- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
attiati #12867 üzenetére
Igazából az a probléma, hogy iszonyat nagy a játékos állomány, amiből az követkzeik, hogy rohadtul vegyes is. Nagyon időszak függő, hogy mikor hogy kell játszani. Napközben általában nagyon feszesek, ollé csak lapütközéskor van, akkor meg aki veszít az általában cooler... késő este\éjszaka meg ált. belazul a sok amcsi, olyan elképesztő akciókat követnek el, hogy kénytelen vagyok eldobni néha még akár a jobb lapomat is. Ilyenkor szinte soha nem hívok vissza rájuk pre flop, vagy ha nem talál el a flop (persze ha én hívta preflop, akkor persze 90% -ban folytatom).
MOD: Ma még ráfeszülök 12 asztalon, mert a mai nap még beleszámít a pénteki RB -be, aztán lehet összedobok egy 6 asztalos videót, kíváncsi vagyok mások véleményére (bár nincs mikrofonom, így meg nem nagyon nézi senki). De erősen gondolkodom, hogy 100$ rááldozik 90+ fős SNG -kre és mtt -re olyan 4-9$ nevezésig, hátha behúzok valamit mert ez a down kikészített most kicsit, tűl sokat nyertem túl rövid idő alatt úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest