Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz attiati #12880 üzenetére

Péntek este én is megpróbáltam egy asztalon NL4-en a 70/50-e játékot, közben kommenteltem is eröösen, és szinte láttam az ellenfelek vörös fejét. Mindennel, mindenhonnan emeltem, és dobtak-dobtak-dobtak. +3BI volt a maximum, aztán hatni kezdett az unicum, jött egy cooler egy másik bigstack ellen és persze elbuktam mindent, meg még egy rebuyt is, de ez erre volt szánva.
    Amire ilyenkor vigyázni kell, hogy ha hányás után még rá is kell ülni a WC-re, akkor gyöözöödjetek meg róla, hogy felül már minden kijött.
    Ja, meg hogy +3BI-nél hagyjátok abba a játékot és az ivást is. :)

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

• regent

aktív tag

válasz L|zsidoboz #12498 üzenetére

Mármint a mondás nem így van a filmben, vagy úgy általában nem igaz?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

• regent

aktív tag

válasz L|zsidoboz #11409 üzenetére

Azt nem értem, hogy SNG-nél ugye ennyi asztalnál legalább 2-3 (de inkább több) asztalon egyszerre biztosan megy a HU vagy pont hárman maradnak. Arra azért jobban oda kell koncentrálni nem? Még mondjuk 5-6 asztalon eröösen SH játékot (max 4 ember) el tudok képzelni, de mellettük a maradék 25-ön hogyan megy a játék. AA, KK, QQ, AK allin, a többi fold? Még így is soknak tüünik.
    en egy idööben toltam a 10-12 asztal SSS-t preflop allin-fold játékkal, de kb. az volt nálam a maximum. Igaz nem használtam semmilyen segédprogramot, hotkeyt vagy ilyesmit, így jött össze a viszonylag kényelmes, de folyamatos odakoncentrálást, és cselekvést igénylöö játék. Mert ugyan igaz, hogy baromi egyszerüü döntéseket hoztam, de idööbe került, míg odaklikkeltem a foldra, vagy odahúztam a csúszát az allinre, meg töltögetni is kellett, ha átmentek a vakok, szóval éppen elég meló volt.

• regent

aktív tag

válasz attiati #11402 üzenetére

Lehet, hogy robottal nyomja. De hogy öö nem trackerezik az valószinüü. :)

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #11213 üzenetére

Nem feltétlen fog turn-ön hívni, ha csak megadod, és mivel neki is van majdnem 60$-ja játék elööt, szerintem a megadás után sem lennél teljesen committed.
    Amúgy ilyen flopon egy aggro játékos szinte 90% hogy visszaemel. Pont azért, mert sokan gondolkodnak úgy ahogy te tetted. Ha nincs K-od el fogod dobni, ha van, akkor elgondolkodsz a 7-esen, és akár el is dobhatod. Ha megadod, akkor K-od van, és akkor attól függööen, hogy mennyire ismer agresszívnak csak csekkel, vagy emel.
    Szerintem egy call, any turn potbet lett volna a jó move, esetleg agybööl allin, hátha azt túlzott dobatási kísérletnek érzékeli, és megadja valami gyengébbel.
    Ilyenkor ha 7-ese van, akkor persze valóban csúnyán kifizeted.

• regent

aktív tag

válasz [Anduriel] #11207 üzenetére

Ha átlag normál ellenfelek, akkor egy TPTK itt fold. Lehet set, de lehet akár (ritkán) két pár is.
    Ha most derül ki, hogy ultraagresszív (fél)blöffösök, akkor mehet a notes, és megfelelöö alkalommal stackkelés.
    Amúgy az a minireraise nekm gyanús egy három szereplöös potban.

• regent

aktív tag

Ja, a termek kifizetésnél tudnak érdekes dolgokat csinálni, és érdekesen értelmezni a saját nyilvános kifizetési feltételeiket. Nekem a Tower-rel volt ilyen gondom. Direkt befizettem Netellerrel, mert oda akartam mindent kikérni, és a feltétekben az állt, hogy csak oda kérhetek ki ahonnan volt befizetés, és Visa-ra (amirööl az elején befizettem) csak az eredeti összeget utalják ki, a nyereményt nem. Nyugtázták, hogy kikértem a pénzt Netellerre, visszaigazolták hogy elindult a kifizetés, aztán szó nélkül az eredeti befizetést visszatették VISA-ra, a pluszt meg Netellerre. Megállt bennem az ütöö, mikor lecsekkoltam, hogy nem jött meg az összes pénzem Netellerre. A support készségesen elmagyarázta, hogy a saját belsöö szabályozásukat követték, csak ez éppen némileg eltért a nyilvánostól.

• regent

aktív tag

válasz L|zsidoboz #11152 üzenetére

Irtad hogy:
    "Ha ez megnyugtat, húsvétkor én is produkáltam egy 20 BI-es downswinget.
    A poker már csak ilyen... :U"

Erre csak annyit tudok mondani hogy:
    "Tehát, ha csak 2,5BB/100-at érsz el NL10-en(ami azért elég gyengének mondható) akkor is kb. 135K handenként futsz bele egy ekkora bukóba, de ha egy erős közepesnek mondható 7,5BB/100-at akkor 3M handenként van ekkora vesztő széria. Tehát szerintem inkább nézd át a játékodat, és készíts videót róla, mert valószínűbb, hogy ott kell a problémát keresni."

Ja, tudom, te nem NL10-en játszol, és más a nicked, mint nekem, neked szabad 20 BI-t buknod.

• regent

aktív tag

válasz Eagl3 #11097 üzenetére

Van a termeknek általában egy olyan megkötésük, hogy egy háztartásból csak egy account lehet a teremben. Vagy ez csak a bónuszra vonatkozik? El kéne olvasni az EULA-t, nehogy pénzkivételkor kezdjen el szarozni a terem. Merthogy addig nem fog szólni az tuti, csak ha nagyon durván csaltok.

• regent

aktív tag

válasz #11088 üzenetére

Ez push allin. Elképzelhetöö, hogy jó lesz egy J, vagy egy A is (bár ez lehet hogy szennyezett), de nut flösshúzód van, preflop emeltél, elképzelhetöö, hogy az ellenfélnél overpár van, esetleg sorhúzóval kombinálva. Van egy minimális FE-d, és ha nem dobja el, van outod is. Szerintem (hasraütve) az SS dead money-ával ez anyira szüüken plussz vagy minusz, hogy nem ezen fog múlni a nyereségességed, viszont szerintem sokkal jobb imidzs ilyenkor agesszívnek lenni, mint eldobni, vagy ne adj isten csak megadni.

• regent

aktív tag

válasz #10836 üzenetére

Természetesen nem egy nap volt, sem megnyerni, sem elveszíteni.

• regent

aktív tag

válasz #10833 üzenetére

NL10-en 20 BI-t nyerni viszont upswing, ha jól értem. Mármint az én esetemben.

• regent

aktív tag

válasz #10826 üzenetére

Nem az a lényeg, hogy konkrétan én stabil vesztöö, vagy nyeröö játékos vagyok. Hanem az, hogy leírtam, hogy ha jól emlékszem, a bwin-en 30$-ból kezdtem fölállni, felvittem 300 körüliig, és most van 80$-om, mert elbuktam a többit.
    Erre többen elkezdtetek hüledezni, hogy ez már mennyire nem lehetséges, illetve csakis egy módon történhetett meg, úgy, hogy vesztöö játékos vagyok, csak volt egy szerencseszériám, de most hogy visszaállt minden a rendes kerákvágásba, most természetesen a játékom szinvonalának megfelelöen bukom is.
    Senki közületek nem mondta azt, hogy szép volt regent, 30$-ból felvini 300$-ig, kár hogy beütött ez a downswing, nekem is volt már hasonló, igaz nem ekkora, stb...

Ha megfordítjuk az érveléseteket, akkor azt kellene mondani (illetve akár lehetne is), hogy te regent, te nem is vagy olyan gyenge játékos mint hiszed magadról, hiszen az egyenleg nem hazudik, ha tényleg vesztöö játékos lennél, akkor nem tudtál volna, 20+BI-t nyerni a vacak játékoddal. Szóval legjobb lesz, ha magadba nézel, és írsz egy pókersulit. Ez a kis bukás meg egy szimpla downswing, semmi más. Folytasd csak a megszokott játékod, meglátod, hogy jönni fognak majd az eredmények.

• regent

aktív tag

válasz #10823 üzenetére

Ja, értem, most már képben vagyok. Tehát 20 BI-es upswing stabil vesztööként teljesen normális, míg ha stabil nyerööként bukok 20 BI-t, akkor ott valami gond van az (ön)értékeléssel, hiszen ha valóban nyeröö lennék ez csak mintegy 3 millió leosztás alatt történhetett volna meg. Csodálatos ez a matematika.

• regent

aktív tag

Hát ezt a pont olyan nehéz nyerni 20 BI-t mint bukni úgy értettem, hogy, ha feltesszük, hogy stabil vesztöö vagyok, akkor ugyan mi a fenéért nyertem 20 BI-t gyakorlatilag zsinórban megtorpanás nélkül, kb 35°-osan felfelé tartó grafikonnal. Ugye egy stabil vesztöönek ennyit nyerni eléggé nehéz. Mint ahogyan állítjátok, hogy egy stabil nyeröönek ennyit veszítene is nehéz.
    Tehét itt valami nem stimmel. Persze lehet, hogy breakeven játékos vagyok, és volt egy up, majd egy downswingem.
    Valójában nyilvánvaló, hogy nyeröö vagyok, csak csalnak a termek. :)

• regent

aktív tag

válasz [Anduriel] #10797 üzenetére

A fene tudja, szerintem pont olyan nehéz 20BI-t nyerni, mint bukni. Ha megfordítjuk a számítást, és feltesszük, hogy stabil bukó játékos vagyok (ugye ha átnézném a játékomat, akkor ez kiderülne, mondjuk -15 BB/100-at tudok stabilan teljesíteni) akkor ezek szerint majd 3 millió hand alatt tudnék 20BI-t nyerni?? Ez most akkor komoly?
    Ugye hogy hülyén hangzik?!
    Ugye volt nekem ilyen, hogy napokig sorozatban 3-5 BI nyereséggel álltam fel az asztaltól, nem volt vagy két hétig egyetlen bukó session-öm sem. Aztán ugyanazzal a játékkal hirtelen egyik nap bukó volt a session. Semmi baj, van mibööl, lejöttek az ellenfeleknek a lapok, nekem meg pont semmi nem jött össze, meg mondjuk ki is fizettem egy setet AA-al, amit el lehetett volna kerülni. Aztán másnap is, meg harmadnap is. Kis szünet, aztán rövid stagnálás, aztán folytatódik a szívás. Ahogy az elején kifizették a lapjaimat, most úgy nem fitetik ki, ráadásul én fizetem ki nekik azt, hogy nem tudják AJ5 flopon eldobni a K7o-t potnyi hívásra, Nálam AK, turn, river 7.
    Csak a szokásos, de mind a négy asztaltól minuszban állok fel, összesen kicsit több mint 3 BI. Ès nem játszottam rosszul, pontosan tudtam mi van náluk, de az rng valahogy nem volt velem.

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #10792 üzenetére

èn is 30 körül kezdtem összekapni magam NL10-en, aztán lett belööle 300, aztán most vagyok úgy 80-nál. Hogy hot run volt-e, vagy most van a downswing azt nem tudom. Remélem az utóbbi.

• regent

aktív tag

válasz nepszter1 #10722 üzenetére

Elvesztettél K8-al AA ellen 50 centet? Kemény! Legközelebb ilyenkor törd be a monitorod, ne csak a füles bánja.

• regent

aktív tag

válasz attiati #10662 üzenetére

"Csak minden 9. fog setesedni, és abból akarjuk kitermelni a flopon nem setesedett, és eldobott kézbepárokat."
    Micsoda???
    Flopon eldobott kézbepár? Miközben írod, hogy "nagyon sokan megijednek figurás laptól is, és szépen viszem a 4bb nyereségemet, mert flopon jön a fold c-betre."
    Hát akkor itt a megoldás. Emelni a kézbepárral, és flopon c-bet minden esetben. Annyiszor fogsz így 4 BB-ket (plusz vakok) vinni, hogy bööven megéri az a néhány eset, mikor tényleg el kell dobnod.
    A másik megoldás meg a lazulás preflop. Sok flopot nézni, flopon agresszíven nyomulni pozícióból ha nincs más jelentkezöö a potra. Igy is nagyon sok emeletlen, de többszereplöös potot fogsz vinni, és nagyon kifizetik, ha betalál egy kétpár, set stb....

• regent

aktív tag

válasz #10627 üzenetére

Mert NL25-ön manapság már ilyen a játék. :) Na jó, nem, de mit lehet csinálni munkaidööben, ha nincs munka?
    Mondhattam volna azt is, hogy minek keveredsz partiba a szint egyik legjobb regularja ellen egy 8-as párral, nincs elég gyengébb ellenfél, vagy direkt gyakorolni akarsz?
    Vagy hogy most akkor vagy herocall, és reménykedsz, hogy AK-al arcoskodik, vagy dobod.

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #10624 üzenetére

A kérdés az, hogy te szoktál-e floatolni? Ha igen, akkor a szint legjobb regularja alighanem ezzel tisztában lehet (feltéve, hogy van elég közös partitok). Mivel nem emeltél vissza rá preflop és flopon sem, ezért nyilván nincs nálad overpár. Lehet nálad AX, KQ, JQ, alacsonyabb PP, stb... vagy lehet set-ed is. Ha szoktál flotolni, akkor a flopon c-bet, turnön csekk line számodra felhívás keringööre. Azaz szinte bármivel emelni fogsz itt, nem feltétlenül van kész, eröös lapod, viszont a river T+ lap számára mindent elronthat. Ha az ellenfelednél set-van, akkor szerintem neki nem jó döntés a csekk-raise allin. Ez elég eröös line, csak set-el fogod megadni, de azzal amúgy is bekerülne riveren minden.
    Ha nekem set-em lenne, akkor itt alighanem csak megadnám az emelésed, ezzel szép nagyra hizlalnám a potot, aztán riveren nyitnék egy 1/3-1/4 potnyival, mintegy blocking bet-et eljátszva. Ezt megadnád szinte bármivel, set-el meg visszaemelnél.
    Ez a csekk-raise allin nálam akkor kerülne elöö, ha tudnám, hogy szoktál floatolni, és nálam valami alacsony PP, vagy AX lenne. Gyakorlatilag ha tényleg csak floatolsz, akkor ezt el kell dobnod, ha nit vagy akkor egészen TT, JJ-ig dobni fogsz, ha set-ed van, akkor meg így jártam.
    Persze, hogy hogyan gondolkozott ez a jó regular, azt nem tudjuk.

• regent

aktív tag

válasz [Anduriel] #10478 üzenetére

Ezen a flopon ilyen ellenfél ellen tilos dobni. TPTK-d van, amit az ellenfél akár hajlamos is kifizetni, valamint nut flöss húzód, ami lenullázza az esetleges outjait. Persze ha kész flöss van nála az pech, de ezt akkor is jól játszottad. Azon lehetne vitatkozni, hogy csak call, vagy visszaemelés, vagy allin. A csak call mellett szól, hogy esetleg a donkbetelöö is bent marad, és akkor olyan nagy lesz a pot, hogy bekerülhet turnön mindhárom stack, igaz ilyenkor nagyon kell imádkozni a színért. A visszaemelés nekem itt azt mondja, hogy kész flössöd van. Ugye a donkbet lehet akármi, ha erre ilyen flopon ráemelnek (és nem túl nagyot, vagy allint), az még lehet akár blöff is, de ha erre még rétesznek egyet, az vagy öörült, vagy tényleg nagy lapja van. (vagy legalábbis azt hiszi, hogy nagy lapja van)

• regent

aktív tag

válasz janos1988 #10473 üzenetére

Igen. Ha ez a feltétel szerepel a bónusznál (raked hand), akkor csak azok a leosztások számítanak, ahol volt rake. Teremtööl függ, hogy bármennyi rake elegendöö, vagy van egy minimum, ami alatt NEM számít "raked hand"-nek. (Bár leginkább ezt úgy valósítják meg, hogy általában 1$ pot alatt nincs rake. Ezzel a NL4, NL10 asztaloknál elég sok leosztás lehet rake nélküli. Ez ugye egyfelööl jó, viszont ha raked hand-re hajtasz akkor neked pont nem.) Van olyan terem is, ahol kikötik, hogy raked hand-et csak NL50 vagy NL100 feletti asztalokon számolnak. (illetve megfelelööen magas Fix limiteseken).
    Szerintem abban nincs kivétel a termek közül, hogy ha nincs flop, nincs rake. Azaz, bármekkora emelgetés volt flop elöött, bármekkora pénzösszeget nyer a gyööztes, ha ezt úgy teszi, hogy a másik (vagy mindegyik ellenfele) eldobja a lapját, akkor nem vonódik le rake, azaz nem is számít raked hand-nek.
    Ez a bónuszfajta ugye azt hivatott elöösegíteni, hogy a játékosok megfelelöö mennyiségüü leosztást játszanak egy adott teremben (és persze termeljék a reke-et), a bónusz kiszedéséhez. Nyilván magasabb limiten majdnem minden leosztás raked hand lesz, míg NL10-en szerintem ez reálisan nem nagyon lesz több, mint a leosztások 15-25%-a. (de majd valaki kijavít, ha nagyon eltévedtem.)

• regent

aktív tag

válasz attiati #10453 üzenetére

Nem néztem meg a videót (munkahely:) ), csak a leírásod alapján reagálnék. A6o cutoffból nyilván raise ha még nincs bent senki. Az emelés mértéke vitatható, de szerintem nem rossz, fööleg ha általában enyit emel. Gyakorlatilag bármilyen flopon c-bet szinte kötelezöö egy ellenfél ellen (aki ráadásul nagyvakról jött be). Olyan sokszor fognak dobni hasonló helyzetben, hogy bööven pluszos.
    Ráadásul ez a flop pont ideális c-betre. Ha az ellenfélnek két T-nél magasabb lapja van, akkor ilyen helyzetben buttonról a cutoff lopására vissza kellett volna emelnie. Két alacsonyabb lappal meg dobnia kéne. Ha megad, akkor van neki egy párja, vagy szín, vagy sorhúzója. Három színes turnön meg gyakorlatilag feladta a partit. Ez nem jött be, kész, veszteség leírva, ha lesz ingyen river akkor OK, ha emelés jön akkor A-magassal fold.
    Nincs ebben semmi különös. NL10-en a legtöbb ellenfél csak akkor ad flopon c-betet ha talált valamit. Bármit. Akkor viszont hajlandó vele végig elmenni, minden normális (3/4 pot, pot) emelést megadni. Esetleg pont a színre várt. Egy egyszerüü vaklopás miatt minek fizessünk ki egy rakat pénzt A-magassal.

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #10377 üzenetére

Nem is játszotta(ák) az AA-okat olyan kva szarul, mint ahogy gondolod. Szerintem legalábbis.
    Elsöö esetben mit csináljon a vélhetöö vaklopóval? Ha visszaemel rá, akkor ha nincs lapja (90%) eldobja, és visz 5BB-t. Ugye AA-al az a legszebb helyzet, ha allin kerülünk egy ellenféllel preflop. Második legszebb, ha egy ellenféllel kell játszanunk emelt potban. Itt pont ez történt. Játszani akart az AA-al, egy ellenfele volt, emelt volt a pot. Apróbb szépséghiba, hogy rossz volt a pozíciója, és nem öö volt az agresszor, viszont ezt talán ellensúlyozza, hogy rejtve van a lapja ereje (és valóban van neki ereje). Ha kellööen agresszív az ellenfél, akkor akár J4-el is blöfföltethetöö, esetleg allin lehet kerülni flopon. Persze ennek megvan a maga veszélye, de aki ezt tudja, és vállalja, annak ez a játék AA-al tökéletes lehet, két fajta játékostíus ellen is. A nagyon agresszív erre a csak callra vérszemet kaphat, és agresszíven tolja neki minden utcán, ezt csak adni kell végig, persze néha már flopon nyer a J4o, dehát ez van.
    A nagyon tightnál meg vélhetööen most is jó lap van, amit eltalálhat egy Q83 flop, és akár hajlandó tönkre is menni AQ-val.
    Szóval szerintem nem olyan nagyon rosz játék ebben az esetben az AA-al call.

A második esetben meg megint csak jól játszotta meg. Nem kell 100%-ban visszaemelni az AA-al. Ha tight-nak ismer, akkor AK, AQ, AA, KK, QQ a rang-ed utg raisre. Ezekre mondjuk én pont visszatolnám, de ha én feszes image-el emelek UTG, és egy tight, figyelmes, jó ellenfél visszaemel, akkor azt nagyon eröös lapra teszem. Lehet, hogy ilyesmit gondolt, és csapdázni akart.
    A rátok emelés, és megadás után meg jóhogy rátolja AA-al. Már most is nagy a pot, ha eldobjátok az OK. ha csak egyiköötök adja az szuper, ha mindketten az is jó.

• regent

aktív tag

válasz kissgy04 #10364 üzenetére

Nem játszani vele! Mondjuk megszervezni egy baráti pókerestét, aztán telefonálni neki, hogy mégis elhalasztva valamiért, helyette 8-kor a szokott helyen ivászat. Aztán 9 kor felhívja valaki más, hogy holvan már, rég megy a pókerparti, de ha siet, még talán beszállhat a második sng-be.
    Talán ebbööl levágja.
    Vagy visszaszivatni, ha vitás kérdésekben mindíg egyöntetüüen ellene dönt mindenki, szerintem hamar leszokik errööl.
    De ez már nem pókerprobléma ezek szerint.

• regent

aktív tag

válasz kissgy04 #10352 üzenetére

Nekem az elsöö nem annyira egyértelmüü, mint itt többeknek. El tudom képzelni, hogy az eredeti emelöö, akinek az boardon lévöönél magasabb sora van esetleg nem is vette észre, hogy sor van az asztalon. Esetleg már turnön sora volt, és most jött egy alacsony lap a bordra, nagy örömében meg bejelenti, hogy sorom van. Mire az ellenfél is bemutatja a lapjait, akinek asztali sora van, mire az eredeti észbe kap, és mutatja, hogy az övé nagyobb.
    Nincs itt semmi hátsó szándék. Bár félrevezetööen cselekedett, és nyilatkozott, nem feltétlenül kell ellene dönteni. Fööleg egy baráti pókerpartiban, 3 sör után.
    Vagy szerintetek arra gondolt, hogy: Szeretném látni mivel kísért el riverig, de ha terítek, és meglátja, hogy magasabb sorom van, akkor muckol. Cseles leszek, és bejelentem hogy sorom van, de nem mondom meg milyen magas. Ha visszakérdez, akkor mutatok, ha nem kérdez vissza, akkor neki is mutatnia kell, és akkor ha az enyém magasabb, akkor szólok, ha alacsonyabb akkor eldobom.
    Mondjuk elképzelhetöö ez is.

• regent

aktív tag

válasz attiati #10330 üzenetére

Nem, szerintem keveset emeltél, de mindegy. :)
    Pont most próbáltam ki az ultralaza ultragresszív játékot Cake NL4-en. Mivel éppen megittam egy üveg pezsgööt, így nem kívántam magsabb limitre menni. :)
    4 asztalon játszottam, volt hogy háromszor újra kellett töltenem (ebbööl egy durva cooler volt), de jó érzés volt a végén három asztalon is 10$ felett kiülni. Összeen kb. 1 beülööt nyerhettem, de nagyon jól szórakoztam közben. Ezen a limiten az is böövn megérte volna, ha ennyit vesztek közben.

• regent

aktív tag

válasz attiati #10319 üzenetére

Nincs ezzel a grafikonnal semmi baj. Ha jól látom sokáig együtt halad a két vonal, aztán a kék leszakad, gondolom volt egy lemákolás, aztán egy ideig párhuzamosak, aztán jön a nagy leszakadás. Utána megint párhuzamosak a vonalak. Ez pont azt jelenti, hogy te nem mákoltál, téged viszont legalább háromszor is lejavultak, és akkor nagy potokat buktál. Most a profik elmondanák, hogy semmi baj, majd hosszútávon ez visszajön, de én még olyan grafikont nem nagyon láttam, ahol a kék vonal tartósan felül haladna. Valahogy csak olyan játékosok vannak, akiket lemákoltak párszor (sokszor). Hogy hol vannak azok, aki ezeket a mákolásokat begyüüjtik, az rejtély!

Amúgy ebböl a grafikonból azt gondolom, hogy eléggé tight vagy, legtöbbször jókor tolod be (vagy fogadod el) az allineket (fööleg az utolsó idöökben, ott nagyon szépen meredeken halad felfelé a grafikon), éppen ezért nincsenek is számodra kedvezöö lemákolások.
    Ha ezzel a játékkal nyeröö vagy akkor minden OK.
    Esetleg lehetne olyan is a grafikonod, hogy a várható érték nulla körül ingadozik, vagy kicsit csökken, és akkor biztosan lennének a kék vonalban is felfelé mutatú csúcsok.
    Akkor meg az agresszivitás miatt ellopott potokból tudnád (talán) kompenzálni a rossz allinek veszteségét.

• regent

aktív tag

válasz attiati #10251 üzenetére

Az elsöö handnél nagyon benne volt az AA. Tapasztalataim szerint ezen a limiten az átlag játékosnál nem nagyon van más, ha 4-betel. Itt ugye te 4-beteltél, amire öö allin ment. Na itt kellett volna eldobni a KK-t. Persze ha maniac, az más, de öök nem így szoktak preflop allin kerülni. AK-al is inkább minél hamarabb rátolják, mert azért nem olyan nagy baj, ha az AK-al nem kell boardot nézni full beülööért.
    Az ellenfeled viszont állandóan kicsiket emelgetett (mondjuk te is, én KK-al alapból ilyenkor 3$-ig emelek, hogy ne adjak jó esélyt a setminereknek).

A második handnél én 44-el rátoltam volna az allint. Ha valakinél van valami az úgyis adja, ha nincs semmi akkor meg mindegy, a 8$-os visszaemeléseddel pont azt mondtad, hogy nagyon eröös vagy, megengedheted magadnak, hogy ne ijessz el senkit a potból.
    Jobban megnézve itt az történt, hogy a preflop emelöö c-betelt a 3.30-as potba 1.65-öt két ellenfél ellen flösshúzós, de amúgy száraz flopon. Az öö szempontjából ha nem talált el senkit a flop, akkor erre is dobjátok, ha eltalált, akkor meg olcsóbban megússza, mert visszaemelésre el kell, hogy dobja. A második játékos aki visszaemelt szerintem érezte ezt, és azért tolta vissza. Az öö szempontjából nézve, ha nálad nincs semmi, akkor egy emelés-visszaemelés után tutira eldobod, az eredeti meg szintén csak akkor megy tovább (jellemzööen visszaemeléssel) ha van valamije. Azaz eléggé nagy esélye volt, hogy a visszaemeléssel elviszi a szép kasszát.
    Te azzal hogy ekkorát emeltél (szerintem éppenhogy nem túl nagyot, hanem túl kicsit), azt üzented nekik, hogy nagyon eröös vagy. Nyilván, hogy dobták.
    Egy insta allinnel talán elhitethetted volna velük, hogy flössre húzol, esetleg overpárod van, és egy flösshózós szerencselovag "érzi a lapot" és megadja.

Az utolsó meg pech. Ez van.

• regent

aktív tag

válasz SzalaiG #10234 üzenetére

Mire gondolsz? Miért ne lehetett volna valós? Már attól eltekintve, hogy az egész film egy kitaláció.

• regent

aktív tag

válasz #10151 üzenetére

Szerintem a 10139-ben ktg3 jól leírta a lényeget, ezen a témán innentööl kár vitázni.

• regent

aktív tag

válasz L|zsidoboz #10144 üzenetére

ìrtam, hogy én visszaemelnék, de mintha csak 4 way pot lett volna, nem? Nem csak flössveszély volt? Vagy az nálad már drawhevy? Amúgy nekem úgy tüünik te már elfelejtetted milyen játék megy alacsony limiten. Lehet olyan asztal (nem mondom, hogy ez olyan volt, mert nem tudom) ahol egy visszaemelésedre körfold a válasz azesetek 80%-ában. Mégis egy Ax (ahol x alacsony) mit fog gondolni? Egy emelés még OK. valaki el akarja vinni a pototot, de ha valaki megadja, vagy még inkább ha visszaemel, akkor Ax-el a leghülyébbek kivételével mind dobnak. Draw-al allin menek a legtöbb esetben insta.
    Könyv szerint hibás játék volt itt a csak call, de szerintem vannak érvek mellette is. Ennyi.
    De én szívesn játszom az ördög ügyvédjét, lehet, hogy csak ezért érvelek. :)

• regent

aktív tag

Nem tudom miért bántjátok, lehet, hogy azon az asztalon ez a slowplay volt a legjobb megoldás. Alacsony limiten könnyen található olyan asztal, ahol az ilyen limp+ flopon körcsekk utáni emelésre 80%+ ban körfold a válasz. Azaz számíthatott rá, hogy ha emel, akkor mindenki dob és az eredeti emelöö (akirööl ugye alapból tolvajlást feltételezünk) is eldobja. Ha megad, akkor is nagyon valószinüü, hogy mögötte mindketten dobnak. Ha ezek után lejön a flöss, és az emelöönél nincs, akkor több pénz amúgy sincs a partiban. Ha az emelöö mégis flössre húzott azt azért fel lehet ismerni (ezen a limiten eléggé egyenesek az ellenfelek), és el lehet dobni, vagy olcsón húzni a fullra (amit flössel általában kifizetnek).
    Ha megad, és mögötte is megadnak akár mind a ketten, akkor észnél kell lenni, ha lejön a flöss, akkor ennyi volt a parti (fööleg ha elkezdenek emelgetni), ha viszont nem jön le, akkor szép nagy pot lesz, és talán be lehet csalni az egyikük beülööjét törnön.
    Szóval lehetnek érvek a tartás mellett is, hogy mennyire eröösek, azon lehet vitatkozni. (Mondjuk én ennek ellenére visszaemelnék)

• regent

aktív tag

válasz #10128 üzenetére

Emelt öö, igaz csak törnön. Itt szépen megfigyelhetöö ahogy mindkét nuts (goondolják öök) próbál pénzt csalni a potba, de csak annyit emelnek, hogy jaj csak el ne dobja a másik. Aztán riveren nyilván megvan a másiknak a flöss, mehet a tüzijáték. :)
    Amúgy nem volt ez annyira flösshúzós emelés, ha jól számolom 1.30 körül volt a pot, ebbe nyitott 1-et, négy csekk után utolsó beszélööként. Ingyenfrag mögött még voltak ketten, lehet, hogy azokat is be akarta csalni a csak call-al.

• regent

aktív tag

válasz #10121 üzenetére

Gondolom várt, hátha leesik a flöss is. Azt sem tudják ilyenkor elengedni. Mondjuk azért az allin durva volt. Bár alighanem éppen azzal hitette el, hogy nincs semmije, max egy közepes pár, esetleg Ax.
    Mondjuk ezt T-el bárki megadta volna, nincs az az isten, hogy NL25-ön egy TTT22 fullt eldobjak egy river allinre, fööleg ha kint van három lap egy színbööl. Két lapkombináció ver, mindkettööre kicsi az esély.
    Javítás: Ja nem igaz, mert lehetne kint QQ is, de ez sem változtat érdemben a dolgokon.

[ Szerkesztve ]

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #10100 üzenetére

Ezért is szeretnek ilyenkor megegyezni, és osztozni. Fööleg élöö játéknál lehet szar esetleg több napi jó játék után sokkal kevesebb pénzzel hazamenni pusztán egy szerencsétlen leosztás miatt.

• regent

aktív tag

válasz #10012 üzenetére

--
    regent: az Ő szemszögéből nehezen adható, mert AA, KK, JJ veri, QQ nem valószínű, egyedül egy túljátszott AK-ban reménykedhetett.
    --

Háát nem tudom. Az öö szempontjából egy AA, KK, JJ mi a fenéért tolná rá most az allint? Bármelyik is van nála, és bármi is van nálad vagy alig van outod, vagy már most verve van.
    Ezt én AA-al alighanem csak megadnám, ezzel akkora lenne a pot, hogy turnön-riveren biztosan bekerülne minden. Ha már verve vagyok az AA-al, akkor úgyis mindegy, minden más esetben meg van az ellenfélnek ~2 outja. KK-al szintén, annyi plusszal, hogy az A tól is félnem kell ~5 out. QQ-val már rátolnám most, A, K elrontja a lapom, és nagyon benne van mindkettöö az ellenfél range-ében. AK-al nem tudom mit csinálnék, talán rátolnám, mert igazából az itt az egyetlen esélyem.
    Azaz a QQ szempontjából ez az allin részedrööl kevés eséllyel jelentett AA, KK-t JJ-t, QQ-ra ugye alig van esély. 9T-el , vagy alacsonyabb setekkel sem hiszem hogy ki akarnád zavarni a potból azaz ez itt most vagy egy rosszul megjátszott monster részedrööl, vagy dobatni akarsz.

• regent

aktív tag

válasz #10010 üzenetére

Nyilván azt hitte, hogy PP-vel beteltél, és csak megadtad az emelését, és bejött a seted amit ilyen rettenet módon játszol meg. Vyg lejött a 9T-hez a csodafop. De sokan játszák így az AA-t is. Ha tight nit az ellenfél akkor OK. ez az agresszió. Ha nem elég félöös, akkor viszont öngyilkosság.

• regent

aktív tag

válasz attiati #9999 üzenetére

én igazából azt szeretném, ha az AA preflop allint mindig mindenki adná. Tíz ember preflop allin, hát nem lenne nagyszerüü?
    Amúgy a kérdésedre a válasz: Igen.

• regent

aktív tag

válasz sss #9985 üzenetére

Hogyan lehet belööle gond? Megnézi a terem a PT-m adatbázisát? Hiszen gondolom semmi másra nem használom ezeket a mások által összegyüüjtött adatbázisokat, mint plusz adatbázisnak a HUD-hoz. Oda meg azt használok ami nekem jólesik. Már ha a terem engedélyezi a HUD-ot.

• regent

aktív tag

válasz #9983 üzenetére

1. Ellenfélfüggöö, de azért a kisvak rerais-e elgondolkodtató. Ha visszaemelsz sanszos, hogy a button dobja a lopólapját, a kisvak viszont akármit csinálhat. Ha visszaemel dobható, bármi más esetben vagy nyertél, vagy pozíciód lesz rajta. Ismeretlen ellenfeleknél dobnám, lazáknál vissszaemelnék, niteknél megint csak dobnám.

2. Standard preflop fold. A 3x-os overbet jelenthet AK-t, vagy AQ-t, illetve kis overpárt (esetleg csak sima kézbepárt) amire minden J+ lap veszélyes. Néha valaki így játszhatja a setet, gondolván, hogy valaki csak kifizeti az overpárjával.

3. Over, vagy AK, AQ. Esetleg monster. Ha sok ilyet csinál késööbb leveheted, most ez nekem dobás.

• regent

aktív tag

válasz #9901 üzenetére

De miért játszol majdnem 4.000 handet amikor nem megy? Azt akárhány asztalon is elég sokáig tart megcsinálni. ès hacsak nem te vagy Buddha reinkarnációja, a 3-4.-ik lemákolás beülöövesztés után tutira nem úgy játszol már, ahogy ideális lenne.

• regent

aktív tag

Ja azt elfelejtettem írni, hogy flopban ott az A és a J, riverre jön a K. :)

• regent

aktív tag

Ma beittam, de így sem megy a póker. :) Azt viszont megállapíthatom, hogy 3 HU és SH verseny alapján a bwin RNG-je nagyon durván segít a short halaknak. Azaz nekem. Gyakorlatilag mindhárom esetben úgy kellett engem agyonverni. A lapok nem számítottak, legalábbb egy vert helyzetböl felálltam mindhárom esetben. Persze aztán jött az igazság pillanata. Pl. SH versenyen öten vagyunk, nálam abszolút shortkén JJ, és kint van egy AQ, és egy KK. Van ilyen.

• regent

aktív tag

Mégis kedvet kaptam, rekordgyorsasággal buktam is vagy 3-4 beülööt. Fasza volt. Persze a 90%-ban emelöönél-visszaemelöönél pont akkor van set, amikor nálam top két pár stb történetek ömlesztve. Utána már tilten letoltam 5-6db 1+0.1-es Heads upot, meg Mad tilt SH-t. Nem nagy meglepetésre ott is buktam, bár ez a pénz már erre volt szánva. Legszebb volt a HU preflop allin A9 vs 99. A 99 nyert, ami nem meglepöö, de úgy, hogy a turn nekem nutflösst, a river neki színsort hozott. :)
    Egy idööre befejezem, valahogy nem érzem, vagy a lapok nem jönnek, nem tudom, de csak felbaszom magam, az meg nem jó. Kár, mert pont jó szórakozás volt esténként filmet fél szemmel nézegetve pókerezgetni NL10-en, és felállni 10-30$ haszonnal egy-másfél óra múlva.
    Most majd egy ideig haszontalanságokra baszom majd el az idööm. Mondjuk olvasok.Vagy pornót nézek.

[ Szerkesztve ]

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #9852 üzenetére

SH-t játszik, és ezek szerint nem is TAG (elsöö hozzászólásból nekem úgy tüünt). Nekem nagyon bejött a laza-passzív játék NL10 SH-n. Olyan Selindek pókersuli féle. Persze lehet, hogy csak egy nagy upswing volt, mert idén azt hiszem még egy nyert session-öm sem volt, igaz nem is játszottam sokat. Valahogy mostanság nincs türelmem. Hanyagolom is. Ugyhogy inkább nem adok tanácsot.

• regent

aktív tag

válasz attiati #9844 üzenetére

Nem találod a ritmust ez itt a baj. Nem szabad csak játszható lapokkal játékba kerülni SH-en. 5BB emelésre 33-al egy TAG ellen mindenképpen flopot néznék. Szavaidból azt veszem ki, hogy te TAG játékot játszol, és nem érted a 33 move-ját. Ha jó értem akkor már flopon talált egy 3-ast, arra tolta rá a 3/4-ed potnyi donkbetet (ne gyertek most itt a donkbet pontos defiiciójával, tudom, hogy annak minibetnek kellene lennie :) ). Ami ellened parádés játéknak bizonyult.
    én bwin-en játszom mostanában NL10 SH-n, és nagyon szeretem a TAG ellenfeleket. Mármint a könnyen readelhetöö TAG-okat. NL10-en öök vannak többségben.
    Látatlanban azt mondanám, hogy lazíts az indulólapjaidon, ötletszerüüen emelj, és limp-calloz többet spekulatív lapokkal is. A nagy lapjaiddal és a dobatásokkal szinten tudod magad tartani, míg a viszonylag ritka lapütközésekkel le tudod stackkelni az ellenfeleket. Ez hozza itt a pénzt nem a szép játék.
    Hidd el, rengeteg ellenfél ellen megéri benézni 4BB-ért egy K6-al. Squeezelhetsz, csodaflop is jöhet, és még az is lehet, hogy nem tudja eldobni a QQ-át egy KJ2 flopon.

• regent

aktív tag

válasz #9726 üzenetére

Tehát volt egy emelés elölrööl, erre emelt az ellenfél (ez volt a 3 bet) erre te mögötte rányomtál még egy betet, eredeti dobott, és öö instaallin ment? Hát ha ez nem AA line akkor mi? Néha lehet QQ is, vagy AK de szerintem jó volt a dobás. Ha meg késööbb kiderül hogy maniac az illetöö, akkor le tudod venni biztosabban is.

• regent

aktív tag

válasz attiati #9711 üzenetére

Az elsöö partiban szerintem inkább KK, QQ-ja lehetett amivel visszaemelt preflop. A c-betedre visszaemelt, mert megkérdezte, hogy tényleg van-e A-od. Mivel megadtad és aztán allin mentél, okosan feladta a partit, tudván, hogy a játékosállomány egy jelentékeny része így próbálja kifizettetni a tuti lapot.

A másodikban nem értem, most szerinted ez az AA-tól jó move volt, vagy nem?
    Mellesleg egy UTG limp, aztán visszaemelés szerinted milyen lapot takarhat? èn ilyenkor csakis PP-vel megyek tovább set reményében, ha megvan az odds.

[ Szerkesztve ]

• regent

aktív tag

válasz #9671 üzenetére

Jó volt ez az emelés, jó pozíció, jó lap, de ha a kisvakról nincs infó, akkor a visszaemelés elgondolkodtató. Sokan játszanak már restealt, ez lehet éppen az is (mint ahogy az is volt T6s-el). Ennek ellenére, két magas lappal, meg egy nem nut egylapos flösshúzóval egy egyszinüü alacsony boardon allin kerülni szerintem nagyon nem jó játék, mégha gyakorlatilag te is toltad be. Beüthetett neki az alacsony párjához a set, nála lehet a treff A, de még egy egszerüü négyes párral is elönyben van. Szóval én legkésööbb a flop viszaemeléséneél elgondolkodtam volna. Persze, ha maniacnak ismered az más.

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #9519 üzenetére

Csak addig volt idióta amíg preflop ezzel a lappal emelt, floptól kezdve ez már cooler, még omahábn is, fööleg mikrolimiten. Szerintem legalábbis.

• regent

aktív tag

válasz #9512 üzenetére

Természetesen QQ. Tényleg ilyen tight vagy, mint ahogyan ez az ellenfeled lát ~80 hand alapján?

• regent

aktív tag

válasz #9296 üzenetére

Talán a rakeback miatt megérheti. Vagy van direkt félbeülös taktika. Néha egyszerüübb vele játszani, már commited vagy, nincs annyi nehéz döntés. Valaki szereti azt, hogy félbeülööt felvisz egészre, aztán azzal nyomul tovább, már normálisan játszva. stb...

• regent

aktív tag

válasz literkóla #9294 üzenetére

Minél jobb terem? Meg mi a jó terem definíciója? Ha kezdöö vagy, és NL10-en nyomod, akkor ha egy terem 10% rake-et vesz le a szokásos 5% helyett, akkor az szerintem neked rosszabb. Tehát a teerem ilyen szempontból rosszabb, mint az ahol csak 5%-ot vesznek le.
    Persze ha nálad többet számít a szoftver, vagy az ellenfelek, vagy a nagy név, akkor más lehet a helyzet.

Gratulálok a 100$-al NL50-en való sikeres játékhoz. Szerintem a többségnél ennek tönkremenés lenne a vége.

Nézz át az OPHU-ra (de mintha onnan lenne ismeröös a nicked), alonso NL10-es kísérleténél a 11. naphoz szóltam böövebben hozzá, ott leírtam, hogy miért, és hogy hogyan játszom NL10-en.

• regent

aktív tag

válasz literkóla #9291 üzenetére

FullTilten még nem játszottam, de úgy tudom, ott 10% a rake a microlimiten. Ez pont a duplája mint máshol szokásos. Eröösítsetek meg, hogy így van.
    Nem is azt írtam, hogy géniuszok játszanak NL4-en, akiktööl sokat lehet tanulni, de ha valakinek csak mondjuk 100$-ja van a pókerre, akkor már inkább itt kezdjen el tanulni mint NL10-en, ahol lenne 10 BI-je. Ráadásul tapasztalataim szerint, ha összehasonlítunk két termet, egyikben a legkisebb tét NL4, a másikban NL10, akkor a két limiten játszó ellenfelek tudása kb. egyenlöö. Azaz a tudás nem a limittööl függ, hanem az adott teremben elérhetöö minimális limiten pont ugyanolyan tudású, általában kezdöö játékosok fognak játszani.
    így NL10-en pont ugyanolyan 38-al fognak lemákolni.
    De a régi igazság még most is igaz. Ha nem tudsz nyerni NL10-en a gyenge ellenfelek ellen, akkor miért gondolod, hogy feljebb majd nyeröö leszel?

• regent

aktív tag

válasz popey37 #9289 üzenetére

A bwin szerintem az egyik legrosszabb terem. Bónusz alig van (legalábbis nekem folyton ilyen 5-10$-os bónuszokat ajánlgatnak, nevetséges feltételekkel), rakeback nincs. Contributed a pontgyüüjtés, amit aztán a shopban használhatsz el, de igazán jó cuccok nincsenek, vagy nagyon drágák. Igaz, mindig van elég asztal, de akkor már inkább bármelyik másik terem az ongame hálózatból.
    Viszont NL10-en negyon gyengék az ellenfelek. Igaz ez itt a legkisebb szint, máshol van akár NL4-is. Ha valakinek nagyon kicsi a bankrolja, tényleg nem akar sokat befizetni, akkor szerintem érdemes egy NL4-es termet keresni, és oda betolni 100$-t. Még teljesen kezdööként is elég biztonságos bankroll.

• regent

aktív tag

válasz #9227 üzenetére

Ugyanolyan rossz, vagy ugyanolyan jó?

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #9223 üzenetére

Mondjuk ez érdekes dolog, mert eredetileg ongame-en kezdtem pókerezni (pont a bwin-en) akkor persze nem tüünt fel semmi, aztán ahogy átmentem a cake-re furcsán sokszor segítet az rng a gyengébbeken, meg volt sok lapütközés is. Aztán megszoktam a dolgokat. Most hogy visszajöttem a bwin-re megint úgy érzem, hogyy cinkelt az rng. Alighanem ez csak valami pszichikai dolog. De hogy miért van?? Azért nem kellene hogy feltüünjön, hogy melyik terem rng-jével játszunk, vagy nem?

• regent

aktív tag

Mindenkinek csak ajánlani tudom a bwint így szombat este. Persze csak a NL10-rööl tudok nyilatkozni, még mindig tart a tesztem, alonso módra én is kb 100$-al indultam, ma nyertem hozzá majdnem 60-at. Hihetetlenül fogalmatlan játékosok vannak, de úgy tüünik furcsán sokszor segít az rng a rosszabb helyzetben lévöön. Persze ez néha jól jön, de többször káromkodna miatta az ember. Felviszem a bankrollt úgy 300$-ig (ha tudom), aztán feljebb lépek.

• regent

aktív tag

Meg fogok ööszülni én ezen a bwin-en. Eppen most szivatott meg az asztal legnagyobb calling station-je egy K8-al, nálam AK volt, flopon ott a K és nem tudta eldobni potnyi hívásokra. River persze 8. 67/2 es VPIP/PFR-e van. 61%-ban nyer mutatáskor.
    Másik asztalon szintén AK-al hívok potnyit adja minden utcán egy nyitott sorhúzóval, riverre leesik neki, csak nekem azzal meg nutsorom lesz. Ezt pont kifizette. Teljesen hihetetlen, hogy mikel adják meg, és mikkel kísérnek el végig. Ez a teljesen readelhetetlen játék, nem amit Bélabácsi játszik.

• regent

aktív tag

Ugye buktam nagyokat cake-en (alighanem túl lazán és mellette agreszíven indultam, és volt jópár elrontott blöfföm), így kíváncsi voltam, hogy mik a statisztikáim. Ezért átmentem bwin-re (ez az egyetlen másik terem ahol van számottevöö pénzem, és PT támogatás). Hát jó rég jártam itt annyi bizonyos. NL10-en SH asztalokon próbálkoztam, hogy szokjam a játékot, meg a felületet. Hát ami itt megy az nem mindenapi. Elööször is tele van shortokkal. NL10-en képesek beülni egy 5 max asztalra 2-3 dollárral, és limpelnek szinte mindenel. Alig 500 handet játszottam, a legtöbb hand az úgy 80 egy ellenfélröl. Enyi hand alatt sikerült neki egy 60/14-es VPIP/PFR statot mutatnia. Nincsenek nitek. Vagy legalábbis nem találkoztam velük. Az én 34/14-es statom kiemelkedööen feszes, és átlag felettien agresszív. Persze azért ilyen sok a VPIP mert gyorsan módosítottam a sratégiámat, többet limpeltem határeset lapokkal, mert ritka volt a preflop raise, viszont ha beütött a csodaflop, akkor szinte minden esetbn kifizették. Persze a másik oldalról, meg az ember soha nem tudhatta, hogy az 5-6 BB preflop emelés után vajon az AK elöl van-e a K4J flopon, vagy a J4-el flopot nézöö kétpárja szarrá veri.
    A másik meg, hogy renteg lapütközést, és csodarivert láttam. Próbálom azzal magyarázni, hogy sokan elmennek egy második-harmadik pár+figurás lappal a riverig, és így többször le is esik nekik a kétpár, vagy a drill, de azért furcsa. Rengeteg olyat láttam, hogy a hátrányban lévöö betolja fopon, mondjuk AK vs AJ csatában A46 flopom az AJ allint mond a maradék pénzével (ugye short a lelkem) az AK persze adja, turn vagy river persze J, esetleg lejön a flöss. Igen tudom ez mindennapos, nade ne legyen már minden húszperces...
    Szóval érdekes játék folyik. Cake-en jászott játékomhoz köze nincs, úgyhogy hibaelemzésre azt hiszem nem tudom majd használni. Azért maradok még egy kicsit, lejátszok itt pár ezer handet, az elsöö session +2BI köszönhetööen egy jólelküü játékostársnak aki két egymást követöö leosztásban sem bírta eldobni a sokadik legjobb lapot. Ez lesz a regent féle építsünk bankrollt Alonso módra. Kb. ugyanannyi pénzrööl indulunk, ugyanazon a limiten.

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #9174 üzenetére

Nem fogják sokan bojkottálni szerintem. Most olvastam pont zcsaba naplóját azOPHU-n, öö írta, hogy erre az évre az volt az álma hogy a BPO-n játszik, de ez egyre távolabb kerül mert nem megy neki a szekér. De mondjuk valahogy bejut szatellitrööl, vagy mégis megengedheti magának, akkor szerinted a Bélabácsis dolog miatt inkább majd mégis bojkotálni fogja?
    Szerinem sokaknak jár most a szája, de ha arra kerül a sor, akkor bizony nagy sajnálkozások között de befizetnek. De ne legyen igazam.
    Más kérdés, hogy mi volt az amit Bélabácsi csinált, és így kicsapta a biztosítékot. Mármint a szúnyogos sárga hummeres ügyrööl tudok, de mivolt a kitiltáshoz a casus belli? Mit mondott konkrétan annak a dílernek?

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #9168 üzenetére

Ja, szerintem is. Csatlakozom a bojkotthoz. èn sem indulok idén a BPO-n. Bélabácsi for president. :)
    Nincs is annyi pénz, amennyit ez a srác ebben a hónapban megkeresett.

• regent

aktív tag

válasz #9163 üzenetére

Sajnos cake-en nem használható jól. Elvileg beimportálja a handeket, minden ellenfélét AK-nak írva, így a saját statok elemezhetööek, de valami gond van vele, mert a PT3-ba már nagyon elrontva lesznek a handek. Ha valaki ismer müüködöö megoldást, akkor linkelheté!

• regent

aktív tag

Ajajajajajjj. Rettenetesen sokat buktam. Ez már nem lehet bad beat. De még mindig nem tudom, hogy hol a probléma. Hétföön még azon gondolkodtam, hogy a következöö hónapban felmegyek NL50-re, mert lazán verem a NL20-at. Ès tényleg lazá vertem is. Beültem, játszottam 1-1.5-órát, és kiültem 1-2 BI pluszban. Minden nap. Egymás után vagy egy hétig. Jöttek bad beatek is pedig, buktam AA vs AT preflop allint, minden napra jutott legalább egy olyan bukás, ahol én votam a jobb, de a river segített. Aztán szerdán elindultam lefelé a lejtöön. Azóta nem tudok nyerni. Szivárog el a pénz, csak azt veszem észre, hogy megint újratöltök, de nincs a ami korábban volt, hogy pl. mind a négy asztalon egy beülöö pluszban vagyok, dominálom az asztalt stb...
    Egyszerüüen nem tudom mi a baj. Pedig nincsenek különösebb bad beatek, egy-ketö cooler, vagy bad beat akad, de nem ezen megy ela pénz. Tartok pár nap szünetet, vagy visszamegyek NL10-re. Pedig egyáltalán nem vagyok tilten. Teljesen nyugodtan játszom, de valahogy nem érzem.

• regent

aktív tag

Hogyabassza meg, majd egy hónapja panaszkodtam, hogy váltottam NL20-ra, és buktam is nagyot mindjárt kezdésnek. Aztán csökkentettem az 5 asztalt négyre, így jobban oda tudtam figyelni, és nyertem is szépen kb 7000 hand alatt több mint nettó 200$ pluszban voltam. Ment mint a karikacsapás. Aztán tegnap meg ma csak bukok, mindennel. Faszomkivan. Most tényleg nem tudom mit kéne csinálni. Mondjuk az igaz, hogy a hétvégi "mindennel elmegyek a riverig ha van egy párom flopon" harcosokkal általában nem tudok mit kezdeni. A hétvégék eddig is leginkább bukók voltak. Lehet, hogy pihentetnem kéne a dolgot?
    Pedig olyan jól ment, szépen láttam, mikor emelhetek, mikor tartsak, mikor dobjak. De most ez nem megy. Kisqeezelnek a potból, vagy csak egyszerüüen lejön a soresély, színesély és akkorát emelnek, hogy el kell dobnom. Felba**ott most ez.

• regent

aktív tag

válasz Zomb€€ #9128 üzenetére

Mibööl gondoltad, hogy egy short allinje, és egy megadás után elég lesz a 88? Mondjuk a késööbbi történések ismeretében, már sejtem. :)

• regent

aktív tag

válasz L|zsidoboz #9066 üzenetére

Erre az adásra én is kiváncsi vagyok. Hol lehet meghallgatni, letölteni?

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #9060 üzenetére

Nem tudom mit futtat, de csak akkor hajlandó elindulni, ha adminisztrátor indítja el.

• regent

aktív tag

válasz #9058 üzenetére

De most akkor mit csináljak? Van víruskergetööm, tüüzfalam, ha a kurva cake spyware-t futtat azzal maga alá szarik de rendesen. Amúgy a bwin már régóta ezt csinálja.

• regent

aktív tag

Nektek megy a cake? Nekem tegnap óta nem. Nem tudok csatlakozni. Lehet, hogy csak helyi tüüzfalprobléma? De semmit sem változtattam.

Mod: Megvan a gond, adminisztrátorként kell futtatni. Régen ezt nem kellett. Nem örülök.

[ Szerkesztve ]

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #9039 üzenetére

Ez a contributed rake be tudja csapni ám az embert ha nem figyel. Voltam én is úgy vele, hogy " benézünk a határeset lappal, ha el is dobom késööbb legalább gyüülik a rake" felkiáltással limpelgettem, persze csak a pénz csorgott el vele.

Más. Van olyan pókerkliens ami munkahelykompatibilis? Olyanra gondolok, amihez nem kell semmit telepiteni, nincs csillogó-vilogó felülete, sööt asztalok sincsenek, hanem egy szövegdobozban megy a játék.
    Lehetne ilyen java alapú, mondjuk fent egy vonalban lennének a játékosok nevei (vagy egy oszlopban inkább) mellettük, hogy van-e lapjuk, vagy eldobták már. Alul meg menne hogy mik a közös lapok, mekkor a a pot, mekkora az aktuális emelés stb.
    Valami olyan lenne mint egy hand history csak áttekinthetööbb kompaktabb formában.
    Ez mehetne munkahelyen is, aki csak felületesen rápillant a monitorra nem látna mást mint egy csetablak szerüüséget.
    Le lehetne dobni tálcára, vagy kicsiben valahová. Alapból mondjuk nem mutatna mást, mint a neked osztott lapokat, meg a boardot, meg hogy emet-e valaki, kicsoda és mekkorát.
    Rutinos 10-12 asztalozók úgyis megszokták már, hogy csak rápillantanak a lapjukra, a boardra és dobnak, csekkelnek, vagy emelnek néhány pillanatnyi kiértékelés után.
    Ez itt is menne egy kis megszokással.
    Ezt le kéne védetnem. :)

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #9005 üzenetére

Mostanában nekem is megy, csökkentettem négy asztalra, és jobban odafigyelve játszom. Még egy fél beülöö híja van, és nullára hozom a NL20-as SH pályafutásom. :)
    Ultra TAG játékkal. Nem fizetek ki semmit, nem megyek bele kétes dolgokba, csak betonreaddel, viszont hagyom, hogy a monsterek ellen tönkremenjenek. Meg az utolsó két sessionben nem is jöttek a csúnya riverek. Remélem ez nem upswing hanem a normalitás.

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #8997 üzenetére

De ugye azért nem gyakran csinálod ezt az UTG limp raise allin-t AA-al? Mondjuk az tényleg érdekes, hogy az ellenfeled mire fel tolt be egy izmos fél beülönyi emelést koraiból?

• regent

aktív tag

válasz [Anduriel] #8948 üzenetére

Szerintem ezen a limiten QQ, KK, AA-al egy MP2 után mindenki visszaemelne. Mivel mindenki csak tartott, ezért én kiosztanék nekik közepes párokat, illetve AK, AQ, AJ-t.
    Ha csak tartasz, és nincs A, K, Q a flopban, akkor alighanem egy emelésre viszed a potot, esetleg valaki setesedik és bukás. Ha van kint magas lap, akkor a maradék pénzed nem elég (fööleg, hogy majdnem mindenkinek kevesebb pénze volt mint neked) a dobatásra, úgyhogy esélyes, hogy bukod. A JJ nem olyan jó lap ám. Szerintem nem volt rossz döntés az allin fél beülöövel. Az most külön pech, hogy az eredeti emelönél pont AA volt és akármi lett volna flopon allin kerültök, de mivel öö megadta, ezért becsábult a potba az A2s-is. Persze öö lehet, hogy amúgy is megadta volna,(hiszen már tett pénzt a potba, meg egyszinüü A-os lap, ilyet soha nem dobunk felkiáltással.). Az meg külön szerencse, hogy megjött a 2 outod.
    Szerintem ha szüüken is, de pluszos volt itt az allined.

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #8928 üzenetére

Sem addig, sem azóta soha nem okozott olyan idegeskedést a póker, mint amikor SSS-t játszottam. Mikor sorozatban bukod el az AA vs JQ, AK vs AJ, JJ vs A9, KK vs A5 és társait akkor gyorsan fel tud menni a pumpa. ès nincs semi ami ezt kompenzálná. Nincs jó áték, nincs mákolás, mert ha végre nyer az AK vs 44 azt eléggé természetesnek tudja venni az ember.
    Szóval én csak egy rövid ideig, áthidaló megoldásként ajánlanám az SSS-t. Persze lehet, hogy valakinek ez pont bejön.

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #8920 üzenetére

Az az érdekes, hogy elméletileg sokkal több van benne (szerintem), az ellenfelek hajlamosak lebecsülni még a jó SSS-t játszókat is és kifizetik a jó lapokat. Illetve fizetnék, de a véletlen gyakran közbeszól.
    Nekem az össz sss pályafutásom alatt (NL100, 10BB-s, még anno a toweren, ha jól emlékszem akkor olyan 45.000 hand) azt hiszem 3 olyan napom volt, amikor úgy álltam fel, hogy most nekem kedvezett a szerencse, behúztam a 20/80-akat. A többin vagy korrekt eredmény született, és a pénzgörbe követte a Sklansky görbét, vagy legtöbbször durván peches voltam.
    Anno ide is írogattam róla, de az OPHU-n a vonatkozó topicocban biztosan megvannak a panaszkodásaim. Ki is elemeztem szépen a handeket, számomra feketén fehéren kiderült, hogy vagy extrémen peches vagyok, vagy a terem visszaveszi a bónuszt amit ad.
    Merthogy három bónuszt vettem ki, mindháromnál szinte dollárra pontosan akkora bukóban voltam a végére, mint a bónusz összege.
    A 45.000 hand talán kevésnek tüünik, de ha allin vagy foldot játszol, akkor azért a normális játékhoz képest sokkal többször látod, hogy milyen lapok küzdenek preflop allinben, és abból melyikek nyernek.

Igy nekem szerintem még a 2PTBB/100 sem volt meg, valahol 0 körül hagyhattam abba. Nem volt kedvem megvárni a nyerööszériát.

• regent

aktív tag

válasz #8914 üzenetére

Ja, a 2 PTBB/100 az lehet reális, de iszonyatos a változékonyság. Ne csodálkozz a 8-10 PTBB/100-on, de ugyanolyan játékkal a minusz 5-8 PTBB/100-on sem.
    Tud érdekes allin luck grafikonokat produkálni, és rengeteg Sklansky bucks-od lesz a végére.
    Ja én 10 BB-s SSS-t nyomtam anno, 20 BB az lehet hogy más.

• regent

aktív tag

válasz #8897 üzenetére

Kb. mintha magamat hallanám. Bár nálam nem olyan gyakori az OOP overbet flopon, de azért akad belööle. Te milyen limiten játszol?

• regent

aktív tag

válasz viharhozo #8886 üzenetére

Köszi. De most úgy látszik megtaláltam az ellenszert, ez pedig nem más mint a TAG ABC póker. Tegnap seperc alatt bejött majdnem egy beülöö, csak azért nem több mert 99-el JJ7 flopon az ellent AX-re tettem, és dobatni akartam vele. De nem dobta el az AJ-t. :) De a readem jó volt. :) Furcsa, de úgy látom, hogy NL20-on úgy átlag 10%-al magasabb az asztaloknál a potnézés, mint NL10-en. Ott inkább weak-tight ellenfelek voltak, itt meg inkább LAG-maniac-ok. Èn meg nem alkalmazkodtam, csak nyomtam a weak-tight-ak ellen sikeres játékot.

• regent

aktív tag

Ja, a deepség nekem is elkerülte a figyelmemet. ìgy már valóban nehéz, és jelenlegi állapotomban fold, nagyon futó szekérnél meg call. Két perccel a session tervezett vége elööt is fold. :)

• regent

aktív tag

válasz ktg3 #8871 üzenetére

èn sose hiszem el a flopolt flösst. Szerintem max A volt a szinébööl, és számolt a fold eq-val.
    Persze látszólag sokkal többször flopolnak ellened flösst, mint azt a matek alapján várnád.

• regent

aktív tag

válasz viharhozo #8858 üzenetére

Praktikusan ezt én is kizártnak tartom, csak a tegnapi nap betett. Persze még bööven belül van a normális napi ingadozáson, fööleg ha beleszámítom a saját hülyeségem, és a szokatlan pénzösszegeket is.
    Csak hirtelen le kellett valahová írnom a bánatom. Meg persze a tanácsokat is szívesen fogadom.

• regent

aktív tag

válasz attiati #8854 üzenetére

5 SH asztalon ment egyszerre a játék, de ennyit soktam meg, sööt többet NL10-en is. Nem éreztem hogy kapkodnék, nem mindenkit, de sokakat meg tudtam figyelni, fööleg akikkel több asztalon is együtt játszottam.

Ne beteljek airrel, ha sok a hülye. Hát igen, csak ugye megszoktam, hogy NL10-en mi megy, gondoltam, itt majd még inkább. Hát nem. Pedig nem voltam túl agresszív, szerintem standard TAG indulórange-em volt, hátulról fellazítva. Gyüült is a pénz szép lassacskán szinte minden asztalon, de aztán jöttek azok a partik, ahol szépen el is ment minden.

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #8849 üzenetére

Na, úgy látom ez egy ilyen tiltes este volt, másnak sem jött be. Hát lehet, hogy nem tudják, hogy mi a sqeeze, de ha elmondod nekik, hogy a szó mit jelent, akkor bólogatnak majd eröösen, hogy igen, ezt öök szokták csinálni, csak nem adnak neki ilyen flancos nevet. :)

Valahogy teljesen logikátlanul játszott az ellenfelek többsége, és persze pont be is jött a nagy részüknek. Na hozzáteszem, hogy volt egy pár elkerülhetöö bukta, amiben igencsak sáros voltam.
    De megszoktam NL10-en ami ugye állítólag lazább, meg adják mindennel, meg nem dobják a harmadik párt stb..., hogy ha emelek, akkor ritka, hogy nem HU maradunk flopon, és ott is dobják a cbetek 80%-ra. Nagyszerüü weak-tight ellenfelekkel volt tele az a limit, az a néhány calling station csak szinesítette a mezöönyt.
    NL20-on meg az volt a ritka, ha az emelésem után nem maradtunk hármasban. Cbetek 80%-át megadta legalább az egyik, és nem dobta el az AK-át, mert tudta, hogy nálam AJ-van. Es nem dobta el a 33-át pedig nem volt se 3-as, se 2-es a boardon. :)
    A lyuksor+harmadik pár = nuts teóriát is vallották néhányan, és voltak akik tudták, hogy a potnyi betek ellenére érdemes megvárni a rivert, mert ott jön majd a szinük.
    Szóval elméletileg fasza ellenfelek, gyakorlatilag meg buktam 4BI-t.

• regent

aktív tag

Felmentem NL20-ra. Katasztrófa. Teljesen nem értettem, hogy mit csinálnak az ellenfelek. Egyik lazán végigadja AK-al minden utcán riveren is a 2/3 potbeteket. QJ75J boardon. Másik minden emelést ad, ezzel behúz még legalább egy embert a potba, aztán emel-visszaemel az esetek nagy részében. 3 beülöövel ül.
    NL10-en megszoktam, hogy lazán lehet operálni emelés-cbettel, de itt az istennek sem dobnak. Mindenki squezzel, ritka mikor HU kerülök valakivel flopon, általában minden emelést adnak legalább ketten, és nem dobnak cbetre. Most vagy kifogtam, vagy teljesen máshogy kell játszanom, mint NL10-en.
    Volt két AA-om, vittem a vakokat, KK belefutott A9-be, nem tudtam eldobni mikor lejött a szín a boardra. QQ vs AA preflop, nem hittem el a 4-betre az AA-t. Vertek AT-el limpelt potban magasabb sorral, verték setemet riverre érkezöö lyuksorral. Az egyetlen amit nem vertek, az egy AA-volt ami setesedett miközben az ellenfél 69-el sort flopolt, de riverre pározódott a board.
    Tele voltak látnokokkal az asztalok. nálam QJ, SS adja az emlést 56-al, board 56Q. turn 6.
    Nem adom fel, de még egy ilyen napot megérez majd a bankrollom.

• regent

aktív tag

válasz sss #8842 üzenetére

Nem is olyan rég #8589 beszéltünk egy cikkrööl, nem arról az oldalról keveredtél ide véletlenül? Csak a szóhasználat miatt gondolom.

[ Szerkesztve ]

• regent

aktív tag

válasz attiati #8832 üzenetére

1. Cake-en van olyan gomb, hogy potbet, én ezt használom preflop emelésre is, teljesen olvashatatlan, gyors, azaz több asztalon is jól játszható, nincs meg a kisértés, hogy AJ-val nagyobbat emelj mint szokásos, viszont vaklopásnál sem kell 4BB-t emelned, elég a 3 stb... szóval én ezt javaslom, ha támogatja a terem. Ez ebben az esetben 6BB emelés lenne. Es bentmaradók száma, agressziója és flop alapján menne a cbet, vagy a csekk-fold

2. Nálam szokott menni az emelés, szeretem ellopni a potokat, de csak ha nincs maniac ellenfél, ilyen limiten csak a jobb fogja megadni, esetleg visszaemelni, másik Q-val (aki nem dobja el) meg viszonylag ritkán akadsz majd össze. Szerintem pluszos a 2/3 potnyi semiblöff, és imageépítésre is jó lehet, csak tudni kell aztán kihasználni.

3. turnün van egy vacak párod vacak kiséröövel, minibetelt potban amit mindenki adott. Ilyen line-nál az esetek nagy részében riveren elszabadul a pokol, de ha mégsem, akkor is valószinüütlen, hogy kitart a lapod. Ha jónak érzed magad emelj vissza potnyit, az erööt mutat, akár egy jobb párt is eldobathatsz egy tight ellenféllel. De nálam ez a helyzet csak nagyvakról limpelve állhat elöö, és fold. Nem kell minden potot megnyerni.

4. Mehet, de nálam a standard a kb. 2/3 potbet, úgyhogy most is annyi menne.

5. Mehet, SH-en én jó helyzetbööl minden A-al emelek megfelelööen tight asztalon. Ha adják akkor standard c-bet és ha lejött az A, akkor lehet gond, ha azt is adják. Amúgy az esetek nagy részében elég lesz a cbet, vagy nyilvánvaló lesz, hogy verve vagy és easy fold. Azaz viszonylag könnyen játszható lap. Emelés után persze.

6. Attól függ, ha ilyenkor a standard emelése az ellenfélnek nem potbet, akkor van esély, hogy nincs nála semmi. Ha úgy érzed mehet itt egy visszaemelés, de ha ezt adja, vagy visszaemel, akkor drága mulatság lesz. Illetve ha adja, akkor nem akkora a gond, mert valószinüüleg ingyen nézheted majd meg a rivert, cserébe ha riveren esik le a lapod, akkor nem lesz ember aki tovább kifizet. Szerintem nem jó a megadás, nem lesz elég ellenfeled aki kifizet majd ha lejön a flöss. De ha konkrétan tudod, hogy képes tönkremenni flöss ellen AK TPTK-val, akkor nyugodtan adható.
    Az emelés azért tud jobb lenni, mert rettenetesen jó image-t tudsz vele csinálni, ha visszaemelsz, tolod turnön is, akkorra már anniy pénz lesz bent, hogy ha leesik riveren a lapod tuti kifizet, van esély hogy rögtön dob, dobhat turnön is, ha nem dob semmire, akkor meg villanthatsz egy A-magas flösshúzót a végén, és tudhatod, hogy a figyelmesebb ellenfelek lázasan körmölnek a notesban, meg tesznek a buddy listájukra. :)

• regent

aktív tag

válasz R #8733 üzenetére

Közép amerikai idöö szerint ott 6 órával van korábban mint nálunk. èn már próbáltam egyszer hajnali 6-kor felkelni, és 8-9-ig játszani, mondván, hogy akkor már biztosan fáradtak az ottani hajnalig fennmaradók, de nem jött be. :)
    Mikor nálunk olyan 11-12-van akkor azért már érdemes felnézni, olyankor caken is megnöö az asztalok száma.

• regent

aktív tag

válasz viharhozo #8710 üzenetére

Szóval volt infód róla. Ez így más, fene tudja, én NL10-en (nem röhög) hozzá vagyok szokva hogy ilyenkor villantanak egy A5-öt, jobb esetben egy A7-et, amivel földbe döngölik az AK-omat, a KK-ról nem is beszélve.

Mert ugye valahogy úgy gondolkodhatnak (talán), hogy mivel buttonról emeltek, a viszaemelésem csak vakvédés (elég gyakran visszatolom bármivel, ha olyanom van), de visszaemelni már nem akarnak, ezért csak megadják. Flopon ugye nem dobnak, (fööleg ha találtak egy harmadik párt) törnön meg azt az egyetlen módszert ismerik a lapjuk kifizettetésére, hogy allin, fööleg, hogy nincs már náluk egy potnyi pénz sem.

• regent

aktív tag

válasz viharhozo #8707 üzenetére

Ha lett volna elöötte még 300$ és azt tolja rád, akkor is megadtad volna? Volt egy readed, vagy ez standard megadás nálad?

• regent

aktív tag

Napok, vagy inkább már lassan hetek óta ma játszottam ismét egy jóízüüt. Az utóbbi idöökben NL20 FR-en nem jöttek össze a dolgok, el is ment a kedvem, alig nöött a pénzem, egy-egy rosszabb napon meg buktam egy-egy szépet. Ma "lementem" NL10 SH-ra, és visszavettem 5 asztalra a 10-12-ööt, és roppantul élveztem. Sok akció, szép LAG-játékot játszottam, amivel az elsöö 20 percben buktam is vagy 3 beülööt. Azért a végére kijött a tudás. :) +1.5 BI-el végeztem. Azt hiszem adok ennek még egy esélyt, mostanság amúgy is elfogytak a NL20 FR asztalok az általam preferált idöösávban. A hosszú távú cél meg még mindig a NL50 SH stabil nyeröövé válás.

• regent

aktív tag

válasz Gambit #8493 üzenetére

Mintha a full tilt-en magasabb lenne a rake a micro-s asztalokon, vagy rosszul tudom?
    Amúgy vigyázz ezekkel a bónuszokkal, ha csak egy összegben írják jóvá, akkor mikrolimiten szinte esélytelen kivenni 500$-t kezdööként.
    Cake-például szintén ad 500$ (100%) first depo bónuszt, és 10$-onként írják jóvá. Ilyen szempontból pl. jó a site. Meg gyengék az ellenfelek állítólag.
    Ha oda regelnél regelj be alám refer a friend-el. :)

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #8483 üzenetére

OPHU ftp, Darabos naplójaként keresd. Ha már itt tartuk Firestarter, Kiski, ès Dinin Do Urden naplója is jó, bár Dinin mostanság nagyon kockul, igaz ez talán jobban vág a PH profiljába.
    Ja, érdemes Sertés-t is lvasni, sajna már régóta nem nagyon írt.

• regent

aktív tag

Végetért, 8$ plusz NL20-on, elég vacak játékkal, de szerencsére kifizettek két asztalon, így pluszba fordult a végére. Hát nem rosz, nem mondom, de valahogy jobbra számítottam. Mondjuk olyanra amilyen egyik ellenfélnek volt. Vagy 8 közös asztalon játszottunk, és 10 percen belül három asztalon duplázott settel, de amúgy is elég jól nyomta, egyik asztalon 4 beülöövel ült.

• regent

aktív tag

válasz #8471 üzenetére

Kezdöödik a session, éllöben lehet követni, most nyitom a klienst. Aztán jöjjön a szerencse...

• regent

aktív tag

válasz #8469 üzenetére

Ezt nem is tudom értelmezni, hiszen köztudott, hogy a póker nem szerencsejáték. :)

• regent

aktív tag

válasz concret_hp #8467 üzenetére

Gyakoribnak tüünik, fööleg, hogy ha sok asztalon játszik az ember, akkor naponta lát ilyet, esetleg nem is egyet egy sessionja alatt.

• regent

aktív tag

válasz viharhozo #8448 üzenetére

Ebben az esetben viszont ha lejön a flöss az asztalra dobnál egy turn fél-2/3 potnyi emelésre? Vagy nem kell ilyenkor félnünk a flösstööl, mert gyakrabban lesz gyengébb lap nála vagy próbál majd minket kiblöffölni?

Új hozzászólás Aktív témák