Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
regent
üzenetére
A callt azért nem tartattam elég jónak, mert, ha lejön a 4. szín az valószínűleg teljesen megöli az akciót, ezért inkább az emelés mellett döntöttem. A dobáson csak utólag gondolkodtam, hogy esetleg megfontolandó lehetett volna, de ott elvetettem, mint hülyeséget.
Mindenesetre megnyugtató, hogy szerintetek se opció a dobás.attiati: Samsung 2333SW, mivel csak pókerre lesz használva és néha filmnézésre, nekem tökéletesen megfelel, és annak ellenére, hogy TN paneles szerintem nagyon szép képe van.
-
gabranek
senior tag
válasz
attiati
üzenetére
persze biztos vannak normális asztalok is, a fenti hozzászólásom apropóját az adta, hogy 3-4 hetente rám szokott jönni, hogy de jó lenne kicsit cash gamelni
mire körülnéztem és szomorúan kellett megállapítanom, hogy már megint mindenhol nyüzsögnek a minimum beülős emberkék (akiknek valószínüleg egy jó része nem SSS-t játszik, csak keveset akar kockáztatni). Ezért hát fogtam magam és beültem inkább az everesten 1-2 asztalhoz, ahol viszont szinte minden szarral képesek voltak flopot nézni, c-betre még legkisebb párt sem képesek eldobni, ami aztán setesedik vagy fullosodik riverre, én meg kenhetem a hajamra a TPTK-mat...úgyhogy pár óra káromkodás, hajtépés, asztalcsapkodás után mindig sikerül megállapítanom, hogy a készpénzes játék nem az én asztalom és játszon inkább az akinek két anyja van 
-
attiati
veterán
válasz
gabranek
üzenetére
Vannak egészen jó asztalok stacket tekintve, és vannak min50bb, vagy fullstackes asztalok is.
Inkább az a baj, hogy nem fogalmatlanok. Ha setet flopolsz Axx asztalon, éppúgy dobnak c-betre, mintha blöff c-bet lenne. Úgyhogy lehet lopkodni szorgalmasan, ebből jön a pénz, majd belenéz az ember 1-2 lemákolásba, 50-50% bukásba, meg persze 1-2szer visszamákolunk is, és épphogy csordogál a pénz. Persze ha van türelme ilyen körülmények között kivárni a hosszútávot, mert az is lehet, hogy lefelé indul el.
-
gabranek
senior tag
-
stavross
tag
Eagl3
PokerStrategyn keresztül regelve a TITAN 200% bónuszt ad! 10$ részletekben írják jóvá! Én ezen gondolkozom következőnek! 150$-al NL4-NL10-en! Ez még szerintem kiszedhető 90 nap alatt. (de ha nem az se baj, mert részletekben adják oda a bónuszt)
Csak a fórumokban nagyon szidják ezt a termet, főleg a microlimites mezőnyt!

Sokan 1-2 hét után otthagyják! -
regent
aktív tag
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Ezen a flopon ilyen ellenfél ellen tilos dobni. TPTK-d van, amit az ellenfél akár hajlamos is kifizetni, valamint nut flöss húzód, ami lenullázza az esetleges outjait. Persze ha kész flöss van nála az pech, de ezt akkor is jól játszottad. Azon lehetne vitatkozni, hogy csak call, vagy visszaemelés, vagy allin. A csak call mellett szól, hogy esetleg a donkbetelöö is bent marad, és akkor olyan nagy lesz a pot, hogy bekerülhet turnön mindhárom stack, igaz ilyenkor nagyon kell imádkozni a színért. A visszaemelés nekem itt azt mondja, hogy kész flössöd van. Ugye a donkbet lehet akármi, ha erre ilyen flopon ráemelnek (és nem túl nagyot, vagy allint), az még lehet akár blöff is, de ha erre még rétesznek egyet, az vagy öörült, vagy tényleg nagy lapja van. (vagy legalábbis azt hiszi, hogy nagy lapja van)
-
pink75
aktív tag
no, elindult életem első freerollja

-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
flopon second settel bukok 200bb-s deep stacket
A96 flopon 99 cel
turnre leesik a 10es setje
AA-t kizártam - így meg instant call az allinjére
2napon b elül az 5. BI-m set oversettel
-
adalbert1
veterán
HSPS5E03 kicsi spoiler :
Negreanu nem elég hogy a tudásának a legalját nyújtja de még a szerencse is elkerüli...
-
attiati
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
milyen monitort vettél?
webfordító: "én a hős"

-
pink75
aktív tag
hm, ezek a freerollok ilyen székfoglalóval kezdődnek?

-
Pá
addikt
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Ez álomflop, a dobás szóba sem jöhet.
Emelni kell. Nekem szimpatikusabb lenne olyan ~$25-ig, utána már set ellen is bőven megvan az oddsod a callra, de tulképp az allin is belefér. -
Eagl3
veterán
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Maximum nem szedem ki az egészet...
De Full tilten ennyire nehezen jönnek a pontok NL10-en? -
pink75
aktív tag
Most kezdtem el pókerezni, eddig -130USD az eredmény
viszont a végén kezdtem ráérezni, 2 dollárból csináltam 50-et, minden asztalnál csak a pénzem dupláját hoztam, nem dobálóztam nagyokat.(partypoker)
Úgy látom, leginkább a türelem meg a szellemi fittség kell ide.
Biztos írtátok már, de melyik oldalon lehet kezdőként ingyenpénzért játszani ? -
[Anduriel]
aktív tag
Szerintem NL10-en max. 100$-os bónuszt nézzél, mert 300-at szerintem közel lehetetlen kiszedni ezen a limiten, de ha mégis van valahol, ahol ilyen könnyen ki lehet pörgetni, azt oszd meg velem is

Más:
Megjött a monitor
Gyorsan ki is próbáltam, hogy szuperál póker szempontból(melleseleg nagyon jól), és ezt a handet sikerült produkálni:NL50 FR
SB: 30$
MP1: 62$
Én a Hős: 65$Preflop:
2 fold
MP1 bet 2,5$ (gyengébb regulár, nem egyszer láttam már A magas boardon Ax-el stackért játszani, nekem is áttolt már 1-2 beülőt ilyen helyzetben Pl: Axx nálam AK nála vmi A4
)
ÉN: AsQd call (azért nem 3bet, mert az utóbbi néhány handben háromszor 3beteltem rá (2 AQ egy AK) és mindíg callolt)
fold SB-ig aki szintén callFlop: QsTs6s
SB bet 2,5$
MP1 raise 7$
ÉN gondolkodtam, hogy mi legyen, és a push mellett döntöttem(lehet elég lett volna egy raise 25$)A parti többi része nem olyan érdekes, de azért leírom: SB fold ő call, mutat KsKh, de riverre jött az egyik outom egy pikk személyében és behúztam a potot

Viszont amiért kérdéses, hogy jól csináltam-e, az, hogy a fold lehet-e opció? Szerintem nem nagyon, a call meg pláne nem, de amiért mégis elgondolkodtam rajta, Preflop emelt, majd a donkbetelőre visszaemelt, úgy, hogy még vannak mögötte a partiban. Szerintem itt könnyen lehett volna nála QQ TT is, talán AA, KK, mással szerintem nem nagyon csinálná ezt, AQ esetleg. (ha jobb regulár lenne esetleg AIR is lehetne nála, mert tudná, hogy én csak nagyon jó lappal mehetek tovább, és SB donkbetje nem lehet valami erős lap)
És ezek ellen nem nagyon van FE-m, jelen esetben a rangéből a számomra legjobb lap volt nála ami ellen flippelek, de set ellen már csak 30% esélyem van. Valamint még azt is figyelembe kell venni, hogy picit deepek vagyunk, és nekem csak 2,5$-om van bent.
Tehát dobás vagy nem dobás, ez itt a kérdés?
-
sng wizard az tud élőben cselekedni ? mmint realtime is tud importálni és tippet adni?
titan lenne a kliens ahol kéne működnie -
Eagl3
veterán
Akkor hol tudok gyorsan kipörgetni Nl10 -en 100% -os 300$ -os BONUS-t?
-
regent
aktív tag
válasz
janos1988
üzenetére
Igen. Ha ez a feltétel szerepel a bónusznál (raked hand), akkor csak azok a leosztások számítanak, ahol volt rake. Teremtööl függ, hogy bármennyi rake elegendöö, vagy van egy minimum, ami alatt NEM számít "raked hand"-nek. (Bár leginkább ezt úgy valósítják meg, hogy általában 1$ pot alatt nincs rake. Ezzel a NL4, NL10 asztaloknál elég sok leosztás lehet rake nélküli. Ez ugye egyfelööl jó, viszont ha raked hand-re hajtasz akkor neked pont nem.) Van olyan terem is, ahol kikötik, hogy raked hand-et csak NL50 vagy NL100 feletti asztalokon számolnak. (illetve megfelelööen magas Fix limiteseken).
Szerintem abban nincs kivétel a termek közül, hogy ha nincs flop, nincs rake. Azaz, bármekkora emelgetés volt flop elöött, bármekkora pénzösszeget nyer a gyööztes, ha ezt úgy teszi, hogy a másik (vagy mindegyik ellenfele) eldobja a lapját, akkor nem vonódik le rake, azaz nem is számít raked hand-nek.
Ez a bónuszfajta ugye azt hivatott elöösegíteni, hogy a játékosok megfelelöö mennyiségüü leosztást játszanak egy adott teremben (és persze termeljék a reke-et), a bónusz kiszedéséhez. Nyilván magasabb limiten majdnem minden leosztás raked hand lesz, míg NL10-en szerintem ez reálisan nem nagyon lesz több, mint a leosztások 15-25%-a. (de majd valaki kijavít, ha nagyon eltévedtem.) -
janos1988
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor fuggetlen attol, hogy a rake az 3 euro vagy 30 cent? Az ugyanugy 1-1 raked hand?
Lenni kezdo
-
Eagl3
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Köszi.
Még egy kérdésem lenne, FullTilt -re fogok feltölteni 300$ -t NL10 BSS -el szeretnék játszani, így hamar ki tudom pörgetni a 100% bónuszt?
Illetve, hogy akadémián, pokerstrategy -n keresztül regisztráljak vagy elég simán letöltenem a Fulltilt-ről a programit és feltöltenem a pénzt? Illetve ehhez a 100% bónoszhoz van valami kód mert a FullTilten nem találtam.Azt nem írtam, hogy naponta átlag 2-3 órát játszanák. Vagy többet.

-
Eagl3
veterán
Kiutaltam VISA -ra a pénzem partyról, hány nap kb. míg megérkezik?
-
regent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Nem néztem meg a videót (munkahely
), csak a leírásod alapján reagálnék. A6o cutoffból nyilván raise ha még nincs bent senki. Az emelés mértéke vitatható, de szerintem nem rossz, fööleg ha általában enyit emel. Gyakorlatilag bármilyen flopon c-bet szinte kötelezöö egy ellenfél ellen (aki ráadásul nagyvakról jött be). Olyan sokszor fognak dobni hasonló helyzetben, hogy bööven pluszos.
Ráadásul ez a flop pont ideális c-betre. Ha az ellenfélnek két T-nél magasabb lapja van, akkor ilyen helyzetben buttonról a cutoff lopására vissza kellett volna emelnie. Két alacsonyabb lappal meg dobnia kéne. Ha megad, akkor van neki egy párja, vagy szín, vagy sorhúzója. Három színes turnön meg gyakorlatilag feladta a partit. Ez nem jött be, kész, veszteség leírva, ha lesz ingyen river akkor OK, ha emelés jön akkor A-magassal fold.
Nincs ebben semmi különös. NL10-en a legtöbb ellenfél csak akkor ad flopon c-betet ha talált valamit. Bármit. Akkor viszont hajlandó vele végig elmenni, minden normális (3/4 pot, pot) emelést megadni. Esetleg pont a színre várt. Egy egyszerüü vaklopás miatt minek fizessünk ki egy rakat pénzt A-magassal. -
BÁ Nutrition
addikt
teljesen mindegy hogy örülök-e épp a vesztésnek vagy sem
mert ugyanazokat a kezeket ugyanúgy játszom meg mintha nem mérges vagyok. ill ha látom hogy túlságosan megadósak a bigstack játékosok és már van pár limpelő akik rendszeresen megadnak 5-7 vakos emelést akkor inkább allin megyek. de ezt inkább csak a beginner asztaloknál tapasztaltam
ideális lenne a játéktér ssshez de túl sokan jönnek be flopot nézni.. és ezt meg kell akadályozni, mert rámjavulnak
a normál asztalokon persze nem ezt csinálom
majd csak lesz valahogy
de március végére nem lesz másik 7es bmw azt má látom
-
Pá
addikt
PT3-hoz valakinek van működő Set-o-meter megoldása?
Illetve egy allinluck is jól jönne, az EV nem működik, most találtam egy progit ami megy PT3-mal, csak állandóan lefagy.
-
Eagl3
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mérgesen nem csodálom, hogy elbukod a rollod 25% -át

-
BÁ Nutrition
addikt
érdekes mert nekem 5-6 bb hívást is megadnak 3-4en és szépen lejavul valamelyik görény full xar lapokkal... elég rendszeresen. úgyhogy lassan majd minden játszható lappal allin megyek preflop és akkor 2nél több megadót nem kapok..
nem jó annyira ez, főleg a nem kész kezekkel. de nekem meg abból van elegem ha K2o Q8o meg hasonlók sorban levernek.. rollom 25%a bánja hogy annyira lazán calloznak a partyn hogy megáll az ész. jah meg az öklöm is mert ma délután majdnem eltörtem mérgemben mikor csapkodtam
-
janos1988
addikt
Jo estet.
Nem tudjatok, hogy a Boss Media-ban 1 raked hand mit takar pontosan?
Egy flop nezes +1, egy turn +1, egy river +1, tehat osszesen 3/kor?
Vagy egy kor alatt csak 1 raked handem lehet?
Vagy amit levon a terem maganak, abbol jon ki?
Ez kis tetes jatekokra is igaz? -
set overset milyen gyakori
ma már a 3. után kezd elegem lenni

-
Eagl3
veterán
Valaki legyen szíves világosítson fel, hogy amit a party pontokért meg lehet vásárolni Poker tracker 3 -at, az teljes értékű program HUD-al és minden más teremben használható, vagy csak a partyn lehet használni?
Ezt írják: Miután a PokerTracker 3-at sikeresen megszerezte az üzletől (ne feledje, a PokerTracker 3 exklizív a PartyPoker hálózat használatához készült), egy linket fog kapni a megszerzés megerősítéséről.
-
Eagl3
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Preflop én is csak 3BB -ig emelek NL10 -en.
Két okból is:
Az egyik, hogy ha jó kezdő lapom van és 40-ig hívok azaz 4BB -t akkor sokkal nagyobb arányban kapok kör foldot mintha 3BB-t hívnék. Ha nagyon jó lapom van QQ-AA akkor pozíciómhoz képest van, hogy csak miniraiselek 2BB.
A másik a veszteségem.Vakot lopni is csak 3BB-vel szoktam mivel ha vissza tolja rám, akkor kevesebb a veszteségem, ami hosszútávon megint csak sokat számít.Biztos sokan másképp gondolják és sok stratégiában 4BB -ről írnak, + a limpelók számától +1BB ésatöbbi...
2hét alatt 80 dollárból jelenleg 380$ van a party szóval nekem ez a módszer bevált.
De amit fentebb említettem szerintem midnenkinek magának kell összeszednie akár több helyről is a neki megfelelő játékstílust.Amúgy szerintem is vannak érdekes dolgok a videóban pl. rögtön az elején 77 -es rerais -re visszatolta all-in...
Vagy kis letétes volt az ellen? Nem emlékszem. -
attiati
veterán
Most nézek egy pókertrickz videót Trik-től (36. videó). NL10 SH, Pokerstars-os.
Hát vannak benne érdekes lájnok
Kár, hogy csak leírni tudom HH nélkül.
Esetleg itt a videó: [link]
Kiváncsi vagyok mit szóltok.14:30-nál:
preflop: pik A6s, CO-ból 3BB-ig emel (mondja is, hogy fold/raise a lehetőség, eddig oké. BB megad.
Flop: 24T kettő kör, 65 potba 50 c-bet. Ellenfél adja. (ezen ő kicsit meglepődik)
Turn: jön a harmadik szín, 3as. (itt elgondolkodik, hogy preflop nagyvakból adta, szóval sokminden lehet nála, úgyhogy check után mi is check)
River: pik J. Ellenfél 70 centet betel, mi fold.Nem értem, hogy preflop miért csak 3bb-ig emel. Azt se értem, hogy PT adatok nélkül, vagy hogy bármit mondana az ellenfélről eddigi read alapján, miért c-betel flopon totál semmire. Nincs figurás lap az aszalon, hogy túl hiteles legyen, és ráadásul nagyvakból kellett megadnia ellenfélnek a kevés preflop betet.
8. percnél HU-ra ürült az asztal.
Preflop: treff A5s, lopási kísérletre megadjuk 3BB-ig emelést.
Flop: 3Q4 két pik (mondja, hogy check/raise-re fog játszani). Jön az 50 cent bet, 1,7$-ig visszaemel. Ellenfél adja.
Turn: jön a harmadik szín J-ból. check, check
River: jön a negyedik szín egy 8-asból. És itt elsüt négy színre, szín nélkül (meg totál semmire) egy 3,5$-os potbetet blöffnek.Ellenfél adja KQo-al szín nélkül.
Persze ellenféltől is szar játék. Mert ha adta flopon a raiset, akkor turnon 3. színre egy bet lett volna hiteles, eljásztva a flusht. Ráadásul ha turnon megijedt a harmadik színtől, akkor riveren a negyedik színre minek ad potbetet.
Mellesleg jó read volt ellenféltől, és ha ennyire leolvasható a videó készítője, akkor nem túl hiteles tőle egy coaching video, nem?Nem is nagyon érzek benne reális koncepciót NL10-re. Látszik az illetőn, hogy magasabb limitről jött, és postflop le akarja játszani ellenfelet.
-
nepszter1
addikt
valaki pls leirná mikor szokott lenni freeroll Fulltitlen mert én sose találok
vagy nincs is ? -
attiati
veterán
concret_hp
Megnéztem új everestes videódat.
Preflop potbetet használsz, én meg mostanában próbálom betartani mindig a 4bb+limpelőnként 1bb emelést. Elég a potbet?Látom, hogy ha minimálisan is, de 100bb alatt vagy, akkor azonnal újratöltesz.
Ha 200-300bb-re feltornászod magad, és lett volna még kínálat asztalból, akkor ki szoktál ülni ilyenkor?4 lejátszóval próbáltam, és csak vlcplayer-rel sikerült belepörgetni, de úgy meg szétmosódik. 10 percnél tartottam, mikor vissza akartam tekerni egyik leosztáshoz, és kezdhettem előről. Majd a végén végre eksön van, alig vártam, hogy mit fogsz lépni, erre puff, félbeszakad

-
Eagl3
veterán
Megvan az első royalom
Kár, hogy nem a promócióban sikerült kifognom
-
attiati
veterán
nem aprózod el

Ladbrokesen volt annó devizanemváltás miatt újraregisztrálásom.
Pár hónappal később azután érdeklődtem e-mailben (valójában egy ophu felhasználó kérésére, meg engem is érdekelt), hogy hogy lehetne másik kifizetési módra váltani a kliensben, mert nekem csak MB-t kínálja fel. Válasz helyett biztos ami biztos, azon nyomban törölték az accomat
Végül levelezés után elnézést kértek, és visszanyitották.
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Semmi, írtam nekik, hogy mégis wtf, erre 1 nap múlva kaptam vissza egy sablonlevelet, hogy küldjem be az irataimat, számlamásolatot stb stb. Jól felbasztak.
Megírtam, hogy félreértettek én már nem akarok náluk többet játszani, nem is kell feloldják a számlám, egyszerűen csak érdekel, hogy mégis miért volt ez az egész, mert még csak hasonlót sem láttam eddig.
1 nap mulva jött a szokásos sablonlevél, küldjem el a személyimet stb, hogy tudjanak nyomozni. Mondom, ja jó, ha ekkora gyökerek vagytok basszátok meg.
Ennyiben maradtunk.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Egy közös partink volt csak. Ő emelt előről, Luigi call én AK-val sqeezepush, Ricsi fold, Luigi call AQ-val.
Kaló ellen viszont érdekes volt a szitu, 455 rainbow boardon emelt Iteo elölről én 3beteltem 77-el kézben, Dénesnek lecallolt és ollé került, majd Iteo dobott. Dénesnél 56o, turn 7

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Egyikről sem, de Ricsiről kiderült, hogy rendszeresen olvassa a blogomat. Ő akart megismerni, ezért is hívtak meg.
-
Eagl3
veterán
Amit a partyn lehet megvásárolni PT3 -at 1000partypontért, az vajon teljes értékű program vagy csak a partyn lehet használni?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap volt alkalmam a nagyokkal játszani, elég jó élmény volt. Ricsi, Luigi, Iteo, Bélabá, Selindek ilyen arcok ültek az asztalomnál. Kaló Dénest lemákoltam ahogy kell

Nagyon nagy élmény volt, írok majd róla a blogomban, belinkelem majd ide is.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
jogos
ellentmondásos volt, mert pénzben meg nem látszik

-
attiati
veterán
ez így nagyon mákos, vagy nagyon peches?
[link]Pá: bwin sztorival mi lett?
-
Eagl3
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sajnos nincs HM -em
A rollom még nincs akkora, hogy áldozzak belőle egy programra, majd bwinen kijátszom de ahhoz is nyernem kell még bőven. -
Eagl3
veterán
Jobb felső sarokban van a stat.
Ez jónak számít? -
nepszter1
addikt
This is an automated message sent from Full Tilt Poker.
Your Player ID: nepszter
Date and Time: 2009-03-13 14:08:10
Transfer Number: XXXXXXXX
Payment Method: Visa
Amount: $10.00Status: PROCESSING
Your funds deposit request has been received. Due to the high
volume of requests, processing of your deposit request may take
between 24 and 48 hours to complete.For further assistance, please visit our website at:
http://www.fulltiltpoker.com/payprocess.php
or contact cashier@fulltiltpoker.com.Thank you for playing at Full Tilt Poker
Kaptem egy ilyen emailt remélem sikerült

-
nepszter1
addikt
Na utána néztem a dolgoknak egyszerüen sehogyse tudok feltölteni mind 18 év a minimum . Meg rájöttem arra min: 5$ Lehet átutaolni ez a nagy helyzet .
Aki küldene 5 $ Kifizetném neki 237.69 HUF-fal egy 1$ -t
-
adalbert1
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Mi ez az ABAQOSS? Csak mert a google semmit nem dob ki rá...

szerk, közben már látom a full tilt honlapján.
szerk 2.:The following rules apply to using Abaqoos:
* $50 minimum deposit amount ($10 minimum for your first deposit)
* $600 maximum deposit amount per transactionYou must be at least 18 years of age to use this payment processing service.
Szóval 1$ nem menne, meg a 18 alatti életkor is kizáró tényező.
-
adalbert1
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Egyáltalán lehet a Full Tilt-re csak simán átutalni? Nem csak dombornyomott kártyával lehet befizetni az egyéb módok mellett (pl. moneybookers)? Mondjuk kb. 1 éve nem játszottam ott, így lehet hogy hülyeséget beszélek...
ktg3 : na meg azt is nézzük meg, hogy Doyle Brunson pl. számomra még mindig ezerszer szórakoztatóbb mint Johnny Chan (ha már 10 karkötős arcokról van szó), aki szinte kukán ült végig mikor bent volt pár részben valamelyik régebbi évadban... Doyle legalább elereszt néha 1-2 bölcsességet.

-
Eagl3
veterán
-
nepszter1
addikt
Van egy kis probléma az a baj nem vagyok 18 és van bankártyám elektronikusbanszámlával stb és sajnos nem tudok feltölteni . És szükségem lenne egy kis kezdő tőkére fulltilten 1$ ra nagyon szépen megköszöném és ha visza jöne a pénz azonal küldeném el . Vagy elküldöm HUF-ba banszámlára . Help

-
Chesterfield
őstag
Tegnap élő cashgame, 40rugó plusz

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati
üzenetére
Tegnap este mondta Want2Push, hogy már kijött a nyomdából, akadémián ma rendelhető is lesz.
Szerintem a felsoroltak között a kis zöld a leghasznosabb és amennyiben csak egy könyvet szeretnél elolvasni, akkor én ezt ajánlom, mert átfogó és bulletpoint-szerűen vannak benne okosságok, amit könnyen be tudsz építeni a játékodba, bár abban igaza van a többieknek, hogy egy könyv elolvasásából feleannyi hasznod sem lesz, mint mondjuk egy normális oktatóvideóból.
Sklanskyt felejtsd el, kőkemény matek, azzal várhatsz még. Harrington cg könyve meg élő játékhoz született az eddigi elmondások szerint.
-

amúgy eddig egy könyvet sem olvastam
meg sem fordult a fejemben
inkább játszompola: igen arra gondoltam amikor végig check callol mint vmi cs fish
2szer is
persze biztos vagyok benne hogy nem véletlen van ott ,
de akkor is a show-t tuti rontja gyakorlott pókeresek számáramondjuk az asztal képe nagyon ott van vele
sok fiatal + a kalapos úr
nagyon mutatja , hogy ez milyen széles körben elterjedt és játszott dolog -
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Angolom nagyon kevés, hogy megértsem az oktató elmagyarázásokat, bár talán a vizualitás is segítene valamit. Időnként 3-4 órát szoktam egyben utazni, olyankor jól jön egy könyv.
Concret: elvileg jövő héten jön ki magyarul, ahogy Tomics is írja. [link] Az a listaár brutális lenne érte, főleg, hogy csomagban vinné az ember a kettőt együtt. De szeretnék minél kevesebb hibát hagyni a játékban. Pedig úgy tűnik van bőven. Van pár fogalom is, ami kimaradt.
Az angol kiadás alapján azt írják, hogy versenystratégiából is jó pár rész visszaköszön, úgyhogy inkább emellett döntenék. Lehet, hogy még várok 1-2 hetet véleményekkel.Egyébként ti milyen magyar könyveket olvastatok el, ami javulást hozott?
Sklansky Póker elméletén is gondolkodom. -
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszi.
-
Tomics
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Ed Miller könyve ("bevezetés a holdem pokerbe", ha erre gondolsz) szvsz túl kezdőknek ajánlott, akik most kezdenek el pókerezni, nagyon alap dolgok vannak benne...(alapszabályok, lap erősségek (pl olyan feladatok hogy 2 játékosnál lévő lapokból melyik az erősebb az adott boardnál), a végén pár alapstratégia ami ugyancsak alap, meg verseny,játékfajták leírása (sng,mtt stb))
Én olvastam Harrington versenystratégiát, nekem az volt a leghasznosabb. A cahs game-esbe még nem néztem bele, de biztos hogy jó és hasznos, szerintem utána vedd meg a kis zöld könyvet, az már csak egy "érdekesség" a harringtonhoz képest.
Harringtont én azonnal megveszem ahogy lefordítják magyarra, mert cgben is akarok majd játszani, de ahhoz még kevés vagyok, örülök ha sngbe, donba megy. (bár ahogy néztem booklineon elég borsos az ára) szerk: librin már elő lehet jegyezni, szal hamarosan kész lesz a fordítás

-
attiati
veterán
rászánnám magam egy könyvre anyagilag meg időben is

Tudnátok segíteni, hogy online cg-hez melyikből lehetne profitálni? (eddig PA-n olvasgattam fórumokat, meg könyvajánlókat)Őket néztem ki:
1. az új Harrington on cash game I-II
2. Phil Gordon zöld kis könyve
3. egy Ed Miller szerzemény, állítólag ő maga is online pókerre specializáltMás is jöhet, de erősen leszűkíti a kört, hogy angolhoz kevés vagyok.
-
L|zsidoboz
őstag
Másik fórumon mondták, hogy 500-600bb-s stackel ült Eastgate és Durrrr, azért tudta kiemelni, márha a 24 vs. AA vs. QT-re gondolsz.
Nekem is Negro a nagy csalódás, Elezra játéka sem tetszik különösebben.
Én leginkább Dario Minierit várom, remélem hamarosan adásba kerül.

amúgy nem tudom h brunson mit keres ott az asztalnál
Neki van szerintem az egyik legnagyobb reklámértéke+10 WSOP karkötő+egy legenda.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet hogy az az 1 óra alatt amíg lement az első rész még inkább rosszul lett... Vagy az is lehet amit uzsi mondd, hogy szünetben lazán pippantott egyet.

Doyle meg egyértelmű hogy kihagyhatatlan egy ekkora show-ból...
Durrrr játéka meg eddig tényleg az elképesztő kategória...
Spoiler:
Mondjuk ott Eastgate-et tényleg nem volt nehéz kilőni a potból, tényleg elég nit játékot játszik...
Mindenesetre nekem a legjobban tetsző hand még mindig a Durrrr vs. Greenstein vs. Eastgate volt. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
A KK-s handre gondolsz? Nem volt ott olyan rossz a preflop játék, várta a squeeze-t, ami eddig elég sokszor jött. Én inkább negró limpfold-limpcall játékától vagyok kiakadva erősen. Eastgate már inkább atomnit, de ebben az évadban eddig nekem is durr játéka jön be a legjobban (és kivételesen nincs is nőnek sminkelve). Mondjuk attól félek, hogy valami nagy bukóba bele fog szaladni ezzel még, de folyamatosan látszik, hogy gondolkodik, elemez, agyal.
-
concret_hp
addikt
hozzá kell tennem, nem láttam még az 5. évadból semmit

de: Doyle papa azért alapból nem kevés reklám értékkel bír sztem
és egy tv shownál ez mindenképp szempont. másrészt ott ül a kalapjában a szó szerinti nagy öreg, a legenda
. ez az átlag nézőnek ugyan olyan showelem, mint hoyg mekkora wp-ket csinálnak a fiatal csikók 
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
amúgy nem tudom h brunson mit keres ott az asztalnál
biztos jó játékos de olyan passzív játékot játszik , hogy az nem tvbe valóbezzeg a fiatalok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Le bizony...
Ennek a Zigmundnak alapból ilyen az arcszerkezete, vagy csak ismét másnapos volt?Spoiler:
Az nagyon tetszett hogy durr behívta azt a 100k-t... Legalábbis kíváncsi lennék hogy ilyen jól lereadelte volna Greinsteint és a másik srácot.
Az is tetszett hogy Zigmundot lehúzták párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre megnyugtató, hogy szerintetek se opció a dobás.
mire körülnéztem és szomorúan kellett megállapítanom, hogy már megint mindenhol nyüzsögnek a minimum beülős emberkék (akiknek valószínüleg egy jó része nem SSS-t játszik, csak keveset akar kockáztatni). Ezért hát fogtam magam és beültem inkább az everesten 1-2 asztalhoz, ahol viszont szinte minden szarral képesek voltak flopot nézni, c-betre még legkisebb párt sem képesek eldobni, ami aztán setesedik vagy fullosodik riverre, én meg kenhetem a hajamra a TPTK-mat...úgyhogy pár óra káromkodás, hajtépés, asztalcsapkodás után mindig sikerül megállapítanom, hogy a készpénzes játék nem az én asztalom és játszon inkább az akinek két anyja van 

Gyorsan ki is próbáltam, hogy szuperál póker szempontból(melleseleg nagyon jól), és ezt a handet sikerült produkálni:
Igaz, én PS-ről utaltam ki.
Vagy kis letétes volt az ellen? Nem emlékszem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)