Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nah, már itt is Teeee??
Majd priviben mindjárt átküldöm a listát, hogy erről a forumról kiket túrj ki.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
az már tényleg durva..
annyi idő alatt lehetett vna egy szintet lépni sztemasszem beindult ez az 50 es szekér is ha egy kicsit döcögősen is de már elindult...
hozzá kell tennem , hogy az asztal átlag vp-k jóval magasabbak mint 25 ön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zomb€€
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem 75K hand kellett cakes 100$ bónuszhoz NL4-en. Kicsit necces volt de egy hónap alatt kijött

-
Eagl3
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Everesten mindegy, mennyit fizetsz be, jár a 300$ vagy 1000$ legalábbis PS -en keresztül. Gondolom akadémián keresztül is, csak ott 500$ a leg kisebb bónusz ha jól emlékszem.
Egyébként elég megtévesztőek ezek a bónuszok mert a laikus azt hiszi, hogy majd ő befizet és kapja is az ingyen pénzt, azt nem tudja, hogy azért bizony meg is kell dolgozni.

-
adalbert1
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Általában ezek 100% First Deposit bónuszok szoktak lenni, tehát ahhoz hogy 200$ bónuszt kapj minimum 200-at be is kell fizetned.
De ha a supportnak írsz egy e-mailt biztos ki tudják fejteni bővebben.szerk.: Na kell nekem telefonálni hozzászólás írás közben, így már mindig értelmét veszti a mondanivalóm.

-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nah, csak nem bírtad ki.

-
AMD Power
titán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Igen nekem az lenne. First...
Mi kis azok a feltételek? (Pont játszok..

-
AMD Power
titán
Everesten játszik valaki pénzben? Csak akkor kapom meg a 200$ ha nyitok pénzes számlát ugye?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
lehet tényleg kéne depoznod..
volt itt egy arc akinek a statjai nem olyan durvák --> 27/7
de nézem stabil bukó 2.9K hand alapján bukott 404 eurt...kicsit később ránézek visszanyert 300 at
kicsit figyeltem a játékát.. nagyon durván tolta a blöfföt , ilyen insa-allin meg hasonlók , deepstackel meg ilyesmi... de a 20 as potba 150 et hívott és el kellett dobnom a top soromat mert riverre lejött a 3. szín..
modnjuk csávónál semmit sem jelentett..
na mind1
egyszercsak felcsesztük az agyát és annyira durván betiltelt miután az egyik riveren 50 es potba vissza allin 150 nel move ja után egy szintén 300BB-s deepstack , nuttal callozott
szal betiltelt durván..
utána sorozatban 11 Bi-t dobott el 3 óra alatt
mondjuk úgy húztam le róla 2-t hogy a 3bet potban KK-mat mákolta 85 o val..meg hasonlók , szal végig potot hív a semmivel és már mindenki adta
a potátlagok olyan 30-40 eur között mozogtak 2 órán át

mindenki beállt a limpelésre mert úgyis ha lejött vmi akkor nem volt nehéz allin tenni...szal kb az ilyen maniacac is limpeltek fűvel fával..
emelni kb csak AA KK ,
láttam egy baromi aggro arctól h limpelte a QQ-ját a fish miatt..
miután kisvakban volt és vagy 9 limpelő volt.
meg ha az emberünk emelt akkor kb mindenki ugrott be a potba
látnotok kellett vna..
ilyet még nem láttam aki hosszútávon nyomja ezt...
szal rendesen utántöltött kessel..és a 11Bi-t csak azokon az asztalokon nyomta el amit én láttam

illetve amin bent ültem -
nepszter1
addikt
Ezt a hudos matyiságot hogyan tudnám beállítani ? vagy hogyan tudnék beszerezni ?
-
Eagl3
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszönöm.
Az itteni videók "profi", nyereséges játékosoktól vannak egyébként?
-
Eagl3
veterán
Tudtok valami oldalt, ahonnan jó Cash game játékosok "oktató" videóit lehet letölteni?
Egyelőre olyan érdekelne, ami nem fizetős. -
válasz
concret_hp
üzenetére
sztem is biztos ez lehetettt a baj

gyere depózz
bár egyszerűbb lenne ha utalnék

-
az előzőből annyi lemaradt hogy 142 euro raket termeltem

továbbá a tiszta EV-m több mint 4 Bi vel több mint a "nyeremény"
és ebben a superstar move- osok egyáltalán nincsenek benne akik ellen kb dead voltam mindenhol , ígyhát az 0 EVszal ki lehet számolni milyen szuper session volt: )
am abszolut nem tilteltem , nagyon hozzászoktam a limithez sztem, (a session alatt)de a rakebackből meg fogok gazdagodni az tuti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
holnap tovább grind
cél az 5K hand --- minimum
kivéve ha jön asszony (akor beérem 4K val is
)mod2: azért megjegyzem hogy 3300 hand altt elég jól ki kéne jönnie az ilyen laparányoknak ehhez képest a 9 AA elég kevés a 16-17 hez képest
KK helyén van , QQ megint kevésjaja és a legfontosabb a set o meter
nesze 7.6 % ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
na szal eddig panaszkodtam hogy milyen is a szintlépés , és hogymilyen bonyodalmakkal jár
most ennek vége..mosolyogjatok velem , hogy hogy lehet lehúzni nl 50 en a stabil vesztő játékosokat napi sok BI-vel
előre mondom a linkelt handek a nyugalom megzavarására alkalmasak..
de a jó játékos szemszögéből egyértelmű superstar move-okat láthatunk , ami védhetetlen
- egyszerűen ez teszi a játékost stabil nyerővé , annyira hogy alázza a limitet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
namármost nézzük a mai sessiont
3420 hand , ma játszottam először 10 asztalon grind szinten , jól is ment , az eredményt lent láthatjátok
na asszem kezdjük a nyerő játék bemutatását , megpróbálok idősorrendben menni

20 perccel a session kezdése után beleakadunk egyből egy komoly handbe
vááá végre AA-t kaptam de mivel 8/5/2.7 es statom van (11K alapján) ezért most trükkös leszek és mp 2 limpelem az AA-mat mert ugye ez tudjuk nagyon kemény move
ohh de eltalált a flop yeah mehet a slowplay , nade mit látok , reraise meg még reraise??
omg
mekkora fishek , most bizots azt hiszik hogy menők , mert ugye 5 ös szet biztos azt hiszi hogy a ilyen statokkal nem limpelek meg AA-t nemhogy 42-t
háhá ingyenstack
ty sir pff mekkora fish , hogy 55 tel viszatolja
---------------------------------------------------------------------------------------------
na a második nagy pot is jött hamar
szal baromi trükkös leszek és minraiselek az AA- val mert eddig minden 2. lappal 3beteltem amióta az asztalnál ülök , szóval ez olyan move lesz tuti benyalja az eredeti emelő
de nem wtf? rámemel?? háhá biztos azt hiszi hogy a 42/15/8 as statommal nagy fish vagyok
pedig AA-val én is tudok preflop ollét tolni bizony
micsoda fish QQ-val? hehe , nem is ismer engem milyen acélosan tolom
---------------------------------------------------------------------------------------------
ááá ez a hülye csak lopni akarja a vakokat azok meg nekem kellenek , nameg a K8 s simán ver mindent , szal nem is értem mit akar...
squeezelnek micsoda??? hát nem dobhatom el nyilván mert K8s akkor is árja lap , mindfelett
floppolt flöshúzó yeah , innen bármi lesz nem dobok mert hát hülye ellenfél 3bet potban úgysem figyel annyira a flöshúzóra , szal bármi történjen én adom
vááá turn 8 , alap innen semmi pénzért nem dobok meghát tuti a 8as pár is elegendő szegény AK-ja ellen , river K , hát úgyis tudtam ezért nem dobtam már preflop , nincs mit tenni megveregetem a mellem és ki is szállok mert most nagyon lejátszottam az ellent ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------
bő 2 óra után miután visszahoztam 0 ba az előző 3at (kicsi +ba)
szal alap hogy HIjackből limpelem a T2s -t és persze a hülye agresszor emelését is megadom mert a 90/0/0 -s cs statomhoz ez az image dukál
majd végigcallozom és úgyis lemákolom
hát ez a cs verhetetlen stratégia titka
ohh floppolok 2 párt ismét óriási move-val tolom a minraise-t hátha egyből el tudom vinni a potot , reprezentálok akarom mondani nem is tudom mit jelent az a szó szal elhitetem vele hogy nincs semmim , ezt a turn minbetemmel hitelesítem ettől tuti bedurran ennek az aggro fishnek az agya
háháháháhá be is jött a trükk , ezt a jövedelmező bőven +os stratégiát most gondoltam ki , és lám bejött, most verhetem a mellem bizony , megyek is felszedek valami csajt mert ehhez már minimum egy esetleg 2 csaj is jár
what a fish 
hasonlóan gondolkodom mint az előttem levő

nomeg amúgyis club (treff) festival van , szal én nyerek bármi is van
ha jól emléxem akkor a 23 amúgyis az egyik legjobb HU kezdőlap , főleg oop, szal ennek a fishnek semmi esélye , nem is értem mit akar
jah el is felejtettem hogy a 82/4/0 (77) s statom úgyis megtéveszt mindenkit a 46 os wtsd vel - ezek olyan implikált esélyeket adnak nekem , hogy bármivel megéri megadni akár a 4beteket is, főleg ilyen monster handdel

ez nem érdemel különösebb kommentet , itt ugye WP mindenkinek , persze én QTs - sel kva menő vagyok 3bet potban
de akkor már adom AQs sel is főleg oop , tuti nem vagyok ledominálva
persze a jó játéknak meg is van az eredményewp

----------------------------------------------------------------------------------------------
háháháhá - ez a nyomorék még mindig játszik?
vegyük már el a kedvét tényleg
3betet megadni A6 o val tuti .. főleg , hogy tök új játékos vagyok az asztalon
nomeg ez a fish úgyis vagy 6 beülőt bukott 2 nap alatt QQ-val
(persze én ezt nem tudhatom) , olyan frusztrált az asztalnál , látom hogy csak azért 3betelt mert egy QQ-t csak nem dobhat el preflop főleg egy olyan asztalon ahol az átlag vp 42
naés leesett a tökéletes flopom amivel tuti lefosztom a QQ-t

ennyi ...
hülye fish nem is értem ,hogy , hogy gondolta ezt...
---------------------------------------------------------------------------------------
hát kiderült
én vagyok az nl 50 es fish

ez volt a mai nap összes bukása
illetve egyet nem postolok - az egy fél stack preflop játék AKo val , azt dobnom kellettazon kívül a legnagyobb bukó 12eur...
végezetül pár kép a magas párjaimról , hogy mennyire is nyereségesek ~3K hand alatt

[link]
hát igen azok a QQ-k amiket legszívesebben preflop dobnék
-
Pá
addikt
Érdekes, most olvasom az akadémián Tibibácsi naplóját és ott a kommentek között írja valaki, hogy a 46-os agr. freq PT3-ban, valójában olyan 30-33 HM-ben...
Eddig egyedül ez a statom lógott ki a sorból, de ezek szerint akkor valójában nekem is kb 35 körül van, így megnyugodtam, hogy abszolút tökéletes a játékom.
Hát igen, köszönöm-köszönöm, a virágokat az öltözőmbe kérem.

szerk: lol, még jó, hogy nem szorítottam lejjebb
Éreztem, hogy jól van ez így. -
Pá
addikt
Hihetetlen mekkora idióták vannak
Nekem meg eszembe sem jutott még ráemelni, annyira "egyértelmű" volt, hogy nála van a másik ász és minek növeljük a rake-t. Most meg semi-tilten vagyok, mert ez le akarta stackeltetni magát.

szerk: szuper, erre meg lemákol egy másik idióta. Yoda nickkel.

-
stavross
tag
Komolyan mondom, néha az az érzésem, hogy még NL10-en se lehet hibázni mert egyből lehúznak egy BI-vel
Magam se tudom most miért csak calloltam preflop 1010-el.Na mind1! Majd legközelebb
Bocs a sírós bejegyezésért -
Pá
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"bár a sikereket is elkommentálom ha vannak
"Megnyugtatlak, az ugyanannyira nem érdekel senkit.
-
nepszter1
addikt
kurva jó: D elbuktam az egészet elmentem sit&go ra és A,A hivtam allin kaptam megadtam 9,9
utolsó lapra lemákol a
szokásos szituációm.
-
concret_hp
addikt
asszem van 1$-s szándéj million sat... lehet abból még nagy pénz

-
nepszter1
addikt
Pokerstarson 2$ szereztem tegnap este folyamán
és mi jót csináljak vele ? leüljek cashezni ? 0.1/0.2 téten ? vagy két asztalon 1$ -1$-al vagy mit érdemes vele csinálni vagy sit and go ? vagy esetleg gyüjstem 
n
-
Pá
addikt
Háhá, mostanra sikerült visszahozni nullába, 1500 hand kellett hozzá.
Ez is szarul indult amúgy, a sok gyökér között, de aztán felvettem a ritmust.
Nagyvakban T4o-val megadtam egy emelést, mivel az asztal fele ki volt takarva és azt hittem csekkre kattintok, de közben a dealer cselesen beemelt... Gondoltam ha már így alakult, legalább elviszem a potot, így beemeltem. Ezt megint benéztem, mert nem tűnt fel, hogy 3an vagyunk potban, valaki még bejött közben. Aztán ahogy ilyenkor kell faszmákolni a végére csak lejött még 2 10-es nekem, így faszmákoltam.Ezután már ment simán a többi.

-
adalbert1
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Hát 4 főnél én se dobtam volna ezt el, 10 fős asztalon már hamarabb.
concret_hp : mondjam azt hogy pluszban vagyok 4-en és 10-en?
Mondjuk ktg3-nek omaha hi/lo-ban pont áttoltam egy BI-nt.
-
válasz
[Anduriel]
üzenetére
használj hudot
és akkor ilyen vérpistik ellen nem kell dobnod mindig -
[Anduriel]
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Na jó, ez lehet elég NIT kijelentés volt, de én itt ebben a szituációban egyértelműen setre gyanakodtam valamelyik power júzernél, mert el sem tudtam képzelni, hogy mást is megjátszanának így, esetleg AK-t.
-
Pá
addikt
Kész baszki, hogy mi van ma. Semmi se sikerül.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
[Anduriel]
üzenetére
"Az, ha az adott szituációban AA lett volna nálam nem sokat változtatott volna a dolgon, szerintem azt is dobom."

equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 22.365% 12.96% 09.41% 525040 381324.00 { AKs, AKo }
Hand 1: 31.709% 27.51% 04.20% 1114912 170148.00 { 66, 33, AKs, KJs+, AKo, KJo+ }
Hand 2: 45.926% 39.06% 06.87% 1582768 278472.00 { 66, 33, AKs, KQs, AKo, KQo }-----------------------------------------------------------------------------------------------------
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 45.909% 45.91% 00.00% 1567044 0.00 { AA }
Hand 1: 22.094% 21.26% 00.84% 725646 28512.00 { 66, 33, AKs, KJs+, AKo, KJo+ }
Hand 2: 31.996% 31.16% 00.84% 1063626 28512.00 { 66, 33, AKs, KQs, AKo, KQo }És még mindkét range elég szűk is szerintem...
-
meg egy ilyen kicsi 3bet nekem nem reprezentál erős kezet főleg h volt egy megadó
-
teremváltás után csak folytatódik mint előtte
meg volt egy másik pot amikor ss ellen mentem pf allin AKo val , A2s vert
köv körben QQ val szopok fish ellen KK - tól..
ez a 3 nagy potom volt ma 400 hand alatt
ty boss media again...mod: megszámoltam 33 párom volt 0 set-tel: )
miután kihagysz 1 hetet öröm ilyenekkel folytatni a játékot
-
[Anduriel]
aktív tag
FR volt, csak elfelejtettem írni
a stackeket csak azoknál írtam akik játékban vannak.Szerk: nem volt infóm róluk.
attiati: egy ellenfél ellen megadnám pláne ebben az esetben amikor a minraiselő csak fél stackkel ül bent. Az, ha az adott szituációban AA lett volna nálam nem sokat változtatott volna a dolgon, szerintem azt is dobom. -
válasz
attiati
üzenetére
igazából turnön már egy sima hasznos/ összes számítás megadja , hogy mennyi az esélyed..
flopon hasonló a helyzet csak akkor még az is közbejátszik hogy ugye jöhet turnön vagy riveren és az egy 2es szorzó - annyival módosítva hogy ha turnön nem esett le akkor riveren eggyel kevesebb lapból kell lejönnie a jónak
-
attiati
veterán
Segítsetek ki egy kis valszámban.
9 out érkezésére (pl flush) flop után 35% esélyünk van.
Ezt utcákra lebontva hogy jön ki a 35%?100 - (38/47 * 38/46)=33%
Valamire biztos nem gondolok.
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Téényleg.
Akkor fód.
szerk: de rám ne hallgassatok, ma reggel úgy lejátszottak a szorgos regek ás álmos fishek, hogy még mindig össze van szorulva a gyomrom. Meg se mertem nézni mennyit buktam, pedig csak ilyen kis szar potok voltak, max flopig, de jáááj.

-
attiati
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
kellemes, főleg ha reraise mutat egy K3-at

Ez még dobható, főleg minraise után.De ha AA lenne nálad hasonló szituban, allin mennél?
És csak 1 ellenfél ellen minraisére? -
Pá
addikt
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Én csak azért nem szóltam bele, mert SH-hoz nem értek.
Full Ringen valszeg dobó lenne, hacsak nem tudom az ellenekről, hogy idióták. -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Melyik könyvet a legérdemesebb elolvasni micro limithez?
Harrington?
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
regent
üzenetére
Kicsit több válaszra számítottam, na de mindegy
. Végül én is ízi foldoltam, és első játékos K9o-t második KQs-t mutatott. Bár szerintem ennek ellenére is jó volt a dobás, mert ilyen helyzetben ritkán fogom verni mindkettőt. A miniraise nekem is gyanús volt, hisz alig maradt előtte valami(miért nem tolja be akkor az egészet?), de mint utólag kiderült arról van szó, hogy egyszerűen **** játékos. -
Kickass
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
és honnan loptad?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Neeeem, kell az, me' az menő. Most ha egy csajt elviszel étterembe, hogy néz ki ha nem dombornyomott kártyával fizetsz?
Nekem van két domborom is az electron mellett, ironikus módon neten mindig a simát használom, mert azon általában nem tartok sok pénzt, így nem baj ha meghackelik.
Amúgy is 30 dolcsi miazmá? 5 preflop emelés.
-
Pá
addikt
153,450 games 0.005 secs 30,690,000 games/sec
Board: 7c 7d Kh
Dead:equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 82.674% 77.64% 05.04% 119134 7729.00 { AdKs }
Hand 1: 17.326% 12.29% 05.04% 18858 7729.00 { 22+, AKs, K2s+, AKo, K2o+ }Szerk: ha szűkítem a range-t semmi sem változik
98,010 games 0.005 secs 19,602,000 games/sec
Board: 7c 7d Kh
Dead:equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 81.877% 77.21% 04.67% 75675 4573.00 { AdKs }
Hand 1: 18.123% 13.46% 04.67% 13189 4573.00 { 22+, AKs, K8s+, AKo, KTo+ } -
őőő nem erről van szó sztem...
simán toltam vissza ma a dolgokat..
csak itt volt egy megérzésem - elég nagy a vp-je a csókának és simán benne lehet a 7es..
és nem értem h miért ne emelhetne 7essel a flopon ..
csomóan a setet is egyből raiselik floponam meg igen azért postoltam mert tudom h gyenge volt a játék , de nem akartam egy ilyen marginális helyzetben hagyni 1 Bi-t ekkora vp ellen.. (igenigen az új limit miatt van de nem azért mert szokatlan hanem mert most visszafogtam magam nagyon a múltkori badbeatek miatt , azóta most játszottam először és nem akartam a Bi +-omat így eldobni mert tudom , hogy nagyon elvenné a kedvemet
)volt még egy megérzésem ma set v overset.. persze nálam a kisebb és sikerült csak 10eur-t bukni vele emelt potban úgy , h mutatás is volt

-
Pá
addikt
7-es biztos, hogy nincs nála. Nem emelne vele flopon.
Viszont lehet nála mindenféle Kx, és any pair. Ezek közül egyedül az AA-tól félnünk, minden mást agyonverünk és max 2-3 outja van ellenünk.Nálam ez call, majd turn crai. Mivel nincs kint húzólap belefér az ingyenlap és ha blöffön van vagy túlértékel egy KQ-t, KJ-t, QQ-t, JJ-t csak folytassa. Ha a turn-t elcsekkeli, akkor finom valuebet riveren.
De semmiképpp sem fold. Egyedül AA-tól félünk és nagyon tág a range.
Olyan érzésem van, mintha még nem szoktál volna hozzá teljesen az új limithez. -
regent
aktív tag
Nem feltétlen fog turn-ön hívni, ha csak megadod, és mivel neki is van majdnem 60$-ja játék elööt, szerintem a megadás után sem lennél teljesen committed.
Amúgy ilyen flopon egy aggro játékos szinte 90% hogy visszaemel. Pont azért, mert sokan gondolkodnak úgy ahogy te tetted. Ha nincs K-od el fogod dobni, ha van, akkor elgondolkodsz a 7-esen, és akár el is dobhatod. Ha megadod, akkor K-od van, és akkor attól függööen, hogy mennyire ismer agresszívnak csak csekkel, vagy emel.
Szerintem egy call, any turn potbet lett volna a jó move, esetleg agybööl allin, hátha azt túlzott dobatási kísérletnek érzékeli, és megadja valami gyengébbel.
Ilyenkor ha 7-ese van, akkor persze valóban csúnyán kifizeted. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem Party, Stars és MB eddig szó nélkül kifizetett rá.
Sőőt, a bwin-t kérni sem kellett és visszatették rá a pénzem

-
tudom h nagyon weak játék de h a fenébe derítem ki h az ellennél 7es van e vagy sem??
mmint ami nem kerül fullstackbe..flopon visszaemelés után comitted vagyok , vagy már flopon visszatolom
flop callból nem derül ki mi van nála..
mivel elég aggro tuti any turnre hívni fog , szal a call-nak nem sok értelmét látom..lehet h a vissza allin lett vna a helyes???
azért dobtam mert ekkora potért kár teljes beülővel menni oop , úgy hogy kb semmit sem tudok ellenfél handjéről -
Kickass
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
az lehet már tróger hely ahol nem fizetik ki ugyanolyan módon ahogy befizetted

-
concret_hp
addikt
fizetni csomó helyen lehet vele, csak pénzt nem tudnak rá visszatenni. vagy arra nem is számítotok alapból?

-
regent
aktív tag
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Ha átlag normál ellenfelek, akkor egy TPTK itt fold. Lehet set, de lehet akár (ritkán) két pár is.
Ha most derül ki, hogy ultraagresszív (fél)blöffösök, akkor mehet a notes, és megfelelöö alkalommal stackkelés.
Amúgy az a minireraise nekm gyanús egy három szereplöös potban. -
Kickass
őstag
válasz
stavross
üzenetére
+Party, Bwin, Full Tilt, Mansion
és ez csak a saját tapasztalat

szerintem nagyon kevés hely van már ahol az electron-t nem fogadják el, régen volt már mikor csak a dombor nyomott bankkártyások privilégiuma volt a netes póker, bár akkor meg ott volt a moneybookers neteller + paypal -
[Anduriel]
aktív tag
MP1 28.38$
MP3 54.83$
Hero 49.31$ (AKo)
BB 49.55$Preflop:
utg limp
mp1 bet 1.00$
mp2 fold
mp3 call
hj fold
Hero raise 4.00$
d fold
sb fold
bb call
utg fold
mp1 call
mp3 callFlop: K63 szivárvány (15.6$)
bb check
mp1 check
mp3 check
Hero bet 10$
bb fold
mp1 raise to 20$
mp3 all-in 50.83$
Hero ?? (ízi fold/ízi call/ízi rájder??)A végét egyelőre nem teszem be, kiváncsi vagyok ki mit mondd.
-
stavross
tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Everestre nekem pl VISA ELECTRON kártyával is sikerült befizetnem
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
ha van dombornyomott kártyád, akkor az, ha nincs akkor moneybookers / neteller
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Szeretnék befizetni az everestre, de normál banki átutalás nincs ott.
Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a pénzfeltöltésnek? -
szal mikor is lesz sch-ban pokerparty???

-
Pá
addikt
Mit vacakoltok ezen ennyit?
Dombornyomott kell, me' az a menő, azt csókolom.
-
attiati
veterán
Utasbiztosítás, vagy mi jár hozzá, külföldi tartózkodás esetén. (De electronhoz is jár)
Mindkettőnél van max kp felvételi limit, úgy tudom domb.-nál magasabb ez a lmit.
Legalábbis kh-nál biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de még az sem totál kizárt, hogy már nl50re kacsintgattam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)