Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
hat ez marha komoly amikor az ujak minden egyes korben all in-t mondanak, es ha kiesnek toltik ujra a chipseket.. nem lehet igy normalisan jatszani szerintem.
mondjuk azert kicsit turelmesen feltornasztam magam 1000rol 55000re de gondolom rendes penzes jateknal ilyen nincs...youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #9319 üzenetére
szerintem meg szégyeld magad
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
ma mocskos béna lapjaim jönnek már 6 órája folyamatosan, és nem azért mert elcseszem, hanem egyszerűen semmi nemjön.. pedig direkt újra is indítottam a gépet hogy vegyen le az oldal a cumis ágról, de hiába minden..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
múltkor azt csináltam hogy addíg játszottam passzívan míg angliában eljött az éjfél, aztán a program átrakott szopóágrol normál játékra vissza is nyertem mindent
amúgy ez délelőtt 11tól hajnal 3ig játékot takart, és éjjel 1kor jött vissza a szerencse;)
kíváncsiság miatt csináltam végig, hogy vajon miért kapok folyamatossan rossz lapokat.. kb 2-3 körből egyszer volt valamicske értelme megnézni a flopot dúrva mi?tegnap már jobb volt, direkt későn is mentem fel, és az elmebetegekből is kevesebb volt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #9922 üzenetére
az jó is tud lenni néha egyrészt megadják a hívásod és "többet" nyersz, nem tudnak brutálisan túlhívni ha gyengébb a lappal vágsz neki a flopnak. és a beülőt sem tudod egy kör alatt elveszteni.
viszont blöffel nem tudsz nyerninincs sok jogom véleményt alkotni, de hosszú távon nem biztos hogy sokkal gyengébben tudsz szerepelni, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a görbéd.
de majd kiderül lehet később másképp fogom látni
az viszont biztos hogy meghallgatom a véleményedyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
nekm tegnap volt egy brutál szakaszom még 2,4es handel se volt esélyük flop után
nagyon kész volt b+ minden kört én nyertem szinte, kb 10ből 1et nem. tuti hogy a program direkt csinál ilyeneket szerintem és nem full random jönnek a leosztások
(cakepoker)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
én az sss-el szopok egyfolytában
azé gáz mert csak most kezdtem és nincs nagy bankrollom, nem bukhatok 200 beülőt mint a nagy pechszériákra amit mondanak..
van 19 beülőm és végem
ma az AKs-t elverte egy QQ aztán 88at egy 79o aztán AKo-t egy AQo
nagyon örültem nekiyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Polacheck #10057 üzenetére
19sss
de ha esélytelen akkor az is volt mivel 25 volt összesen, ugyebár pokerstratégiás pénz..
az sss-t 45 dollárról kezdtem most van 38
3at buktam meg a vakok amik mentek. jó volt valami + is, de összvissz 7 ment le ma.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
nah ma van egy kedves történetem nekem is
NL10 beginner SSS
AJs hand
cutoff pozícióból hívok két limpelő, nagyvak és még vki megadja
a flop JJ5 vagy ilyesmi kislapra nem emlékszem. nagyvak allin, limpelős bedob megadom jön még két kis lap
bemutatás, neki AA(JJ) nekem meg ugye drillem van
így vittem a potot
ebben nincs semmi különös, épp nyertemde a csávókám kicsit elszállt a dühtől
elkezdett irogatni hogy mocskos fish, legyél rákos, mondom már az vagyok erre akkor menj és halj meg mondom ok, de csak folytatja h mocsok fish így meg úgy..
nem tudom minek játszik az ilyen.. én is buktam már beülőt ma is, igaz más asztalon, meg nyertem is. ilyen a póker.. és szerintem nem is lemákolás volt mert full tisztán játszottam meg a stratégiát, én ha vesztek legalább nem a másikban keresem a hibát, hanem magamban vagy a stratégiában, ill próbálok olvasgatni, videózni, tanulni belőlüknem akadtam ki a sztorin vagy ilyesmi, inkább funny.. persze nélküle is meglettem volna
csak gondoltam beírom mi történt
ráadásul két körrel később meg nyert 3 dodót valaki ellen...[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz concret_hp #10069 üzenetére
partypoker
-
BÁ Nutrition
addikt
hol játszol? (terem,limit)
amúgy nekem most a titánnal gyűlt meg a bajom, de ilyen elég nevetséges dolgon..
nem tudok rebuy csinálni az fr asztaloknál csak egész értékkel. szal pl 0,6 vagy 1,4 meg ilyesmi értéket nem enged beírni vagy nem fogadja el.. és ez eléggé kellemetlen sss-nél...
meg nem is értem hogy miért vanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz concret_hp #10108 üzenetére
próbáltam én mindent.. egyedül a shifttől 2vel balra lévő .ot fogadja el bevihető karakterként. a numpados .nál semmit nem visz be. és más karaktereknél sem, tehát nem cseréltem fel a ,?:; jeleket..
R: no commentyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #10111 üzenetére
kiderült mi volt a baj.
ha úgy írom be hogy 0.7 akkor nem fogadja el, de ha 0.70 akkor meg igen
láccik h ez a titán egy okos oldalyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz nepszter1 #10185 üzenetére
felesleges megnézned mindet. a bronz is elég lesz először. ugysem tudod felfogni megfelelő játéktapasztalat nélkül hogy miről beszélnek.
jól ki vannak ott találva a szintek. sőt még talán túl hamar is lehet eljutni arany státuszig szerintem.
nézd csak végig azokat a videókat amiket enged és próbálj hibátlanul játszani a tanult infók alapján, ha megkaptad az 50 dodó kezdőt akkor ugyis bronzba vagy asszem, mire azt meg is értenéd hogy miről szól már rég ezüstben leszel..persze gondolom nem fogadod el ezt válaszként, de te bajod;)
-
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
érdekes mert nekem 5-6 bb hívást is megadnak 3-4en és szépen lejavul valamelyik görény full xar lapokkal... elég rendszeresen. úgyhogy lassan majd minden játszható lappal allin megyek preflop és akkor 2nél több megadót nem kapok..
nem jó annyira ez, főleg a nem kész kezekkel. de nekem meg abból van elegem ha K2o Q8o meg hasonlók sorban levernek.. rollom 25%a bánja hogy annyira lazán calloznak a partyn hogy megáll az ész. jah meg az öklöm is mert ma délután majdnem eltörtem mérgemben mikor csapkodtamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
teljesen mindegy hogy örülök-e épp a vesztésnek vagy sem mert ugyanazokat a kezeket ugyanúgy játszom meg mintha nem mérges vagyok. ill ha látom hogy túlságosan megadósak a bigstack játékosok és már van pár limpelő akik rendszeresen megadnak 5-7 vakos emelést akkor inkább allin megyek. de ezt inkább csak a beginner asztaloknál tapasztaltam ideális lenne a játéktér ssshez de túl sokan jönnek be flopot nézni.. és ezt meg kell akadályozni, mert rámjavulnak a normál asztalokon persze nem ezt csinálom
majd csak lesz valahogy de március végére nem lesz másik 7es bmw azt má látomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz [Anduriel] #10797 üzenetére
akkor nálam teljesen normális lenne mert 0BB/100-ra állok jah nem is mert már átfordult minuszba az előbb 1 BI-vel
szóval simán lenullázhatom magam no problem
előbbi sikerem hogy AKval emeltem 4 vakot UTGből a két vak megadott. a flop 9K6 ők checkelnek top pár top kickerként Allin megyek, mindkettő adja és a kisvaknak sora lett 97el esélyem sem volt preflop ugye ellene előtte két db AA szépen begyüjtötte a vakokat, de egy ilyen mákkirály ellen ugyis elbuktatott volna szóval mindegy. legalább nem 3 beülőt buktam hanem egyetyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #11351 üzenetére
nekem az jobban tetszik mikor versenyen a KK+ AK lapokkal rátolom a nagyobb stackre és természetesen megadja 34o lapokkal és 50%ban lemákol
dehát ez van végülis +EV volt neki meg mikor a kisgyerek megyner két-három flipet aztán onnantól kezdve mindenki Donk meg hülye ő meg a nagyágyú és ezt minden 3 másodpercben 4szer elmondjayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
engem épp most vert le egy ilyen Donban. kb 150es vakszinten egy limpelő, és rátoltam talán AQ-t átlagos stackkel volt és limpelt már párszor, mondom biztos csak a szokásos nyomorék limppatkány erre cumika
de mondjuk inkább így kapjak ki mint 43o-tólyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zomb€€ #11435 üzenetére
erről a donkról jutott eszembe: a starst azért szeretem mert ha az infós részre kattintok akkor nem látom hogy beszólogatnak-e a hülyegyerekek partyn nagyon megy a szöveg, itt meg kimarad ez az életemből sokkal jobb így
-
BÁ Nutrition
addikt
"SSS-vel sztem nem reális az 1BB/100 hosszútávon."
hát ez nálam így is lett:S abba is hagytam. két hónapig küzdöttem vele és -1 BBvel zártam, pedig szerintem sehol nem tértem el az előírt alapjátéktól.
viszont eszméletlen sokszor lemákoltak, így nem is tudtam nyerni. amit néha igen azt legközelebb lemákolták, bár igaz hogy ez teremtől és asztalválasztástól is függ, de most már annyi sss játékos von hogy néha asztalonként 7 is van, pedig már kettő ellen játszva is sérül a hatékonysága az elméletnek. én Partyn játszottam és miután behozták a shorthanded asztalokat oda NL10re nem is volt értelme játszani többé ezt. a Don viszont eddíg beváltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz concret_hp #11456 üzenetére
hát ezt mondtam én is hogy semmit elromlottak az asztalok teljessen, nem is érdekel már régóta, főleg hogy találtam helyette mást
-
BÁ Nutrition
addikt
hát hogy mennyi hülye van arra haverom a példa, beszerveztem pokerstrategyra és egyből beült az 50 dolcsival NL100ra a balfasz. mondja bakker igen jól ment felmentem 100dolcsira de egy fullal lehúztak... csak gratulálni tudok neki
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
de szeretek elbukni sorozatban dominált latpokkal pl A9 vs A8 és de jó hogy fordítva is én szívok végülis valakinek etetni kell a fisheket
és de jó hogy akkor kapok nagyvakba JJ-t mikor már 2en betolták fos lapokkal UTGből (J5,79) és több lapot már az istennek se kapok
köszi Stars. imádlak néhayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #11875 üzenetére
hát szerintem akkor már valami vetkőzős póker jobb lenne
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #11943 üzenetére
pedig vannak 300as don-ok is. vagy ott nem indul elég? pedig a múltkor láttam hogy futott vagy 6-7 asztal is egyszerre
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #11968 üzenetére
benéztem bocsi
-
BÁ Nutrition
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest