szünet mert előtte is 2 napig ez ment csak durvábban , azzal a különbséggel , hogy akkor tényleg nem nyertem semmit mert ha volt lapom azt nem fizették ki..
-
ez megy NL-50 en amióta ezt játszom , végig
mondom JK-t kizárom mert 13/10 es azzal tuti emelne 33 steallel
namost ha kizárok minden lapot ami verhet ezáltal mert KK illetve TT biztos emel akkor megint egy wtf??na meg ez és ez megy egész nap..
nem tudom wtf van vazz, elbukok ilyeneket egész nap gürizem h összejöjjön azért a kis + ha nem - 2-3Bi ben végzek , és utána végtelenül jönnek ezek..az utolsónál már biztos voltam benne hogy ott a JQ azért nem is emeltem vissza
mod: szívás igen csak hogy napi mostmár 4 ilyet szopjak..
szerencsés river miatt az egyiken nem szoptam yeahh
mondjuk az allint nem adtam vna az utolsó esetben mert már elkönyveltem JQ-raés akkor így lettem ma pont 0-s de qvára elveszi a kedvemet ez a játéktól..
am meg 7Bi-t buktam így ilyenekkel és a f*szom tele van , hogy ilyeneket kapok, amióta nl 50 en vagyok a setjeim minuszosak
-
én is így gondolom...
csak amióta nl50 en tolom azóta mind a 4 ilyen szitut elbuktam (hozzáteszem hogy az egyik helyzetben bőgott h sora van 4 6 8 as boardon.. - flopon csak az zavart ott meg h azt slowplayelte)ha nit lennék nem, adtam vna...
am hihetetlen milyeneket szopok itt 50 en .. napi 2 ilyen szitu mostanában a minimum..
a nap úgy kezdődött h 3bet potban setelték AA-mat...aztán ez is

-
villain 63/16/6.0 188 hand alapján
-
Eagl3
veterán
Ha meghallom ezt az "egy arc" kifejezést, a hideg végig fut a hátamon... Pokerstrategy -v van egy videókészítő vagy edző vagy nem tudom minek nevezik, axleska a nickje, valami borzasztó hallgatni ahogy magyaráz, folyamatosan nyomatja az
ööööö... őőőőőőő... ööööö... ez az arc... ööööööööööööööööö.... itt egy arc, nagy fish.. őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.
Elképzelésem nincs, hogy tudják ennyien végighallgatni és egy se szólna neki, hogy ne őzzééé má' bazmeg!
Nincs vele semmi bajom, de ha már ennyi videót készít, tanuljon már meg egyszerre figyelni arra amit csinál és beszélni.Sry, ez már rég kikívánkozott...

-
ha van egy arc akiről van elég nagy mintám , és utg emelése csak 1%-os akkor kisvakból el lehet dodni AK-t ha utg emelt??
-
-
volt egy olyan hetem amikor kipróbáltam h milyen 5 ös AF-fel játszani , baromi sok resteallel meg hasonlók , közel sem kaptam 15K hand alatt annyi bb/100 at mint előtte , utána visszatértem és megint annyi lett a bb/100 am mint előtte volt
persze ez jelentheti azt is , h nem játszom jól az aggrot , de nekem tuti h a kevésbé aggro a jobb..
értem h csak kis otokat játszod túl - én is csak azokat játszottm , de gondolj bele hha már csak 100al többet lopsz vakot egy session alatt akkor is már jelentős minuszt tudsz csinálni ha nem sikerül.. - legalábbis nekem azt csinálta , baromi sok ilyen 8-10 BB-s potot em tudtam elvinni és ez nagyon meglátszott a héten a bb/100 -on , annak ellenére , hogy nagyobb bukóm nem volt a sessionben
-
Pá
addikt
Az túlzás, hogy nem kifizetődő, azért a fő grafikon szerencsére jó irányba halad.

Amúgy az agression kicsit mesterségesen van felturbózva, főleg a kis potokat játszom túl, sb vs bb meg hasonló szituációkban, abban bízva, hogy a PT-t használó regeket kicsit becsaphatom. Nagy potokban azért nem viszem túlzásba.
-
-
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Azt mondja meg valaki, hogy a nyavajába lehet pluszba hozni a non SD winnings statot?
Egyáltalán full ringen lehetséges hosszú távon, vagy csak SH-n éri meg vele vacakolni?Általában azt mondják, hogy agresszívan kell hozzá játszani.
Az utóbbi időben 13/10-et játszottam, AF: 3.5, Agr. freq: 50, wtsd: 23%, w$sd: 56%.
Így átlagosan 2.5PTBB/100-at bukom a non sd handekben.Az elmúlt napokban megpróbáltam pluszba vinni, lenyomtam pár ezer handet az alábbi statokkal:
14.5/12.5 AF: 5+, Agr. freq.: 60,
Az eredmény ugyanúgy -2.5 PTBB/100. Hajszálra beáll már kb 2000 hand után.Persze ha nagyon akarnám megcsinálhatnám, hogy mindig callolom a river betet, amikor tudom, hogy verve vagyok és mindig kiszorítok mindenkit a potból a nuttal.
De értelmes keretek között, hogy a picsába hozzam ki legalább break-evenre a fenti statot? -
Kickass
őstag
-
AMD Power
titán
Everestpokert tolja valaki? Gondoltam ,hogy reggelnem kéne..)
-
Eagl3
veterán
A partyn feljebb tolták a rakes leosztások és a kapott pontok arányát...
Több mint kétszer annyi rakes leosztás kell 10PP -hez mint korbábban. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor legközelebb hozzátok rendelem.

-
concret_hp
addikt
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A szemetek! Nem tudom mennyi értelme van reklamálni egy szaros kulcstartóért és stressballért.
Remélem nem az a bajuk, hogy a rendelés másnapján cash-outoltam és töröltem a progijukat.
-
Pá
addikt
Most valamiről beugrott, hogy kb 2 hónapja, amikor otthagytam az FTP-t rendeltem a pontjaimból pár cuccot, viszont még mindig nem érkeztek meg.
Ez noooooormális? Mennyi az átfutási idő?szerk: na most lecsekkoltam, január 24-én rendeltem a cuccost, azt írták, hogy 6-8 hét
valakinek tapasztalat? -
Pá
addikt
-
viharhozo
addikt
Ha betolod, es mindketto tart, nagyjabol 30%-os equityd van, ami 0,3*70-0,7*50=-14. Ha betolod, es a full stack dob, a short mindenkeppen tart, ellen lehet 50%-od. 0,5*30-0,5*20=5.
Ha 75%-ban dob a full stack, akkor az osszes EV-d 0,25*-14+0,75*5=0,25, ergo meg igy is eppen csak megeri betolni.
Call.
-
regent
aktív tag
Van a termeknek általában egy olyan megkötésük, hogy egy háztartásból csak egy account lehet a teremben. Vagy ez csak a bónuszra vonatkozik? El kéne olvasni az EULA-t, nehogy pénzkivételkor kezdjen el szarozni a terem. Merthogy addig nem fog szólni az tuti, csak ha nagyon durván csaltok.
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
-
[Anduriel]
aktív tag
Multiway 3betelt potokban én egyáltalán nem zárnám ki a húzólapok lehetőségét, sőt sokkal valószínűbbnek tartanám, hogy legalább valakinél az van, mint, hogy mindenki monsterrel ücsörög odabenn. Én is játszok elég sok spekulatív lappal ilyen helyzetekben, mert szerintem pont ezekben a potokban játszanak nagyon jól, de majd hátha jön más vélemény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(akadémián), igaz utóbbi olyann nl50 alatt asszem reménytelen lehet.
)