Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
HSP 5/2 lement?
Nem találom. -
nekem is régen volt ilyen mondom
hihetetlen mód laphalott vtam most ha volt vmi preflop cardom az is túl lett húzva szinte kivétel nélkülde ezt gondolom nem kell magyaráznom..
durva most néztem pokerstrategy videót sng 109-50x$
és mutatja h milyen downswingnek mi a valószínűsége..és ilyen 15K sng után kb 100% az esélye bizonyos ROI-k mellett h belefutsz egy 50BI-s bukószériába...
50BI az vazz ilyen limiten minimum 5000$
de lehet h 25K? 
azért nem szívesen buknék ennyit- bár gondolom aki ennyit bukik az "megteheti"
-
válasz
concret_hp
üzenetére
ez még 25 ön volt mert most kell a pénz és stabilan akartam pénzt szerezni
hát ez most így sikerült
stabl bukóban
ha ezt az 5 BI-t 50en toltam vna akkor most le lennék akadava jobban
siralmas sessionjeim vannak - már 3 napja stagnálok
most meg egy kis -
meg akkor akartam felülni amikor lesz időm mondjuk 3-5 nap amikor ráfekhetek mindenn nap az 50 re és szoktathatom magamde múltkor felpislantottam 50 re is meg 100 ra is
a 100at gyorsan elvetettem
Eagl3: tudod ilyenkor mindig z van h simán folytatod
pedig már az első bi nél is tök ideges vtam
de majd hajnalban megint nekiesek- addig összeszedem magamilyenkor adj már egy online pofont h hagyjam már abba

-
-
Eagl3
veterán
F@sza...
Mostanában minden session-om ilyesmivel nyitom. Aztán nagy nehezen visszahozom a 2-3 beülőm és mehet a játék.
Partyn játszom NL10 max beülővel 9 asztalon és azt vettem észre, hogy az elején baromira pörög a játék, egy idő után olyan 500hand után kezd lassulni 1000-2000 hand között meg tök monoton lesz és szépen folyik be a pénz.
-
de most ezt onnan el lehet dobni???
mert nekem meg sem fordult a fejembentényleg vazz már én érzem fishnek magam h ilyen könnyen hagyom magam lestackelni
magam 3bet potbanak*rva

te meg ne óccsá megint most mérges vagyok

***** Leosztás 1498310277 *****
0.12/0.25 Texas Hold'em (No Limit) - 2009. március 11. 19:24:57
Table TH 438 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 3: Ryw (19.75)
Szék 10: ingyenfrag (23.88)
Szék 4: Judas2727 (48.35)
Szék 1: Boski2007 (5.13)
Szék 2: Evangels (32.69)
Szék 6: rokita24 (33.53)
Szék 7: Alisnice (25.00)
Szék 8: Tissier1 (25.08)
Szék 9: Billue (24.63)
Ryw tesz KV 0.12
Judas2727 tesz NV 0.25
** Osztás **
Ryw [N/A, N/A]
ingyenfrag [Kt, Ap]
Judas2727 [N/A, N/A]
Boski2007 [N/A, N/A]
Evangels [N/A, N/A]
rokita24 [N/A, N/A]
Alisnice [N/A, N/A]
Tissier1 [N/A, N/A]
Billue [N/A, N/A]
*** Licitkör 1 ***
rokita24 Fold
Alisnice Raise 1.00
Tissier1 Fold
Billue Call 1.00
ingyenfrag Raise 4.37
Boski2007 Fold
Evangels Fold
Ryw Fold
Judas2727 Fold
Alisnice Call 4.37
Billue Call 4.37
*** Flop(asztal): *** : [6t, Kk, Kp]
*** Licitkör 2 ***
Alisnice Check
Billue Check
ingyenfrag Bet 6.74
Alisnice Call 6.74
Billue All-in 20.26
ingyenfrag All-in 19.51
Alisnice Fold
*** Turn(asztal): *** : [6t, Kk, Kp, 5k]
*** River(asztal): *** : [6t, Kk, Kp, 5k, 2k]
*** Leterítés *** : Rake: 2.95 Teljes pot: 56.29
Ryw Fold Nyer: 0.00
ingyenfrag Fold Nyer: 0.00
Judas2727 Fold Nyer: 0.00
Boski2007 Fold Nyer: 0.00
Evangels Fold Nyer: 0.00
rokita24 Fold Nyer: 0.00
Alisnice Fold Nyer: 0.00
Tissier1 Fold Nyer: 0.00
Billue [6k, 6p] Full Nyer: 56.29 -
***** Leosztás 1498312034 *****
0.12/0.25 Texas Hold'em (No Limit) - 2009. március 11. 19:25:52
Table TH 936 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 1: DarkAges (18.27)
Szék 2: Boski2007 (5.00)
Szék 6: ingyenfrag (24.82)
Szék 8: kala_kukko (25.85)
Szék 3: Solmo1 (28.20)
Szék 4: Evangels (30.28)
Szék 9: Silliwanil (3.26)
Szék 5: Billue (24.63)
Szék 10: Zhangsir (14.79)
kala_kukko tesz KV 0.12
Silliwanil tesz NV 0.25
** Osztás **
DarkAges [N/A, N/A]
Boski2007 [N/A, N/A]
ingyenfrag [9p, Kk]
kala_kukko [N/A, N/A]
Solmo1 [N/A, N/A]
Evangels [N/A, N/A]
Silliwanil [N/A, N/A]
Billue [N/A, N/A]
Zhangsir [N/A, N/A]
*** Licitkör 1 ***
Zhangsir Fold
DarkAges Fold
Boski2007 Fold
Solmo1 Fold
Evangels Fold
Billue Fold
ingyenfrag Fold
kala_kukko Call 0.25
Silliwanil Check
*** Flop(asztal): *** : [4k, Ak, Jt]
*** Licitkör 2 ***
kala_kukko Check
Silliwanil Check
*** Turn(asztal): *** : [4k, Ak, Jt, Jp]
*** Licitkör 3 ***
kala_kukko Check
Silliwanil Check
*** River(asztal): *** : [4k, Ak, Jt, Jp, 4t]
*** Licitkör 4 ***
kala_kukko Check
Silliwanil Bet 0.50
kala_kukko Fold
*** Leterítés *** : Rake: 0.00 Teljes pot: 0.50
DarkAges Fold Nyer: 0.00
Boski2007 Fold Nyer: 0.00
ingyenfrag Fold Nyer: 0.00
kala_kukko Fold Nyer: 0.00
Solmo1 Fold Nyer: 0.00
Evangels Fold Nyer: 0.00
Silliwanil Alapbeállítás Nyer: 0.50
Billue Fold Nyer: 0.00
Zhangsir Fold Nyer: 0.00dobható?

vazz az utóbbi 3 napban vagy 5szörre stackelnek így le
egyszerűen hihetetlen10 asztal van megnyitva és a legjobbon is csak 16 az átlag vp
szégyen
-
válasz
regent
üzenetére
1. esetben ha nem emel vissza akkor végig nem tudja hogy hol fog állni értem ezalatt h bármyilen trash handdel lophatok vakot és bármikor le 2pározhatom setelhetem bármi..
és oop úgy játszani egy jandet hogy fogalmad sincs hogy hol állsz vele , illetve semmi readed nincs az ellenről az adott leosztásban az könnyen drága lehet
ahhoz hogy emelt HU potban K magas boardon AK val toljam neki ahhoz nem kell túl aggronak lenni
2. esetben meg pont azért kéne visszaemelnie , mert tudja h valsz az utg raisemet nem fogom dobni 3betre így már preflop jó potot épít
a másik meg ha ismer akkor tudja h a párokat is nyitom utgből és ha nem akarja h seteljem akkor mindenképp vissza kell emelnieszal én tuti hogy mind2 esetben reraise mellett döntenék
-
Eagl3
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Köszönöm szépen, egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy hogyan működik

-
Chesterfield
őstag
You could win a $1 million in our Million-Dollar Hand promotion simply by collecting PartyPoints from 11th to 22nd March.
1 millió dodót nyerhetsz a "millió dolláros kéz" promóciónkban. Ehhez csupán partypontokat kell gyűjtened márc 11 és 22 között.You’ll get a playing card for every 15 points you collect and will receive a prize when you’ve built a five-card hand. There’s a guaranteed cash prize if your hand is a pair or better. If you hit a royal flush, you’ll win $1 million!
Minden összegyűjtött 15 pontért kapsz egy kártyát, és nyereményt kapsz, amikor összegyűjtöttél egy 5 kártyás kezet. Garantált nyeremény, ha legalább egy párod van. Royalflöss esetén 1millió dollár.Better still, there’s no limit to the number of royal flushes you can get and to give you an even better chance of winning a prize, we’re giving you your first card for free. Just visit your Party Account and reveal it now.
Nincs limitálva a royalflössök száma, és hogy még több esélyed legyen nyerni, az első kártyát ingyen kapod. -
Eagl3
veterán
Segítsen valaki, szegényes az angol tudásom
Ebbe mi a lényeg? -
Tomics
addikt
Nincs valakinek meghívója erre a pokeres torrentoldalra?
-
regent
aktív tag
Nem is játszotta(ák) az AA-okat olyan kva szarul, mint ahogy gondolod. Szerintem legalábbis.
Elsöö esetben mit csináljon a vélhetöö vaklopóval? Ha visszaemel rá, akkor ha nincs lapja (90%) eldobja, és visz 5BB-t. Ugye AA-al az a legszebb helyzet, ha allin kerülünk egy ellenféllel preflop. Második legszebb, ha egy ellenféllel kell játszanunk emelt potban. Itt pont ez történt. Játszani akart az AA-al, egy ellenfele volt, emelt volt a pot. Apróbb szépséghiba, hogy rossz volt a pozíciója, és nem öö volt az agresszor, viszont ezt talán ellensúlyozza, hogy rejtve van a lapja ereje (és valóban van neki ereje). Ha kellööen agresszív az ellenfél, akkor akár J4-el is blöfföltethetöö, esetleg allin lehet kerülni flopon. Persze ennek megvan a maga veszélye, de aki ezt tudja, és vállalja, annak ez a játék AA-al tökéletes lehet, két fajta játékostíus ellen is. A nagyon agresszív erre a csak callra vérszemet kaphat, és agresszíven tolja neki minden utcán, ezt csak adni kell végig, persze néha már flopon nyer a J4o, dehát ez van.
A nagyon tightnál meg vélhetööen most is jó lap van, amit eltalálhat egy Q83 flop, és akár hajlandó tönkre is menni AQ-val.
Szóval szerintem nem olyan nagyon rosz játék ebben az esetben az AA-al call.A második esetben meg megint csak jól játszotta meg. Nem kell 100%-ban visszaemelni az AA-al. Ha tight-nak ismer, akkor AK, AQ, AA, KK, QQ a rang-ed utg raisre. Ezekre mondjuk én pont visszatolnám, de ha én feszes image-el emelek UTG, és egy tight, figyelmes, jó ellenfél visszaemel, akkor azt nagyon eröös lapra teszem. Lehet, hogy ilyesmit gondolt, és csapdázni akart.
A rátok emelés, és megadás után meg jóhogy rátolja AA-al. Már most is nagy a pot, ha eldobjátok az OK. ha csak egyiköötök adja az szuper, ha mindketten az is jó. -
csakmert az előbb rátoltam 99 cel 8 magas flopon az aggro villainre persze QQ-t mutatott
cr allint toltam oopből mondjuk kb csa2/3ad stackje volt márhihetetlen mik vannak most

csak most egy óra altt futottam bele megint vagy 3 trükkösen megjátszott AA ba..
illetve ez nem is trükkös hanem kva szar játékmert okés h vki pozícióból próbál trükközni AA val de nehogymár vakot lopjak AK val (pont erős handem volt) és csak calloljon AA val...
meg a 99 utg raisemet coldcallolja AA val majd amikor ránk3betelnek akkor én callozok mert csak 3x et emelt vna és ha mögöttem is adja , (odds miatt adta volna ) akkor jó is vagyok minera... de nem
neki vissza kellett emelnie
AA val.. és ha először csak callolt akkor 2szorra miért nem? na mind1
nem is akarom megértenia 3. az egy utg limpcall AA volt de lap híján már csak nem is barreleztem csak büszkén megmutatta az AA ját
kapják be bizony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bezzeg hozzám bejönnek kis párral és szétszopatnak

-
3 bet potban (3.5 x reraise) potban kis settől kikapni az mennyire gyakori?
egy regulár ellen?megéri oop bemenni kis párral setminera 3betre?
mert én akárhogy számoltam egy agróbb arc ellen aki simán betenné ellenem a stackjét akár lappal akár blöffből meg is érheti akár a preflop call ha csak setminera megyek
csak azért kérdezem mert az utóbbi időben 2szer seteltek le hu 3bet potban
és kezdem azt érezni h én játszom ezeket túl aggron stackért

-
Eagl3
veterán
Eszméletlen ez a Boku...
Az egy dolog, hogy kurv@ sokat nyer rövid távon, de hogy ennyit képes pókerezni egy huzamban ilyen teljesítménnyel... Mondjuk van ami motiválja, egy egész poker társadalom
-
regent
aktív tag
válasz
kissgy04
üzenetére
Nem játszani vele! Mondjuk megszervezni egy baráti pókerestét, aztán telefonálni neki, hogy mégis elhalasztva valamiért, helyette 8-kor a szokott helyen ivászat. Aztán 9 kor felhívja valaki más, hogy holvan már, rég megy a pókerparti, de ha siet, még talán beszállhat a második sng-be.
Talán ebbööl levágja.
Vagy visszaszivatni, ha vitás kérdésekben mindíg egyöntetüüen ellene dönt mindenki, szerintem hamar leszokik errööl.
De ez már nem pókerprobléma ezek szerint. -
nepszter1
addikt
http://www.casineto.net/
Uram isten ez a poker a lapok alig jönnek van aki makkol sok buta játékos , de . Sok freeroll van . -
regent
aktív tag
válasz
kissgy04
üzenetére
Nekem az elsöö nem annyira egyértelmüü, mint itt többeknek. El tudom képzelni, hogy az eredeti emelöö, akinek az boardon lévöönél magasabb sora van esetleg nem is vette észre, hogy sor van az asztalon. Esetleg már turnön sora volt, és most jött egy alacsony lap a bordra, nagy örömében meg bejelenti, hogy sorom van. Mire az ellenfél is bemutatja a lapjait, akinek asztali sora van, mire az eredeti észbe kap, és mutatja, hogy az övé nagyobb.
Nincs itt semmi hátsó szándék. Bár félrevezetööen cselekedett, és nyilatkozott, nem feltétlenül kell ellene dönteni. Fööleg egy baráti pókerpartiban, 3 sör után.
Vagy szerintetek arra gondolt, hogy: Szeretném látni mivel kísért el riverig, de ha terítek, és meglátja, hogy magasabb sorom van, akkor muckol. Cseles leszek, és bejelentem hogy sorom van, de nem mondom meg milyen magas. Ha visszakérdez, akkor mutatok, ha nem kérdez vissza, akkor neki is mutatnia kell, és akkor ha az enyém magasabb, akkor szólok, ha alacsonyabb akkor eldobom.
Mondjuk elképzelhetöö ez is. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Láccik, hogy nem láttad, hogy a pókersztárszponthu című műsorban hogyan is nyert potot a nagyő nője bódi"15millióspototbuktamelígy"guszti ellen. Tájékozatlan.

-
nepszter1
addikt
Fulltilten nincs pénzküldés ? nagyon szeretnék játszani csak az a baj hogy nem multam el 18 és nem engedi hogy töltsek fel pénzt bankkártyáról . Szoval aki küldene kifizetem privibe megbeszélhetnénk .
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
kissgy04
üzenetére
Mivel én osztóként is tevékenyked(t)em, én így döntenék:
1, Itt könnyen lehet, hogy a splitpot mellett döntenék, mert az első játékos a mutatásával számomra egyértelműen jelezte, hogy az asztalt játsza, ugyebár nem mutatta a kártyáit(a másik játékos is így gondolta, ezért terített utána). Innentől már késő bánat, ha nem mutatott lapokat amikor megtehette volna.
2, Itt is egyértelmű a dolog szerintem , miután azt mondta, hogy vidd, innen dobott lapnak minősül és a másik játékosé a pot, hiába volt gyengébb lapja. Az emelő mutat elsőként, és ha dobott lapnak tekinti a kártyáit akkor a másiknak már nem is kötelező megmutatni. Bár ilyet csak akkor csinálnak, ha pl. besült egy blöff.Az ilyen szituációkban szinte mindíg azt a játékost büntetik amelyik félrevezetően viselkedik.
-
kissgy04
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszönöm a választ!
Hívhatjuk blöffnek is az első esetet. De a lényeg, hogy a cél az hogy a másik (bár neki kellene először mutatnia) mutassa meg a lapjait + vhol szivatás, hogy a másik megkönnyebbül, hogy az első játékosnak nincs jobb lapja, mint neki, aztán meg mutatja, hogy dehogyisnem ...
A szóbeli félrevezetésre az Official" Texas holdem rules" Verbal Discussion rész 37. pontja az alábbikat írja:
"37. Verbal declarations as to the content of a player's hand at the showdow are not binding (cards speaking); however at management's dicretion, any player deliberately miscalling his hand to induce other players to reveal their cards may be penalized."
Lényeg a második fele, amit ha jól értek, aki szándékosan félrevezetően nyilatkozik a lapjairól showdownnál, azért hogy a másik megmutassa a lapjait az a szervezők által büntethető.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
kissgy04
üzenetére
2. Ha a lapjait nem mutatja meg vagy mondja be (majd mutatja meg), és bedobja, akkor a másik ember viszi a kasszát.
Akkor már tök mindegy, hogy alacsonyabb high cardja van, ilyenkor már nem játszik a lap.1. Ezt nem értem. Blöfföl mutatásnál?
Ebben nem vagyok biztos, de szerintem ez tuti szabálytalan, mert így gyak. mutatásra kényszeríti az ellenfelet, mikor az muckolhatott volna.Élő játékban nem vagyok annyira jártas, hátha más tud majd segíteni, ha nem, kérdezz rá a Pokerakadémián vagy OPHU-n.
-
kissgy04
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehetne utánanézni a texas holdem részletes szabályainak a showdown-nal kapcsolatban, mert felmerült két érdekes esetkör, amiben eltérő álláspontok alakultak ki, miközben kártyáztunk haveri társasággal:
(és a további nézeteltérések elkerülése végett, úgy döntöttünk, hogy lefektetünk bizonyos szabályokat ezzel kapcsolatosan)1. 2 játékos van flopnál, turnél és rivernél. Az első emelt flopnál, turnnél, a második tartotta. Rivernél a boardon sor volt. Az első játékos aki emelt turnnél, a boardra mutat és az mondja sora van, a lapjait nem mutatja meg. A második játékos erre megmutatja a lapjait, és neki csak a boardon lévő sora van. Erre az első játékos megmutatja a lapjait, hogy neki van egy lapja amivel magasabb sora van. Ez szabályos? Lap beszél, és így visz vagy osztott pot vagy más?
2. Többször előfordult, hogy turnnél emel az egyik játékos az utána lévő tartja. Rivernél az emelő emel az utána lévő játékos tartja. Erre az emelő megmutatja a lapjait, és az mondja, hogy vidd, a másik vinné, de megmutatta lapjait, hogy kisebb hicard, vagy kisebb pár van nála, ezért egyesek azt mondják, hogy aki azt mondta, hogy vidd, nyertél, annak kellene vinnie a potot, mert a lap beszél? Itt mi az igazság?
Megköszönöm, ha vki veszi a fáradságot, és válaszol a feltett kérdésemre.
Előre is köszönöm! -
ahhh egymás után mit szoptam 5 percen belül

3bet potban flop ranbow A72
nálam AK flopon allinre teszem
turn rivermutat AK mondom splint na mind1 nézem ő nyer
leesett a backdoor flushe
AKs sel
ilyen 200K hand altt még nem fordult velem elő
másik sima flopon allin topset vs flushdraw
persze h lejavulde az 1. a lényeg

mod: wtf itt a 3. nálam 9Ts flop 678 megafiss 94 o rámtolja flopon és lejön a 3 outja a 10esre

-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem is itt akartam azért írtam feljebb h pü-t pls

am meg a számok direkt vannak rejtve ,
de alatta leírtam h mennyi is az a vastag zöld vonal
mondjuk volt egy downswing benne de azt látjátok -
concret_hp
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szerintem meg ne itt beszéljétek ezt meg plz

-
most sikerélményem van
dícsérni ám
sikerült kicsit több mint 2 hónap alatt egy teljes nl50 es rollt összehozni így már majdnem megvana 100 as roll úgy össz-vissz lassan jöhet a szintlépés
2009.01.01-2009.03.08atti: vmi olyasmi járja h úgy márc 15-e környékén államcsődöt jelentenek
-
nincs vkinek véletlen bossos nl50-100 HH ja amit oda is adna netán?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
[Anduriel]
üzenetére
PP-kal úgy kalkulálj, hogy amíg a FD bonuszt csinálod, addig nem kapsz a shopban levásárolható pontot (pontosabban kapsz, csak a bonusz kifizetésekor levonják).
-
[Anduriel]
aktív tag
Valaki játszik Ongame-n? Milyen könnyű kiszedni az 500$ first depo bónuszt NL30 NL50-en(inkább utóbbi), Ha ez alapján az oldal alapján számolom: [link] akkor az mennyire jó közelítés?
Van most a Best Pokeren ez a Breethes promó és közben elkalandoztam a terem shopjában és azt láttam h. valami 25K PP kell pl. egy 300 dolcsis iPod touchhoz. Megnéztem mennyi rake után kapok 1PP-t és azt írják, hogy CR van és 0.1$ rake után amit termeltem kapok 0.1 pontot. WTF?? 25K$-t termelek nekik és akkor vehetek egy iPodot
Ezt szerintem ők se gondolták komolyan. Vagy lehetséges, hogy én vagyok hülye(ez mondjuk nem csak lehetséges...) és elszámoltam valamit? -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Felőlem lehetne 10/20 is... Régebben próbáltuk 2-3-an ráerőltetni a társaságra hogy akkor játszunk rendesen 100bb-al, de nem nekik jó ez...
Végül is általában az van hogy 1 óra múlva már mindenki 100bb felett jár (főleg hogy most kitalálták azt hogy annyiért is ráválthatsz amennyit már bebuktál), az első óra meg csak bemelegítés+fisheskedés...
A 10/20-al meg az lenne a probléma hogy a nagy többség akkor se vakra játszana, tehát nem igazán lehetne readelni őket ilyen szempontból... Tehát náluk a 400 preflop emelés az ugyanazt jelenti 10/20-on és 25/50-en is.

Arról meg már letettem hogy beleszóljak, elvégre legjobb esetben is általában 3 hetente járok haza, ők meg úgyis minden hétvégén küldik...
Viszont attól függetlenül hogy a többségnek fogalma sincs potoddsról, százalékokról (outot számolni azért tudnak) egyéb technikai dolgokról, néha nagyon jó és tanulságos playeket is lehet látni... Persze ebben benne van az is hogy az élő játék sose arról szólt és sose volt ugyanolyan mint az online.
-
adalbert1
veterán
Mivel már kb. egy hónapja nem játszottam így jól jött a tegnapi szokásos kis baráti 2k beülős 25/50 alapú játék...
Főleg hogy 15k nyerő is összejött a végére.
A legnagyobb pot olyan 15-16k lehetett, abban nem voltam benne, de simán voltak olyan 10-12k-s potok is ahol az alábbiak csaptak össze:
2 pár vs. overpair vs. 2nd pár és fd.
Ill. simán volt olyan is, hogy a 2 párjával valaki el akarta játszani a flusht, 5k-s potra ráhív még 5k-t, az ellen gondolkozik, végül settel callol...
Persze volt akinek ez működött is, 7-8k-s potot vitt úgy hogy dobatott riveren az ellennel, és utána mutat egy 5 magast.
Preflop 10bb-ig meghívott KK-t (dealerből) fájó szívvel de viszonylag könnyen dobtam A magas flopon...
Ill. egyszer 44-el végig calloltam egy AQ-t (flop Jxx, itt még én emeltem, turn persze Q), azon gondolkozva, hogy vajon tényleg AQ-ja van, vagy csak azt akarja elhitetni...
Egyszer vertem még Q magas flusht K magas flushel, sajnos riveren már nem mertem visszahívni mivel board alapján full is lehetett volna kint... Az ellent meg nehéz volt readelni, ő ugyanúgy játssza preflop a J2-t, a 104-et és a QQ-t is (persze nem agyatlanul hanem konkrét elképzelésekkel)...Oké, ezek senkinek nem újdonságok a topicból, csak mostanában nagyon ritkán játszom, ezért lelkesen idézem vissza magamban a tegnap este eseményeit.

-
ti tudtok vmit erről az államcsőd pletykáról vagy ez csak vmi futó pletyka??
érdemes most valutába váltani a pénzt?jöhet pmben is válasz

-
nepszter1
addikt
hát fingom sincs őszintén csak hallotam progikról , ami a másik játékosról statisztikát készít
videón láttam fulltilten
vagy van más is ?
-
nepszter1
addikt
Hol tudnék ingyenes poker segítőket programokat letölteni ?
-
Eagl3
veterán
Bal alsó sarok straigt flush, mellette egy ász páromat verik rommá éppen

-
regent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Nem, szerintem keveset emeltél, de mindegy.

Pont most próbáltam ki az ultralaza ultragresszív játékot Cake NL4-en. Mivel éppen megittam egy üveg pezsgööt, így nem kívántam magsabb limitre menni.
4 asztalon játszottam, volt hogy háromszor újra kellett töltenem (ebbööl egy durva cooler volt), de jó érzés volt a végén három asztalon is 10$ felett kiülni. Összeen kb. 1 beülööt nyerhettem, de nagyon jól szórakoztam közben. Ezen a limiten az is böövn megérte volna, ha ennyit vesztek közben. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
regent
üzenetére
Igazából még nincs is benne 2 KK vs AA szitu, ami ugye a várható és az elért nyereségben, vagyis a grafikonon nem is okoz eltérést, veszteséget (de talán mégis nevezhető badbeatnek).
Van rajta 3 vagy 4szer 10$ mákolás a javamra is.
Most váltam tight-á
Ugyanis eddig a 30 és feletti vpip-m volt a gond.
De nem vagyok vele nyereséges (főleg a két bebukott full miatt).
Rengeteg vakot, és floppotot lopok c-bettel, de bőven minuszos így. Rosszkor voltam rossz helyen. Jó lapokkal meg nem jönnek be (aszem épp te válaszoltál, hogy a T4T flopon 44-el sokat emeltem 3 játékos ellen preflop emelt potban)De basszus így utólag belegondolva az is gond lehet, hgoy mindig felveszem a terem/asztal stílusát. Titanon feszesen játszom (NL20 14/7/1,5 körül, NL10-en 20/7/1,5 postflop 3-4 közötti AF-el), unibeten és luckyacen meg lazán toltam. Bár QQ-val nem szívesen keverednék se preflop allinbe, se egy körcallba
, de talán érdemes lenne még kipróbálnom a terem/asztal stílusától eltérően játszani. -
Eagl3
veterán
Van jól használható ingyenes tracker program és HUD hozzá HUD?
-
regent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Nincs ezzel a grafikonnal semmi baj. Ha jól látom sokáig együtt halad a két vonal, aztán a kék leszakad, gondolom volt egy lemákolás, aztán egy ideig párhuzamosak, aztán jön a nagy leszakadás. Utána megint párhuzamosak a vonalak. Ez pont azt jelenti, hogy te nem mákoltál, téged viszont legalább háromszor is lejavultak, és akkor nagy potokat buktál. Most a profik elmondanák, hogy semmi baj, majd hosszútávon ez visszajön, de én még olyan grafikont nem nagyon láttam, ahol a kék vonal tartósan felül haladna. Valahogy csak olyan játékosok vannak, akiket lemákoltak párszor (sokszor). Hogy hol vannak azok, aki ezeket a mákolásokat begyüüjtik, az rejtély!
Amúgy ebböl a grafikonból azt gondolom, hogy eléggé tight vagy, legtöbbször jókor tolod be (vagy fogadod el) az allineket (fööleg az utolsó idöökben, ott nagyon szépen meredeken halad felfelé a grafikon), éppen ezért nincsenek is számodra kedvezöö lemákolások.
Ha ezzel a játékkal nyeröö vagy akkor minden OK.
Esetleg lehetne olyan is a grafikonod, hogy a várható érték nulla körül ingadozik, vagy kicsit csökken, és akkor biztosan lennének a kék vonalban is felfelé mutatú csúcsok.
Akkor meg az agresszivitás miatt ellopott potokból tudnád (talán) kompenzálni a rossz allinek veszteségét. -
Eagl3
veterán
Hali ezt írja ki a PostgreSQL mikor végez a telepítéssel.
A non-fatal error occurred during cluster initialization. Please check the installation log in /tmp for details.
És mivel ez nem indul, így a HM sem.
Vistam van, van ötletetek, hogy mi a problem? -
attiati
veterán
De várj, majdnem hittem neked
A grafikon éppen azt mutatja, hogy mennyire vagy a várható érték alatt, vagy felett."amikor már amúgy is vert helyzetben vagy" Ilyen esetben nem lenne pozitív várható érték, tehát nem szakadna el a várható és az aktuális nyereség grafikonja egymástól.
-
attiati
veterán
az úgy normális, hogy 2 giga rammal, 3 gigás processzorral PT3 45 perc alatt 12k handet importált be?
-
válasz
Zomb€€
üzenetére
ha lejavultak akkor csak nem volt olyan gigamonster

az a lényeg h kényszerítsd a fish olyan helyzetbe ahol nem tud már dobnine ésszel próbálj játszani
fishünk úgysem tudja mi a pot meg 2/3 pot hívás meg hasonlók
fish ellen ne cbetelj csak valueért ha van lapod
(ez persze csak a magas wtsd + vp fishre igaz)
aki nl10en le tudja szorítani a preflop ranget 25% alá az már ált + os
-
Eagl3
veterán
Nálatok megy a party?
-
Eagl3
veterán
Az a gond, hogy sokan megnézik a videókat, elolvassák a cikkeket (amivel persze nincs semmi gond) és utána úgy játszanak mint egy robot, amivel jó esetben nullára, rosszabb esetben pedig minuszosak lesznek.
Mindenki tök máshogy játszik, rá kell érezni, a saját módszerre és a videókban írásokban tanultakat alkalmazni. Sztem... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Igaz. Jövő csütörtökön behajthatod. Lyuksort meg nem dobunk, ezt még a fishek is tudják

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondtam én valaha, hogy pókerzseni vagyok? (legutóbb tegnap írtam a blogomban asszem
)Tény, hogy LM fishbetjein sírok néha. A mai "éreztem" beszólása után azt hittem, hogy kiugrom az emeletről

Ráadásul frniteknek nem osztottunk lapot.
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Jaja, de ezeket írom is. Angolom meg gyenge, hogy élőbeszédet ilyen szinten megértsek.
Nézni azért jó lesz. Pont ezért Vinczesz videójától sokat várnék.
LM videója már régi nem? Azóta gondolom sokat fejlődött, ha NL50-en játszik.Továbbra sem értem microlimithez miért kell ilyen szintű felkészültség?
De nem hagy nyugodni, úgyhogy könyvek, videók, és még 2 terem belefér.Mivel "csekkoljátok le", hogy pechszériában vagytok e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de lehet h 25K? 
stabl bukóban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)